Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ain't got no history
Arsenal kikapott eléggé, sokkal jobb volt a Napoli, sztem city veri, mi meg hozunk rajtuk a hétvégén.
ain't got no history
ain't got no history
a vártnál azért izgulósabb lett a meccs, a lényeg a 3 pont!
szegény Torrest sajnáltam. hajtott, de a ziccert nagyon csúnyán föld körüli pályára állította.
ain't got no history
Tetszik a kezdõ (persze Oscar sérült sajna) :
01 Cech
02 Ivanovic
28 Azpilicueta
08 Lampard
24 Cahill
26 Terry
22 Willian
07 Ramires
09 Torres
10 Mata
17 Hazard
Subs: 03 Cole, 05 Essien, 12 Mikel, 14 Schürrle, 15 De Bruyne, 19 Ba, 23 Schwarzer
Na Mata már két PL meccs óta kezdõ, remélem belátta José, hogy ott a helye..
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Így találtam nem tudom mennyire igaz, de szerintem õ egy remek kis játékos 😊
ain't got no history
de nem akarok belõle ügyet csinálni. ide is oda is tévednek sajnos igen nagyokat a sporik
http://www.powerplaymanager.com/r57633
ain't got no history
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Néha amúgy azt érzem, Mourinho rosszul állítja fel a csapatot, na meg a cseréi, na azok kiakasztanak. Egyrészt szerintem általában késõn cserél, és amikor cserél, nem feltétlenül vagyunk elõrébb az adott játékossal. Nem értem Matát miért hanyagolja, vajon tényleg ilyen szar az edzésen, vagy csak szimplán utálja õt? Oscar szerintem meccsek óta nem játszik jól, sõt...és mégis mindig kezdõ
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Elaludt a csapat egy olyan 90 percre. Ezt nem is értem, teljesen másra számítottam az elmúlt hetekbeli forma után. Egy éhes csapatot vártam, reméltem, hogy bedaráljunk gyorsan ezt a meccset, erre nagy nulla volt ma az egész.
ain't got no history
02 Ivanovic
03 Cole
08 Lampard
04 David Luiz
26 Terry
10 Mata
07 Ramires
09 Torres
11 Oscar
17 Hazard
12 Mikel
14 Schürrle
22 Willian
23 Schwarzer
24 Cahill
28 Azpilicueta
29 Eto'o
Matanak orulok, h a kezdoben van, sajna ezzel Schürrle padon:S
ain't got no history
ain't got no history
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"I did nothing, I do what I always do trying to get the best out of my players.
"Fernando is responsible for his self-motivation, his self- commitment.
Ez az a Mourinho akirõl beszélni kell... Nem a média által felfújt mûbalhékról.
ain't got no history
ain't got no history
Ami még nekem szembetûnõ volt, hogy a Mikel-Essien páros középen kiválóan játszott, ez nekem nagyon tetszett.
ain't got no history