Barkács
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Kéne valami olyan anyag amivel be tudom kenni és utána azt szintre tudom csiszolni. Lehetõleg olyasmi lenne jó ami nagy területen pár milliméter vastagon rajta is marad a fán.
Én elsõnek valami erõsebb ragasztóra, meg finom fapor, és ezt sûrûre összekeverve.
Nem tudom hogy ez mennyire lenne életképes, ezért várok javaslatokat.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Próbálok optimista lenni, úgyhogy remélem nem lesz semmi gond!
Mégegyszer köszi a segítséget!
Minden gép füsttel működik?!?
Hanem függõleges felületre (szekrény) rányomni nem túl jó, mert lefolyik mire rányomnád a tükröt, vagy fordítva. Szerintem elég körbe, és esetleg keresztbe pár csík.
Én azt gondoltam, hogy jobb, ha az égészet bekenem, mert akkor jobban tart a ragasztó. Azt mondod elég a tükör széleit is bekenni? Elég tartós és biztonságos lesz úgy is?
Na utánanéztem neked. Van folyékony és gél állagú is. A folyékony pillanatok alatt megszárad, de függõleges felületnél lefolyhat, még mielõtt megszáradna. A gél nem szárad olyan gyorsan (nem is lassan), de nem folyik annyira. Szóval ahogy érzed. Szerintem a szélét érdemesebb bekenni nem a közepét.
A loctite tökéletes erre a célra. Pont ilyenekkel reklámozzák, hogy semmilyen körülmények között nem eshet le. Csak nehogy késõbb meggondold magad, és le akard szedni. Az gond lesz.
Tegnap vettem az Ikeában tükröt, hogy majd felragasztom a szekrényre. Csak arra nem is gondoltam akkor, hogy azt fel is kell majd ragasztani valamivel. A Loctite-ról azt hallottam, hogy nagyon jó, de nem szeretném, hogy még véletlenül is leessen. Ti mit gondoltok, a Loctite bírja a strapát? Vagy mást ajánlatok inkább?
Én már vettem tõlük kerti bútorokat és faházat is, a szállításból pedig csak 10%-ot engedtek el, azt is azért mert törzsvásárló vagyok.
Amint kész ez, rendelem a többit, úgysem tudnám most hol tárolni, ha meg ingyenes, nem mindegy hányszor jönnek ki?😊
Elég hideg van odakint, és még csak október eleje-közepe van. Mi lesz itt februárban? Na erre akarok én felkészülni.
De azt írják ebben a praktiker webshopban hogy mindent kiszállítanak ingyen. Ez igaz lehet? Én egy ilyen ház szállítását 10 ezres tételnek gondoltam.
Üdv!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ez a Grohe ár/érték arányban hogy áll?
Csaptelepben a Grohe-t tudnám ajánlani, nekünk az van és nagyon bejött.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Úgy döntöttem beszerzek egy kerti kisházat. Már annyi szerszám meg kacat gyûlt össze a garázsban hogy lassan nem fér be az autó, meg attól félek hogy valami nekidõl, és megkarcolja. Máshova meg nem férnek a cuccok, szóval marad egy sufni. Jó lenne ha zárható lenne, habár túl értékes dolgokat nem tartanék benne, de azért ne csak annyi legyen kinyitni egy illetéktelennek hogy lenyomja a kilincset. Az lenne a kérdésem hogy tudtok-e olyan helyet ahol ilyet árulnak, vagy legyártanak nekem?
Komplett fürdõfelújítás elõtt állok. Szeretnék érdeklõdni a beszerzendõ dolgokról. Kád, zuhany kabin, csempe, csapok, tükörszekrény, milyen márkát ajánlanátok, lehetõleg nem legdrágábbat, de azért bírjon ki egy jó pár évet... Illetve az ajánlott cuccokat hol lehet beszerezni, és mivel nincs kocsim, a házhoz szállítás lehetõsége is jó lenne, mert nincs ismerõsöm kinek lenne nagyobb autója, bérelni meg elég drága.
Üdv
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Így is meg lehet oldani
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A fa íróasztalomba mivel tudnám neki kivágni a helyét? Mi lenne erre a legalkalmasabb célszerszám?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.