Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
szerintem a két movie miatt van ennyire összesűrítve a történet. mivel ugye az alap sztori a két kiadott movien alapszik, vélhetőleg a legtöbb db fan már látta és szerintem csak ilyen gyors bemutatásnak hozták be, hogy ha esetleg valaki nem látta, ő is értse a dolgokat. én csak az "első" moviet láttam, annyira nem is volt izgalmas az a pár rész, mert úgyis tudtam, hogy mi fog történni. az utolsó moviet már nem láttam, úgyhogy az új részek már sokkal érdekesebbek számomra. sztori szempontjából kevésbé tetszik ez a dermesztő feltámasztása felállás, de érdekesebb, mert még nem láttam semmilyen formában.

száz szónak is egy a vége, szerintem ha ezt a két szálat letudták, utána jöhetnek a "rendes" részek.

illetve még annyit hozzátennék, hogy számomra pedig a dbz-ben voltak már-már túlságosan hosszú csaták. nem mondom, hogy untam, mert mindig volt benne valami kis csavar, de szerintem néhol már túlhúzták a jeleneteket. de hát ez megint csak egyéni ízlés kérdése:)
Utoljára szerkesztette: rooney8, 2015.12.18. 12:17:10

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Én még csak most kapcsolódom a témához, mert nemrég kezdtem el visszanézni a SUPA részeket, és mivel a DBZ nagy rajongója vagyok, ahhoz mérten az új részek elég felemás érzéseket keltettek bennem is.
Az egy dolog, hogy az animáció nagyon sok helyen a Z-t sem közelíti meg, de sajnos a történet is kicsit gyerekes, összecsapott. A harci jelenetek 3 másodpercesek és nem érezni, hogy lenne súlya vagy tétje a küzdelmeknek.

Ahogy előttem írták, a Z-ben felvonultatott ellenségek sokkal jobban ki voltak dolgozva, egy csatát nem 2 részben építettek fel, hanem a győzelemhez vezető út 40-50 részig is eltartott, igazán beleélhette magát a néző, a SUPA-ban meg valahogy minden olyan súlytalan + gyakran a poénkodást is túlzásba viszik. Mindettől függetlenül még kivárok, hátha később belejönnek a készítők/animátorok és végül csak megközelítik a Z által felállított mércét.
BoneDragon
Újra rajzolva adják ki. Bár így is elég gyenge...

BoneDragon
A "frízás" résszel egyet kell értenem. Isten szintre fejlődött 4 hónap alatt, ühüm, ja...
Remélem azért ez a harc kicsit tovább fog tartani, mint az előző, bár kétlem. Nekem hiányoznak a Z-s enemyk, amiket 50-60 részen keresztül próbáltak legyőzni és tökéletesíteni hozzájuk egy technikát. Mondjuk attól még imádom, csak van 1-2 zavaró tényező.

Nézhető kategória, de közelében sincs az eredeti 2 szériához (azért a gt-nél fényévekkel jobb).

Ami nem tetszik benne, hogy gyerekes, és nagyon látszik rajta, hogy a mai idióta cenzor világhoz van igazítva, mert semmi vér/brutalitás nincs benne, sem izgalom. A másik meg az erőviszonyok totális elkúrása. A frízás részek, ahogy várható volt másabbak/bővebbek lettek, mint a múviban, de egyébként ugyanúgy el vannak cseszve.

Piccolo-t, meg Gohant totál impotensé tették. Az meg vicc, hogy Fríza 4 hónap alatt elérte azt a szintet, ami Gokunak, meg Vegetának kb. 10 évébe telt, mikor a Z sztorija szerint pont azért irtotta ki a Sayanokat, mert ismerte a képességüket a folyamatos fejlődésre, és fosott, hogy a fejére nőnek.

Na mindegy, egyszer azért nézhető. A későbbi részek még érdekesnek ígérkeznek.
Nekem nagyon tetszik, főleg az hogy ezidáig nem volt nagyon filler rész. Elég gyorsan haladnak a dolgok, és nincsenek 40 részes harcok ahol 1 részen keresztül csak erőt gyűjt valaki, meg ilyenek. :D

Meg szerintem jók a vicces jelenetek is, néha igaz kicsit túlzásba esnek. :D

rooney8
egyébként kinek hogy tetszik a doragon bóru szúpá?:D
nekem egyelőre eléggé bejövős, csak nagyon kevés ez a heti egy rész:D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Azért ez már közelít egy valóban színvonalas élőszereplős adaptációhoz.

//www.youtube.com/embed/HM20wwzl4Ds

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

BoneDragon
A felvezetés tényleg jó, de utána kuka.

rooney8
kicsit off, annyira nem is fogott meg a szám, de mégis csak db:D
az intro viszont mosolyt csalt az arcomra:D
meg amúgy az alap is bejön, db feelingje van:)

//www.youtube.com/embed/ly9H0R9jFG8

ejjgen egyetertek...de nekem bejott 3 nyelven is megneztem:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Megnéztem ezt a Resurrection of Freeza movie-t. Háááát, kicsit többet vártam. Végülis nem volt rossz, kár hogy volt benne pár épületes baromság.
Az a rész konkrétan kínszenvedés volt, mikor Freeza katonáival szerencsétlenkedtek, miközben kb. Master Roshit kivéve bármelyiküknek kb. 1 támadás lett volna a sereg (főleg hogy szóba is hozták hogy gyengült a sereg Freeza halála után). Az meg Piccolo legyalázása volt, mikor a piros marha leverte, miközben azt mondták, hogy kb. dodoria szintjén van :DDDD Nem is értem, akik csinálták, nem látták a Z-t?

A végén meg totál felesleges volt az időugrás. Inkább hagyták volna, hogy most az egyszer Vegeta legyen a hiró. Legalább bosszút állhatott volna azért amit Freeza tett vele, meg a bolygójával, de hát inkább elkúrták sajna.
Sziasztok! Létrehoztam egy csoportot facebookon, aholcserélgetni lehet Dragon Ballos relikviákat.
Akit esetleg érdekel itt a link: Dragon Ball csoport
FrezeR
Sajnos hetente csak, minden vasárnap. Legalábbis eddig így van.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2015.07.06. 21:28:24

Itt nem kell gyorsan lezavarni a harcot, bőven lesz rá idő, úgy mint a Z-nél... csak legyen nézettsége!
milyen sűrűn jönnek majd az epizódok, remélem naponta, mert hetente 20 perc az nem valami sok <#vigyor>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

BoneDragon
Már láttam, van hozzá felirat is. Hát érdekes lesz... Attól félek olyan gagyi harcokat kapunk mint az előző moviekba. Én szerettem, hogy 70-80 részig eltartott egy ellenfél, mert bele tudta élni magát az ember és a kis semmitmondó mellékjeleneket is sokat dobtak rajta. Épp ezért nekem már a Kai se tetszett. Túl sok mindent kivágtak és a felét nem is érteni a cselekménynek.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.07.06. 08:48:52

FrezeR
Dragon Ball Super (2015)

Eljött a nagy nap :)

Remélem csinálnak utalást a GT-re, pl Whis és Beerus bemutat egy párhuzamos univerzumot (akár oda utazva, akár mesélve róla) és abban bemutatják a GT eseményeit, hogy ilyen párhuzamos világok is vannak, ahol SSJ4 szintek is léteznek.
Ez hivatalossá tenné a GT eseményeit is és akkor mindkét rajongótábor örülne.

Jó dolog ez az új sorozat, csak így a GT innentől kezdve meg sem történt sajnos. Bár tény, hogy nem volt valami jó, sem a Z-hez, sem az eredeti sorozathoz képest, csak az utolsó kb 20 rész volt jó benne.
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.06.20. 12:39:25
Systore
BoneDragon
Bejelentették az új sorozatot, aminek Dragon Ball Super lesz a neve és Buu után fog játszódni!!! <#taps><#worship>

És itt az előzetes hozzá :)

Dragon Ball Z 2015 Movie Trailer
http://www.youtube.com/embed/4y4StkRdYdw
Fresh Duke
Elvileg lesz új film 2015-ben.

A heavy cost. I pay it gladly.

Én japán hanggal végig néztem egyszer az egész Z-t. Nekem nagyon tetszett! Utána a magyar viszont élvezhetetlenné vált...

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

RelakS
ez nagyon beteg...
Eddig a Viasat napi két új részt mutatott. Úgy 1-2 hete ráállt a 3 új részre, ma meg már 4-et adott...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BoneDragon
Következõ részbe is megkérdezi, hogy mi az.. :D Viszont a namekot nem említi vegita, rosszul emlékeztem. Na mindegy ez csak az egyik apróság a sok közül. Ha igazából érteni akarja a történetet az ember akkor meg kell néznie legalább angolul.

BoneDragon

Magyarul 21:50-tõl

Ez meg angolul 18:14-tõl
http://www.youtube.com/v/4mjRB5noQYc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

BoneDragon
Vagy az a legjobb mikor utolsó epizódokba vegita mondja gokunak csináljon spirit bomb-t. Vicces, hogy vegita tudta mi az és említette is, hogy a namekon csinálta( miközben õ halott volt) és goku meg azt se tudta mi az. Már nem emlékszem angolul mit mond, de magyarul elég vicces volt. Mindjárt rá is keresek. :D

BoneDragon
Napököl, villám, meg hasonló okosságok.

RelakS
Pl mikor Gohan elkiáltja magát Nappával való harcban, hogy "LEGFELSÕBB ERÕÕÕK!!" ? :D

Gondolom, a Kamehamehák forogtak a sírjukban <#idiota>

BoneDragon
Nekem még mindig a kamehame a kedvencem. Adtak neki már vagy 8 féle nevet. Nem tudom mi volt a baj vele...

RelakS
Szerencsére ezek nekem valahogy nem tûnnek fel. Viszont hogy senkinek nem tûnt fel, hogy valaki a saját apja, az azért gáz :D

Én nem a neveken akadok ki, hanem hogy olyan szövegeket mondanak néha, ami köze nincs a témához, és mivel már néztem angol felírattal, csak nézek hogy most ez mi. :D

BoneDragon
Nekem errõl a devláról mindig a 8 kerben lévõ devlák jutnak eszembe. :D

Lelouch
Ez az egyik negatívuma annak, hogy az RTL a francia változatot vette meg anno.
RelakS
úristen, ezt a szinkront...
Bibidi neve Babidi lett
Babidi neve Babidi maradt... Kétszer kellett meghallgatnom, hogy mi van :D
De a legjobb: Dabura (abrakaDABRA) neve Devla lett XD
Meg hogy Buu-ból Bubu lett... :D

Aki látott már "abridged" sorozatokat az sejtheti, hogy mirõl van szó, aki nem, annak annyit hogy egy amatõr csapat - jelen esetben TeamFourStar - összeül, megvágják és újraszinkronizálják a részeket nem kevés humort és paródiát belecsempészve. Van hogy balul sül el, és van hogy- mint jelen esetben- nagyobb lesz a nézettsége, mint az eredeti sorozatnak. Eddig csak angolul volt látható, és csak a nyelvtudással rendelkezõk tudták élvezni a sorozatot. Egy fordítócsapatnak hála azonban mostantól már magyar felirattal is megtekinthetõek a részek a youtubeon.

https://www.facebook.com/absint.child
https://www.youtube.com/user/absintchild

BoneDragon
Évek kérdése. :D

Most volt a godos, úgyhogy most nem lesz egy ideig. Majd 1x. :D

MajczMilena
mikor lesz már új movie???

Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!

BoneDragon
Igen ennyire szarok, és még nem ejtettünk szót az erõviszonyokról, ami szintén nevetséges lett.

Ez egy sokat vitatott téma! A lényeg, hogy a DB filler-eknek semmi közük a részekhez. Ne keress összefügést! Mindegyik move ellentmond egyébként!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

RelakS
ûristen...

Tényleg ennyire szar a Garlik Jr. filler?

Son Gohan mintha 4 évesen kapcsolódna a történetbe. 1 évet edz sátánnal, pár hónap, mire eljut a Namekre.
A Garlik (ferdítésben Garbik :D ) elsõ részében közlik, hogy 2 év telt el Dermesztõ legyõzése óta. Minimum 7 éves kéne, hogy Son Gohan legyen. Erre bemutatkozik, hogy 5 éves.
Ha mindez nem lenne elég, Dermesztõ újra megjelenésekor 1 év telt el a legyõzése óta.
Akkor most mivan?
Ennyire szar filler, vagy valamit félre fordítottak?

És egyébként is, ez minek megy már spoilerbe? :D

BoneDragon
Amúgy folytatódik a kai. :)

FrezeR
már találtam...

FrezeR
Tudtok a battle of gods filmhez jó feliratot valahol? Amit leszedtem már az elég sok hibát tartalmaz.

BoneDragon
Ah, késõn vettem észre, hogy az a tegnapi ismétlése. Olyan jó, hogy minden másnap változtatnak az idõpontokon.

BoneDragon
Ma már egymás után 4 részt adnak.

Én bíztam benne hogy ha most befejezik a Z-t akkor hátha leadják a sima DB-t, de sajna ez most nemfog megtörténni. Hátha majd legközelebb...

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.