Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
az kezdeti dragon ballt is leadhatnák

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

BoneDragon
http://www.youtube.com/v/qsgwtRvS1H4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

jackoneill90
vegig daraltam a maradék 50részt. utolso részek már nagyon kinzoak voltak. annyi bunyo volt.

BoneDragon
http://www.youtube.com/v/SptGFZH1FCY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

jackoneill90
hát lehet hogy nem várom meg a holnapot

BoneDragon
Nézd aztán meglátod...

jackoneill90
most meg segít egy gyereken, döbbenet. csak azért hogy ha meglátja ijedjen meg tõle? hát nem jött össze. ennek lesz valami jelentõsége késõbb emiatt születik majd újjá?

jackoneill90
amúgy meg rohadt jó fej bubu.

jackoneill90
én sokkal többet hagytam ki.azt se láttam mikor jött elõ bubu vagy songohan hogy került oda ahol van. de majd visszanézem.
Ez a fúzió meg elég poénos ahogy csinálják.

Na, már nem sokára ott tart ahol abba hagytam régen

amikor goku és vegita a fülbevaloval akar fuzionálni a vékony bu ellen

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Jaja, én úgy tudom másodjára már nem halhat meg, mert akkor tényleg game over. :)
jackoneill90
nagyvagány lett ez a songoku. megvan halva de be van szarva bubutól. nem halhat meg mégegyszer vagy igen? vagy akkor ez most az igazi teste és ha elpusztul a lelke végképp nem jöhet vissza? á bonyolult.

BoneDragon
Na ssj3... hiperharcos, megaharcos... erõsen fogom a fejemet. :D

jackoneill90
FÚZIÓ

De Vegita legalább elismeri hogy SonGoku jobb nála :)
Ismeri valaki a Dragon Ball Z Abridged-t?

Aki látott már "abridged" sorozatokat az sejtheti, hogy mirõl van szó, aki nem, annak annyit hogy egy amatõr csapat - jelen esetben TeamFourStar - összeül, megvágják és újraszinkronizálják a részeket nem kevés humort és paródiát belecsempészve. Van hogy balul sül el, és van hogy nagyobb lesz a nézettsége, mint az eredeti sorozatnak. Eddig csak angolul volt látható, és csak a nyelvtudással rendelkezõk tudták élvezni a sorozatot. Egy fordítócsapatnak hála azonban mostantól már magyar felirattal is megtekinthetõek a részek a youtubeon.

http://www.absintchild.wordpress.com
http://www.youtube.com/user/absintchild
https://www.facebook.com/absint.child/

Az oldal hetente frissül új részekkel. Remélhetõleg sok embernek okoz majd örömteli pillanatokat.

BoneDragon
Nem sokára átváltozik ssj2-be gohan. <#pias>

Üdv.
Engem érdekelnének Db-s kártyák-figurák és ezek dobozai. Akinek lenne ilyesmi az írjon privit.

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Hali!
Esetleg vkit nem érdekelnének eladó dbz kártyák? Eredetiekrõl beszélek, most van 1 teljes sor ami eladó! :)
BoneDragon
El bizony, már vártam! Most nézem új promo van. :) Viszont annak már nem örülök hogy mindig más idõpontba adják, egyik nap is másfél órával elõbb kezdték és mikor leültem tv elé teljesen más ment. :(

Elkezdõdött a CELL SAGA..

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

kill3r21
ne kiabáld el :)
BoneDragon
Úgy néz ki viasat végig le fogja adni a részeket.

ezek a listák faszák voltak:D Szerintem ha lenne gy új sorozat, akkor lehetne csinálni egy rakat crossovert is, ami jobban passzol más animék világával, és sokkalta jobb One peice v akármilyen együttmûkõdést lehetne alkotni:D És mivel egy új univerzumban kerülnek, ott ahhoz a vliághoz képest is gyengébbnek kell hogy legyenek, nem csak az amberekhez képest, így semmi olyan túlzás nemtörténhet, hogy kapásbõl túlnõtték a világot..mondjuk ez majd az uccsó univerzumben fokozottan igaz:D

a Dragonball örök!

Az 1. Brolly movie az elõtt játszódik, h részt vennének a Cell játékokon, az 1 hetes várakozási idõ alatt. Csak annyi a baki vele, hogy abban az idõben Gokuéknak folyton ssj-ben kéne lenniük, de ez kimagyarázható sztem:D

a Dragonball örök!

a harmadik bio Broly rész meg gagyi

megnéztem a Brolly movie trilógiát.

azt nem értem csak, hogy az elsõ movie a Cell játékok után játszódik, Gohan már át tudna változni SSJ2-be, mégsem teszi

a második Broly movie a Buu részek után játszódik, ahol Goku át tudna változni SSJ3-ba, mégsem teszi
bár ezt a logikai bakit az okozta, utánanéztem, hogy a második Broly movie-t a Buu részek legelején csinálták, elõbb, minthogy a sorozatban Goku elõször SSJ3-ba változott volna, ám idõvonalilag a Buu részek utánira helyezték el a movie-t. Elsiették.

de az elsõ Broly movie bakira ez sem fogható, az tényleg azután készült, hogy Gohan elérte az SSJ2 szintet.

állat cucc

Nem semmi:
:DDD
<#eljen>

extra sensory
Én meg leírom kiket tartok a legidiótábbnak a sorozatban... <#vigyor>

Oolong

A köcsög disznó egy NÕI BUGYIT akart kérni a sárkánytól mikor összegyûjtötték a 7 kristálygömböt! Asszem ez mindent elmond... reménytelen eset, és még gondolkodni sem tud.

Guldo

Ezt az idióta kis lényt már a saját csapattársai is kiutálták maguk közül a Különleges Erõknél. Arcoskodott mindig össze-vissza ultramenõ katonának tartva magát, közben a különleges képességét hogy megállítja az idõt szinte mindig menekülésre használta... rohadjon a pokolban békében.

Tao Pai Pai

Egy lejárt szavatosságú szájkaratés még az elsõ Dragon Ball-ból... Nem látott az orbitális egótól... az eszetlen gõgje miatt képtelen volt felfogni hogy a korábbi tanítványai már rég túlnõttek rajta. Mikor robot formában a mellét verve visszatért a Harcmûvészetek tornájára, azt üvöltötte a harctéren hogy õ már legyõzhetetlen... ezután Ten Sin két percen belül vasreszelékké atomizálta a barmot.

Mrs. Brief

Bulma anyja... és ezzel minden pozitívumot elmondtam róla. Mivel életében még egyetlen alkalommal sem használta a szemét, nem csoda hogy elönti azt a kib*szott teát. Pfff...

Dagadt Buu

Ajj, ez is megõrjít. Az egy dolog hogy az evésen kívül semmi nem érdekli ezt a Down kóros színvonalra ledegradált ösztönlényt, de hogy Bills-t is felb*ssza egy nyominger süti miatt kockára téve a Föld sorsát, az már megbocsáthatatlan.

Vegita

Bizony... az agyatlan nagyképûsége okozta nem egyszer a vesztét. Egyszer Dermesztõ ellen, máskor Cell ellen... Õt is hagyta átalakulni a végsõ formájába pedig míg elõnyben volt legyõzhette volna... de nem, muszáj, ezt muszáj mert akkor is õ a legerõsebb.... csakazért is. És épp ez a bosszantó benne mert tudna normális is lenni. Mikor már családja lett normálisabb lett, de kezdetben igazi kõbunkó volt, aki mindenkin csak át akart taposni.

Na ennyi... persze csak személyes vélemény, de én õket tartom a leghülyébbeknek.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Ja, és a sorrend megalkotásakor azt vettem figyelembe, ami a sorozatban VALÓJÁBAN MEGTÖRTÉNT, és nem ami megtörténhetett volna (pl az ilyen Broly nem halt meg a Nap belsejében és szintet léphetett SSJ2,3,4-be, meg x meg y fuzionálhatna és hasonlók, ezeket figyelmen kívül hagytam)
Lehetne elméleteket gyártani, mi lenne 2 db SSJ God fúziójakor, bõven lenne elég csillagharcos hozzá, mert eddig 8-an vannak (Goku,Gohan,Goten,Pan,Vegita,Vegita öccse,Trunks,Bra) de ilyenek nem történtek meg egyrészt, másrészt mivel nem történt meg, nem tudni mi lenne, csak következtetni lehetne az sem biztos, hogy ha Goku és vegita is God-á válna, lehetséges lenne-e két God harcos közt a fúzió.

Szerintem a legerõsebb harcosok a Dragon Ball-ban, sorrendben:

1. SSJ4 Gogeta.

Egyszerûen az egész Dragon Ball-ban senki nem ér fel hozzá, még Omega Shenron a 7 kristálygömböt magába szívva sem tudta azt érzékelni sem, hogy egyszerre 3 rúgást bekapott egy helyett. Vöröses aurája, ami körülveszi, a legnagyobb az egész sorozatban, egyszerûen óriási.

2. Omega Sehnron.

A 7 kívánságot teljesítõ kristálygömb sötét erejével az egész Univerzumot negatív energiába és pusztulásba borítaná, a Kaoshinek szerint még az Istenek birodalmát is, semmi nem úszhatná meg az Univerzumban a pusztulást.

3. Whis

A DBZ idõvonal végén még õ az Univerzum legerõsebb harcosa, mikor még Omega Shenron nem létezett, mert a negatív energia még sosem terjedt szét a kristálygömbökben, és nem létezett még akkoriban SSJ4 Goku és SSJ4 Vegita sem, akik egy harci kapacitáson vannak, így létrejöhet kettejük közt a fúzió.

4. Bills

A DBZ idõvonal végén még õ az Univerzum második legerõsebb harcosa, mikor még Omega Shenron nem létezett, mert a negatív energia még sosem terjedt szét a kristálygömbökben, és nem létezett még akkoriban SSJ4 Goku és SSJ4 Vegita sem, akik egy harci kapacitáson vannak, így létrejöhet kettejük közt a fúzió.

5. SSJ God Goku

Önmagában erõsebb, mint az SSJ4, a KI, amit használ, Isteni KI. Azonban mivel a GT végén, mikor Omega Shenron-al harcolt Goku, nem amellett döntöttek, hogy SSJ God-ba változzon, amikor 5 db SSJ szintû csillagharcos adott lett volna hozzá, hogy körülállják, evvel erõsebb SSJ God-ot létrehozva, mint a DBZ idõvonal végén, hanem az SSJ4 fúzió mellett döntöttek. Valószínûleg nem véletlen, még az 5 db SSJ csillagharcos körülállása során létrejövõ SSJ God szint sem lett volna elegendõ Omega Shenron ellen, különben ezt használták volna, bár az SSJ God és a SSJ4 Gogeta haja is vörös, de SSJ God aurája is láthatóan kisebb, mint SSJ4 Gogeta-é, aki még a puszta tekintetével is tudott egy pofont adni Omega Shenron-nak.

6. Super 17

Még mielõtt szétterjed a negatív energia a kristálygömbökben, Super 17 volt a legutolsó ellenfél, akivel Goku megütközött, ám még SSJ4 sznten sem bírt vele, még az SSJ4 legerõsebb támadását, a 10x Kamehameha-t is magába szívta és saját erejére rátöltötte a robot, így Goku kimerült. Bár gyenge pontja miatt mégis legyõzte õt gyerek Goku normál szinten, hiszen amikor energiát szív magába Super 17, gyakorlatilag teljesen védtelen, így elpusztítható. Bár erõben SSJ4 Gokunál erõsebb, de Bills-nél már biztosan nem, az õ Isteni energiáitól bizonyára már megsemmisülne, nem tudná elnyelni.

7. SSJ4 Goku

SSJ4 Goku még Super 17 elõtt jelent meg, és azután, hogy Baby a földre érkezett, aki elfoglalta Vegita testét, majd 4 csillagharcos körülállta (az SSJ God-al ellentétben, aki létrehozásához 5-nek kell körül állnia) és magába szívta a földi emberek energiáját is, így létrehozva Super Baby Vegita 2-õt. Gokunak csak SSJ4-ben volt esélye legyõzni, ezen a szinten már felé tudott kerekedni, ekkor változott át elõször SSJ4-be. SSJ4 Vegita bár csak a GT végén jelent meg, SSJ4 Gokuval kb megegyezik az ereje, nagyjából egy szinten vannak (bár Goku tehetségesebb) de mivel egy szinten vannak, így létrejöhet kettejük közt a fúzió, így az erejük összeszorzódik, ami már felülmúl a GT végén minden az Univerzumban fellelhetõ élõlényt, ami addig valaha is létezett.

A Battle of Gods mellett a GT egy rossz viccnek tûnik. Ez igazi minõség, megmondom mi lenne a legjobb: az, ha eljátszanák, hogy minden, ami a GT-ben történt, csak a 7 párhuzamos univerzum közül az egyikben történt, és folytathatnák Toriyama-val a Z-t a mostani univerzumban (akár addig is, ameddig olyan idõsek nem lesznek a szereplõk, mint a GT-ben), így a kecske is jól lakna, és a káposzta is megmaradna. Micsoda állatság lenne egy új, minõségi sorozat! A remény hal meg utoljára.

extra sensory
De a Cell játékok alatt, végig játszotta az agyát az ipse :D 140-es erõvel úgy járkált ott a milliós erõkkel rendelkezõ versenyzõk között mint valami isten. :DD

Úgy állította be magát mintha õ lenne a legerõsebb és megengedné Cellnek hogy megrendezze a játékokat. Áááá legnagyobb arc az egész sorozatban. :DDDD

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

vérpocok
Mr. Sátán volt a legkeményebb.

140-es powerrel nekimegy Cellnek... <#eplus2> Aztán egyszer csak közeledik felé a fal... mert épp repült.. elfele. <#vigyor>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Annál pedig tuti erõsebbek voltak. Mikor Frieza apjával jön a Földre, Kaito mondja róla 2X erõsebb mint a Namekon volt(vagyis kb.25 milla). C18:50, C17:60, Cell 1.forma:45-50, 2.130, Perfect:270, SSJ2 Perfect:400 millió. Én ilyesmi becsült értékeket láttam,és viszonylag pontosnak tûnnek. PL.Trunks Time chamber után még ha visszafogja is magát valamennyire, nem tudja megérinteni szinte Cellt.

Buu sagáról nem is szólva, ott már fúzió nélkül is vannak 1-2 milliárdos értékek :D

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tiszta szerencse, hogy a GT nem elismert folytatás, így a benne történtek nem számítanak.

Egyébként vannak Power level táblázatok a neten. Bár ha jól emlékszem Toriyama is csak a namek saga végéig tartotta számon, utána már csak találgatás van az értékekrõl.
A fight of true gods télleg jó lenne:D
a számokkal kapcsolatban: jah de szerintem túl hivatalos volt ez a méricskélés, és a számokkal tök nehéz bánni, egy csomó képtelenség jött volna ki a vége felé, én sem bajlódtam volna vele:P De tutira lehetne olyan számlálót építeni ami feléméri az erõt ilyen szinten is, csak...én nem akarnék ilyet woah:D És amúgy télleg basszus, szerintem Brolly nem is halt meg, hanem átszakadt egy másik univerzumba...õ úgyis így feltépi a dimenziókat, biztos amarra jár valahol>< Gokuék majd összefutnak vele:D

a Dragonball örök!

Synchronous
Ha jól emlékszem a C16-os robot mondta hogy 30 millió egység az ereje ami megegyezett Cell második formájával... majd azután Cell szintet lépett és kinyírta a C16-ost.

Saccra felmehetett Cellnek 50-60 millióra ekkor... utána mikor Songoku Majin Buu ellen küzdött, SSJ3-ban sem bírt el vele, tehát minimum 100 millió vagy afelett lehetett Majin Buu.

Sztem Bills már lazán megközelíthette az 1 milliárdot, és God módban Goku is. De igazából errõl nincs pontos adat. A mérõmûszerek ugyanis már képtelenek lennének mérni ekkora energia aktivitásokat.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
Goku-nak God szinten mennyi lehetett a harci kapacitása, erõegységben kifejezve? Sajna valahol a Z közepén leálltak ezzel a dologgal, a méricskélésekkel, pedig izgalmas volt. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

balintk
Megnéznék egy Dragon Ball sorozatot "Fight of the True Gods" címen.
Az univerzumok istenei között lenne valami csetepaté. :)

mégvadabbdisznó
De az még akkor is csak egyetlen univerzumot jelent. Ki tudja a többi univerzum bajnokai milyen szinten vannak, lehet Songoku döbbenne egy nagyot ha összecsapna velük. De még erre is sor kerülhet a többi muviban.

De szép bauxit, honnan van?

magyarán Brolly nem fejlõdött végül semmit, csak annyit, amit a harcok során nyert, amíg élt, míg Goku simán erõsebb lett nála sokkal, SSJ2-ben hozza kb Brolly szintjét, de talán egy kicsivel gyengébb nála, de SSJ3-ban már veri õt, SSJ4-ben és God-ként meg két ütéssel elintézné

Brolly sosem volt képes szintet lépni, mert ahhoz tanulnia kéne és ésszel kéne rendelkeznie, de az sajnos nincs neki, csak dühe és eszetlen harcmodora
meg aztán, ha Brolly fejlõdött volna, simán kitört volna a túlvilágról a Z után és elpusztította volna a világot, de mivel ezt nem tette meg, megrekedt a túlvilágon, szóval ez a tény alátámasztja azt, hogy valóban nem képes számottevõen fejlõdni.

csakhogy Brolly halott, feloldódott a Nap belsejében, miután Goku, Gohan és Goten belelõtte a Kamehamehaval az egyik Z movie-ban

GT végén Goku vált az univerzum legerõsebb harcosává, tulajdonképpen Istenné vált, a legnagyobbá, miután elrepült a GT végén Shenlog-al
ezt alátámasztja az is, hogy sokkal a GT sorozat után játszódó GT special-ban már Pan is megöregedett, a többiek is meghaltak, de Goku mint Istenség (bár nem mondták ki, de azzá vált, örök életûvé) simán lejött meglátogatni az ük unokáját, kinézetre pedig egy napot sem öregedett. Magyarán véglegesen is Istenné vált, és egyértelmû, hogy erõsebb ott már sokkal, mint ebben a movie-ben God-ként, hiszem a God átváltozásának köszönhetõen elnyerte sima formájában is az Iisteni erõ egy részét, ezt mondta is Bills. Szóval, a GT végén már az univerzum legerõsebbje simán, a Dragonball is Goku története, vagyis a Legendary SuperSaiyan-é, mert hogy végül õ lett az, és nem Brolly, bár kétségtelen, ha Brolly ment volna mindazon keresztül, amin Goku, õ lenne a legerõsebb, de nem így történt!

Amúgy ez nem is lenne annyira hülyeség... Broly SSJ4-be komoly fenyegetést jelentene Bills-nek is és Whis-nek is... még ha nem gyõzne akkor is. Nem szabad elfelejteni hogy õ a legendary super saiyan, és már születésekor 10 000 egység volt az ereje. Son Gokué meg mondjuk 2.

Ha Broly eleget gyakorolna és elérné mondjuk a God módot és ott szabadjára engedné a dühét, összehajtogatná az ürgét 2 perc alatt... de még Whis-t is.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

vérpocok
Sztem annyira simán nem nyerne, de amúgy is kit érdekel Bills...? Nem õ a lényeg hanem hallgatag kis pártfogoltja, aki valójában hatalmasabb Bills-nél és õ maga is bevallotta hogy sok mindent Whis-tõl tanult. Nincs az a Gogeta, aki azt a fazont leverje...

Az õ legyõzéséhez Songokunak minimum két Brolly-val kéne multifuzionálnia. <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Egyébként ezek a párhuzamos univerzumra utalgatások simán kihozhatnának egy alternatív univerzumban játszódó sorozatot, ami így nem annyira zavarna bele a sorozat jövõbeli történéseibe (a GT-be). Jó lenne, ha ez és esetleg a következõ movie sikere láttán belefognának egy új sorozatba már a közeljövõben. Erõsen gondolkodom, hogy megvegyem a japán Blu-ray változatot (ha már az IMAX moziváltozatra elmenni nem volt itt lehetõség), legalábbis ha már támogatni akarom a movie sikerességét...

Nem hiszem, hogy valaha is vége szakadna a Dragonball-nak. Goku lassan már olyan, mint Batman és Superman kultikus karaktere. Mindig aktualizálják majd az adott korhoz, mindig lesz remake, még Toriyama halála után is. Tuti megéljük még azt, hogy lesz új sorozat/remake, ha évtizedek múltán, akkor is.

BoneDragon
Hát ha tényleg ekkora faszság lenne a folytatás, inkább ne tegyék. Amúgy nem hinném, hogy ssj4 erõsebb lenne.