Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ráadásul ha SSJ4 Goku és SSJ4 Vegeta nem "sima" fuzionálást hajt végre, hanem Potara fülbevalókkal egyesül, ugye tudjuk, hogy az még erõteljesebb fúzió, bár ezt már nem tették meg, de simán megtehették volna, és elnevezhetnénk SSJ4 Gogeta Potara-s fiúziójának 😄

aztán még ott van, hogy így is marad 5 élõ csillagharcos, aki körbeállja: Gohan, Pan, Goten, Trunks, Vegeta öccse. Az így megszületõ harcos pedig SSJ4 Gogeta Potara God lenne, ezt a szint lehet jelenleg az elérhetõ legmagasabb

Bills Istent tuti simán legyõzné SSJ4 Gogeta, ráküld egy 100x-os Big Bang Kamehamehat, talán azt még túléli, ráküld még egyet és akkor már biztosan feloldódik az energiamezõben, SSJ4 Gogeta az univerzum legerõsebb harcosa, ahogy nézem neki is vörös volt a haja, úgyhogy tuti hozza az Isteni szintnél is magasabb erõt

Szerintem az az egyetlen dolog ami megmenti az ssj szintet az unalomtól, az pont az hogy minden csillag harcos képes elérni...mert egész jó volt látni hogy mindenki a maga módján változott át, bár igazából ez Gotennél és Trunksnál már annyira nem volt feltûnõ, mert õk attól is átváltoztak volna talán ha erõsebbet erõlködnek a klotyón😄DDDXD>< De az tuti hogy az elsõ volt a legtutibb átváltozás, viszont ha az ssj Godot kell nézni, akkor maga az átváltozás módja nálam kiváltotta az ssj4-et😄 mert ez is volt legalább annyira érdekes, de kinézetre még mindíg az ssj4 a legkirályabb átváltozás😮 télleg Gotenk-set hogy elpicsázta márxD Amúgy ha jobban megnézitek, mikor a Z abba maradt akkor éppen egy új storyba kezdett volna, ami tovább viszi, de helyette hirtelen lezárult. Aztán Toriyama mester azt mondta hogy azért hagyta abba mert elfáradt, és nem bírta már a hétrõl-hétre megjelenést... de mindez azt jelenti hogy a Z története azután a torna után tovább folytatódott volna, és ebbõl azt lehet gondolni hogy Toriyamának volt a fejében egy történet amivel tovább viszi, és kitudja, talán történetesen ez volt az😄 az univerzumos>< Végre a dragonball történelmében megjelenik ez a történet is, egész jól alakul a helyzet😄

a Dragonball örök!

KAMEHAMEEEE

Synchronous
Ez anime, itt így mennek a dolgok... fokozás a végtelenségig. Amikor elõször láttam meg anno a Dragon Ball-ban a Mindenhatót (aki egy namek volt) azt hittem, na ez a vége, ennél már nem lehet erõsebb senki. <#vigyor>

Nem a f*szt... jöttek az egyre erõsebb és erõsebb ellenfelek... akkor Dermesztõnél is újra beszoptam, azt gondoltam na ezt már nem lehet ûberelni. Cell-nél már nem lepõdtem meg, majd utána Majin Buu-nál sem... tudtam hogy itt már minden megeshet. 😄

A Dragon Ball nem maradhatott meg óvodás szinten, muszáj volt fejlõdnie a rajongók igényeivel együtt, de az általános trend is megköveteli hogy fejlõdjön a sorozat... vagy te örökké Pilaf császár kalandjait akarod látni vagy Garbig Junior ökörködésén akarsz izgulni?

Ha megrekedt volna a sorozat ennél az egy szintnél már nem sok újat tudna hozni... Az a jó hogy nem lehet ebben az univerzumban egyértelmûen eldönteni hogy ki a legerõsebb, mert mikor már azt hinnéd hogy na ez az, itt van, ezt nem lehet felülmúlni, akkor csakazértis jön valaki, aki földbe hámozza a kedvencedet.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

BoneDragon
Na az AF igazi faszság, szerintem azt kár erõltetni.

Vegitora sem hatott a csoki mágia, mármint csoki lett, de az erejét nem vesztette el.

extra sensory
Tudom nem tartozik ide, de AF-ben pl. az SSJ God szint az SSJ 6-nak felelt meg, mert ott piros a haj. Ami a movie-ban volt hogy Goku harcol piros hajjal Bills ellen, csak a felszínen való lubickolás volt, nem volt sztem igazából isteni szinten. Majdnem teljes erõbõl harcolt (80%) Bills meg csak 70 %-on, gondolom ez akkor ugrott fel 70-re mikor az óriási energiagömböt létrehozta.

De Gokunál ez az erõ csak sima földfelszíni pusztításra volt alkalmas, nem volt isteni szinten, max. megközelítette. Az igazi galaxisrombolgatós power csak majom formában érhetõ el. Arany Oozaru felett van ez a szint. Mondjuk ez csak fanmade, de én szívesen megnéznék egy ilyen párbajt a többi univerzum keménycsávói ellen.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bokafix2
Nagy volt mikor Buu felbaszta Bills-t azzal hogy kisajátította a pudingokat... ekkor meg is fenyegette hogy csokivá fogja változtatni Bills-t.

Kérdés: sikerült volna neki?

Az a barom mindent képes átváltoztatni.

Vagy isteneknél hatástalan az ilyen mágia?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

balintk
Ez az SSJ überszupergod nem tudom hányadik már vicc kategória, legalábbis számomra. Az SSJ1 nek láttam igazán értelmér, pl. amikor goku átváltozott a namek bolygòn akkor majdnem megettem a hajam. De most, hogy már szinte mindenki valamilywn csillagharcos az számomra vicc és értékvesztõ.

fúú sorry a triplázásért, nem akartam de kábé ennyire imádom ezt a soundrtackot😄

a Dragonball örök!

Jeesz imádom ez ta soundtrackot😄 vannak naon király zenék ebben a filmben!!

a Dragonball örök!

a Dragonball örök!

a Dragonball örök!

Jah háta témát most már semmiképp nem hagyhatják nyitva, mert...kinyírnánk az egész brigádot. meg szerintem az egész film szinte erre a csavarra épült fel, az is szinte tuti h ennél lettem a legjobban feldobva😄 najó, meg Vegeta jeleneténél, annak az emlékétõl nem tudok szabadulni😛 egyébként nekem nagyon tetszett ez a félig meddig sima dragonballos hangulat, én mindig is azt gondoltam, hogy akkor lenne igazán jó ha a sima és a Z tulajdonságait kombinálnák is😄 a buu saga-ban is ilyesmi volt amúgy...tetszik😄

a Dragonball örök!

BoneDragon

BoneDragon
Szerintem nem véletlen ez az univerzumos utalás, valami tuti lesz. Ha nem sorozat formájában akkor a következõ movie-ban kitérnek rá. 😊

Õszintén szólva, te egyáltalán nem vágod mennyiféle lehetõség rejlik abban h... na mind1 spoiler alert! mostmár úgyis egy csomó minden elsült itt😄 szal van néhány univerzum, ebbõl ez lenne a leg minimálisabb dolog amit kihozhatnának! a 7-es univerzum már le lett tudva az egész dragonballal, talán ez volt a végsõ nagy harc ott, mikor végre ugranak egyet, és tudjátok mi lesz ott az érdekes? Ha egy másik univerzumról beszélünk akkor maga a világ anyaga is megváltozhat, vagyis úgyértem hogy: egy másik univerzumban, talán ha Goku és Vegeta, meg akár a többiek megjelennek, akkor ugyanolyan erõviszonyok állhatnak fel újra mint pl: ami a sima dragonballban is volt még😮 mert az oké hogy a 7-es univerzumon már szinte túlnõttek, de abban a világban nem kell hogy a legerõsebbek legyenek, és szerintem ettõl totál izgalmas az egész😄D egy teljesen új univerzum, ez tényleg egy új sorozat kezdete lehet, sztem a világ eddigi legkirályabb ötlete volt ez a dragonball folytatás, egy csomó király lehetõség van ebben!!! és az totál igaz, hogy ebbe a képbe a Gt valahogy nem illik. De jó Dojuinshi szerzõ lennél, ez alapján😄

a Dragonball örök!

Lelouch
Ha lenne is új sorozat, kétlem hogy bármiféleképpen is hozzákapcsolódna a GT-hez.
na, 7. 😄

7. univerzum két lénye közt =6.univerzum két legerõsebb lénye közt 😄

bárcsak lenne új sorozat a Z és a GT közt.
mondjuk Bills tanítója Bills ellen fordulna, és el akarná pusztítani a 7. univerzumot, hogy újat teremtsen, még Billst is legyõzné miután átváltozna egy durva formába.
ez a csata a 7. univerzum két lénye közt olyan energiákon zajlana, hogy még a jövõben is érezni lehetne hatását és ezért visszajönne Trunks megint a jövõbõl, de már a GT végérõl, és magával hozná SSJ4 Gokut is, a többiek is jönni akarnának, de sajnos valami bibi miatt a jövõben ragadnak. SSJ4 Goku találkozna önmagával God szinten, és SSJ4 Goku meg God Goku fúzionálna, hogy legyõzzék a 7. univerzum legerõsebbjét, Bills tanítóját, és megszületne az SSJ4 God!!! 😄😄😄😄 Állat lenne

BoneDragon
És tényleg, nem is értem hogy felejthettem el, pedig már láttam vagy 15x. 😊

Lelouch
Pan már a DBZ legvégén ott volt...<#papakacsint>
Szerintem ilyesmire készülnek😄 Végül is itt még nem zártak le semmit, inkább hagyták tovább folyni, meg a dragonball amúgy is egy véget nem érõ sztory azt hiszem😄

a Dragonball örök!

És az a tuti, hogy ha az a bizonyos kijelentés igaz a végén, akkor nem csak Goku lesz nagyon erõs, hanem... a környezet körülötte is egy teljesen más szint lesz már...elég izgisen hangzik😄

a Dragonball örök!

BoneDragon
Amúgy én is elõször egy új sorozatra gondoltam ami kap egy kis felvezetést. De jó is lenne. 😊

Na most hogy már láttam is, tudok rendes véleményt is mondani😄 Szerintem ez a film mindenképp az eddigi legjobb movie, de amúgy ez a harc a sorozatban még egész kis lazának számítana😄 szerintem a legérdekesebb rész az a bizonyos kijelentés a vége felé, az tetszett😄 ez jó dolgokat sejtet, egyébként ha...tegyük fel ez egy új sorozat indulását jelzi, akkor jobb tudni, hogy Toriyama szerint a Gt az csak egy melléktörténetnek tekinthetõ,tehát azzal nem szükséges össze egyeztetni😄 a Z-vel lehet, de azzal összehasonlítva se oké minden, vanna kenyhe bakik mindenesetre😄 ez így eléggé Dragonball Z-s nem gondoljátok?😄 Egyre jobban megcsap a feeling😄D De szerintem állatkirály volt, sõt a végén a stáblista alatt az ment egy ilyen videóban, hogy átpörgették a teljes dragonball mangát, kiemelve egy csomó király részt az is külön tetszett, meg persze Vegeta jelenete alatt a színpadon konkrétan elengedtek a záróizmaim és beszartam.xDxD a nagy herceg><

a Dragonball örök!

BoneDragon
GT-t egyáltalán nem veszik figyelembe, kivétel pan születését ha egyáltalán az lesz a neve. Mivel goku elnyelte a god form erejének egy részét most durván erõs lehet, ráadásul vissza tud változni majd god-ba.

BoneDragon
És csak nem úgy linkelte...
Szóval 4:36-tól a legjobb!!

BoneDragon
Ez a legjobb jelenet... 😊

Lelouch
Errõl csak annyit, hogy ennél a movie-nál aktívan közremûködött Toriyama, a GT-nél meg nem. Veheted úgy, hogy a GT nem számít semmit se. 😊
Angolul nézted?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Ezt már itt többször is megbeszéltük, hogy ne keress logikai összefüggést a Z sorozat vagy akár két movie között. Sokszor ellent mondanak egymásnak, de ettõl függetlenül jó ahogy van (Szerintem) 😊

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

megnéztem és rohadt jó volt, igazi minõségi darab, hozza a régi Db poénjait is.
de ez az SSJ God szint, hát...logikai baki a GT-vel szemben, most akkor ez erõsebb, vagy az SSJ4? Mert ugye az SSJ4-es Gokunak sem volt esélye a 7 csillagos sárkánnyal szemben, aki minden kristálygömböt magába szívott, és begyûjtötte Shen Long erejét, ebben a movie-ban meg még Shen Long is fél a Pusztítás Istenétõl, akkor most ez hogy is van? Illetve ha Goku képes volt már átváltozni segítség nélkül is SSJ God szintûvé, a GT-ben szorult helyzetben, mikor SSJ3-ként meg volt szorulva, akkor is megtehette volna, miért nem tette? Ez így logikai baki... Meg kérdést is felvet, hogy ugye bár az SSJ4 sem volt a legendás csillagharcos, mert Vegita is elérte azt a szintet géppel, akkor Guku lenne az SSJ God-ként a legendás csillagharcos, mert már segítség nélkül is képes elérni ezt a szintet? Ami még Brollinál is jóval erõsebb bizonyára.

Nem új sorozat, hanem egy movie. Már régen is voltak ilyenek. a sorozattól függetlenül egy kicsit hosszabb önálló rész. Úgy évente, kétévente még mindig csinálgatnak egyet.

Egyébként valaki nem tudja, hogy honnan lehetne a Battle of Gods-hoz magyar feliratot leszedni, vagy video megosztón megnézni?

BoneDragon
Milyen sorozat?

valaki mondja el mi ez a Battle of Gods sorozat, egy új sorozat, vagy újrarajzolnak pár részt?
nekem a videók és képek nem ismerõsek, pedig láttam régen minden részt
köszi

BoneDragon
Látom nem kell itt használni a spoilert. 😊

Már elnézést kedves Dániel, ne mértem amit mondasz. Az ssj egy és kettõ már elve csak akkor voltak jók mikor elõször megjelentek, utána már nem. Az izgalom azért maradt ki, mert rossz helyen kereste. nézze meg máshol is, hátha ott van. Az hogy Bills megjelenik jó elgondoloás, mert jó elgondolás. és az is maradt, szóval már nem is csak elgondolás, egy kész terv. És a humor az a fõ lényeg. érti?

a Dragonball örök!

Jajj de vártam már ezt a pillanatot mikor megnézhetem a Dragon Ball Z új moviet, és végül egy kicsit csalódtam is benne. Szerintem túl nagy volt a hangsúly ezen a Saiya-jin Isten dolgon, hogy végül a csatára nem is lett hangsúly téve. Goku is 1-2 feladta. Izgalom kimaradt. De ezen kivül az elgondolás elég jó volt, hogy Bills megjelenik, de gondoltam hogy valami gonoszabb illetõ lesz. Mondjuk a humor se maradt ki belõle 😄

Nektek hogy tetszett?

BoneDragon
Videl? Azaz pan. :p

BoneDragon
Én tegnap este megnéztem 3x egymás után, nagyon tetszik legjobb movie eddig, de...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezzel az istenes dologgal nagyon nagyra tették a mércét. Úgy nézem a gt-ben történteket nem veszik figyelembe és nem is fogják, kivétel a gyerek születése ami valószínüleg marad Videl. Kicsit csalódott is vagyok, hogy kevés lett a zúzás és hamar feladta goku, több god level is lehetett volna benne. Szerintem a következõ filmbe kitérnek a többi univerzumra is.

kill3r21
1080p Elite, DTS 5.1
szobám szétment a kámehámétõl 😄
FrezeR
Én egyet találtam, de elég sok benne a hiba. Meg elég fura a nyelvtana sok helyen.

BoneDragon
Amúgy nem sokára folytatódik a viasat 6-on újabb 55 résszel. Gondolom képesek megint elölrõl kezdeni, hogy véletlenül se nézze senki se.

BoneDragon
Van már felirat is, ma megsasolom. 😊

na ezt tuti meglesem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kill3r21
Nah fentvan!
De nem 2órás, csak 1óra 25 perc
<1280x720>.mp4

Képz:

Húú, de modern... 😊