Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán még ott van, hogy így is marad 5 élõ csillagharcos, aki körbeállja: Gohan, Pan, Goten, Trunks, Vegeta öccse. Az így megszületõ harcos pedig SSJ4 Gogeta Potara God lenne, ezt a szint lehet jelenleg az elérhetõ legmagasabb
a Dragonball örök!
Nem a f*szt... jöttek az egyre erõsebb és erõsebb ellenfelek... akkor Dermesztõnél is újra beszoptam, azt gondoltam na ezt már nem lehet ûberelni. Cell-nél már nem lepõdtem meg, majd utána Majin Buu-nál sem... tudtam hogy itt már minden megeshet. 😄
A Dragon Ball nem maradhatott meg óvodás szinten, muszáj volt fejlõdnie a rajongók igényeivel együtt, de az általános trend is megköveteli hogy fejlõdjön a sorozat... vagy te örökké Pilaf császár kalandjait akarod látni vagy Garbig Junior ökörködésén akarsz izgulni?
Ha megrekedt volna a sorozat ennél az egy szintnél már nem sok újat tudna hozni... Az a jó hogy nem lehet ebben az univerzumban egyértelmûen eldönteni hogy ki a legerõsebb, mert mikor már azt hinnéd hogy na ez az, itt van, ezt nem lehet felülmúlni, akkor csakazértis jön valaki, aki földbe hámozza a kedvencedet.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
De Gokunál ez az erõ csak sima földfelszíni pusztításra volt alkalmas, nem volt isteni szinten, max. megközelítette. Az igazi galaxisrombolgatós power csak majom formában érhetõ el. Arany Oozaru felett van ez a szint. Mondjuk ez csak fanmade, de én szívesen megnéznék egy ilyen párbajt a többi univerzum keménycsávói ellen.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Kérdés: sikerült volna neki?
Az a barom mindent képes átváltoztatni.
Vagy isteneknél hatástalan az ilyen mágia?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
mondjuk Bills tanítója Bills ellen fordulna, és el akarná pusztítani a 7. univerzumot, hogy újat teremtsen, még Billst is legyõzné miután átváltozna egy durva formába.
ez a csata a 7. univerzum két lénye közt olyan energiákon zajlana, hogy még a jövõben is érezni lehetne hatását és ezért visszajönne Trunks megint a jövõbõl, de már a GT végérõl, és magával hozná SSJ4 Gokut is, a többiek is jönni akarnának, de sajnos valami bibi miatt a jövõben ragadnak. SSJ4 Goku találkozna önmagával God szinten, és SSJ4 Goku meg God Goku fúzionálna, hogy legyõzzék a 7. univerzum legerõsebbjét, Bills tanítóját, és megszületne az SSJ4 God!!! 😄😄😄😄 Állat lenne
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
de ez az SSJ God szint, hát...logikai baki a GT-vel szemben, most akkor ez erõsebb, vagy az SSJ4? Mert ugye az SSJ4-es Gokunak sem volt esélye a 7 csillagos sárkánnyal szemben, aki minden kristálygömböt magába szívott, és begyûjtötte Shen Long erejét, ebben a movie-ban meg még Shen Long is fél a Pusztítás Istenétõl, akkor most ez hogy is van? Illetve ha Goku képes volt már átváltozni segítség nélkül is SSJ God szintûvé, a GT-ben szorult helyzetben, mikor SSJ3-ként meg volt szorulva, akkor is megtehette volna, miért nem tette? Ez így logikai baki... Meg kérdést is felvet, hogy ugye bár az SSJ4 sem volt a legendás csillagharcos, mert Vegita is elérte azt a szintet géppel, akkor Guku lenne az SSJ God-ként a legendás csillagharcos, mert már segítség nélkül is képes elérni ezt a szintet? Ami még Brollinál is jóval erõsebb bizonyára.
Egyébként valaki nem tudja, hogy honnan lehetne a Battle of Gods-hoz magyar feliratot leszedni, vagy video megosztón megnézni?
nekem a videók és képek nem ismerõsek, pedig láttam régen minden részt
köszi
a Dragonball örök!
Nektek hogy tetszett?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.