Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
holnapután már tutti fentlesz 😊
BoneDragon
Én már bele se nézek, legközelebb a teljes részt linkeld. 😛

kill3r21
Nah azért itt már látszk hogy az SSJ God nem olyen mint a Kaioken 😄
kill3r21
8perc a moviból 😊
kill3r21
Szeptember 13.án jelenik meg DVD-n és Bluray-en!
Utána már szerintem fentlesz!
Én minimum egy 1080p-re várok 😊
hééj skacok, tök király ez a db absalon, ebben már éget a kamehame-ha, nem semmi😮 megperzseli a csávót😄 bárcsak itt lenne már a battle of gods, sztem állat király film lesz. lehet h a legkirályabb animefilm amit valaha láttunk😄DD tutira valami nagy febontásban, király hangzással kéne megnézni nem? ha kinnt lesz egy jó verzió végre akkor kérlek osszátok meg itt😄 mostmár úgyis jönnie kell, kb ilyenkorra jósolták. az aharc...annyira királynak ígérkezik, vajon az lesz a legjob harc amit valaha látunk? legutoljára a street fighterben láttam olyan harcot ami igazán elképesztett, remélem ez majd mééégg soookkal feljebb viszi a lécet😄DD

a Dragonball örök!

van már második rész is 😊

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

kill3r21
Ez tök jó 😊
BoneDragon
Haha megint adják viasaton. Gondolom ugyan ott hagyják abba mint múltkor...

Lelouch
Szeptemberig várni kell még.
hopsz, mégse, amit találtam az még az elõzõ movie <#zavart1>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

youtube-on fent van a full movie, angol felirattal

kill3r21
Még mindig nem láttuk a Battle Of Gods-ot, eléggé kikészítõ
BoneDragon
Ezek el vannak baszva de nagyon. Freeza is alap formába felrobantotta a Vegeta bolygót, de a Namekot már nem tudtam teljes alakba... Rengeteg ilyen példát lehetne sorolni.

Eléggé pangás van srácok, sztem beszéljünk erõszintekrõl ki hogy gondolja ezeket+VS gondolom belefér itt, ehhez nem kéne külön témát nyitni.

Elõször is, nekem a Piccolo Daimao és Piccolo közti "hivatalos" minimális erõkülönbség döbbentett le... Eltelik pár év, Goku is felnõ, erre kemény 80-100 egységgel erõsebb Piccolo az apjánál? Meg eleve Daimao-t állóképekkel elég erõsnek mutatták h régen városokat rombolt stb. Ehhez képest a harcok során sem õ, de még a nagytornai Piccolo sem mutatott ilyen erõt.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

BoneDragon
Igen pont most olvasom, hogy több országba is vetíteni fogják és úgy látszik itt is! Ha ez igaz akkor el fogok csöppenni! 😄

kill3r21
Imdb-n általába mozipremiereket írnak, viszont imdb is olyan mint a wikipedia....szerkeszthetõ bárki által....viszont most jött a hir hogy 40 országba viszik a mozit, ebbe még akár mi is beleférhetünk...
BoneDragon
Link

Azt írja juni 20.-án jöhet 😮 Ki jön dvd-n vagy mi?

kill3r21
megtenném ha lenne teljes 😊
BoneDragon
Ne spoilerezd már tele a topicot. 😛 Tudom nem kötelezõ megnézni, de na... Inkább majd a teljes részt linkeld be! 😄

kill3r21
Mostmár télleg akarjuk :d
kill3r21
Nem tudja valaki Kaiból hol lehetne leszedni érintetlen BluraY-t?
BoneDragon
Köszi meglesem. Amúgy ha már ennyi mindent kivágtak a sorozatból mr satan összes jelenetét is kivághatták volna.

rooney8
kmplayer-ben próbálkozz, az szinte mindent (többek között a szóban forgó .mkv-t is) megeszik 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

BoneDragon
Nagyon jó! 😊

BoneDragon
Sajnos nem tudom lejátszani egyik részt sem. Viszont letöltöttem japóba és már majdnem végeztem vele.

Ezt nézzétek meg, tök jó 😄

kill3r21
lehet hogy igazad lesz 😞
Nem tudom hogy szokták e itthon fordítani a One piecet, ha igen akkor lesz. Én mondjuk angolul szoktam nézni.

kill3r21
ehhez vajon készül magyar felirat?
Én is belenéztem már, este majd végig nézem. 😄 One pieceben utálom a fillereket, ez viszont jónak igérkezik, 2 tuti hülye már van, a kék hajú gyereket még nem láttam.

kill3r21
Itt az új Toriko , One Piece és DragonBall Special....egész jó....
rooney8
végül találtál hozzá jó feliratot? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

BoneDragon
Nagyon nem tetszik a kai, rengeteg jó jelenetet kivágtak még a harcokból is. 20. résznél tartok és már a namekon pöcsölnek... Lehet sok volt a filler, de legalább bemutatta egyes karakterek fejlõdését. Aki nem látta alapból a Z-t az szerintem végig se nézi ezt, sõt fel se fogja mi van olyan gyorsan történik minden. Nagy csalódás, nem hiába nem néztem meg anno, most is csak húzott szájjal ültem neki csak hogy letudjam.

kill3r21

nagyon jó
kill3r21
Most már tényleg fentlehetne, mert kezdek bekattanni...érdekel a dolog..😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BoneDragon
Köszi, 100-al "hasít" lefelé!

rooney8
sorry, csak elragadott a hév 😄

[url=http://thepiratebay.se/torrent/7378776/Dragon_Ball_Z_Kai_Complete_BDRip_<720p_Dual-Audio>]itt van egy dual (angol, japó)[/url]. feliratot meg szinte találsz akármelyik feliratos oldalon, bár lehet idõzítéssel bajban leszel, de ha szerencséd van, akkor csak egyszer kell pár másodpercet eltolnod és jó lesz végig. vagy ha mégnagyobb szerencséd, akkor tökéletes a felirat is 😄

BoneDragon
Köszönöm ezt a rendkívül hasznos információt, de én akkor is angolul akarom megnézni. 😊

rooney8
ki az aki angolul akarja nézni? 😄 nekem nincs bajom az angol nyelvvel, de amilyen szinkronokat csináltak a db-hez... abból inkább köszi de nem 😄

BoneDragon
Esetleg nem tudjátok kai-t honnan lehet leszedni angolul? Esetleg magyar felirattal. Mindenhol csak japánul látom.

kill3r21
Hát böngészem az oldalakat, de nem lesz itt fent semmi camos sem, ezek a japánok nem kalózkodnak.....kár....
Mondjuk én a movie-k nagy részével kb. úgy vagyok, mint a GT-vel. 90%-uk nem tetszett egyáltalán. Talán a régi Bardock-os az egyetlen amire azt mondom, hogy jó volt.
kill3r21
Wootannál a pont....nemtom nekem a kaioken is kiba tetszett, ez meg amit leszürõk ebbõl a pocsák minõségból az annyi hogy elég állat....de ahogy nézem talán kevés lehet ez is....érdekelne már ez a movie...😊
BoneDragon
Én most nem a gondolatmenetrõl és a logikáról beszélek hanem a megrajzolásáról. És ez az új ssj tényleg elég fantáziátlan.

Erre mondják azt, hogy ízlések és pofonok.
Szerintem pl. totál idétlen az SSJ4 alak (mondjuk a GT-hez illik, mert az úgy egészében egy idétlenség).
Ráadás értelmetlen is. Pl. átalakuláskor hova tûnik a régi ruha? Nyilván szétszakad, vagy ilyesmi. Eddig rendben, de honnan lesz az SSJ4es ruha? Csak mert az eredeti sorozatban csak Piccolo tudott ruhát 'varázsolni' magának/másnak.
BoneDragon
Miért? Ez egy sima kaioken csak furcsább a haja színe, látszik kifogytak a fantáziából. Amúgy ssj4 tetszik a legjobban, szerintem marha jól megrajzolták.

kill3r21
Hát reálisabb mint egy ssj4 amit a GT-ben nyomtak az arcunkba 😄
BoneDragon
Bárcsak kaioken lett volna, most még gagyibbnak tartom <#idiota><#wilting>

kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt az átváltozás....😊