Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána már szerintem fentlesz!
Én minimum egy 1080p-re várok 😊
a Dragonball örök!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Elõször is, nekem a Piccolo Daimao és Piccolo közti "hivatalos" minimális erõkülönbség döbbentett le... Eltelik pár év, Goku is felnõ, erre kemény 80-100 egységgel erõsebb Piccolo az apjánál? Meg eleve Daimao-t állóképekkel elég erõsnek mutatták h régen városokat rombolt stb. Ehhez képest a harcok során sem õ, de még a nagytornai Piccolo sem mutatott ilyen erõt.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[url=http://thepiratebay.se/torrent/7378776/Dragon_Ball_Z_Kai_Complete_BDRip_<720p_Dual-Audio>720p_Dual-Audio>]itt van egy dual (angol, japó)[/url]. feliratot meg szinte találsz akármelyik feliratos oldalon, bár lehet idõzítéssel bajban leszel, de ha szerencséd van, akkor csak egyszer kell pár másodpercet eltolnod és jó lesz végig. vagy ha mégnagyobb szerencséd, akkor tökéletes a felirat is 😄
Szerintem pl. totál idétlen az SSJ4 alak (mondjuk a GT-hez illik, mert az úgy egészében egy idétlenség).
Ráadás értelmetlen is. Pl. átalakuláskor hova tûnik a régi ruha? Nyilván szétszakad, vagy ilyesmi. Eddig rendben, de honnan lesz az SSJ4es ruha? Csak mert az eredeti sorozatban csak Piccolo tudott ruhát 'varázsolni' magának/másnak.