Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoilerbe teszek egy részletet, ami camos, de elég dúrva...😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Van aki szeretne online játszani Budokai Tenkaichi 3-at? Ha igen, akkor írjon a [email protected] -ra. Vagy ide. Mindegy! 😊
Leginkabb most azokhoz szolok, akik reszt vettek a gyujteben es megvan nekik kulon a szinkron. Ha azon mulik, akkor bizonyos osszeget is hajlando vagyok fizetni, hogy lassak nem azert nem vettem reszt a gyujtesben, mert sajnaltam ra a penzt, hanem mert lemaradtam rola.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
esetleg nincs meg valakinek a dbz-hez a vágatlan stúdió minõségû szinkron? csak maga a szinkron kellene, szeretnék készíteni magamnak egy otthoni dvd kollekciót, már megvan a videó source, de hang terén bajban vagyok. gondoltam, hogy egy már elkészült release-bõl kiveszem, de sehol sem találtam olyat, mely tartalmazná a magyar opening és ending-eket.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van itt olyan aki régen gyûjtötte a dragon ball os kártyákat figurákat, és még ma is gyûjti õket?
Én a mai napig gyûjtöm õket, ha valaki szeretne csere-berélni írjon privit.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
kb mindegyik videón röhögtem!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Aki látott már "abridged" sorozatokat az sejtheti, hogy mirõl van szó, aki nem, annak annyit hogy egy amatõr csapat - jelen esetben TeamFourStar - összeül, megvágják és újraszinkronizálják a részeket nem kevés humort és paródiát belecsempészve. Van hogy balul sül el, és van hogy nagyobb lesz a nézettsége, mint az eredeti sorozatnak. Eddig csak angolul volt látható, és csak a nyelvtudással rendelkezõk tudták élvezni a sorozatot. Egy fordítócsapatnak hála azonban mostantól már magyar felirattal is megtekinthetõek a részek a youtubeon.
http://www.absintchild.wordpress.com
http://www.youtube.com/channel/UC0ArjID0a7PqppbRqFZYd6w
Az oldal hetente frissül új részekkel. Remélhetõleg sok embernek okoz majd örömteli pillanatokat.
Az évek alatt találkoztam pár gyöngyszemmel. Amúgy valóban kicsit túl lõttek a célon azzal, hogy már a szomszéd is SSJ4, meg a Young JiJii -féle AF -be valószínûleg három SSJ5 szintû harcos lesz (Gohan, Vegeta, Goku), de azért lássuk be, hogy ezek még mindig csak rajongói munkák, nem szabad nagy elvárásokkal belevágni az olvasásukba.
http://www.infectedmann.hu/
Szerintem annyira gagyi ez az AF, hogy nem is lenne érdemes vele foglalkozni. Mindenki xy szinten van, ugyan olyan hajjal stbstb. Semmi fantázia nincs benne. Na de ez saját vélemény volt biztos van akinek tetszik.
Rajongók által készített Dragon Ball mangák honosításával foglalkozunk: www
Remélem sokatoknak okozunk kellemes perceket.
http://www.infectedmann.hu/
Amúgy is elég unalmas már ez a gangnam szar, ráadásul ez még gagyi is.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Mint írtam, Toriko hasonló személyiségre mint Goku. Kalandvágyó, õ akar lenni a legjobb, de nem minden áron. Önzetlen, jó fej, bárkin segít, és rohadt sokat tud enni 😄DD
Nah de mind1, nem akarlak én rábeszélni.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként tudok ajánlani egy hasonló anime-t, Toriko a címe.
Szóval akkor Songotent meg ezért hagyták hátra😄 õ meg gyakorlatilag ugyanúgy nézett ki, mint a kicsi Songoku ezért nem csípték annyira az emberek meg õt csak kicsiként láttuk szinte, megnöve 1-2 rész erejéig csupán
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez a Majin Buu hatalmas forma😄 erõs is, de óriási milyen poénos az egész az õ küzdelme alatt. És mennyi formája volt ez még a Cell, Friezán is lazán túltesz😊