Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Ez nem Kaioken papa....😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez egy új szuperharcos szint a neve SuperSaiyanGOD
BoneDragon
Hát igen elég durva, hogy 100 éves technikával próbálkozik egy ilyen szintû ellenfél ellen. Ezt jól elb***ták.

kill3r21
De ez szerencsére nem csak jap only, tudtommal máshol is lesz majd....
Spoilerbe teszek egy részletet, ami camos, de elég dúrva...😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem hiszek benne. Evangelion 3.0át is már nagyon régen vetítették Japán mozikban, és sehol egy Cam vagy valami. Majdnem 1 év után jön most lemezes kiadásban. Remélem itt nem kell ennyit várni.

kill3r21
eléggé elnagyolt, túlzó, nekem nem jön be, de nagy meló lehetett az biztos....😊
Ezt láttátok már?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

kill3r21
Akkor ne nagyon járj erre, mert már elég sokminden fentvan neten...😊 szerintem hamarosan az egész fentlesz...
Master91
Remélem nem lesznek spoileres kommentek, kb. 3 képet és a legelsõ kis trailert láttam mikor Gokut körbe mutatták azt csá
BoneDragon
Elvileg ma van az új movie japóba.

wolf magic
ultra gagyi :$ 😄

kill3r21
szerintem a youtubeon is fenvan felirattal, vagy az indavideo.hu-n
Én még az új bardock-os movie-ról is le vagyok maradva 😞 Nem tudjátok honnan lehet leszedni felirattal?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Sziasztok! Nem annyira idevág a kérdésem... de azért felteszem. 😄
Van aki szeretne online játszani Budokai Tenkaichi 3-at? Ha igen, akkor írjon a [email protected] -ra. Vagy ide. Mindegy! 😊

kill3r21
kivi leszek hogy valamien formában fentlesz-e neten 😄
BoneDragon
Már csak 1 hónap. <#finom>

kill3r21
rooney8
Igen, mar nezelodtem, de nem talaltam szamomra megfelelo anyagot :/
Leginkabb most azokhoz szolok, akik reszt vettek a gyujteben es megvan nekik kulon a szinkron. Ha azon mulik, akkor bizonyos osszeget is hajlando vagyok fizetni, hogy lassak nem azert nem vettem reszt a gyujtesben, mert sajnaltam ra a penzt, hanem mert lemaradtam rola.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ncore-on millió féle verzióban fent van, szerintem ott nézelõdj.

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

rooney8
hali

esetleg nincs meg valakinek a dbz-hez a vágatlan stúdió minõségû szinkron? csak maga a szinkron kellene, szeretnék készíteni magamnak egy otthoni dvd kollekciót, már megvan a videó source, de hang terén bajban vagyok. gondoltam, hogy egy már elkészült release-bõl kiveszem, de sehol sem találtam olyat, mely tartalmazná a magyar opening és ending-eket.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Üdv.
Van itt olyan aki régen gyûjtötte a dragon ball os kártyákat figurákat, és még ma is gyûjti õket?
Én a mai napig gyûjtöm õket, ha valaki szeretne csere-berélni írjon privit.

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

tutituti
TFS-ék állatok.😄DD
kb mindegyik videón röhögtem!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ismeri valaki a Dragon Ball Z Abridged-t?

Aki látott már "abridged" sorozatokat az sejtheti, hogy mirõl van szó, aki nem, annak annyit hogy egy amatõr csapat - jelen esetben TeamFourStar - összeül, megvágják és újraszinkronizálják a részeket nem kevés humort és paródiát belecsempészve. Van hogy balul sül el, és van hogy nagyobb lesz a nézettsége, mint az eredeti sorozatnak. Eddig csak angolul volt látható, és csak a nyelvtudással rendelkezõk tudták élvezni a sorozatot. Egy fordítócsapatnak hála azonban mostantól már magyar felirattal is megtekinthetõek a részek a youtubeon.

http://www.absintchild.wordpress.com
http://www.youtube.com/channel/UC0ArjID0a7PqppbRqFZYd6w

Az oldal hetente frissül új részekkel. Remélhetõleg sok embernek okoz majd örömteli pillanatokat.
Óóó. Te, akkor még nem láttál igazán rossz doujinshi mangát 😊 Hidd el ez a legalja dj mangákhoz képest nagyon jó.
Az évek alatt találkoztam pár gyöngyszemmel. Amúgy valóban kicsit túl lõttek a célon azzal, hogy már a szomszéd is SSJ4, meg a Young JiJii -féle AF -be valószínûleg három SSJ5 szintû harcos lesz (Gohan, Vegeta, Goku), de azért lássuk be, hogy ezek még mindig csak rajongói munkák, nem szabad nagy elvárásokkal belevágni az olvasásukba.

http://www.infectedmann.hu/

BoneDragon
Örülök, hogy van ilyen oldal és sok sikert hozzá a továbbiakban, de...
Szerintem annyira gagyi ez az AF, hogy nem is lenne érdemes vele foglalkozni. Mindenki xy szinten van, ugyan olyan hajjal stbstb. Semmi fantázia nincs benne. Na de ez saját vélemény volt biztos van akinek tetszik.

Sziasztok 😊

Rajongók által készített Dragon Ball mangák honosításával foglalkozunk: wwwinfectedmannhu

Remélem sokatoknak okozunk kellemes perceket.

http://www.infectedmann.hu/

BoneDragon
Én se... <#levele>
Amúgy is elég unalmas már ez a gangnam szar, ráadásul ez még gagyi is.

Basszus... Biztos velem van a gond, de nem tudtam ezen nevetni 😞

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

kill3r21

xD
Nézzed, ha jól esik. Én szeretem a változatosságot. Szeretem a DB-t, a DBZ-t, a DBkai-t, a Toriko-t, a Berserk-t, stb.
BoneDragon
Szóval lekoppintották Gokut? Még mindig tudják ott távol keleten mi a jó, nem hiába adnak ki hozzá még ma is új részeket, meg figurákat stbstb. Köszönöm inkább még megnézem 3x a dbz-t. 😊

1 rész alapján azért vicces ilyen következtetéseket levonni. Mintha egy könyvbõl elolvasnál egy random oldalt, és azt mondanád szar.
Mint írtam, Toriko hasonló személyiségre mint Goku. Kalandvágyó, õ akar lenni a legjobb, de nem minden áron. Önzetlen, jó fej, bárkin segít, és rohadt sokat tud enni 😄DD

Nah de mind1, nem akarlak én rábeszélni.
+1 nekem még az Inuyasha se jött be...Yu Gi OH az, ami még elment az pl kurva jó volt meghát a híres Pokemon😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BoneDragon
Nem is fogok belõle többet megnézni, mivel ugyan azt láttam mint a többi mai animeba. Nincs lelke, nincs mondanivalója, szar az egész!! Sztori 0, szereplõk szintén. Egy szerethetõ karakter sincs egyikbe se, ugyan arra a kaptafára épülnek... Ami utoljára tetszett az talán az inuyasha volt. Lehet most páran megköveznének, de ez tuti így van. Nem tudnak már normális animet csinálni, ugyan ez van a többi mesével is... Vagy akár a filmekkel. Mindenhol csak az ölés, meg a vér. Errõl szól bazzeg... Sry de ez kijött. <#smile>

Talán nem egy részt kellene megnézni belõle 😊 Azt meg nem mondtam, hogy tetszeni is fog mindenkinek. Nekem nagyon bejött. Érdekes világ, karakterek, sztori. Toriko meg eléggé hasonló személyiség mint Goku.
BoneDragon
Megnéztem belõle egy részt, hogy lehet azt a szart dbz-hez hasonlítani?<#nemtudom><#rinya>

Jah, jobb lett ez úgy ahogy alakult, a DB SonGoku története.

Egyébként tudok ajánlani egy hasonló anime-t, Toriko a címe.
Hála az égnek hogy nem vette át a szerepét, pont jó ahogy van.

Pont ezért kellett volna Gotennek átvenni Goku helyét a Z-végén, mert nagy a hasonlóság! És ha természetileg is hasonlított volna Gokura ahogy cseperedik akkor szerintem lehetett volna egy fasza folytatás! Nem pedig GT...

no igen, gondolom az idõsebb Trunks karaktert bírták, aki visszatért a múltba😊 Azt mondjuk én is bírtam, a GT-ben kicsit megnövesztették annyit látszik rajta az idõsödés😄

Szóval akkor Songotent meg ezért hagyták hátra😄 õ meg gyakorlatilag ugyanúgy nézett ki, mint a kicsi Songoku ezért nem csípték annyira az emberek meg õt csak kicsiként láttuk szinte, megnöve 1-2 rész erejéig csupán

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen, mert eredetileg Toriyama elképzelése szerint õ vette volna át Goku helyét (õ már nem tért volna vissza az életbe), de a rajongók visszakövetelték Gokut. Lényegében Goku és Trunks volt a 2 legnépszerûbb karakter a Z-ben, ezért is lettek õk a fõszereplõk a GT címû förmedvényben.
Ahhoz képest, hogy kb a 197. résztõl kezdve 2. opening theme szerint Songohanról kellett volna szólnia az egész DB Z-nek ahhoz mérten õ innentõl csõdöt mondott. Alig alig volt momentuma is, felvette ezt a maskarát a sulis jelenetei, 2 rész erejéig Devlával (Dabura) harcolt talán 2 rész volt amikor Buu-val harcolt elõtte feküdt vagy 10-20 epizódon keresztül majd fent volt az Istenek bolygóján és lazult majd meghalt lent Sátánékkal együtt miután Buu beolvasztotta õket a testébe...Pedig hát jó kis karakter volt, de felnõttként kevesebbet szerepelt, mint gyerekként

268. rész után hova a fenébe tûnt Tensinhan? nem mintha fontos tényezõ lenne, mert a Föld megsemmisült, de fura, hogy az utána lévõ részekben csakúgy eltûnt...

Ez a Majin Buu hatalmas forma😄 erõs is, de óriási milyen poénos az egész az õ küzdelme alatt. És mennyi formája volt ez még a Cell, Friezán is lazán túltesz😊

phalanx
utóbbi <#ijedt>

BoneDragon
Ez meg az új specialból van. <#finom>

BoneDragon
Elég gagyi szerintem, de még így is jobb mint a film.

rooney8
ahhoz képest, hogy homemade nem olyan rossz 😄

kill3r21
Battle of gods, ez viszont komoly 😄
kill3r21

Komoly vagy ultragagyi, nemtom 😄
BoneDragon
Még jobb lett volna, ha nem a specialból lopja a mozdulatokat, de így is fasza. Kicsit unatkozhatott... 😊