<b>Moderátornak</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
PS4et is linektem, hisz mindegy hol van. De jön a gamer365re is és ott is így oszt😞 nade az nem ide tartozik.

Amúgy ha én moderálom magam és normálisan állok hozzá akkor elváom h más is. Akár leáld ( ami .... kategória mostanában ), akár máshol. Leáld nem a gumiszobába való pöce tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.07. 18:44:31

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
"érdemben arról társalogni." - ott követed el a hibát, hogy ezt pl. a leáldozott topicban próbálod. Az a topic nem azért van, rájöhettél volna az elmúlt legalább hat év során.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Nonstop Halo fika, ha az ember válaszol neki érdemben a játékról jön a moslék, a mutogatás, személyeskedés. Ezt így nem lehet... bárhol szóbajön a Halo, hetek óta ugyan az. Jön a mocsok.

Sajnos nincs jele h bármikor is elmúlna ez. Valszeg én meg Arty és mások a hülyék hogy próbálnak informatív dolgokat közölni, de így nem lehet, ha nem is cél azt meghallgatni, megérteni, és érdemben arról társalogni.

Idiótázás.

Személyeskedés.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.07. 18:28:20

Totti5
Hosszú távon, naponta már rettentő idegesítő.
PS4 topik, rendre azzal kezdődő hszek hogy idióta vagy.

j0nNyKa
mesélj még kérlek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Megint felesleges személyeskedés.

PS4 topik #38330
(a szándékosság abból gondolom, hogy nem is ebben a topikban beszéltünk a nfs témáról, hanem a nfs topikban)
(mondjuk ott is bicskanyitogató a személyeskedése, de az még talán elmenne)

Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.03. 23:59:24

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

j0nNyKa
te se neki plz.

"minden áldott nap ezzel bántsanak, sértegesenek"

hol? kicsoda?

nem, Dark, NE valaszolj! igyal meg valamit es menj aludni!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Elnézést, csak nem hiányzik hogy minden áldott nap ezzel bántsanak, sértegesenek.
Már megbántam hogy csináltam topikot.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

j0nNyKa
befejezed.

mivan? miröl beszelsz? unatkozol? neked kene lassan egy saller...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Sziasztok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elnézést kérek.
Télleg sajnálom ezt a kellemetlen helyzetet.

Arról kaptam visszajelzést hogy kicsit felemásan fogadták a topiknyitásomat.
Nem akarok belemenni a dolgokba.
Nem szeretnék többet hallani ilyen hsz-kat, mert csak feleslegesen bosszankodok, van elég más dolgom.

Szóval bármennyire is restellem a dolgot, bármi lenne a következménye, légyszíves izonyat hálás lennék ha egy utolsó dolgot kérhetnék.
Töröljétek ezt a topikot légyszíves, megdumáltuk, én nem szeretném hogy a nekem ott legyen és sértegessenek.
Ha utána más szeretné megnyitja, bár kétlem, mert elvileg nincs rá igény.

Elnézést kérek, többet nem fordul elő a dolog.

Metal Gear Solid V - The Phantom Pain

Köszönöm.

"Természetesen a topiknyitási jogomat is elvehetik ha ezzel jár a dolog.
Senkire nem fogok neheztelni természetesen ez végett."

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.15. 21:49:09

darkSectorxxx
Sziasztok.
Még egy kis korrigálást szeretnék kérni a többiek fellhívták a figyelmem hogy a (Metal Gear Solid V) topik címe helytelen, persze jogosan.

A "Metal Gear Solid V Phantom Pain" /rövid és teljes címet is ha van rá lehetőség címet szeretném kicserélni/átjavítani erre: Metal Gear Solid V - The Phantom Pain

Köszönöm/jük!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.12. 13:28:37

darkSectorxxx
Sziasztok.
Egy szíveséget szeretnék kérni, csak egy képet szeretnék berakni ide.
Köszönöm. (kerestem topikot, csak játékosok fórumában találtam, remélem jól csináltam mindent)

Kép: banner
Topik: Metal Gear Solid Phantom Pain
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.12. 01:32:28

MerlinW
Nem csak erről a hsz-edről van szó, konkrétan minden második hozzászólásod stílusától viszket az ember tenyere. Vegyél vissza kicsit, ha itt szeretnél fórumozni.

[merlinw.org]

Péel.:
Lentebb

De vehetjük a mostot is,nem véletlenül adtak nekem igazat.

tldr ok.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

j0nNyKa
meselj meg errol dragam, hol volt ilyen ebben a topicban?
aztan miutan talaltal ilyet, merthogy igazat allitasz, PROBALJ meg olyat keresni, amikor te verted itt a nyalad
nehez lesz nagyon, minden masodik hozzaszolast meg kell ehhez talalnod

tldr eleg lesz

Nem volt a hsz-omben sem rosszindulat sem közösségbomlasztó, állandó jelleggel nyomja Szalmakalap a szöveget hiába szólnak rá többen is, hiába szóltam rá én is, csak nyomja és nyomja mint egy elmebajos. Amit linkeltem abban benne van, egyetértettek velem.
Mi a közösségbomlasztó,az ha valaki folyamatosan a felszólítások ellenére is nyomja a baromságokat és hergeli vele az embereket,vagy az ha valaki többszöri rászólás után erélyesen is rászól hátha akkor felfogja? Nem ártana ezen elgondolkodni.
Visszaolvasva ebben a topikban is,nem egyszer volt már hasonló probléma vele,és eddig egyszer volt valamelyikőtök hajlandó nagy kegyesen rászólni, ellenben akiket felidegesített sorra kapták a büntetéseket.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

MerlinW
Ehhez én is sok mindent hozzá tudnék fűzni. Az viszont nem pálya, hogy kitiltás után visszajössz és továbbra is ugyanúgy írogatod a tarthatatlan közösségbomlasztó, rosszindulatú hozzászólásaidat, mintha ez lenne a normális.

[merlinw.org]

Ehhez csak ennyit fűznék hozzá.

Ps4topik

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

darkSectorxxx
Sziasztok!

A PS4 topikban.
Az úriember, picurkát az izlésemhez képest durván fogalmaz, annak ellenére hogy nem is ismerem.

Lehet nincs szükség intézkedésre, nem is célom.
Csak jobb jelezni, hátha később elfajul.

Köszönöm!

az okes, de egyszer betelik a pohar.

Totti5
Magát minősíti, már jó ideje. Nem kell vele foglalkozni.

A PC-s jatekoknak lealdozott vol. 2:

j0nNyKa
azt hiszi meg energiat szanunk ra
cuki

pxxl
nem kell 13, elég egy gombnyomás... 😉

All hail the double x!

Könnyű úgy gyüjtögetni a büntetőpontokat hogy a modi név és haverság alapján osztogatja és számtalanszor úgy oszt ki büntetőket hogy ép ésszel oka sem lenne rá.
Most is 13 büntető és dirr ban mert nem tetszik neki a jogos kritika. Banold ezt is nem oszt nem szoroz. Ilyen az amikor egy hatalommániás fogyatékos kezébe hatalmat adnak.:-)
Ja,amiből nem egy pont van ami Jancsika túlkapása (mint most is).
Multkor például sikeresen duplán rakott büntetést ugyan azért 5 perc alatt,és puff 1 hó ban. Nevetséges..
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.07.06. 10:41:23
MerlinW
"nem kell vele foglalkozni" = nem írsz kommentet. Arról ne isbeszéljünk, hogy ezzel a regeddel is már a 13. büntipontnál tartasz, szóval én a helyedben csendben maradnék.

[merlinw.org]

Az hogy leírom hogy agyhalott és nem kell vele foglalkozni (gyanítom ezért kaptam most), ergo kerülöm a vitát és mást is óva intek nyilván annyit ér mint az hogy el lettem küldve a kurva anyámba. A moderáció csúcsa újfent, kösz jancsi.
PLaystation 4 topik
Azért ez így ebben a formában ma már másodjára durva...
PLaystation 4 topik (30 napig nem tudok linkelni,bocs)

http://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/29705
http://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/29640

j0nNyKa
+1 van rajta sapka

Szabi
+1, nincs rajta sapka :-/

"Nulla tenaci invia est via"

+ 1. csunyan beszel 😞

Moby
Jó gyors vagy! 😊 <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

j0nNyKa
+1, ezzel ki is jott a 2 bunti, szoljatok ha nem allit magan

Totti5
+1 ez a stílus nem odavaló
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.12. 15:07:08

Moby

Adversus solem ne loquitor

Dupla büntetést kap ugyan azért? (kétszer volt jelentve)

DarkSectorra tényleg ráférne egy rászólás.
Állandó jelleggel idegesíti a topiklakókat.

Gamertag: HUNR0CKATANSKY

Totti5

j0nNyKa
ebből melyik a link a topicra

Örülök hogy a modik ész nélkül szórják a warnokat.....Jópár napja jeleztem hogy jelenthetetlen amit DS leművel. Tele van szemetelve a topic a HSZ-eivel...Egy hsz-re egymásután 4.-szer reagál és baromságokat. Kértem hogy figyelmeztessétek ahogy annó tette ezt valamelyikőtök másik topikban......
De nyilván ez teljesen nromális ahogy az is hogy napok óta csak a fikázás ömlik a szájából és aki pozitívumot ír le annak rögtön ugat, lásd Harlekin írását....

j0nNyKa
ebből melyik a link a topicra

Playstation 4 #26911 :

"Most döntöttem el végleg hogy ezentúl nem olvasom el ennek a baromarcúnak az írásait,teljesen felesleges. Mintha egy autistával próbálnék beszélgetni.....Sötét amilyen a neve is...."
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.21. 22:22:14

Joggal kaptad és fogod is ahogyan mindenki mástól, DT-től is,de persze csak én szúrom a szemed.😊
j0nNyKa
akkor ezt a folyamatot tekinthetjük is lezártnak, nothing to do here

Totti5
Az egy dolog hogy Dark értetlenkedik, de ahhoz joga van. Semmiféle oda nem illő dolgot nem írt, azt meg h ki a troll, hát mindenki nézzen magába először. Arról nem beszélve hogy Ra1n minden 2. mondatában leostobáz, idiótáz valakit ( elmúlt héten én 2szer kaptam naponta ), mert neki meg lehet tenni.

Nameg az hogy "elküldeni a pi...ába". Azt a topik HG megteszi, hogy törli, ha oda nem illő, senki sem igazságharcos egy topikban, még ha szerinte az is. Szereptévesztések vannak egyeseknél szvsz.

Szerintem ennyi...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.19. 06:32:01

Dzsini
Lehetetlen linkelni a topicot és ideírni a sorszámokat?

A mai billentyűzetekről elkopott a ctrl+c...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.