VirtualDub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
www.free-codecs.com
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok feliratot/subtitle-t hozzárendelni a konvertálandó filmhez?
tudnál ajánlani valami jó kodeket amiben van MP3 és divx vagy hasonlo
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
van egy problémám
na szóval tv tunerrel felvettem pár jó számot MPEG2 12m bit rate és 720x576 on ez a progi nem tudja megnyitni csak a VirtualDubMod
az viszont nem jó mert nem tudom a hang sávját modositani mondjuk MP3 ra
ötlet mit csináljak?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem is hasonló problémám van mint iguanodon-nak. Az a különbség, hogy nekem van egy jó minõségû angol (23.976) és egy tvripes magyar (25.000) filmem. Ha átteszem a hangot, akkor az eleje még jó, de a végén egyre jobban elcsúszik. Próbáltam már a goldwave programmal "széthúzni" a hangot, hogy tuti egyforma legyen a mérete a kettõnek, de nem lett jó. Próbáltam áttenni a filmet Vdubbal 23.976-ra, és utána játszottam a hanggal, és ua. rossz lett. Szinte mindent kipróbáltam már, a hajam hullásnak indult, és nincs több ötletem. Ha valakinek bármilyen ötlete van, ne habozzon leírni, elõre is köszi.
Olyan problémám lenne, hogy csúszik a hang a képhez képest, hogyan tudnám ezt megoldani a virtualdub-al.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
-File-->Open Video File és add meg az elsô filmet
-File-->Append AVI segment és töltsd be a második filmet
-Audio- Direct Stream Copy, hogy változtatás nélkül másolja
-Video- Direct Stream Copy, "
-File-->Save as AVI add meg milyen névven és hova mentse
-Ok
Többet is összefûzhetsz így.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Netrõl egy helyrõl leszedett cucc.
Összefûznék 2 avit e progival. File, open az 1. fájl, ezt írja:
[/img]
Mi a rákért van az, hogy FULL 64 bites rendszeren a VD 64 bites verziója semmilyen avi-t nem hajlandó megnyitni és folyamatosan azt irogatja ki mint ami a 79-es hsz-ben látható.
Most mindjárt jön egy szaki aki kifejti, hogy DV codecre van szükségem... ebbõl ajánlja a Panasoninc vagy a Canopus codec-et.
Igen ám, de az a qrva nagy helyzet, hogy 32 bites VDub u.e. a rendszeren csont nélkül megnyitja az avi-t.
A gép amúgy egy 64 bites 3.2-es Intel, XP Prof Eng 64 bittel.
Erre tudja valaki a megoldást?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
lépj oda, ahová a frame-et akarod beszúrni.
aztán illeszd be, majd mentsed el más néven. ott kell lennie a módosításnak.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Virtualdub programmal szeretnék tv müsort felvenni de a képernyõ méretem kisebb
mint az eredeti képméret Hol lehet ezt normál méretre állitani
Köszi szaborosi
keyframe-eket hogy lehet beszúrkálni?
"végre" eljött az alkalom, mikor igényt tartanék rá😄
htxvm^^
Need for Speed Most Wanted
1. Avi megnyitása (File/Open)
2. Tömörítés beállítása Video/Compression/a listából XVID MPEG-4 codec kiválasztása (a Configure gombbal tudod finomhangolni)
3. File/Save as menûponttal mentés
köszi
Need for Speed Most Wanted
Eddig még nem igazán használtam ezt a progit,de most kéne videovágásra, és eggyet nem értek. Letöltöttem az 1.6.12 verziós VirtualDubot és amikor kejlölök egy részt mert azt kiszeretném menteni a filmböl,és rámegyek arra hogy file->Save as AVI,na elis menti,de amikor megnézem minden jólett e,késik a kép a hang mindig elõrébb jár 2,3 mp-vel. Hogylehet ezt korrigálni? Vagy ez ilyen verzió hiba? Aztán van olyan is amikor nemcsak hogy a hang jár elõrébb a képnél hanem a kép kifagy miközbe lejátszom winampon. Meg azis kicsit furi nekem hogy adott 700 megás AVI formátumu film,amiböl kimentek aviba egy kb. 3percet,és 2 giga lessz a file mérete! Na,ezt sem értem hogy mért csinál ekkora méretet,amikor semmit nem álítottam át benne,alap program amit felraktam gépre és ilyeneket csinál. HELP!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
utána wav audionál hozzáadod a hagot (wav formátumban).
ezzel a progival lehet szinkront feltenni a filmekre?
és ha igen akkor hogyan kell csinálni
esetleg levan írva valahol?
köszi
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
ezzel a progival lehet szinkront feltenni a filmekre?
és ha igen akkor hogyan kell csinálni
esetleg levan írva valahol,
köszi
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
olyan problémám volna, hogy a félbevágott avi tökéletesen jó meg minden, viszont azt vettem észre lejátszásnál, hogy a második félben az elejére berak pár kockát az elõzõ fél végébõl. így egy rövidke jelenetet kétszer van szerencsém megnézni.
ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
elõre is köszi😊
IDE, a letöltésekben sokmindent megtalálsz a VirtualDubbal kapcsolatban.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Minden olyan chatelõt várunk,aki érdeklõdik a videózás iránt!
A szoba rövid leírása: Kérdések, válaszok, minden ami AVI DIVX DVD MP3 AC3 VirtualDub TMPEG stb,Premirere!
Szóval egy kis segédlet akik nem ismerik a programot
1. Leöltés innen: http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=28
2. Telepítés (azt hiszem ez mindenkinek menni fog)
3. Beüzemelés:
Ha elsõnek elindítod a progit,akkor bejön az options menü. Írd be a nickedet ,emailodat stb.. regisztrálni külön nem kell.
Ez után menj egy lapocskával lentebb (server) és ajánlom a következõ beállításokat:
-IRC network : all
IRC server ->add- >és a server legyen :: irc.atw.hu
Ez után nyomj ok-t.
4. az egyetlen ablak ami bejött a progiban az a STATUS nevezetû ablak.
Ide írd be a következõt: /join #digitalisvideo .
És lõn , itt vagy a szobába. További segítségek : irc.atw.hu
Lehet hogy csak 1 ember lesz a szobába, akkr írj vmit hogy lássuk itt jártál.
Valószínû idõbe telik míg összejövünk, de összejövünk! RAJTATOK MÚLIK!😊)
VÁRUNK MINDENKIT!
smartzoom