Firefox !plug-in!-ek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shrek82
Felteszed a Flashgot kiterjesztést, aztán beállítod!

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

hi. hogy kell megcsinálni azt hogy a get right legyen a letöltésvezérlõm a firefoxban????
elõre is kösz

How much can you take,before you snap?

Sil78
A #91 passz, én is úgy találtam. Asszem a spreadfirefox-on egy hozzászólásban, de nem biztos. De nyilván ezért van, szóval szerintem használható...

These are my friends, see how they glisten...

ivjoe
THX! 😄
Aquir
Jó, ilyen célból engedélyezem 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ivjoe
Azolyan hozzászólásaimba, hogy "Dobjad ki az IE-t az ablakon!"
Aquir
olvastam a kiterjesztéseket, ami van, de köszi 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TommyC
Most már müxik!
Köszönöm szépen!

dixitque deus fiat lux

Esetleg használd a Slim extension list-et.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Aquir
hova kéne? 😊

ivjoe
#90 #91 Szabadon felhasználható???
Sil78
Persze, ha sok kiterjesztést használsz, van gördítõsáv. (Ha mégsem látszana, kijjebb kell húzni az ablak szélét, vagy kitenni teljes képernyõsre.)

Aquir
megvan. nekem szûkebb volt az ablak, csak Horizontálisan kellett kihúzni jobbra még, és elõtünt a scrllbar akkor, ha felhuztam hogy ne lássam mind 😊

Aquir
teljes képernyõ, nincs gördítõsáv.

ezért kérdeztem. akkor ha több lesz majd megjelenik?

ivjoe
Tedd már ki teljes képernyõre és akkor lesz egy gördítõsávod is.
Aquir
ha a kiterjesztések nem férnek el, akkor mivan? 😊 mert ha lekicsinyítem az ablakot, akkor mehetek nyilakkal, de nem fog lejjebb scrollozni. Ha sok kiterjesztés van akkor nem fognak látszani az utolsók?

Sil78
Egyébként a DAP-ot is lehet használni pl a DownloadWith kiterjesztés segítségével.

Sil78
A FlashGet nem spyware, hanem adware elemei vannak (Cydoor-t tartalmaz), de csak az ingyenes verzióban. Elvileg popupokat dobál fel.

TommyC
Lehet benne valami,mert mikor felraktam a FlashGet-et akkor egy vírus bele volt építve a setup-ba...mondjuk ezt lehet h nem a flashget-esek rakták bele...
de a fájlt asszem az SG-rõl töltöttem...

dixitque deus fiat lux

lck
Sokak szerint Flashget egy nagy Spyware. ( Van olyan spyware szûrõ amelyik törölni is akarja ) Egyébként szerintem is nagyon jó letöltõ. Aztán hogy éjszaka pluszban még miket küldözget kifele, ki tudja ???
ivjoe
Én FlashGet-et használok és sztem qrva jó a progi. Szeretem. + FF-hez egy FlahGot kiterjesztés és nályszos!
TommyC
hát nem az...ugynéz ki hogy a DAP egy másik progi, s ahoz még nincs plugin...szal letöltöm a Internet Download Accelerator-t inkábbb...de azért kösz a segítséget!

dixitque deus fiat lux

ivjoe
Akkor az szvsz nem az a progi nézd meg gugliban, hogy az-e.
TommyC
Van olyan h Internet Download Accelerator a FlashGot-nál,de szürke és nem toom kiválasztani...miért?Nem az a progi?

dixitque deus fiat lux

TommyC
köcce...

dixitque deus fiat lux

ivjoe
A Flashgot nevû kiterjesztés azt nem tudja? De ilyet tud, hogy Internet Downlosd Acclerator. Nézz szét a guglin, vagy az extensionmirrors-on.
TommyC
fleshget -> flashget ...😊

dixitque deus fiat lux

TommyC
A DAP-hoz van plugin ugy mint a fleshget-hez?
(DAP-Download Accelerator Plus)(v.7)

THX

dixitque deus fiat lux

Sil78
:-)))))

Aquir

😊

Aquir
ha majd nem 1-2 nem-látogatom oldalra kell, akkor majd . addig nem kell megjegyeznie 😊 de kösz!

Sil78
IE-hez akkor már inkább az IEView, azzal is meg lehet nyitni az olyan oldalakat, meg újabban meg is tudja jegyezni, hogy amit akarsz, azt mindig IE-ben nyissa meg.

ivjoe
Tom. Nekem is volt.
Aquir
én sem, csak már montam hogy nincs gondom, azért montam megint 😊

Aquir
illetve ez a kiterjesztés már önmagában fekete ablakban jeleik meg, olyan a kezelõfelülete 😊)

ivjoe
NEm kötekedni akartam.
Aquir
bocs, akkor amit montam az Mind kiterjesztés.

mondom hogy már nincs fekete ablak mióta felraktam !
nem kell telepitenem, 9 Series már alap nekem, szal pont ezért kerestem rá. 10et meg nem lehet 98-ra rakni 😊

ivjoe
Csak elfelejtettem a hosszú cíbe beírbi, hogy EXT-k stb.
ivjoe
MediaPlayerConnectivity --> Ez nekem egyszer elcseszte a FF-ot. Bár lehet, hogy nem ez volt, én csak gyanakszok rá. Ez nem plug-in, hanem EXT (extension=kiterjesztés) Ha telepíted a WMP 10-et, akkor mûxik a dolog, nem lesz fekete ablak!
Aquir
feltöltöttem a Launchy-t, amivel hozzá lehet egy csomó programot rendelni csomó alkalmazáshoz, igy ezzel a pluginnal is meg lehet nyitni 2 kattintással az explorert rögtön az oldalakhoz amit ie-lehet csak nézni.

meg most végre elég gyorsan megtaláltam a MediaPlayerConnectivity plugint is, mert voltak oldalak ahol a WM playert nem töltötte be, és csak egy fekete volt volt ott. Szeretem ezt a böngészõt, sokmindent lehet szedni hozzá 😉

Aquir
hátugyekezdetben. mikor ugy Legelõször láttam a windózt, mi mást is használtam volna szted? 😄 de igazad van 😊

ivjoe
IE? Én nem tudnám elképzelni a netet FF nélkül.
Aquir
winreinstall volt úgyis 😊 használtam ie-t persze, aztán láttam operát és mozillát . ez bejön 😉

ivjoe
CSak most. Nehogy azt mond, hogy eddig IE-en sínylõdtél!
Aquir
most nyomtam fel Firefoxot, igen kiály 😊

a könyvjelzõket középsõ gombbal lehet külön lapra az ablakon belül megnyitni, úgy, hogy az új lapon megnyitott oldal legyen aktív, és úgy is, hogy a háttérbe nyissa meg. Teccik 😊

ivjoe
MIva???
Letölteni a Firefoxhoz az https://addons.update.mozilla.org -on
lehet mindent.

Tészt@ X

ivjoe
Ide is beírtad???
Hello Sil!

A Firefox 1.0.3 verzióját használom. Több más (általad is több helyen javasolt kiterjesztés mellett) az AdBlock kiterjesztést csak most telepítettem fel elõször.
A program-kiterjesztés finomhangolásához szeretném, ha valami magyar nyelvû leírást találnék.
Ha tudsz, segíts ebben.

Elõre is köszönöm az információt.

Üdvözlettel: gy?jt?

ivjoe
Lehet, hogy hallottál már a google-rõl?
Egyébként: Konkrétan
Ugyanez home