Blender
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy másik is.
Egy kicsit megviselt gép lesz belőle.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.14. 15:35:37
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Vimeo Link
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.04. 10:23:03
Ahogy nézem itt a munkásságod, modellezés már elég jól megy. Lehet érdemes lenne kiegészíteni textúrázással. Kopásokat tenni rá, karcolásokat meg ilyenek. Esetleg egy jó megvilágítást, hátteret összehozni. Mondjuk egy állandó beállítást lementeni, ami jól meg van világítva és ha csinálsz egy új modellt, akkor csak annyi dolgod van, hogy beledobod és, akkor nem kell a fényekkel meg egyéb beállításokkal vesződni mert mindig jól fog kinézni.
A filmben lévő eredetit igyekeztem amennyire csak lehet annak megfelelően lemodellezni.Utoljára szerkesztette: fuszhi, 2015.07.25. 22:07:28
<#vigyor2>#vigyor2>"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Igazság szerint egy régi filmből a HYPERCUBE című filmből a kocka és némileg már módosítottam rajta azóta most így néz már ki."A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Én csináltam egy Rakétát, aminek van smoke(Fire) effectje, és a rakéta is szines, csináltam neki egy utvonalat, ráraktam és megy ahogyan kell.
De mikor elarakom menteni, szintelen, vagyis a rakéta fekete, a tüz az szines! Szerintem nem a mentési beállitásoknál vana baj, mert azt ugy állitottam be ahogy egy előző file-ba van és ha ott mentem akkor jó!
Valószinü valamit a szinezésnél rontottam el! :/
Rakéta
Minden valóság egyetlen térbe sűrűsödik.
a tetejét nagyon elrontottam már az előzőn is jó a színe , de túl sötét itt meg túl világos és nagyon elüt a konzerv középső részétől. Utoljára szerkesztette: fuszhi, 2015.06.22. 15:35:59
Igazából csak olyan render képet szeretnék alkotni, hogy a felület fémesnek hasson (járműről van szó) illetve mintha kicsit tükröződne. Nap megvilágítás lenne majd.
Most gondolkodom a környezet kiépítésén is. Hogy úgy hasson mint egy fotó. Jármű a középpontban, körülötte tárgyak amik árnyékot vetnek.
Pontosan milyen anyagot akarsz kikeverni lehet tudok segíteni , én is csináltam fém felületeket régebben csak most a motion trackingolsába vagyok elveszve <#awink>#awink>
https://fxmason.blogspot.com/
2. Rendeld hozzá az assign gombbal a materialt:
Kész is...
A többi paraméternek is eltudnád mondani a jelentését "transmission" "volume scatter" ?
Közben logikailag is tiszttázódott a fejemben"ray visibiliti" sugár láthatóság így már evidens hogy az adott tárgy sugarairól van szó így az adott tárgyon állítom.
Utoljára szerkesztette: strepsils, 2015.06.09. 20:52:18

bár nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a bal oldalit ki lehet rakni :o
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha a véglegesités után vágnám ki az elemeket akkor azok megint feleslegesen megnövelnék a polyszámot.Illetve a panelek éleinél , hogy éles sarkokat és éleket kapjak .
Valahol itt vagyok elakadva, hogy az apró részleteket ugy tudjam kialakitani, hogy azok olyan topologiát alkossanak, hogy átlátható és szerkeszthető maradjon a késöbbiekben is .
Sejtem, hogy az a gond, hogy te pont fordítva csinálod. Először direktbe manipulálod a poligonokat és csak azután akarod rátenni a subdivet, igaz?
Ilyenre gondolok itt már smootholva van,de mégsem olyan nagy a polygonszám,de mégis pontosan követi a formát az élek futnak egymással és a kis ajtók is ki vannak modellezve anélkül, hogy drasztikusan megnovelné a polyszámot.
Gondolom, hogy nem kézzel igazgatta oda a paneleket,hogy egybefüggü felületet alkossanak.
Nekem már most kuszább a topologia aztán még a formát sem alakitottam ki rendesen.
Esetleg valaki itt ért a motion trackinghez? Valaki rájött már hogy mit jelent a solvingolásnál a Keyframe A és Keyframe B beállítás?
Én a primitív fejemmel mivel magyarul semmi nincs leírva azt gondolnám hogy A és B közötti szakaszt solingonja ki DE NEM. És ha megadom neki a teljes animálni kívánt intervallumot akkor mindig az At 8 last neded lófasz hibaüzenetet dobja ki miközben az összes track legalább tízenakárhányszorosan fedi egymást . A track dope sheet panelon le van ellenőrizve nincsenek piros de sárga sávok sem .
De ezt a 8 track fedje egymást hibaüzenetet sem értem mert van amikor csak 3-4 trackom van és engedi lesolvingolni vagyis nem értem mi a koncepció.
Ha tripodra vagy auto keyfremre teszem akkor nem szaroskodik de autón nem az egész szakaszt solvingolja ki hanem a hasára ütve kiválaszt egy pici szakaszt és nesze bazmeg azzal meg sokra megyek mikor nekem az egész A -B közti filmre kell a kameramozgás.<#wilting>#wilting>