Küzdõsportok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nem hallottam ilyen buta kifogást.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A szüleim ezért nem engednek Thai Box-ra...
én most kezdtem el.. eléggé elgondolkodtató :)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Pl. Fight klub Szolnok
Kritérium annyi van az ilyen és ehhez hasonló sportokban, hogy szeresd csinálni kitartóan.
Ne azért csináld, hogy megverhess bárkit. Kerüld a konfliktust még jobban, ha a birtokában vagy nagyobb tapasztalatnak. Mert nagyobb bajt is okozhatsz, magadnak is.
Gondolom ingyen nem igazán van semmi.
Ja és amit a filmekben láttál azt majdnem el is lehet felejteni az show :)
Kemény izzasztó edzésekre készülhetsz.
Otthon elkezdhetsz már most fekvõtámaszozni, hasizom gyakorlatokat végezni. Futni.
15 éves vagyok, Szolnok megyében lakom és szeretnék valamiféle Harcmûvészetett megtanulni. Thai-box-ra gondoltam, az nagyon megtetszett, videókból, filmekbõl(tudom azokban van túlzás, de megtetszett)
Nem vagyok valami jó kondícióban szóval azért is szeretnék valamit elkezdeni hogy egykicsit izmosabb, és nem zsírosabb legyek plussz nem ártha megtudnám magam védeni.
Sokszor voltmár hogy megkellet volna védeni magam, de nemtudtam és borzasztóan idegesít hogy állandóan csak én kapok... (mer jobb adni mint kapni) Én nem akkarok sorba menni az utcán és akit találok azt leverni, csak ha szükség van rá akkor megvédeni magam, vagy másokat.
Szóval ha tudnátok nekem segíteni hogy Szolnokon vagy a környékén merre van Thai-box edzés és hogy az Fizetõs vagy ingyenes vagy hogy vannak-e valamilyen kritériumok a Thai-box-hoz...
Válaszataitokat elõre is köszönöm!
Itt volt róla szó:
Anderson Silva készül Maia ellen
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
de ez veled is fog történni ha játszod a keményet, egyik klub sem azért oktat h mindenki kedvére verekedjen mint a parasztok a réten...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A küzdelem egy mûvészet, az önkifejezés legszebb formája, szebb és õszintébb, mint a tánc. A verekedés az már egészen más, ha valaki a technikai tudását arra használja fel, hogy verekedjen, na arra mondtam, hogy inkább sakkozna. Attól legalább esze is lesz.
egyébként a küzdõsportok lényege h megtanuld mikor használd az erõd és a tudásod.
Vagy lehet jót tenne neked mert a ringben úgy elvernének mint *zi a f@szát
Tyler: Majd sztem nyáron iratkozom be vhol aztán majd megkérdezem akkor biztosan kiderül h-hogy vannak ezek a dolgok... legfeljebb gyengébb lesz az edzésem mint a többieknek vagy nem tom de majd megkérezem..
de igazából én ezt nem tudom annyira, jobb egy dokival konzultálni, õ lehet csináltatni fog ilyen terheléses tesztet.
Én Thai boxolni szeretnék, azért is, h megtudjam magam védeni és azért is mert szeretek verekedni! Régen volt egy kis szív problémám de már az orvosok azt mondták h teljesen meggyógyultam és elég 1 és 1,5 évente kivizsgálálsra menni...:D Akkor most az lenne a kérdés h kibérnék-e edzéseket vagy meghalnék...?
és ez már csak azért is van mert sok hülye itt az sg-n unalomból jár be topicokba és próbál rombolósdit játszani.
majd ha komolyan belekezdesz egy küzdõsportba, rájössz hogy hogy kell az ilyeneket lereagálni, és nem fogod magad felhúzni egy random ember random utcai beszólásán
na mind1, kösz az építõ jellegû hozzászólásokat. bár inkább nem állok le vitatkozni, hisz itt én vagyok a zöldfülû a témában, egy szavam sem lehet
de ha nem gond akkor én még mindíg maradok a segítõkészségnél
legközelebb majd tudom mire számítsak, sõt, én kérek elnézést a viselkedésem miatt!
vagy esetleg megfogadjátok amit fbn_lx vagy bardocz írt, nem képzeltek bele semmi hátsó genyózós szándékot, és ti se lesztek a monitor mögül beszóló nethuszárok
a témához pedig van közöm :)
nem fogom feladni, van affinitásom...
elég sok olyan dologba vágtam bele, ahol jóideig nemvolt "látványos" a változás... türelmet már tanultam
de várj, ideszúrok egy szmájlit, hátha az jobbkedvre derít<#puszi>#puszi>
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!