Küzdõsportok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halmi Viktor mikor MMA-ban küzd akkor 3 edzõje van 1 jitsus,1 box és 1 kéz+láb
2.Benssel egyet értek
az nem kick-box ha nem tutsz boxolni mellette
3.Viszont ez relatív szerintem hogy melyik a jobb
a boxban fontos szerepet játszik az energiatakarékosság szóval a boxoló szerintem tüdõre jobban bírja mint a kickboxos
de minden küzdõsportba amibe van láb az emberek felvannak keményedve
de boxolók nem.szóval 100 szónak is 1 a vége ha a boxoló beugrik közelharcba akkor õ dominál de ha a kickboxos kajak combon rúgja szerintem ott össze szarja magát egy az egybe.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
az oké h a boxban erõs lesz a kezed, meg ütsz 200 kp-t, de a kickboxban nem csak a kézre helyezõdik a fõhangsúly. Egy kickboxos testének tökéletes egyensúlyban kell lenni! Ugyanolyan jól kell a lábát használni mint a kezét. Nem lehet erõsebb a kezed mint a lábad, mert ha nincs meg a ballansz akk támadható vagy.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Aki nem szabályos ütésekkel támad az nagy valószínûséggel normális védekezésre is képtelen. Ebben az esetben meg hadonászhat kézzel, lábbal, de nem túl sokáig lesz talpon.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egyéb harcrendszerekben is általában külön van box edzõ is egy-egy felkészülésnél.
De lényegtelen mert felesleges a boxhoz hasonlítani, úgyanúgy mint a karatét a kung-fuhoz.
Persze ez inkább magasabb szinten jellemzõ.
Jól mondod a Kick-boxban az alapjait megtanulhatod ha jó edzõd van. Viszont sose lesz olyan kezed mint egy azonos szinten lévõ boxolónak.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
én olvastam hogy egy kyo dojoban van edzés
Cím:XIV.Dózsa György út 17 K-CS:19:30-21:00
Mintha több küzdõsportból kivették volna a leghatékonyabb részeket és ezt használják egy rendszerben.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
elõre kösz.
légyszíves küzdõsportokról beszéljünk és ne cigánybûnözésrõl
Mi Magyarok tudjuk milyenek:nagyszájúak,4-en mennek 1-re de vannak rendesek is(nekem is van hawerom).
Visszatérve a Box tényleg jó.
Én úgy vagyok vele hogy ha boxolsz akkor még mellette vagy 1 közelharc vagy a olyan sportot csinálj amitõl felkeményetsz és megtanulsz rúgni(pl.:Karate(Kyokushin vagy Ashihara),Kick-Box,Thai-Box)
Én pl.a Karate+Box-ot választottam persze Jitsuztam is meg Judoztam régebben
Én egy 8. kerületi iskolába jártam általánosba. A tanárverésrõl elhíresültbe.
Ott dettó ugyan ez volt a helyzet. Az elesetteket terrorban tartották.
Volt egy nagy darab gyerek és azon edzettek. Senki nem mert szólni.
Biztos, hogy a félelem, de hiszen csak gyerekek voltunk. Szép szóval próbálkoztunk, de az mit sem ért.
Egyébként meg lehet találni a hangot mindenkivel. A mai napig sok roma barátom van. Õk is utálják ezt a fajtát.
A sport karrierebe nem fér bele, hogy valakit elagyalj az utcán. Ezt úgy veszik, hogy vissza élsz a tudásoddal. Ezért tilthatják el esetleg.
Más kérdés, hogy szerintem a suliban a srác jogos önvédelembõl vissza üthetett volna. Amennyiben ezt mértékkel teszi az rendben van. Biztos vagyok benne, hogy két tiszta ütés után már nem akartak volna többet. Sõt nem is álltak volna a lábukon.
Viszont ha ezzel komoly sérülést okoz vagy netán halált akkor súlyosbító körülmény a képzettség. Ebben az esetben a jogos önvédelmet felvétel támasztotta volna alá. Egyszóval nem lett volna következménye. Hacsak nem ugrál a fejükön miután leküldte õket.
szerinted most akkor ezt a srácot visszatartotta az egyesület szabálya? Nem! Ennek ellenére megölt egy embert!
Akkor most mirõl is beszélünk?
Egy ilyen után nyilván kizárják az egyesületbõl, ehhez szabályokra sincs szükség. Ahogy azt is, aki megvédi magát. Ez a baj ezzel. De felesleges ezen vitázni
és igen az erõszaktól nem tartja vissza, de nem fog magyar színekben profi karriert befutni, mert h egyébként volt tehetség a srácban!
és nem azért linkeltem h most az egész sg legyen befosva csak gondoltam megmutatom h mégis csak van értelme 1-2 szabálynak!
de a bunyóban meg pláne nem a méret számít...
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!
nem látom a logikát ebben az állításban
http://www.youtube.com/watch?v=CmM9U_Owr40&feature=fvw
szal aki profi szinten akarja nyomni annak sajnos kötelezõ betartani ezt, mert nagyon szigorúan veszik!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ha igen akkor nagyon nagy g*cik...
Mindnek megvan a maga szépsége. Embere válogatja, hogy kinek mi tetszik. Én gyerek korom óta megszakításokkal, de több ilyet kipróbáltam. Kezdve a rég elfeledett All Style karaténak nevezett dologgal. Aztán Kick-Box, Kung-fu. Majd végül a Box aminél leragadtam.
Mindegyik lehet hatékony kellõ tapasztalattal. Az utcán nem ez lesz a döntõ. Teljesen más mint ringben. Van aki ringben simán megver. Viszont utcán fordulna a kocka.
Arról nem is beszélve, hogy a klasszikus fair egy-egy elleni küzdelem a legritkább esetben alakul ma már ki.
Akik kötözködnek azok az esetek nagy többségében nem rendelkeznek vagy csak nagyon csekély küzdõsport tudással. Sõt ezt nem is józanul teszik.
Képzett bunyós nem fog senkibe belekötni ok nélkül. Tisztában van az esetleges következményekkel.
Az ilyen sportok ha nem verseny céljából ûzi az ember. Akkor a mozgás miatt nagyon értékesek. A Feszültség levezetésére is alkalmasak. Jó közérzetet biztosítanak általában. És egy új társaságot, közeget ismer meg az ember. Ezek mellett ad felkészültséget önvédelemre is.