BMW.Sauber F1 Team

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
szerintem itt Kinában eldõl a vb cím,ha nem matematikailag,akkor úgy,hogy mondjuk, 8-9 pont elõnye lesz a Hamiltonnak

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
attól függ,mennyit kockáztat,ha 1milliót,akkor valóban 😄

MaSzKa
1:40-es szorzója volt 1 hete

ha mégis vb lenne és valaki erre fogadna
az meggazdagodhatna 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

antijuve
jah, esély rá 0,001% 😄
Kubica sorsa nem a saját kezében van már és ezt õ is mondta.Nehezen tudom elképzelni h odaérhet még akár a második helyre is,

ups and downs

MaSzKa
jó lenne ha Kubi 1. Hei 2. 3. meg Alonso lenne 😛

norbi56
háá ja pont most lenne szükség olyan fölényre mint az év elején canadáig és pont most nemkellene a nem túl esélyes pilótáknak kubica elõtt nyerni

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

antijuve
úgy legyen 😛

ups and downs

MaSzKa
parancsba adtam a csapatomnak, hogy a kínai-t verseny meg kell nyerni 😛

Hei Heifeild! 😄 Go Kubica

MaSzKa

antijuve
csak az a baj mellette, hogy ezt simán nyerhette volna ha a BMW nem maradt volna le tempóban...Azért egy Renault-t az év elején (Kanadáig biztosan) simán lenyomott volna...

ups and downs

MaSzKa

antijuve
Inkább tegnap.

ups and downs

MaSzKa
nick 1 balfék volt ma😞

antijuve
összességében a BMW halovány volt.A második hely 90% szerencse...

ups and downs

Jeff Gordon
azért ez remek eredmény a 6.helyrõl 😊 bár szerencse is közrejátszott,de amikor kellett jól védekezett😊 ami fura volt,hogy Alonso menyivel volt gyorsabb az elsõ kiállás után,és Kubinak nem öt extra köre volt,csak három:S
azért grat kubi😊
heikki 😞

antijuve
2.hely Kubika...Idén gyenge már a BMW.... 😞

ups and downs

MaSzKa
<#szomoru1>

Tigristank
Kubica a 6., Heidfeld pedig csak a 16. lett az idõmérõn. Utóbbi nem tudom mit csinált már megint...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

MaSzKa
Hajrá fiúk a hétvégén!!

antijuve
itt egy kép is akart lenni, de lemondta a megjelenést😊)

ups and downs

antijuve
Hajrá fiúk a hétvégén!!

ups and downs

antijuve
Hát ja.Azért a jövõ év nem tudni h mit hoz.Radikális változások lesznek, szval még akár nagyon jól is kijöhet belõle Nick.VB sztem nagy falat lesz neki, de még Kubikának is.SZERINTEM.Nem biztos h így lesz, igazából 50-50 az esély.Ki tudja mik vannak a háttérben....BMW-nek idén már nincs semmi nagyra esélye, foglalkozhatnak jobban a jövõ évvel (bár azt mondták h még fejlesztik az ideit is), a Ferrarinak meg Mekinek meg még alaposan fókuszálnia kell idénre is.Meglátjuk, én mindenesetre nagyon örülök h maradt, mindig is szimpatikus versenyzõ volt.Sauberes korában együtt emlegették Kimi Raikönnennel...a tehetség se hiányzik.

ups and downs

Jeff Gordon
végülis ebben igaza van,szóval nem lehet tudni,mi lesz jövõre,és hát,ha az ügylet mögé nézünk,megláthatjuk a "Piszkos anyagiakat" is,Heidfeld jóval "olcsóbb" versenyzõ,mint mondjuk alonso.A köztes összeget,pedig fordíthatják az autóra,persze ez eléggé képtelen ötlet,de minimálisan lehet h megállja a helyét... bár kötve hiszem,hogy Nick ezért maradt.

Tavalyi év után,lehet kicsit többet vártak volna tõle,ezért temette a sajtó is,végülis szerintem már vb nem lesz(nem vállaltam nagy kockázatot 😄),de szurkolok neki az elsõ gyõzelemért,nagyon megérdemelné.

MaSzKa
antijuve
nincs még itt a világvége,
hogy MaszKa parancsoljon a BMW-nek 😄

ups and downs

MaSzKa
😄D hihi

Jeff Gordon
hátha te is rábólintottál,gondolom csak utána lett végleges a dolog 😄D

már azt hittem borotválkozzon meg 😄D

MaSzKa
<#eljen>felõlem ok

de javuljon is annyit mint az idei évbe Kubica
pl télen fogyjon le! 😄

antijuve
NICK MARAD A CSAPATNÁL JÖVÕRE IS!😄D Éljénéljen!

ups and downs

MaSzKa

Jeff Gordon
Hely az talán lett volna bár azt elismerem,hogy ott akkor rögtön ezt felismerni,nagyon nem könnyû,pláne,ha vki a vb címért hajt.Én csak azt mondom,hogy a büntetés helytálló,mert elég veszélyes volt ez így,és persze nem Massa tehet róla,sodródott az árral,de azért az napnál is világosabb,hogy pénzbüntetést meg röhögve kifizettek volna,és így,hogy Kimi kiesett,bünti nélkül,Massa talán még pontot is szerzett volna.De már túl sok a ha..

Én a változatos jó versenyeknek drukkolok,nyerjen a jobbik,vagy a szerencsésebb 😄

Jeff Gordon
és végül még Monzából két képet,avagy takarítás BMW.Sauber módra:

antijuve
és hol állt volna meg?épp egy Force India mellett volt, az összes csapatnál kinn voltak a szerelõk.

ups and downs

Jeff Gordon
grat Heidfeld<#eljen>

Jeff Gordon
Az oké,hogy Massa nem tehetett róla,de szerintem ez a bünti az amit nem lehet vitatni.. Bár Palikék megtették,hozták a szokásost,de õk már csak ilyenek. Massa is elég hamar észrevette,hogy viszi a csövet,de végighajtott a boxutcán,teljesen feleslegesen,veszélyeztetve ezzel a többi csapatot.Amikor elindult,akkor kellett volna rögtön megállni,utána megy valaki,és gyorsan leszedik,Kimi meg vár addig,neki már kb úgyis mind1,Massának van még egy ideig esélye a vb címre,és áldozatot hozni kell néha,úgyis mondhatnám,hogy a cél szentesíti az eszközt,és ezt pont a Ferrarinál ne tudnák??

Jeff Gordon
A versenyen hozott bünti vicc volt,mármint amit Rosbergékre szabtak ki.. Az ilyenekért az esetek 100%-ban eddig boxáthajtás büntetést adták,erre most 10sec stop and go.Szegény Rosberg,sajnáltam,ha áthajtás,simán visszajön az élre,és talán nyert is volna,persze kérdés lett volna,hogy a második SC után hogyan tudta volna tartani a mezõnyt.

Jeff Gordon
Huh,de sok minden történt,rendesen beindult a topic élete,örülök neki,egészen jó témák jöttek fel,reagálok mindenre,igaz kicsit késve,ezért sorry.

Ezzel egyetértek,mármint a véleménnyel,teljesen indokolatlan,és hülye döntés is volt,szerintem.Rubens nem váltotta volna meg a világot ezzel a körével,és Nick is teljesen szabályos volt,amennyire lehetett a pályán,levezetõ körén volt,az ilyeneket a pályatervezõknek bele kéne kalkulálni,hogy akkor nem teljes erõbedobással mennek és elõfordulhat a feltartás,itt pont ez a hülye bejárat miatt történt,ha normálisan megcsinálták volna,akkor gond nem lett volna.Van egy olyan érzésem,hogy ezt még fogják átépíteni.

Tigristank
<#hehe><#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
😄DD

ups and downs

MaSzKa

MaSzKa
Nick Heidfeld is pontot szerzett a Szingapúri Nagydíjon, 6. lett, és az elmúlt hétvégén a német pilóta zsinórban 25. versenyén ért célba, amivel immáron egyedül vezeti az ezt számon tartó eredménylistát. Az Olasz Nagydíj utánban még honfitársával, Michael Schumacherrel állt ezen lista élén.

BMW Sauber másik versenyzõje, Robert Kubica idén elõször fejezett be úgy versenyt, hogy nem szerzett pontot. A lengyel pilóta Ausztráliában és Nagy-Britanniában nem látta meg a kockás zászlót, a szezon többi futamán azonban egyszer sem maradt egység nélkül.

norbi56
Ez meg a másik dolog h Hei-t is megbüntették.Igaz Massa-nak nincs köze BMW-hez de õt sem kellett volna megbüntetni nem az õ hibája volt az sem.Ha kubicát nem büntetik meg akkor 2. lehetett volna vagy ha jól csinálják még rosberg is meg lett volna.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

antijuve
így van.ráadásul mindkét pilótát sújtották ezen a hétvégén.holott egyikük sem tehetett róla....

ups and downs

norbi56
ROHADT Köcsög FIA má faszom hülye boxkiállásos szabályával.

MaSzKa

antijuve
na, ki hiszi h még van esélye Kubicának?😄

ups and downs

antijuve
aligha fogják😊)

ups and downs

antijuve
3 hely a rajtrácson.

ups and downs

MaSzKa
Kubica azért lõtávolba van szerencsére

annak örülnék a 2 vbpontvezetõ kilökné egymást az 1. kanyarba
akkor jó napom lenne 😄

norbi56
Hogy büntették meg?😞