Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert, ha van bennük közös, akkor csak ki kell listázni (ALT + F7 és keresés) Total Commanderrel, majd "Ablakba" õket, és utána oda másolod õket, ahová akarod, vagy azt csinálsz velük, amit szeretnél...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jelen esetben adott 5 darab mappa: A, B, C, 1, 2
Ezekben vannak fájlok: A: aa, ab, ac | B: ba, bb, bc | C: ca, cb, cc, | 1: 1a, b1 | 2: 2d, f2
Eredményként pedig ezt szeretném kapni, amit le is ment egy adott helyre: ab, bb, cb, b1, f2
(a valóságvab van vagy 850 mappám, mappánként pedig vagy 150 fájlom és ezért kérnék segítséget !!)
Kérdés:
Hogy tudnám kimásolni minden mappából minden második fájlt?
Köszönöm szépen!
szóval valami ilyesmi kellene, csak profibban megoldva 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
olyasmi programot keresek, ami ilyen média centerként mûködik. tehát megnyitom a programot, teljes képernyõre megy, majd a fõmenüben lennének kategóriák (pl. filmek, sorozatok, zenék), és mindegyik kategorizálva lennének, ott lenne a leírásuk, a borítójuk és a legjobb lenne, ha mindezt automatikusan megcsinálná (tehát megadom neki a mappát, majd az szépen magától kategorizálja, rendezgeti stb.) az már csak hab lenne a tortán, ha mindezt magyar nyelven is tudná 😊
létezik ilyen program? 😊
csak mert néha jó lenne nem a mappák közt turkálva megkeresni a dolgokat, hanem szépen rendezetten igényes megjelenítéssel karöltve
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Molnár Imre
Ezeket testre szabhatod stb.
<Én nem a fullos csomagot használom, de létezik belõle olyan is.>Én nem a fullos csomagot használom, de létezik belõle olyan is.>
A xara nem igazán az én stílusom ott nem arra számítottam hogy kapok egy lapot és azt kezdek vele amit akarok ! ez sajnos nekem bonyolult bár php és html program irásban jártas vagyok de egy alap veblapot valamilyen oknál fogva képtelen vagyok megírni ! (én magam sem értem de nyilván valamilyen hozzáértési hiányosság lessz az oka)
Molnár Imre
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Mindent tud, ami neked kell.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
nemrég volt kérdés weblapszerkesztõ program, de nekem pont olyan kellene amiben magát a kódot tudom szerkeszteni, kvázi mint a notepad, csak nem annyira fapadosan.. nem baj ha tud esetleg szintaktikai kiemelést (html, JS) és mondjuk ingyenes, de nem kell tudnia a weblap megjelenítését és egyéb hasonló extrákat.
köszi
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A heavy cost. I pay it gladly.
Molnár Imre
Abban szeretném a segítségeteket kérni , hogy tud e valaki olyan weblapszerskesztõ programot amihez szinte semmialyen html és egyéb hasonló szerkesztési vagy programozási nyelv ismerete nem szükséges valamint ha lehet a programban legyen "elõnézet" is !
Elõre is köszönöm !!
Molnár Imre
*.jpg*
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az SPTD nem telepítettem, mert nem szükség, csak ha kell SCSI virtuális meghajtó, de a képfájlokat meg lehet nyitni a DT virtuális meghajtóval is.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Hello.
Van egy eredeti szoftverem CD-n, amit szeretnék CD-képként elmenteni a gépemen úgy, hogy késõbb (pl.) Daemonnal az eredeti CD-nélkül fel tudjak rakni és futtatni is. Milyen programmal tudom a legegyszerûbben ezt megtenni? 😊
Tudom, sokak elég egyszerû lehet, csak én valakitõl azt hallottam, hogy eredeti CD-nél ez nem olyan egyszerû, hogy mûködjön is a visszaolvasása. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, hogy kell. 😊
Köszi elõre is, üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
00-emma_hewitt-miss_you_paradise-web-2012.jpg
Pedig a release mappajaban bennvan a borito,aminek a neve:
00-edward_maya_and_vika_jigulina-stereo_love_(the_definitive_dj_deluxe_edition)-(doit1002cdm)-cdm-2010-p1.jpg
A legfontosabb: %filename%.jpg
Aki foobart hasznal ahhoz lenne egy kerdesem.
Valami normalis album art plugint hol lehet talalni? Vagy hogy lehet beallitani,hogy minden,kepet tartalmazo release boritojat kiolvassa? Mert amig az a borito "front.jpg"-nek van elnevezve addig nincs gond,de ha valami masnak,akkor gaz van. Egyenkent atnevezni tobb 1000 release boritojat meg egy kicsit necces.
Tudtok valai megoldast? <#help>#help>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
amugy a getdatback tenyleg jo, nekem mar sokat segitett...
van még a kürt kft, de õk nem igazán otthoni felhasználóknak árazták be a szolgáltatásaikat
ugyan nem ingyenes, de állítólag ez a legjobb
Egy jó, lehetõleg ingyenesen fájl visszaállító programot keresek, mivel a Recuva nem találja a kérdéses fájlokat.
Elso hallasra mintha szebben szolaltatna meg a zeneket,mint a Winamp. Atlathatobb az egesz,egyszeru,letisztult,elegans. A Winamp igy a foobar hasznalata utan valami hihetetlen gagyi,fapados hatast ad vissza.