Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nevermind, megvan

olyan progi kéne, amivel egy mp4 videóból tudok kiszedni egy darabot és gifbe konvertálni. valaki tud ilyet?

IMYke2.0.0.0
Mûködik a DOS alatt ismert *-ozás is!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gondolom, minden ilyen "második" fájlnak más a neve is...
Mert, ha van bennük közös, akkor csak ki kell listázni (ALT + F7 és keresés) Total Commanderrel, majd "Ablakba" õket, és utána oda másolod õket, ahová akarod, vagy azt csinálsz velük, amit szeretnél...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy nehéz feladat... 😞

Jelen esetben adott 5 darab mappa: A, B, C, 1, 2

Ezekben vannak fájlok: A: aa, ab, ac | B: ba, bb, bc | C: ca, cb, cc, | 1: 1a, b1 | 2: 2d, f2

Eredményként pedig ezt szeretném kapni, amit le is ment egy adott helyre: ab, bb, cb, b1, f2

(a valóságvab van vagy 850 mappám, mappánként pedig vagy 150 fájlom és ezért kérnék segítséget !!)

Kérdés:
Hogy tudnám kimásolni minden mappából minden második fájlt?

Köszönöm szépen!

rooney8
na közben majdnem kiszúrta a szememet a windows media center. meg is néztem, de ahogy ez elrendezte a filmjeimet az kritikán aluli 😄 csak simán beimportálta és külön külön megjelenítette az összes fájt amit talált, semmi átnevezés, semmi borító, semmi leírás.
szóval valami ilyesmi kellene, csak profibban megoldva 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
hali
olyasmi programot keresek, ami ilyen média centerként mûködik. tehát megnyitom a programot, teljes képernyõre megy, majd a fõmenüben lennének kategóriák (pl. filmek, sorozatok, zenék), és mindegyik kategorizálva lennének, ott lenne a leírásuk, a borítójuk és a legjobb lenne, ha mindezt automatikusan megcsinálná (tehát megadom neki a mappát, majd az szépen magától kategorizálja, rendezgeti stb.) az már csak hab lenne a tortán, ha mindezt magyar nyelven is tudná 😊
létezik ilyen program? 😊
csak mert néha jó lenne nem a mappák közt turkálva megkeresni a dolgokat, hanem szépen rendezetten igényes megjelenítéssel karöltve

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Értem ! Köszi a tippeket ! Ezekrõl a lehetõségekrõl nem tudtam !!

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
A Xara-ban vannak minta oldalak is:

Ezeket testre szabhatod stb.
<Én nem a fullos csomagot használom, de létezik belõle olyan is.>

köszi ! ezt is kipróbálom !

A xara nem igazán az én stílusom ott nem arra számítottam hogy kapok egy lapot és azt kezdek vele amit akarok ! ez sajnos nekem bonyolult bár php és html program irásban jártas vagyok de egy alap veblapot valamilyen oknál fogva képtelen vagyok megírni ! (én magam sem értem de nyilván valamilyen hozzáértési hiányosság lessz az oka)

Molnár Imre

norbre
köszi

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

IMYke2.0.0.0
Notepad++.
Mindent tud, ami neked kell.

norbre
rosszul kerestem a gugliban, de találtam egyet (html-kit).. 😉

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
sziasztok,

nemrég volt kérdés weblapszerkesztõ program, de nekem pont olyan kellene amiben magát a kódot tudom szerkeszteni, kvázi mint a notepad, csak nem annyira fapadosan.. nem baj ha tud esetleg szintaktikai kiemelést (html, JS) és mondjuk ingyenes, de nem kell tudnia a weblap megjelenítését és egyéb hasonló extrákat.

köszi

gergely1991
Még valami:Microsoft Sharepoint Designer 2007

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

PhotoFiltre azt hiszem tud ilyet.

De a photoshop biztos 😊 Tutorial

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fresh Duke
Nem tudtok valami olyan programot, ami egy rendes képre Puzzle effektet rak?

A heavy cost. I pay it gladly.

Köszönöm ! Kipróbálom !!

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
Sok ilyen van - Xara Web Designer pl.

Sziasztok ! Üdv mindenkinek !!

Abban szeretném a segítségeteket kérni , hogy tud e valaki olyan weblapszerskesztõ programot amihez szinte semmialyen html és egyéb hasonló szerkesztési vagy programozási nyelv ismerete nem szükséges valamint ha lehet a programban legyen "elõnézet" is !

Elõre is köszönöm !!

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
Köszi, ezt én is bevetem. <#worship>

Megvan a megoldas! 😊

*.jpg*

Japep

Köszönöm szépen mindenkinek! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tévedésbõl neked küldtem, elnézést.
Klon
jó ez nekem. semmi baja, és ez is lite...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Töröld le a régebbi verziót. Én a Daemon Tools Lite Free használom, mert ingyenes és 4 virtuális meghajtó elég. Ha több virtuális leghajtóra van szükség, akkor kell a fizetéses verzió.
Az SPTD nem telepítettem, mert nem szükség, csak ha kell SCSI virtuális meghajtó, de a képfájlokat meg lehet nyitni a DT virtuális meghajtóval is.
Klon
https://dl.dropbox.com/u/3301122/d.JPG

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon
google-ben nézz utána, fejbõl nem vágom, de én már használtam.

Japep

Igen? Azt hogy? 😄
Nekem 4.09-es van fent - azzal is tudok?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Klon
pl. Daemon-nal 😊

Japep

Hello.
Van egy eredeti szoftverem CD-n, amit szeretnék CD-képként elmenteni a gépemen úgy, hogy késõbb (pl.) Daemonnal az eredeti CD-nélkül fel tudjak rakni és futtatni is. Milyen programmal tudom a legegyszerûbben ezt megtenni? 😊

Tudom, sokak elég egyszerû lehet, csak én valakitõl azt hallottam, hogy eredeti CD-nél ez nem olyan egyszerû, hogy mûködjön is a visszaolvasása. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, hogy kell. 😊
Köszi elõre is, üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gondoltam mar en is egy update-re (v 1.1.9 van jelenleg) de most hogy irod,akkor inkabb hanyagolom.

IMYke2.0.0.0
Itt v1.1.15-öt használok - kipróbáltam, és nálam sem mûködik 😞

Es pont ezt nem ertem. Mert pl. egy masik release-nel ezt gond nelkul beolvassa:

00-emma_hewitt-miss_you_paradise-web-2012.jpg

Hat ezaz,hogy sajnos nem. 😞

Pedig a release mappajaban bennvan a borito,aminek a neve:

00-edward_maya_and_vika_jigulina-stereo_love_(the_definitive_dj_deluxe_edition)-(doit1002cdm)-cdm-2010-p1.jpg

IMYke2.0.0.0
Ha így állítod be, akkor minden gond nélkül beolvassa a borítókat:

A legfontosabb: %filename%.jpg

Udv!

Aki foobart hasznal ahhoz lenne egy kerdesem.
Valami normalis album art plugint hol lehet talalni? Vagy hogy lehet beallitani,hogy minden,kepet tartalmazo release boritojat kiolvassa? Mert amig az a borito "front.jpg"-nek van elnevezve addig nincs gond,de ha valami masnak,akkor gaz van. Egyenkent atnevezni tobb 1000 release boritojat meg egy kicsit necces.

Tudtok valai megoldast? <#help>

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Klon
en ugy tudom, h ha annak a particionak valtozott a tartalma azota, hogy torolted a filet/fileokat, akkor nagy valoszinuseggel irt a helyere valami mast. ,ilyenkor mar nemigen lehet visszaallitani!
amugy a getdatback tenyleg jo, nekem mar sokat segitett...

Mitõl függ az egyáltalán, hogy vissza tud-e egy program állítani egy fájlt?
rooney8
hát akkor esélyes, hogy azt már nem fogod többet megtalálni :S

van még a kürt kft, de õk nem igazán otthoni felhasználóknak árazták be a szolgáltatásaikat

Sajnos ez se találja a kérdéses fájlokat:/
rooney8
getdataback
ugyan nem ingyenes, de állítólag ez a legjobb

Sziasztok!
Egy jó, lehetõleg ingyenesen fájl visszaállító programot keresek, mivel a Recuva nem találja a kérdéses fájlokat.
Klon
😄 meggyoztel, kiprobalom!

Az meg lemaradt,hogy az EQ-ja sokkal jobban testreszabhatobb,mint a Winampe es miutan jopar ora allitgatas utan megcsinaltam a sajat beallitasaim,mar szetgyalazza a Winampot.

Passz...
Elso hallasra mintha szebben szolaltatna meg a zeneket,mint a Winamp. Atlathatobb az egesz,egyszeru,letisztult,elegans. A Winamp igy a foobar hasznalata utan valami hihetetlen gagyi,fapados hatast ad vissza.

Klon
mi miatt szereted annyira? mivel jobb mint a winamp?