Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

foobar2000,AIMP3

En foobart hasznalok,winamprol valtottam es nincs az az Isten,hogy atalljak valami masra. AIMP-ot is hasznaltam egy ideig,azzal sem volt kulonosebb gondom,csak a kezelofelulet nem volt olyan csabito szamomra.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Klon
üdv!

win98-óta winampon hallgatok mp3-mat... Gondoltam ki kellene próbálni valami mást, de nem tudom mit 😄
Ti mit használtok? Tudtok valami olyan egyszerût, de esetleg jobbat mint a winamp? A skinelhetõség nem nagyon érdekel, a hangja viszont annál inkább.
Most nem kell azzal jönni, hogy hifi-n hallgassak zenét, az is van, de most gépre keresek valami frankót!

Köszi

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

norbre
sziasztok..
tud valaki olyan progit ami képes egyszerû alakfelismerésekre? arra kellene, hogy ha van egy tárgy, felismerjen köröket (furatokat) és egyeneseket (éleket), majd lehessen ezektõl mérni távolságokat

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Hello!
Olyan egyszerû animációt szeretnék készíteni, ahol a tárgyakat, és a hátteret kell mozgatni.
Videószerkesztõvel próbáltam (Sony Vegas), de gondolom van alternatíva bõven. Várom a tippeket.

Köszi
gergely1991
Csak szólok hogy a keylogger nem igazán jogszerû már....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Qtya
Köszi szépen

Jim Morrison
keress guglin rá a 'keylogger'-re. Általában adatlopásra használják, de erre is megfelel. Logolja (a legtöbb, ha jól tudom), hogy mit írtak és mikor, melyik programba, és ezt akár emailen el is küldi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Qtya
Nem tudok nevet csak érdekelne mire használják a gépem mikor nem vagyok ott

Jim Morrison
keylogger-re gondolsz?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Qtya
Sziasztok. Létezik olyan progi ami megjegyzi a legépelt szövegeket? Elõre is köszi

Gomber
Van olyan progi amivel a sztereo képes 3d film két oldalát egymásra tudom illeszteni?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

JSbyMSI8800
Sziasztok!!

Nekem olyan program kellene, amivel futó alkalmazásokat tudok proxy-zni egy adott szerverre, próbáltam már a proxifer-t is de nem mûködött valaki nem tud ilyesmi progikat, fõleg játékok proxyzására kellene.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Sziasztok! Elõadást szeretnék készíteni egy órára, de nem a hagyományos PowerPoint-al; egy olyan programot keresek, ami a gondolatbuborékokra hasonlít, azokba kell írni a kulcsszavakat, és egymásból, egymás után nyitod meg õket. Nem tudom a nevét sajnos, és azt sem, hogy esetleg ez egy letölthetõ program-e? Köszi!
IMYke2.0.0.0
Reméltem, hogy is megtalálja 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Angol nyelvû használati utasítás (pdf-ben)"-ben a 42. oldalon van szükséges infó

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gomber
Honnan tudhatom meg, hogy ez melyik fajta divixet támogatja?
Samsung DVD-P355

IMYke2.0.0.0
De van "régebbi és újabb" DivX kérdés.
Fontos, hogy nézd meg a támogatott formátumait, és elsõsorban azok tulajdonságait a kézikönyvében, vagy a gyártó honlapján.
Szinte biztos, hogy a legújabb, valódi DivX-tömörítéssel nem birkózik meg.

Gomber
Ha a dvd lejátszóra az van írva, hogy lejátssza a divx-et, akkor ha "MPEG-4(Divx)" formátumba konvertálom a videót, biztosan lefogja játszani azt? Nincs régebbi meg újabb fajta divx? Tehát az biztos felismeri majd és lejátssza?

IMYke2.0.0.0
Nos, utánajártam. Egy példával illusztrálom:

Free - VirtualDub v1.9.1

Videó, konvertálás elõtt: Borderlands 2 - Launch Trailer(720p_H.264-AAC).mp4 (Youtube-ról) - [Size : 41,1 MB; Duration : 1mn 56s]
Video - -
Audio - - - Stream size : 2.67 MiB (6%)

Videó, konvertálás után: Borderlands 2 - Launch Trailer(720p_H.264-AAC).avi - [Size: 38,0 MB; Duration : 1mn 56s]
Video - -
Audio - - - Stream size : 1.55 MiB (35%)

Tehát, ha tömörítesz a kép- és hangminõségen, akkor kisebb lesz a fájlméret.

rooney8
Ha mar szobajott a videózás...
Az lehetseges, hogy mondjuk 3-4 divx filmet (osszesen annyi, hogy igy natur divix-esen pont elferjen egy dvd-re) egy menuvel ellatott standard dvd formatumu lemezre raporkoljek? Eddig probaltam, de akarhogy csinaltam, de ha mar 2 divx rafert, akkor az mar soknak szamitott.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

IMYke2.0.0.0
Az azonos fájlméretet el is felejtheted. Minimum 20-25%-al nagyobb lesz a végtermék.
Csak akkor nem, ha csökkented a bitrátát és nyomorított MP3-at, XviD (50-es minõséget) használsz.

Amúgy, a VirtualDub v1.9+ is tud neked MP4-et átkonvertálni, ha a "Plugins" könyvtárában benne vannak ezek:
* DShowInputDriver.vdplugin (MKV-t látod vele)
* WMV.vdplugin

Gomber
Üdv!
Letöltöttem pár videót jutubról, mp4 formátumban, AVC formátumú képsávval, és ACC formátumú hangsávval. Nos, kiszeretném írni õket DVD-re úgy, hogy letudjam õket játszani az asztali DVD lejátszón. Sajnos a jelenlegi formátumot nem ismeri fel, meg azt sem, amire átkonvertáltam õket: MPEG-4 Visual formátumú képsáv és AAC hangsáv.

Olyan ingyenes programot keresnék, amivel fálj nagyobbodás nélkül áttudnám konvertálni olyan formátummá, amit biztos felismer az asztali dvd lejátszó. Vagy ha megmondjátok mibe konvoljam, milyen formátumba, az is jó. Azt biztosra tudom, hogy "MPEG Video" és "MPEG Audio" formátumot le lejátssza. Szóval egy olyan progi kéne, ami a sima "Mpeg" codeccal dolgozik. Mert a régi fajta dvd lejátszó csak ezt fogadja el.
KÖSZI!

az irfan wiew valamelyik régebbi verziója gyorsgombokat kötött direktóriumokoz igy lehetett vele nézegetés közben szortirozni, sajnos nekem már nincs meg ez a verzió és fogalmam sincs melyik volt ,viszont a del gomb mûködik az ujabb verziókon is , legalább a szemetet gyorsan kukázhatod...
IMYke2.0.0.0
XnView

01. Browser-ben: Ctrl + A
02. A nem tetszõ képek nél Ctrl + bal klikk
03. A tetszõ, és kijelölve maradt képeket meg a Browserben egyszerûen áthúzod egy korábban már elkészített alkönyvtárba. A nem tetszõket meg törlöd utána.
Kész.

norbre
nekem az xnview bejött

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

akyyy
normális képnézegetõ, vagy képkezelõ progrramot keresek.

irfan viewet kezdtem el használni, hisz régebbrõl ismertem, akkor célnak megfelelt, de azóta változtak a körülmények😊

szóval adott egy mappa ahol nagyon sok kép van (2000), de nincs mindre szükségem, hisz vannak rossz képek, vagy szükségtelenek.
nem lehet valahogy képnézegetés közbe valamivel megjelölni az adott képet, hogy ezt szeretném felhasználni, és a képválogatás végén a kijelölt képeket tudnám akár másolni is vagy bármi.

perpill nézegetem a képet és ami tetszik total comanderbe kijelölöm. csak elég fárasztó egy idõ után😄

melyik program tudná ezt, vagy ifanba hogy lehet ezt megcsinálni?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jakuza001
esetlep ha nem latod ,mert lapozni kellene akkor a cmd ablakba azt ird, hogy ipconfig /all |more

Jakuza001
parancssorba ird be cmd es abba, ipconfig /all

Qtya
ip vady dns címet kér és nem tudom azt hol nézzem meg

Qtya
Azért köszi

IMYke2.0.0.0
Sajnos - gyakorlatban nem tudok segíteni neked, mert nekem nincs ilyen hálózatom.
Én a LogMeIn-t használtam, internetes távoli eléréshez.

Qtya
Egyszerüen képtelen vagyok beállítani hogy a másik gép ne offline legyen 😞

IMYke2.0.0.0
Ingyenes megoldás: "Remote Utilities 5.3 – Free Edition" - KLIKK!

Features:
* Full Control and View, File Transfer and other useful modes. Remote Utilities includes 15 different connection modes, such as Full Control and View, File Transfer, Power Control, Telnet etc. You can change the modes on-the-fly without disconnecting from the remote PC.
* Unattended and attended access. Use the lightweight remote Agent module for spontaneous support and the installable Host module for total 24/7 unattended access to your PCs. You can connect to remote Agents and Hosts side-by-side from a single Viewer module.
* Direct IP/DNS connection or easy-to-use ID connection. If you are computer-savvy configure a direct IP-to-IP access to your PCs for ultimate lag-free performance. Alternatively, you can go with the easy-to-use ID connection that does not require any configuration. Both types of connection will work on a LAN and over the Internet.
* Multiple simultaneous connections. Remote Utilities supports an unlimited number of simultaneous connections in both directions — from a local PC to a remote PC and vice versa.
* Remote webcam access and monitoring. Connect to a remote webcam attached to a remote PC and see what is happening in the room where that PC is located.
* No annoying “Buy me” messages. The Free Edition does not nag users with commercial banners – it’s absolutely clean and free for personal use. There are no time or traffic limitations.

IMYke2.0.0.0
Nem ingyenes, de "forrásból" megoldható. S ez mindig fut:

"Net Monitor for Employees Professional v4.6.2"

Qtya
esetleg valami a folyton fut?

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Qtya
Sziasztok. Meg lehet azt oldani hogy ha két gép össze van kötve helyi hálón , hogy lássam a másik monitor képét?

gergely1991
Akkor MS alapértelmezett driverje töltõdik be.😄
#4835 mellé próbáld ki a AIDA32-t is.

Én nem használtam, de megpróbálhatod ezzel, hátha letölti a megfelelõ drivert: Driver Identifier
Benny04
azt írja a szabványos vga adapterre, hogy nincs ennél frissebb 😄

A Windows nem talál megfelelõt hozzá?
Benny04
üdv
Most vettem egy ilyen lapost, és nem adtak hozzá semmiféle cd-t. Ethernet drivert nagy nehezen rá tdtam rakni egy másik géprõl, de a vga drivert egyszerûen sehol nem találom. AMD Radeon™ HD 7610M van benne. kerestem a hivatalos oldalon, ami ott volt, leszedtem, de kicsomagolja ,majd nem indítja el.azt írja, nem kompatibilis toshiba laptopokkal... A toshiba honlapján nincs is fent ilyen laptop. létezik egyáltalán ilyen? És honnan tudnám letölteni a vga drivert?

Hali mindenkinek ! Sziasztok ! Elõre is elnézést kérek hogy ezzel a gondommal ide írok !

Egy olyan szolgáltatót keresek ami max 500 MB tárhelyet ad ingyen és olyan lehetõség van rajta hogy a feltöltött fájlt ki tudjam linkelni ahova akarom letöltetés céljából (tehát ha valki le akarja tölteni a linkre kattintva letölthesse a tárhelyrõl !)

UI : a datanet.hu -t ne mert próbáltam és ha 30 napig nem töltünk le egy filest akkor automatice törlik !

elõre is köszönöm ! ha úgy alakúk az alábbi címre is irhat aki akar : [email protected]

Molnár Imre

norbre
sziasztok,

Olyan online (ingyenes) alkalmazást keresnék amivel teendõket, feladatokat lehetne áttekinthetõ módon kezelni.
Jó lenne ha tudna a feladatok tervezett idõráfordítása, prioritása, egymástól való függései alapján ütemtervet (esetleg Ganter diagramot) készíteni.
Az idõtartományokat meg lehessen adni akár fél órásra is, és a naptár nézetet is lehessen olyan szintre nagyítani amiben ez látható.

Hab a tortán ha lehet benne a feladatokat projektekbe szervezni és több projektet is tud párhuzamosan kezelni.

Extra hab a tortán, ha lehet benne projektsémákat elmenteni (benne feladatokkal, függésekkel és tervezett idõráfordításokkal), és ezeket a sámákat adott dátum/idõpontra beszúrva újraterveztetni az ütemtervet.

Sok ilyesmi programot nézegettem már, de a legtöbb nem tudja csak a napi nézetet, illetve nem tud ütemtervet készíteni, olyannal nem is találkoztam ami projektsémát tudna menteni ...
minden ötletet szívesen fogadok.. köszi

91375
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hol találok értelmes magyar leírást a winviftool-hoz? Megköszönném!

http://www.parachat.com/personal/basic/

gúgliba: free chat rooms for web pages

Rengeteget dob.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok !

Segítséget kérnék ! Abban az ügyben hogy veboldalamra szeretnék chatet tenni de lehetõleg olyan legyen ami moderálható menedzselhetõ irányítható egy adott vezérlõbõl ! Ami a legfontosabb hogy ingyenes legyen

Már keregéltem de nem sok sikerrel , hátha tudtok segíteni !

Ha esetleg konkrét ötletek vannak e-mailre is jöhet : [email protected] címre

elõre is köszönöm !

Molnár Imre

Hát, azért sok sikert mindnyájunknak. Azért ha már írtam így látatlanban egy levelet még egy kis háttér tudnivalóról, azt azért Copy-Paste-zem privátban...