Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú de fene okos vagy!Csak azt nem tudom ennyire nem érted, vagy ilyen láma vagy? Mindenesetre ha nem tudsz segíteni legalább ekkora marhaságokat ne írj!Elõre is köszönöm!!!
Palinko
a program neve, nyomtató.
Sziasztok!
Megpróbálom érthetõbben megfogalmazni!Van az un.munkaprogramom amiben dolgozom.Ez egy javascript-es progi amiben nekem az ügyfelek papírjait be kell szkennelnem színesben!!!Elõfordul elég gyakran,hogy otthon vagy máshol foglalkozom az ügyfelekkel és amikor a munkahelyemen "gépre viszem"
a melót az okmányok szkennelésével megakadok,mivel én már csak azok fotóival rendelkezem!!!(Nem maradhatnak nálam ugye a kuncsaftok iratai)!!!
Namármost ezeket a digitális fényképezõgéppel készített képeket szeretném belevarázsolni a java-s munkaprogramom SZKENNELÉS részébe de ott nem tudom szkennelni mert már csak jpg-ben van meg a cucc!!!!
Tehát egy olyan progit keresek ami képes arra,hogy a kész képeket valahogy újra beszkennelje a tényleges Canoscan Lide25 használata nélkül, vagy éppen vele az nekem mindegy!!!!!!!Ennél érthetõbben nem tudom elmagyarázni a dolgot!A Vuescan progival próbálkozom, annál a tárgylemez mellett a forrás lehet fájl is!Beadom neki a mappát amiben a képek vannak be is szkenneli de a java-s munkaprogramomban csak homokóra és semmit nem csinál!Tehát még egyszer:olyan progi kellene ami be tud szkennelni egy már elkészült jpg képet és ugyanúgy mintha akkor tenném be a szkennerbe, holott a kép már megvan!!!
Palinko
de meglett más forrásból köszi, tuti a program.
Palinko
Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /tools/tsMuxeR could not be found on this server.
Available variants:

tools.php , type text/html
Palinko
pl a mediaplayer sem lát mást.
Palinko
ok, megnyitás megoldva, de a VLC lát 2 hangsávot, ez csak 1 et valamiért.
Palinko
én újra videó szerkesztés ügyben vagyok, m2ts en van 2 hangsáv, csak egyik kéne, mert a tvn nem tudom váltani valamiért (Samu LED, sztem kéne, hogy ott is váltson). mivel lehet megoldani? virtualdubbal nem sikerült
norbre
sziasztok..

weboldal(ak)ról szeretnék letölteni adott idõszakonként több, adott elérési útvonalakon lévõ képeket, és úgy lementeni hogy megadhassak egy kimeneti fájlnevet, dátumot, idõt beszúrhasson (pl: idojaras_01_20120615-1050.jpg)

azt szeretném hogy a progi a gép indulásakor mindig lefusson, átnevezve lementené a beállított képeket, majd kilépne..

próbálkoztam download managerekkel, de amiket találtam azoknál a kimeneti fájlnév nem állítható, vagy csak egy statikus szöveget írhatok be

tud valaki ebben segíteni? köszi

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

milyen programban szeretnéd használni a képeket?

neked valami konvertáló program kell ami jpg t alakít olyan formátumra, amit a kérdéses program felismer.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

gergely1991
Nyisd meg a kérdéses képet paintben válaszd ki a mentés másként és válaszd ki a Tiff-et és úgy mentsd el utána nézd meg azon amibe a "szkennelt" dolgokat kezeled....
A problémádat valahogy így értettem...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

IMYke2.0.0.0
Tényleg érthetetlenül fogalmazol.
Akkor most mit is akarsz?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem olvass még egy kicsit a dologról, akár huwikirõl, akár gugliban talált anyagokat és próbálkozz újra. Mert nem érthetõ, h mit akarsz.
Hacsak fel nem tesszük, h a mondataid mást jelentenek, mint amit valójában.

Bocsi, de nem! Nekem ugyanazt a képet kellene beszkennelnem amit lefotóztam!
IMYke2.0.0.0
Nos, amennyire sikerült megértenem amit írtál, neked OCR programra van szükséged: azaz, a beszkennelt / lefényképezett dokumentumokon lévõ szövegeket akarod bevinni egy szerkesztõ programba - Microsoft Word / Open Office és társaik -, hogy aztán kellõképpen feldolgozhasd azokat.

Erre való programok NEM INGYENESEK. Keresd ezt például: Nuance Omnipage (egykor a teljesen magyar fejlesztésû Recognita volt).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok mindenkinek!
Szkenneléssel kapcsolatban lenne szükségem segítségre!Kellene nekem egy olyan program amivel be tudok szkennelni egy már a PC egyik mappájában lévõ képet!!! Tehát hardver nélküli scan progira gondolok!Munkám során szkennelnem kell iratokat,de van amikor nem a munkahelyen!Az iratokat lefotózni le tudom, de a további munkálatokhoz késõbb szkennelni kellene ezeket a papírokat, amik ugye már nincsenek nálam,de jpg-ben megvannak!Ezeket a kész képeket kellene a munkaprogramomba belevarázsolni,amit csak szkenneléssel lehet!Viszont ha volna egy virtuális szkenner programom amiben a tárgylemez mellett a forrásfilének egy mappát is megadhatnék onnan be lehetne szkennelni a kész képeket!

Ha valaki tudna ilyen progiról megköszönném!
Ui: a Vuescan nem jó!
Palinko
igen ez megoldotta.
Jakuza001
Nem lehet, hogy az a 32 bites plugin, amit leszedtel ?
Oda a 64 bites kell.

Palinko
ha meg megtalálom akkor mi a hála?
Palinko
igen, csak most kéne a vsfilter.vdf is csak a sourceforge meghalt már pár hete sajna.
IMYke2.0.0.0
Amennyiben egy komplett film (mondjuk más által készített) feliratát szeretnéd ráégetni egy filmre, akkor érdemes elõvenni a jó öreg VirtualDub-ot + a subtitler plugint.

IMYke2.0.0.0
Ez az egyedi feliratozáshoz:

Palinko
köszi
IMYke2.0.0.0
Sony Vegas Trial.

Palinko
én olyat kersek amivel bele tudom égetni az aviba a feliratot. filmeknél.
Üdv!

Ingyenes vízjelezõ programot keresek!

A CS5-tel macerás nagyon..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Értem !!

Köszi a tippet mindenkinet és legfõképpen a segítséget !!!!!!! 😊😄

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
A Gimp képszerkesztõ program - tehát, minden, ami kép, azt meg tudod vele tenni. Gyakorlatilag az Adobe Photoshop ingyenes (Linuxról átköltözött) alternatívája, kis tesója.

Én jobban szeretem a Photoshop-ot , és nem is fogok egyhamar váltani.

köszönöm ! és ezzel tudok ilyen terveket mint az enyém végrehajtani !!

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
A honlapján: http://www.gimp.org/

ennek örülnék !

Egyébként ezt a programot hol találom meg legegyszerûbben ??

Molnár Imre

gergely1991
A lent említett gimp éppen alkalmas rá....emlékeim szerint van egy külön banner néven hallgató profilja amit a létrehozásnál lehet kiválasztani...és ingyenes..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

a lényeg az lenne hogy van egy oldalam mely címe : http://www.publicopinion.eoldal.hu amire volt érdeklõdõ és a fõoldalra szeretnék berakni egy ilyesmi képet vagy valamit de sajna banner szerkesztõt meg nem tudok olyat ami jó is

Molnár Imre

gergely1991
Ha olyan kép kellene ami linkek is található(amire kattinthatunk),ahhoz némi html tudás szükséges.

IMYke2.0.0.0
Tegyük tisztába a dolgot, szerintem, úgy elõbbre jutunk.
Mit szeretnél?

1. Animációt?
Akkor a *.jpeg formátum kiesik, mert az nem támogatja az animációt. A Compuserve GIF viszont igen.
* JPEG készítésre bármelyik képszerkesztõ képes .
* GIF készítésre a jobb képszerkesztõk (a felsoroltak többek között), és a külön e célra terjesztett, ún. 3rd Party GIF animátor programok (többnyire nem ingyenesek) is megfelelnek.

2. FLASH-t JPEG-ben?
Nos, az kizárt.

Üdv mindenkinek !

Egy picit értetlenkedek !

Egy olyan programot keresek amely flash banner vagy ahoz hasonló terméket készít viszont ez nekem jpeg formátumban kellene !

Ha valakinek van valami tippe azt megköszönöm !!!!!

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
Szívbõl örülök 😊

Fresh Duke
Na, sikerült, köszönöm. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Jól van, köszönöm, mindjárt megnézem. 😊

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Kattints a képre a jobb minõségért!

IMYke2.0.0.0
Értem - akkor a Sony Vegas Trial-t merném ajánlani. Ott egyszerûen megoldható a dolog és 100%-osan onnan vágható a hang.

Egy saját példán keresztül megmutatom miként mûködik ez:

Fresh Duke
Most nézem, félig hülyeséget írtam, csak a hang kell. 😄 (Bár nem is ezzel a résszel volt gond, a "raw audio"-val megkaptam.)

Viszont a többit úgy próbáltam, ahogy írtad, de mégis ott van a vágás, ahol a kulcsos kép van. (Hiába nem ott mentem rá a Home gombra.)

IMYke2.0.0.0
Ha nagyon egyszerûen akarsz pontos munkát végezni, akkor érdemesebb egy Trial verziós Sony Vegas-t beszerezned.
Vele tényleg ott vághatsz és azt csinálhatsz a videóddal, amit csak akarsz.

A VirtualDub is tökéletesen megfelel, és nem mellesleg ingyenes alternatíva. A pontos vágás megoldható a kurzornyilak nyomkodásával.

Kezdõ pontig nagyban elhúzod egérrel, majd kurzorral lépteted. Ha megfelel, nyomsz egy Home gombot.
Végpontig nagyban elhúzod egérrel, majd kurzorral finoman lépteted, és megfelelõ helyzetben nyomsz egy End gombot.
"Audio" fülön kiválasztod a "No audio"-t és File - Save Segmented Avi.

Fresh Duke
Egy olyan programot nem tudtok, amivel minõségromlás nélkül lehet videóból hangot kivágni? (Szóval, tudjon egy adott részletet kivágni, és csak a kép kell. Ha 2 programot tudtok csak rá, úgy is megfelel.)
A VirtualDub megfelelne, viszont a kulcsképkocka (vagy minek hívják) nem oda esik, ahova nekem kellene. Vagy nem fontos, hogy pont ott vágjak?

gergely1991
Vírusirtást neki.

Klon
köszi, de ez nekem magas...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

List of content management systems

elõször ezek közül kéne választanod egyet

ne fáradj ez esetbe !!

köszönöm azért ! nem terhellek !!

Molnár Imre