Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbálom érthetõbben megfogalmazni!Van az un.munkaprogramom amiben dolgozom.Ez egy javascript-es progi amiben nekem az ügyfelek papírjait be kell szkennelnem színesben!!!Elõfordul elég gyakran,hogy otthon vagy máshol foglalkozom az ügyfelekkel és amikor a munkahelyemen "gépre viszem"
a melót az okmányok szkennelésével megakadok,mivel én már csak azok fotóival rendelkezem!!!(Nem maradhatnak nálam ugye a kuncsaftok iratai)!!!
Namármost ezeket a digitális fényképezõgéppel készített képeket szeretném belevarázsolni a java-s munkaprogramom SZKENNELÉS részébe de ott nem tudom szkennelni mert már csak jpg-ben van meg a cucc!!!!
Tehát egy olyan progit keresek ami képes arra,hogy a kész képeket valahogy újra beszkennelje a tényleges Canoscan Lide25 használata nélkül, vagy éppen vele az nekem mindegy!!!!!!!Ennél érthetõbben nem tudom elmagyarázni a dolgot!A Vuescan progival próbálkozom, annál a tárgylemez mellett a forrás lehet fájl is!Beadom neki a mappát amiben a képek vannak be is szkenneli de a java-s munkaprogramomban csak homokóra és semmit nem csinál!Tehát még egyszer:olyan progi kellene ami be tud szkennelni egy már elkészült jpg képet és ugyanúgy mintha akkor tenném be a szkennerbe, holott a kép már megvan!!!
An appropriate representation of the requested resource /tools/tsMuxeR could not be found on this server.
Available variants:
tools.php , type text/html
weboldal(ak)ról szeretnék letölteni adott idõszakonként több, adott elérési útvonalakon lévõ képeket, és úgy lementeni hogy megadhassak egy kimeneti fájlnevet, dátumot, idõt beszúrhasson (pl: idojaras_01_20120615-1050.jpg)
azt szeretném hogy a progi a gép indulásakor mindig lefusson, átnevezve lementené a beállított képeket, majd kilépne..
próbálkoztam download managerekkel, de amiket találtam azoknál a kimeneti fájlnév nem állítható, vagy csak egy statikus szöveget írhatok be
tud valaki ebben segíteni? köszi
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
neked valami konvertáló program kell ami jpg t alakít olyan formátumra, amit a kérdéses program felismer.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A problémádat valahogy így értettem...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Akkor most mit is akarsz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hacsak fel nem tesszük, h a mondataid mást jelentenek, mint amit valójában.
Erre való programok NEM INGYENESEK. Keresd ezt például: Nuance Omnipage (egykor a teljesen magyar fejlesztésû Recognita volt).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szkenneléssel kapcsolatban lenne szükségem segítségre!Kellene nekem egy olyan program amivel be tudok szkennelni egy már a PC egyik mappájában lévõ képet!!! Tehát hardver nélküli scan progira gondolok!Munkám során szkennelnem kell iratokat,de van amikor nem a munkahelyen!Az iratokat lefotózni le tudom, de a további munkálatokhoz késõbb szkennelni kellene ezeket a papírokat, amik ugye már nincsenek nálam,de jpg-ben megvannak!Ezeket a kész képeket kellene a munkaprogramomba belevarázsolni,amit csak szkenneléssel lehet!Viszont ha volna egy virtuális szkenner programom amiben a tárgylemez mellett a forrásfilének egy mappát is megadhatnék onnan be lehetne szkennelni a kész képeket!
Ha valaki tudna ilyen progiról megköszönném!
Ui: a Vuescan nem jó!

Ingyenes vízjelezõ programot keresek!
A CS5-tel macerás nagyon..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Köszi a tippet mindenkinet és legfõképpen a segítséget !!!!!!! 😊😄
Molnár Imre
Én jobban szeretem a Photoshop-ot
Molnár Imre
Egyébként ezt a programot hol találom meg legegyszerûbben ??
Molnár Imre
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Molnár Imre
Mit szeretnél?
1. Animációt?
Akkor a *.jpeg formátum kiesik, mert az nem támogatja az animációt. A Compuserve GIF viszont igen.
* JPEG készítésre bármelyik képszerkesztõ képes
* GIF készítésre a jobb képszerkesztõk (a felsoroltak többek között), és a külön e célra terjesztett, ún. 3rd Party GIF animátor programok (többnyire nem ingyenesek) is megfelelnek.
2. FLASH-t JPEG-ben?
Nos, az kizárt.
Egy picit értetlenkedek !
Egy olyan programot keresek amely flash banner vagy ahoz hasonló terméket készít viszont ez nekem jpeg formátumban kellene !
Ha valakinek van valami tippe azt megköszönöm !!!!!
Molnár Imre
Egy saját példán keresztül megmutatom miként mûködik ez:
Viszont a többit úgy próbáltam, ahogy írtad, de mégis ott van a vágás, ahol a kulcsos kép van. (Hiába nem ott mentem rá a Home gombra.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Vele tényleg ott vághatsz és azt csinálhatsz a videóddal, amit csak akarsz.
A VirtualDub is tökéletesen megfelel, és nem mellesleg ingyenes alternatíva. A pontos vágás megoldható a kurzornyilak nyomkodásával.
Kezdõ pontig nagyban elhúzod egérrel, majd kurzorral lépteted. Ha megfelel, nyomsz egy Home gombot.
Végpontig nagyban elhúzod egérrel, majd kurzorral finoman lépteted, és megfelelõ helyzetben nyomsz egy End gombot.
"Audio" fülön kiválasztod a "No audio"-t és File - Save Segmented Avi.
A VirtualDub megfelelne, viszont a kulcsképkocka (vagy minek hívják) nem oda esik, ahova nekem kellene. Vagy nem fontos, hogy pont ott vágjak?
A heavy cost. I pay it gladly.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
köszönöm azért ! nem terhellek !!
Molnár Imre