Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sosem éreztem késztetést hogy az utcan vagy valahol odaszoljak annak aki nem ugy nez ki mint én vagy a megszokott pláne nem sértõ megjegyzesekkel illetni., az olyan dolog ami minõsit és nem engem.
Az hogy lánynak neztek meg vicces mert amikor seggigérõ hosszu hajam volt utolag visszagondolva nem szép akkor 20x annnyiszor neztek csajnak ha hattal alltam pedig nem is voltam ilyen csontváz 😊)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ezt nem tudom megint honnan vetted. Mondjuk ez tipikusan azoknak a meglátása, akik életükben soha nem edzettek semmit, és csak üresfejû gyúrósnak tudják nevezni azt aki izmos. Én sem gyúrok, soha nem mondtam hogy kigyúrtnak kell lenni, bunkónak, és beszólogatni mindenkinek. Az ilyen ember nem férfi. Szerintem túl fiatal vagy még ennek a normális felfogásához, de mindegy, nem is baj ha 14-18 között vagy ha nem akarsz annyira nagyon még férfias lenni, úgy is csak késõbb érsz be. Egy igazi férfinek szerintem határozott a fellépése, magabiztos, udvarias a nõkkel, és tekintélyt parancsoló a kinézete...valahogy így képzelem el, az utolsó szempont elég relatív és könnyen félreérthetõ. Egy kigyúrt bunkó állat ugyanúgy nem nevezhetõ férfinek, mint egy vékony magába roskadó, állandóan szomorkodó idióta frizurájú egyén. De ez csak az én meglátásom.
inkabb 80-as évek mötley
Köze nincs srácnak az emohoz ha igy akar kinezni az illetõ akkor merte nezhetne ki igy? Sztereoptipák vannak tömegével azt latom. Mondjuk ez már elég idejemult. mellesleg kitudja apja lehet szereti is mötley-t
Erre gondolsz? Hát ha te így akarsz kinézni, egészségedre. Most õszintén te ezt a srácot férfiasnak látod, a maga 50 kilójával, idióta öltözködésével és ennél is idiótább hajával? Ha így akarsz kinézni akkor gratulálok. Apád biztos örülni fog.
Szóval nem kell paráznod, igaz a megbélyegzés még megmarad, ez alól nem tudsz kibújni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
tök szar, hogy puhulnak a fiúk =/ így is több nõ él ebben a világban =/
Ö van a képeken. Mellesleg nem hiszem hogy lányos lenne azért mert nem szörös kigyurt ferfiallat attol meg nemhinném hogy akármi baj lenne.
Egyik képen pl szívet fog kezében a srác ezen nincs semmi lányos pusztan érzelmeket fejez ki. Festi a haját? mért ne .
Amugy egy valamit nem birok ha egy fiu festi magat , nah az gáz : )
De a magyar media altal tevesen leközölt infok az emo-rol emo-krol , rakta az egesz stilust a mai mainstream kategoriaba. 80-as evekben is volt emo de akkor kutyat se érdekelte mert megvolt az a réteg akinek ez tetszett , én remélem hogy visszatér az underground irányba mert amugy is ami megy manapsag az förtelmes. Pl felveszek egy zöld farmert már megvagyokbelyegezve hogy buzivagyok meg hasonlok. sok idiota sztereotipia.
válasz: fenti képek
meg amugysem értem mi tesz egy fiut lányossá .
Énsem akarok lánynak kinezni miért is akarnek? aki meg ugy akarok kinezni és emonak vallja magat azzzal valami nem stimmel. sõt egy fiu ne nezzen ki ugy mint egy lány . abszurd
Festem a hajam szukfazonu nadragot hordok meg kivagott V nyaku felsöt és akkor énmár tutira nem vagyok fius nemár azert mert nem minden fiu kigyurt kopasz allat (akikkel amugy semmi bajom ) már nem is ferfi.
Én el tudom képzelni magam 20 év mulva max kicsit rovidebb lesz a hajam de fazonra marad ilyen , amugy csonacit énse hordok inkabb egyenensszárut , az nem feszul olyan durvan, no meg szerintem kényelmes is. Meg késöbb max a ruhatáram lecserélodik koromnak megfeleloen , hiszem hogy siman tudnek 30 évesen is olyan cuccokat talalni/összevalogatni ami engem tukroz : )
Meg ami a lényeg hogy lehet nem igy fogok kinezni sõõt biztos nem de belül ugyanaz leszek. Nagy Feró jo pelda mert ö tartja az öreg rokker/punk stilust , szerintem egy emo stilusnal is fennt lehet tartani de ez még igencsak uj keletû dolog szerintem.
(biztos nem azért mert sok a lezbikus 😄)
Mellesleg sokan utálják az emokat csak azt nem tudom h mire fel.Én bírom õket vagyis teljesen semlegesek.
Mellesleg sok ruhájuk nagyon jó--de a csõnaci az sztem már tulzás.
Most olyan helyen dolgozok ahol a közvetlen környezetemben sok a fiatal,és rengetegen divatemo közülük.De tudod nyomatják ezeket a képeket iwiw-en meg ilyenek de közben hip-hop cuccok vannak rajtuk meg ilyenek.Ez a stílus nagyon divatstílus lett,õk majd kinövik.
Kiváncsi lennék a vélemyényedre.
Ugyebár vannak az õsrokkerek,õk ha szelídebben is de öreg korukra is azok maradnak,bõrdzseki meg hasonló.Pl Nagy Feró meg társaik.
Az emo-nál ez hogyan van?VAgy még erre nincs is válasz mert annyira újkeletû a dolog h még nincs is olyan aki képviselte a stílust és már megöregedett?Kvára nem tudom értelmesen feltenni a kérfdést.
Sztem aki most pl EMO az ezt a stílust sztem kinövi.Nem fognak sztem 30évesen szembelógó festett lila hajjal futkározni az utcán.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hajól értelmezem te emo vagy.Mióta képviseled ezt a stílust és hogyan jöttél rá arra h te az akarsz lenni vagy ez hangsúlyozza az egyéniségedet?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Fiu-Lány kombinacio a nyerõ ez nem vitás. Célszerû a kérdésed feltenni egy olyan személynek akinek volt ilyen élményben része de azért valaszoltam.
Neked mi a véleményed a fiú/fiú smárolásról?Miért jó nekik ha buzulnak.Vagy te is smároltál már fiúval?Ez nem kötekedés csak ha már vágod a témát akkor talán a választ is tudod.
Öltözködésileg meg semmi kivetnivalo nincs a répanaciban meg a fekete/vagyszines ruhakban , hajfestésben stb . Ha mind egyformak lennenk az lenne a baj : ) Persze meg-megszólnak néha hogy "hogynezelki teee" meg hasonlok de hát akinek szurja a szemét az ne nézze.
Az neked nincs meg? ha meg van másold már be ide a kedvemért köszönöm.
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
És köszi hogy elolvastátok xD
De akkor már tudok jobbat: emocikk
Your suffers will be legendary even in hell!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯