Gyorshajtás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
élni és égni....
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ezt nem hinném, sín után gyorsíthatsz, semmi értelme nem lenne 😊
Amúgy nincs c betûd? 😊
Ha meg a fénysorompó rossz jelzést ad, azon a legkevésbé sem fogsz tudni változtatni, segíteni a sebesség csökkentésével. "
A lassításnak nem az a lényege, hogy minél több idõt tölts a sínen, hanem, hogy észrevedd azt a nagy vonatot, ami elõtt NEM átmenni kell hanem elõtte KELL megállni. 120-nál hogyan veszed észre?
Oltsóbb kitenni a 40-es táblát lakott területen kívül, mint sok kilóméter utat felújítani. Bár lehetne mérsékelni az árakat, ha nem az önkormányzati képviselõ cége javítaná az utakat... Biztos megélhetõség, és azért a munkával óvatosan bánnak, ha letelet a garancia, újra lehessen tsinálni.😞(
A vasúti átjáróban meg ha jól emlékszem a 30 és a 40 is tsak akkor lehet, ha meggyõzõdött az ember, az áthaladás veszélytelenségérõl. Ha kell meg is kell állni!! A sebességkorlátozás meg az elsõ ferdetsíkos táblától, a túloldalon lévõ utolsó tábláig érvényes. Nem tsak közvetlen a vasúti sinekre.
A rendõröknek meg ez a feladatuk. Néha kizavarják õket, hogy x darab gyorshajtót kell fülön tsípni. Nekik is vannak fõnökeik.
Valahová mentünk éjszaka ismerõssel 2 éve éjszaka egy Zafirával Dél-Dunántúlon, sok csomaggal, félálomba voltam, nem én vezettem, de azt láttam hogy kb. 40-re lassított sínek elõtt, hát akkorát ütött az autón, hogy menten felébredtem, tisztára mintha tengelytörés lett volna, csomagok hátul szanaszét, ott bezzeg nem volt korlátozás, figyelmeztetés, hogy vigyázz
http://goo.gl/gd6Zi5
Szerinted mi a különbség a között, hogy 30-al basz el a 60-al érkezõ vonat, vagy 50-90-el, a szintén 60-al érkezõ vonat? (legalábbis ugye elvileg õk is csak 60-al közelíthetnék meg az átjárót, lakott területen kivül gondolom többel) Semmi különbség nincs.
Ha mész egy adott sebességen pl 90-el a vasúti átkelõ felé, akkor van egy adott szakasz, amit belátsz jobbra balra. Namost 90-el simán átmész még akkor is, ha a nem belátható szakaszon már jön a vonat.
Ha pedig nekiállsz 40-ra lassítani, annak mi értelme is volna? Hogy körülnézz? Mire 40-el átcammogsz rajta, a vonatnak sokkal nagyobb esélye van átrobogni rajtad, szóval hiába a nagyobb belátott terület.
Arról nem is beszélve, hogy sok helyen lakott területen az útmentén lévõ házaktól, fáktól, stb be sem lehet látni jobbra balra, hogy jön e vonat. Na ott a legjobb amit tehetsz, hogy gyorsan átsurransz.
Ha meg a fénysorompó rossz jelzést ad, azon a legkevésbé sem fogsz tudni változtatni, segíteni a sebesség csökkentésével. Ha jön a vonat, akkor 30-al is elbasz, meg 60-al is. Sõt, utóbbinál kisebb az esély rá.
Eleve 120-al nem is mehetnél elvileg 😄
Egyébként, ha 20szal mész, sokkal több idõt töltesz a vonat útjában, mint 120szal. ;-)
Sokan azt gondolják, hogy magán a vasúti átjárón kell 30-cal (lakott területen kívül 40-nel) áthajtani, pedig nem.
Városban teljesen jogos a max 50, városon kívül 120 lehetne, autópályán meg 160. Csak ugye a világ nem 3 féle útból áll, tehát sokkal jobban szegmentálniuk kellene, hogy mely útszakaszokon mennyit engednek meg ezekbõl. Mert lehet hogy városhoz tartozik, de egy totál kihalt ipari úton halál felesleges 50-el csigázni.
Mint ahogy pl lépten nyomon lát az ember "kintfelejtett" épitkezési 30-40-es táblákat, aminek semmi értelme nincs. Vagy fõúton 40-60ra korlátozást... A falvakban amit átszel a fõút elég szélesen, ott is máshol érdekes módon engednek 60-70-80-at, nem kell kötelezõen 50-re lassítani. Itthon még a 30-40-et is kibasszák rá, merazjó...
A medve nem játék.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nálunk Karcagon meg ha Kunmadaras felé megyünk, a lakott terület vége táblánál 40-es tábla van kitéve! A városban mehetsz 50-el, aztán ha elhagyod a várost lassíts le 40-re! Ez ám a láma dolog!
Egy kicsit viccesre véve a témát, ha a lakott terület kezdetét jelölõ táblánál van a sebességkorlátozó tábla elhelyezve, akkor az az egész lakotterületre vonatkozik. Ahogy Pheel is írta... Ez ugyanúgy van, csak kifelé menet. A logika azt diktálná, hogy Karcagon kívül mindenhol 40-el lehet csak menni???
tudom ez hulyeség, de akkor is érdekes.😊)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Amikor 120-al mész 90 helyett, akkor mennyivel mennél lasabban, ha csak 80-al lehetne???
De szerintem ha normálisan megy az ember 120-al, akkor nincs baj, ha pedig hölye, akkor hiába megy 50-el.... Akkor mennyi is legyen a sebességhatár???
Azért írtalak téged bele, mert Te is beismerted hogy nem mindig tartod be. Nem azt akartam ezzel mondani, hogy száguldozol. De aki kicsit lop, az is lop.....
Szerintem nem kell általánosítani. Hülye embernek mindegy mit vezet. Van autósban és motorosban is épp elég... És szerintem még a gyorshajtással sincs gond. Megpróbálom elmagyarázni hogy is értem.
Szóval vannak sebességhatárok, és ha még be is tartod, akkor is lehet bajod. Igaz van egy olyan gumi szuabály a kreszben, hogy csak az út, az idõjárási, és forgalmi helyzetnek megfelelõ sebességel lehet haladni (relatív gyorshajtás). Amikor buktam, én is relatív gyorshajtó voltam. De már megbocsásson a világ, száraz úton haladtam, és az út addigi szakaszán nem volt különösebb gond. Tábla sem jelezte a hibát. Ismeretlen út volt, de nem száguldoztunk. Szóval semmi jele nem volt, mégis rászaladtam. Szóval az, hogy a megengedett sebességkorlátot betartod, attól még lehetsz gyorshajtó.
Nem tagadom, van amikor 120 körül motorozunk, lakotterületen kívül. Én jobban nem is mennék, mert ez a motorom utazója. Mégis minden baleset nélkül odaérünk ahová akarunk. Odafigyelünk, nem vagánykodunk, nem kérkedünk a lóerõkkel. Nem cikázunk a kocsik között, és nem sorolunk be közéjük. Szóval igaz hogy gyorsan hajtunk (nem városban!!!), de nem okozunk balesetet mert odafigyelünk! Ezzel azt akarom elmondani, ha ésszel él az ember, akkor hiába gyorshajtó, mégsincs baj. Amúgy is a 90 miért 90?? Miért nem 100, vagy 120??? Mert azt írták a papirra?
Véleményem szerint a gyorshajtás nem papírfüggõ dolog.
Lehet nem ért velem mindenki egyet, nem gond. Ez az én véleményem.😊