Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem fel sem fogtad a mondat értelmét, de szíved joga 😊
Megyek, azt gondolom mindent leírtam ide amit akartam, további jó szórakozást 😊
Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat!
akkor igazából nem is tudom eladni? vagy eladom, de akkor megszûnik létezni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egyre figyeljen mindenki:
Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat 😊
Ha ezt betartod, mindig bátran tükörbe nézhetsz 😊
nincs jó vagy rossz, fogadd el, hogy mi akár feleslegesen beszélgetünk és chhaya fotója is okkal lett bemásolva
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem várok én senkitõl semmit,elmondtam a véleményemet.
De most gondolj bele, ha nem írtam volna tovább reagálva arra amit írtak
(válasz Derek Morba üzenetére) nem lettem volna bunkó?
Megadom a tiszteletet azoknak, akik reagáltak a kommentemre, ennyi történt 😊
az való igaz, hogy a rendes lány neked, a te szemedben legyen rendes, a többiek meg elfogadhatják a döntésed. nagy baj lenne, ha mindenki egységesen állna ahhoz, hogy ki a neki valóan rendes lány.
azért abba gondolj bele, hogy mit vársz tõlünk? azt várod, hogy mi ne csináljunk olyan dolgot ami szerinted felesleges, de honnét tudod, hogy mi nem szeretünk felesleges dolgokat csinálni?
Egyik gyerekkori kb 10 évig tartó barátomat mindig én kerestem fel holott bírta a fejem, de 2 kerülettel arrébb laktam tõle és 2 hetente mentem el oda. Apám halála után nagymamámhoz jártam oda és ez a barátom is ott volt felcsöngettem mentünk bringázni, focizni minden. én kb 15-16 voltam õ kamaszodott 13 körül volt, de teljesen más fordulatot vett az egész...Elkezdett más irányba érdeklõdni én pedig megragadtam a szokásos, bicikli, foci és egyéb sport programoknál...Aztán egyszercsak eltûnt egy kis idõre nagymamája betegsége okán még nem is jelentkezett egyszercsak felcsengettem hozzá, majd közölte ne menjek fel inkább a másik haverját hívta fel. Otthagytam a picsába azóta se kerestem fel...De õ se...Ennyit ért a hûû, de nagy barátság, ennyit számított neki 10 év...
most egyedül tengõdöm és valahogy nem izgat mi van a középiskolai 9 éves barátommal úgymond, akivel addig a pillanatig, amíg nem voltam pénztelen tudtam is tartani a kapcsolatot...azok után annyira elszegényedtem, hogy még programokban se tudtam részt venni túlzottan így kissé eltávolodtunk õ meg keresett másokat...
baráti társaság kifejezés számomra ismeretlen
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Persze igaz barát nem lesz valakibõl 1-2 hetes ivászat, netes beszélgetés, meg buli után. Ahoz sokkal több idõ kell, persze ez is magánvéleményem 😊
De még így is fenttartom, ha egy igaz barát nem fogadná el azt hogy én xy lányt szeretek, mehet a picsába.
Senki sem szólhat bele az érzelmi világomba, ami csak az enyém, és a választott nõmé. És azt hiszem pontot tehetek mondandóm végére 😊
ezen nincs is mit vitázni valahogy így kellene mindenkinek felfognia😄 dehát különbözõek vagyunk
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezen nem lehet változtatni, aki pedig ennek ellenére másképpen cselekszik, az becsapja önmagát, és idõvel úgy is felszínre tõr valós jelleme, értékrendje. És ha mások észrevétele, kedve alapján választott párt magának, az úgy is tönkre fog menni, éppen emiatt.
barátok? igen az is jó, de van amikor a barátok sem tudnak mindenre választ adni, vagy esetleg elfogultak.. mellesleg a barátaid is idegenek voltak egykor 😉
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
salsoul és clio a nagyokosok õk mindenre tudják a választ😄
legyen akár házias, családcentrikus esetleg kurvás...
Természetesen ez csak az én egyéni felfogásom, mások másképpen is gondolkozhatnak. 😊
De elgondolkoztam, lehetséges, hogy vannak, akik valóban tanácstalanok, és lehetséges az is, hogy van aki itt, egy egy válaszban kapja meg azt a választ fel nem tett kérdéseire, ami pont kell neki.
Csak nekem fura volt így ahogy elolvastam jó néhány kommentet, miszerint másoknak megfelelni, mások hogy látják a kapcsolatomat stb... ez nekem abszurdnak tûnt és irreálisan torz gondolkodásnak 😊
pl az értékrendekrõl folytatott vita is érdekes számomra.. mondjuk hoyg ki hogy látja milyen a mai társadalom, ezen belül a lányok stb.. ezekben a beszélgetésekben is vannak érdekes dolgok számomra..
és nyilván nem ezektõl fogok jobban vagy kevésbé szeretni valakit..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Csak kérdezd meg önmagadtól, hogy ad e valami + ot ez a te érzéseidhez?
Érdemes errõl beszélgetni? Hiszen ami neked megfelel norbre egy lányban, az úgy sem fog megváltozni bárki, bármit is mond nem? 😊
Mert gondolom mindenki elmondja hogy szerinte mi a normális lány és mi nem.
Azt gondolom, összefoglaltam megfelelõen a véleményemet, errõl a témáról, és azt is tudom, hogy bizonyára számos, elsõ szerelmén túl lévõ emberke irkált ide,és nyilván jó néhány már az ezen túl lévõ is.
De mint mondtam, senki, SENKI nem döntheti el senkinek, hogy kit, mit szeressen. Az belül van, benned. Ott érzed. Ha másokra hallgatsz, becsapod önmagad csak. ismerek olyant aki a kurvás lányokért van oda, ismerek olyant is aki a szerény és családiasért van oda. Mindkettõnek más a véleménye arról, hogy mi a normális lány. Senkinek sincs joga ezt felül bírálni. 😊
A baráti körök pedig vagy elfogadják ezt az illetõnek, vagy mehetnek a búsba, már ha az illetõ ki mer állni a saját érzéseiért 😊
Ha te szereted a paprikás krumplit, minek megkérdezni, hogy miért jó a paprikás krumpli?
Mert neked jó, más meg nem szereti..
Vannak témák amikre érdemes idõt szentelni, és van amire felesleges.
De nem rontom el a beszélgetést, véletlenül keveredtem ide erre a részre és beleolvasgattam 😊
Viccet félretéve...
Az élet majd odasodor egy olyan elé, aki tökéletesen megfelel számodra, lehet más szemében nem lesz normális az az illetõ csaj, de kit érdekel, ha számodra éppen megfelelõ?
Felesleges, apróságokon lovagolnak sokan, maga ez a téma is felesleges, sõt, egyáltalán mi értelme van?
Majd mások mondják meg nekem hogy számomra ki a normális lány?
Ugyan 😊
Majd én azt eldöntöm 😊
És kb mindenki eldönti önmagában, hogy neki mi a normális lány.
A heavy cost. I pay it gladly.
Na de többet egy betût se. <#kuss>#kuss>
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
úgysincs itt már senki😄 kimerült a téma, de azért a színvonalat ne csökkentsük kérem😄
mindenkiben kialakul az értékítélet és ez alapján várja a visszajelzéseket jónak vagy rossznak, de várja, ha nincs senki körülötte, "csak" a természet, akkor pedig magától várja az érzetekre adott válaszát, naplemente, telihold, szél simogató napsugarak, csípõs hideg, finom esõ illata, hogy a porba hullva megillatosítja a levegõt stb.
a párkapcsolatra ez hatványozottan igaz, mert ott két ember megfelelõségérõl van szó, hogy jól van-e az, hogy õk együtt vannak úgy ahogy...
#22326: Ez egy véresen komoly téma. Itt nincs helye a humornak. <#ejnye1>#ejnye1>
a legtöbben természetellenesnek mondják, pedig nem az szerintem. inkább csak a megszokottól eltérõ 😊
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
"Eloiteletesseg. Ha valaki igenyes onmagara es a kornyezetere, az mar biztos, hogy ribanc. Tevedtek! Anyukam arra tanitott, hogy egy lanynak mindig szepnek kell lennie, es erre idot es energiat kell szanni. Es emellett meg okos is lehetek..." (ebben pl. igaza van)
"Felszinesseg. 'De en most csinalom a masodik diplomam'... Ami ertekelendo, de az meg nem jelenti azt, hogy az eletben is helyt allsz. A konyveket be lehet magolni, de az nem minden esetben megoldas a felmerulo problemakra." (detto)
"Szerintem mindenkinek jar egy alapveto tisztelet". (még ez is igaz, bár az utána következõkkel agyonüti 😊 )
A többi halálos, üvölt róla hogy királylány, isten mentsen tõle. El van kapatva, látszik róla hogy kinyalják a seggét. Ebben viszont MI (férfiak) vagyunk a hibásak. Tuti hogy napi 50 levelet kap, leszólítják buszon, bepróbálkoznak nála munkahelyen, discoban, iskolában, bármerre jár D. Az önértékelése mitõl lenne a helyén? Gondoljatok bele a helyzetébe, ha rajtatok csüngenének a csajok tucatszám, mekkora egótok lenne😊)) ?
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Ezért nem kellene válogatnia.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
amikor azt mondod egy ilyennek, hogy fejlõdnöd kellene, fogja magát és vesz egy új ruhát magának; eszében sem jut önvizsgálatot tartani és helyretenni az önértékelését