Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látod, te most kötözködsz 😊
Szerintem fel sem fogtad a mondat értelmét, de szíved joga 😊
Megyek, azt gondolom mindent leírtam ide amit akartam, további jó szórakozást 😊

Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat!

clio1616v
és mi van azzal, aki megvette tõlem? - õ sem kapta meg csak megvette?
akkor igazából nem is tudom eladni? vagy eladom, de akkor megszûnik létezni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

De hogy véget vessek annak, hogy esetleg nekem támadjon bárki is, hisz nem e céllal írtam ide elsõre sem, hogy bárkit is megbántsak, az nem szokásom.
Egyre figyeljen mindenki:

Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat 😊

Ha ezt betartod, mindig bátran tükörbe nézhetsz 😊

clio1616v
ezt hívják kommunikációnak reagálsz másnak a reakciójára, ez felesleges lenne?

nincs jó vagy rossz, fogadd el, hogy mi akár feleslegesen beszélgetünk és chhaya fotója is okkal lett bemásolva

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Válaszoltam bizonyos fel nem tett kérdésekre, melyeket felém tettek fel...
Nem várok én senkitõl semmit,elmondtam a véleményemet.
De most gondolj bele, ha nem írtam volna tovább reagálva arra amit írtak
(válasz Derek Morba üzenetére) nem lettem volna bunkó?
Megadom a tiszteletet azoknak, akik reagáltak a kommentemre, ennyi történt 😊

videobaby
milyen igaz barát az, aki nem fogad el egy döntést a párválasztással kapcsolatban? max elmondja, hogy neki ez nem stimmel ezért, meg ezért. de ott marad melletted, ha kell segít. akkor barát valójában. nem egy párkapcsolat fogja a barátságot felrúgni.
az való igaz, hogy a rendes lány neked, a te szemedben legyen rendes, a többiek meg elfogadhatják a döntésed. nagy baj lenne, ha mindenki egységesen állna ahhoz, hogy ki a neki valóan rendes lány.

clio1616v
mindenki másképpen egyforma, nézd meg magad, idejössz, hogy felesleges beszélgetni ebben a fórumban, ehhez képest vagy 5 hozzászólást írtál feleslegesen vagy mégsem feleslegesen?

azért abba gondolj bele, hogy mit vársz tõlünk? azt várod, hogy mi ne csináljunk olyan dolgot ami szerinted felesleges, de honnét tudod, hogy mi nem szeretünk felesleges dolgokat csinálni?

Nekem mindig 1 komoly "barátom" volt bizonyos életszakaszaimban aztán valami történt kisebb konfliktus nélkül is eltávolodtam tõlük...vagyis õk tõlem.

Egyik gyerekkori kb 10 évig tartó barátomat mindig én kerestem fel holott bírta a fejem, de 2 kerülettel arrébb laktam tõle és 2 hetente mentem el oda. Apám halála után nagymamámhoz jártam oda és ez a barátom is ott volt felcsöngettem mentünk bringázni, focizni minden. én kb 15-16 voltam õ kamaszodott 13 körül volt, de teljesen más fordulatot vett az egész...Elkezdett más irányba érdeklõdni én pedig megragadtam a szokásos, bicikli, foci és egyéb sport programoknál...Aztán egyszercsak eltûnt egy kis idõre nagymamája betegsége okán még nem is jelentkezett egyszercsak felcsengettem hozzá, majd közölte ne menjek fel inkább a másik haverját hívta fel. Otthagytam a picsába azóta se kerestem fel...De õ se...Ennyit ért a hûû, de nagy barátság, ennyit számított neki 10 év...

most egyedül tengõdöm és valahogy nem izgat mi van a középiskolai 9 éves barátommal úgymond, akivel addig a pillanatig, amíg nem voltam pénztelen tudtam is tartani a kapcsolatot...azok után annyira elszegényedtem, hogy még programokban se tudtam részt venni túlzottan így kissé eltávolodtunk õ meg keresett másokat...

baráti társaság kifejezés számomra ismeretlen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az igazi barátok nem így gondolkoznak, tapasztalatból tudom 😊
Persze igaz barát nem lesz valakibõl 1-2 hetes ivászat, netes beszélgetés, meg buli után. Ahoz sokkal több idõ kell, persze ez is magánvéleményem 😊
De még így is fenttartom, ha egy igaz barát nem fogadná el azt hogy én xy lányt szeretek, mehet a picsába.
Senki sem szólhat bele az érzelmi világomba, ami csak az enyém, és a választott nõmé. És azt hiszem pontot tehetek mondandóm végére 😊

ennyi😊

ezen nincs is mit vitázni valahogy így kellene mindenkinek felfognia😄 dehát különbözõek vagyunk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a baráti kör is ugyanúgy telibeszarja az érzelmi világod ugyanis mindenki SAJÁT magával van elfoglalva..az egy dolog, hogy odaböffentenek némi támpontot, ami nem biztos, hogy célravezetõ hisz önmagából indul ki és az õ életük nem az enyém...az megint más kérdés, ha minden klappol, minden rendben mûködik akkor jó néhányan elmennek jobb esetben az ember esküvõjére, de akkor is, mert "JÓ BULI, EVÉS, IVÁS, TÁNC, ZENE"

Én magam úgy fogom fel a dolgot, ha van egy lány akit szeretek, elõnyeivel és hibáival együtt, oly mindegy ki mit gondol róla. Az igazi barátok elfogadják ezt, akik meg nem, azok nem is voltak jó barátok. Az elsõdleges szempont mindig az ÉN és a PÁROM. Minden más ezután következik.
Ezen nem lehet változtatni, aki pedig ennek ellenére másképpen cselekszik, az becsapja önmagát, és idõvel úgy is felszínre tõr valós jelleme, értékrendje. És ha mások észrevétele, kedve alapján választott párt magának, az úgy is tönkre fog menni, éppen emiatt.

norbre
nincs abszolult mérce ami leírná hogy kell viselkedni vagy érezni.. ami neked irreális vagy abszurd, az másnak lehet hogy nem az.. és fordítva is igaz persze..

barátok? igen az is jó, de van amikor a barátok sem tudnak mindenre választ adni, vagy esetleg elfogultak.. mellesleg a barátaid is idegenek voltak egykor 😉

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

dede

salsoul és clio a nagyokosok õk mindenre tudják a választ😄

és van olyan, aki olyan szintre jutott, olyan magasságokba emelkedett a magánya, hogy szinte bármilyen típusú lány jöhet neki😄

legyen akár házias, családcentrikus esetleg kurvás...

Szerintem, ha valaki tanácstalan valamiben, érdemes a baráti körét megkérdezni, nem vadidegeneket 😊
Természetesen ez csak az én egyéni felfogásom, mások másképpen is gondolkozhatnak. 😊
De elgondolkoztam, lehetséges, hogy vannak, akik valóban tanácstalanok, és lehetséges az is, hogy van aki itt, egy egy válaszban kapja meg azt a választ fel nem tett kérdéseire, ami pont kell neki.
Csak nekem fura volt így ahogy elolvastam jó néhány kommentet, miszerint másoknak megfelelni, mások hogy látják a kapcsolatomat stb... ez nekem abszurdnak tûnt és irreálisan torz gondolkodásnak 😊

norbre
engem érdekel bizonyos kérdésekben az hogy mások hogyan oldanak meg dolgokat az életükben, ki hogy él meg bizonyos helyzeteket, és ebbõl próbálok "profitálni" a saját életemmel kapcsolatban..
pl az értékrendekrõl folytatott vita is érdekes számomra.. mondjuk hoyg ki hogy látja milyen a mai társadalom, ezen belül a lányok stb.. ezekben a beszélgetésekben is vannak érdekes dolgok számomra..
és nyilván nem ezektõl fogok jobban vagy kevésbé szeretni valakit..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
ebben nincs vita, de nem hiszem hogy itt pl bárki megmondaná bárkinek is hogy hogy kéne élje az életét.. ahogyan senki nem mások szerint fogja élni az életét. .viszont van olyan hogy az ember néha tanácstalan bizonyos dolgokban.. nekem ez a topik is errõl szól.. vélemények cseréjérõl.. önfejlesztésrõl.. oylat nem tennék magamévá amivel nem egyezik az életfelfogásom

Véleményt lehet nyilvánítani igen.
Csak kérdezd meg önmagadtól, hogy ad e valami + ot ez a te érzéseidhez?
Érdemes errõl beszélgetni? Hiszen ami neked megfelel norbre egy lányban, az úgy sem fog megváltozni bárki, bármit is mond nem? 😊

Szerintem felesleges 😊
Mert gondolom mindenki elmondja hogy szerinte mi a normális lány és mi nem.
Azt gondolom, összefoglaltam megfelelõen a véleményemet, errõl a témáról, és azt is tudom, hogy bizonyára számos, elsõ szerelmén túl lévõ emberke irkált ide,és nyilván jó néhány már az ezen túl lévõ is.
De mint mondtam, senki, SENKI nem döntheti el senkinek, hogy kit, mit szeressen. Az belül van, benned. Ott érzed. Ha másokra hallgatsz, becsapod önmagad csak. ismerek olyant aki a kurvás lányokért van oda, ismerek olyant is aki a szerény és családiasért van oda. Mindkettõnek más a véleménye arról, hogy mi a normális lány. Senkinek sincs joga ezt felül bírálni. 😊
A baráti körök pedig vagy elfogadják ezt az illetõnek, vagy mehetnek a búsba, már ha az illetõ ki mer állni a saját érzéseiért 😊

norbre
szerintem véleményeket megosztani nem felesleges, mindenbõl lehet tanulni.. ízlésrõl felesleges vitázni, abban egyetértek

olvass vissza évekre visszamenõleg😄 érdekes dolgokat fogsz itt találni

Nem. vannak dolgok amikrõl érdemes beszélgetni, viszont vannak olyan dolgok amik egyénileg adódnak automatikusan nem? 😊
Ha te szereted a paprikás krumplit, minek megkérdezni, hogy miért jó a paprikás krumpli?
Mert neked jó, más meg nem szereti..
Vannak témák amikre érdemes idõt szentelni, és van amire felesleges.
De nem rontom el a beszélgetést, véletlenül keveredtem ide erre a részre és beleolvasgattam 😊

norbre
ennyi erõvel szinte minden beszélgetés felesleges 😊

Nem a diszkókban kell keresni a normális lányokat, lehet ezt nem mondták még a mai fiataloknak XD
Viccet félretéve...
Az élet majd odasodor egy olyan elé, aki tökéletesen megfelel számodra, lehet más szemében nem lesz normális az az illetõ csaj, de kit érdekel, ha számodra éppen megfelelõ?
Felesleges, apróságokon lovagolnak sokan, maga ez a téma is felesleges, sõt, egyáltalán mi értelme van?
Majd mások mondják meg nekem hogy számomra ki a normális lány?
Ugyan 😊
Majd én azt eldöntöm 😊
És kb mindenki eldönti önmagában, hogy neki mi a normális lány.

videobaby
sejtettem, hogy hamar megjelensz és lesz valami védõbeszéded, de senki nem piszkálta chhaya-t 😊nyugi

Fresh Duke
Teljesen igazuk van, ezt a színvonalat nem lehet emelni. (#22215-#22245) <#wilting> (Nah, puffogjatok csak. ^/_\^)

A heavy cost. I pay it gladly.

videobaby
a színvonalat meg nem tudod egy semmitmondó kép beszúrásával emelni. nem igazán érdemi megnyilvánulás.

videobaby
nyugi már, nem bántott senki. nem kell megsértõdni, írj nyugodtan, ha van mit közölnöd. mondjuk, elérted a célodat, feléledt a topik. viszont, tényleg nem volt idevaló az a kép. humorosba elment volna a többi között.

😉 Nem mondtam, hogy ne írj sose...

chhaya
Igazad van, tényleg akkor van a topon a színvonal, ha nem ír a topikba senki. 😊
Na de többet egy betût se. <#kuss>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

te is látom FB függõ vagy.) gyûjtsed csak a "bölcsességeket", amik akkora poénnal rendelkeznek és tegyed be ide😄

úgysincs itt már senki😄 kimerült a téma, de azért a színvonalat ne csökkentsük kérem😄

Fresh Duke
Igen, ezeket megkapja a másiktól.

clio1616v
az ember egy olyan rendszer, ami igényli a visszajelzéseket, szeret hatni másokra akármilyen visszajelzés is jön csak jöjjön 😊

mindenkiben kialakul az értékítélet és ez alapján várja a visszajelzéseket jónak vagy rossznak, de várja, ha nincs senki körülötte, "csak" a természet, akkor pedig magától várja az érzetekre adott válaszát, naplemente, telihold, szél simogató napsugarak, csípõs hideg, finom esõ illata, hogy a porba hullva megillatosítja a levegõt stb.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

+1 telibeszarnám is mit gondolna Jóskapistamadamepompadour a kapcsolatomról...azt is telibeszarnám, ha valamely baráti társaság beleavatkozna...semmiféle külsõ befolyást, véleményt nem szabad beengedni 2 ember életébe...mindenki kurvára okos kívülrõl

Fresh Duke
És mi van, ha csak a másiknak akar megfelelni? Engem például nem érdekel, hogy XY mit szól a kapcsolatomhoz. Ha jó ismerõsöm/rokonom, akkor úgy is elfogadja, ha meg nem az, akkor meg úgy sem érdekel véleménye.

videobaby
oksi, bocsi 😊 nevettem a kedvedért.

clio1616v
rendes lányt találni annyi, mint egy olyan lánnyal együtt lenni, akit mindeni elfogad, akik körül vesznek, még a cirmos cica is 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
mindenki meg akar felelni, na nem éppen másnak akkor saját magának, de sajnos ez utóbbi a ritkább, kell a visszajelzés másoktól kell az elismerés másoktól, bár azt hihetjük, hogy magunktól könnyen megkaphatjuk az elismerést, de sokaknak ez is nehézséget okoz, és ha valaki saját magának nem tud megfelelni az másnak sem hiszi el, hogy minden oké vele 😊

a párkapcsolatra ez hatványozottan igaz, mert ott két ember megfelelõségérõl van szó, hogy jól van-e az, hogy õk együtt vannak úgy ahogy...

Fresh Duke
Hát ez egy faszság.

#22326: Ez egy véresen komoly téma. Itt nincs helye a humornak. <#ejnye1>

clio1616v
jól tették, hogy megváltoztak mindketten, mert így a harmadik fél a magfigyelõ már el tudja fogadni õket - és soha nem az a lények, hogy egy párkapcsolatban a szereplõk elfogadják egymást és jól érezzék magukat a kapcsolatban, hanem az õ kapcsolatuk másoknak megfeleljen és el tudják fogadni õket párként

chhaya
Hát, gondoltam némi témába vágó humorral megdobom a topikot, hátha lesz egy kis élet, de ha nem hát nem... 😊

videobaby
tök szerencse, hogy az ember nem lesz ketchup, meg sült krumpli.
ezt nem a humorosba akartad?

chhaya
Haha 😄

videobaby
aláírom, hogy egyikben tuti felmerül. a másik viszont helyre is teheti az agyát ilyenkor. megmarad a barátság, ha tényleg fontos mindkettõjüknek. tudom, mert van 2 olyan ffi barátom, akik valóban csak barátok. nem több, nem is lesz más.
a legtöbben természetellenesnek mondják, pedig nem az szerintem. inkább csak a megszokottól eltérõ 😊

Tapasztalataim szerint van barátság fiú és lány között (bár ez természetellenes D), csakhogy addig tart, amíg fel nem merül valamelyiküknél hogy esetleg több is lehet közöttük, onnantól pedig ugrott az egész. Lehet évekbe telik, de fel fog.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Az elején ír pár dolgot amiben van valami:

"Eloiteletesseg. Ha valaki igenyes onmagara es a kornyezetere, az mar biztos, hogy ribanc. Tevedtek! Anyukam arra tanitott, hogy egy lanynak mindig szepnek kell lennie, es erre idot es energiat kell szanni. Es emellett meg okos is lehetek..." (ebben pl. igaza van)
"Felszinesseg. 'De en most csinalom a masodik diplomam'... Ami ertekelendo, de az meg nem jelenti azt, hogy az eletben is helyt allsz. A konyveket be lehet magolni, de az nem minden esetben megoldas a felmerulo problemakra." (detto)
"Szerintem mindenkinek jar egy alapveto tisztelet". (még ez is igaz, bár az utána következõkkel agyonüti 😊 )

A többi halálos, üvölt róla hogy királylány, isten mentsen tõle. El van kapatva, látszik róla hogy kinyalják a seggét. Ebben viszont MI (férfiak) vagyunk a hibásak. Tuti hogy napi 50 levelet kap, leszólítják buszon, bepróbálkoznak nála munkahelyen, discoban, iskolában, bármerre jár D. Az önértékelése mitõl lenne a helyén? Gondoljatok bele a helyzetébe, ha rajtatok csüngenének a csajok tucatszám, mekkora egótok lenne😊)) ?

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

gergely1991
Sikerült ilyen emberkéket összekaparnia,és ezek után kiveri a hisztit?
Ezért nem kellene válogatnia.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

clio1616v
nem csoda, hogy a mai fogyasztói életmód és társadalmi elvárás ilyen korcsok kialakulását eredményezi

amikor azt mondod egy ilyennek, hogy fejlõdnöd kellene, fogja magát és vesz egy új ruhát magának; eszében sem jut önvizsgálatot tartani és helyretenni az önértékelését

videobaby
a végére csak elfáradt a helyesírásban szegénykém. tévedett, a bemutatkozást sem hagyta ki.