Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nehany dolog ami zavar! (Itt tapasztaltam)
Eloiteletesseg. Ha valaki igenyes onmagara es a kornyezetere, az mar biztos, hogy ribanc. Tevedtek! Anyukam arra tanitott, hogy egy lanynak mindig szepnek kell lennie, es erre idot es energiat kell szanni. Es emellett meg okos is lehetek...
Felszinesseg. 'De en most csinalom a masodik diplomam'... Ami ertekelendo, de az meg nem jelenti azt, hogy az eletben is helyt allsz. A konyveket be lehet magolni, de az nem minden esetben megoldas a felmerulo problemakra.
Tiszteletlenseg. Szerintetek a lanyoknak ki kell vivni, hogy tiszteljetek minket. De mitol erzitek magatokat tobbnek, mint barki. Szerintem mindenkinek jar egy alapveto tisztelet.
Gyerekesseg. Nem anyuci pici fiat akarom tanitgatni arra ami kimaradt. Konyorgom ferfinak szulettetek, tudjatok mar ugy is viselkedni.
Es hianyzik beloletek a tartas. Onbizalomhianyosak vagytok mind. Velemeny? 1 szerintetek jol sikerult kep utan amit ide feltoltotok mondjak nektek velemenyt? De mire? Vagy hogy megfogalmaztatok egy par mondatos 'szia. Tetszel! Ha erdekellek irj.' vagy a 'meselj magadrol' levelet! Szurkek vagytok mind, nincs bennetek egyediseg. Jah es meg orulhetek, ha nem a helyesirasi hibak kozul kell kibogarasznom, hogy valojaban mit irtatok. Es lehet azzal jonni, hogy en miert nem hasznalok ekezetet! Nem magyar a laptopom, nincs rajta ekezet!
Rohanas. Azt hiszitek annyira unatkozom, hogy egy level utan barkivel randizgatok. Meg atmegyek hozzatok? Alljon mar meg a menet.
Higgyetek nyugodtan a 'rogton szemelyes talalkozo'-ban, en meg majd valogatok😊 Megprobalom kiszurni azt, aki legalabb kommunikalni kepes.
Tulsagosan remenykedo. Jo tanacs. Ha egy lany az elso levelre nem valaszol, a masodikra es a harmadikra sem fog... Valoszinuleg nem vagy szimpatikus.
Felhivnam figyelmeteket, hogy szexpartner, kisero stb. igenyeitekre a megfelelo oldalakon keresgeljetek, de ha ez nem jut el az agyatokig, akkor csak engem kimeljetek az ajanlataitoktol. Elore is koszi.
Jah es apakomplexusom sincs! Remelem megertitek😊
Es ez csak nehany dolog. Lehet en elek alomvilagban, de az eddigi kapcsolatomban kiralylanykent kezeltek, es en is szivesen tettem barmit. Szivesen leptem meg a baratomat barmikor, vartam haza, fozocskeztem neki minden nap. Segitettem neki ha kellett. Es oda vissza mukodott. De mara ezeket csak ugy elvarnatok, de ti mit tesztek?
En a mercet biztos nem adom lejjebb. Es a ferre ertesek elkerulese vegett, -akiknek esetleg szovegertelmezesi problemaik vannak- en nem vagyok eloiteletes, csak bizonyos szintet meg kell utni nalam. Kerlek, csak akkor irjatok, ha az itt leirtak kozt egyik sem illik ratok. Nem szeretem az idomet pazarolni.
A bemutatkozast most kihagynam.
Puszika
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
muszáj folyton a hõsszerelmest játszanod, ha róla van szó?
A heavy cost. I pay it gladly.
az alapvetõleg igenis hozzá érnek c, gondolatmenetem valóban személyes vleményem, nem általánosítás. nincs az ismerettségi körömben senki, aki nõnemû és hidegrázást kapna az érintéstõl. jelzem, ez nem jelenti, hogy az ellentettje gond lenne. egyéni beállítottság, ki milyen. én ilyen vagyok, te meg nem, nincs gond semmi 😊itt most nem csak nõ-ffi beszélgetés, hanem nõ-nõ beszélgetés közben is.
(az érintést mégegyszer hangsúlyoznám, nem taperolásra értettem beszélgetés közben 😊 )
Mindenesetre csak az általánosításra akartam reagálni, mert az "alapvetõleg a nõk igenis hozzáérnek a beszélgetõpartnerükhöz" kijelentés erõsen annak tûnik, nem személyes véleménynek. 😄 (Mondjuk tényleg nem kéne ezen fennakadnom, olyan 5-6 éve követem a topikot és sokszor mást sem olvastam, mint nõkre vonatkozó általánosításokat, amik rám nem igazak... Csak még jobban bosszant, ha nõ írja)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Segítség? Mester?
A problémáim, vágyaim és az igyekezet ezek megoldására, elérésére.
Ezek hajtottak, ezek hajtanak ma is.
Lehetõségem szerint igyekeztem mindent megragadni, ami a célhoz közelebb vivõnek látszott elõttem – a látszat persze sokszor csalt.
Alapvetõen ennyi a lényeg.
#22287 azért, mert mint említettem, a nõk szívesebben fejezik ki az érzelmeiket, de ezt nem csak szavakkal, mimikával, hanem érintéssel is megteszik (tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára 😊).
ténylegesen nem kell belemagyarázni semmit, legfeljebb, ha ez valakit zavar, utaljon rá.
azt gondold végig, hogy ha a döntésed valakit érint bármilyen szempontból, akkor õ vajon mit érez; képzeld bele magad a helyébe, mintha valaki más csinálná azt veled, amire te készülsz hogy megteszed vele
csak azt tegyél másokkal, aminek te is örülnél, hogy veled megteszik
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
aki hozzád ér az valamit akar tõled, figyelmet, megértést vagy csak egész egyszerûen hozzád érni 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Illetve ha a masik nem uz sportot az uj baratok beszerzesebol
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
#22285 Magad nevében beszélj, rám pl. egyáltalán nem jellemzõ... és fordítva is, azt sem szeretem, ha csak a karomat megérintik például.
apró lépések, önuralom, alternatív értelmezéseken való meditálás, alternatívák elképzeléses átélése stb - amikrõl már szó volt
és persze az állandó törekvés a jobbra
ide szeretnék én is eljutni, de most még ott tartok hogy nehéz õszintén örülnöm annak ha pl más pasikkal érzi jól magát, vagy ha esetleg megismerkedik új pasikkal mondjuk egy buliban és majd tartani is akarná esetleg a kapcsolatot vele mert milyen jó fej..
bezárni mondjuk sosem fogom, vagy azt mondani hoyg ezt vagy azt ne csinálja (akármilyen ezirányú ösztönös késztetésem is van erre).. max ha nagyon szar valami akkor elmondom neki, megbeszélem vele, hogy valami nekem miért nem esik jól
próbáld meg szabadon hagyni, s ha veled marad akkor a tied, ha meg nem, akkor csak idõ kérdése, hogy mikor megy el, viszont akkor jobb ha inkább elõbb, mint késõbb
én sokszor kimondottan elküldöm a barátnõmet, hogy menjen el szórakozni, érezze jól magát, mert megfolyt azzal, hogy mindig mindent csak tõlem vár
nincs is mindenben közös érdeklõdésünk, és nem okoz minden kölcsönösen örömet egymásnak; külön külön azért csak szükségünk van pár ilyen dologra is
aztán van amikor mondja, hogy itt-ott milyen jó pasit látott, meg itt-ott milyen jól érezte magát, de ettõl engem szeret s ezeket inkább olyan jelzéseknek veszem, hogy ezt és azt érdemes lehet a kapcsolatunkba építeni
mindig mondom neki, hogy mellettem szabad ember, és ha mehetnékje van menjen, mert ha "börtönbe zárnám is csak a rácsokat kezdené el reszelni" ilyenkor
Véletlenségbõl nem fog kialakulni semmi sem. Vagy megmarad minimális szinten.
Egyénfüggõ, hogy kinek mennyi idõ kell a barátaira és a kapcsolatára, hogy az neki kényelmes legyen. Ha szerencséd van, akkor hasonlóan gondoljátok mindketten.
az érintkezés alatt azt értem , hogy mondjuk ismerek lányokat aki beszéd közben megérintik néha a másikat.. az intim az félreérthetõ mert nem taperolásra gondolok.. én mondjuk kevésbé vagyok érintgetõs, én nem "osztogatom" ezt csak úgy, de valószínû én vagyok visszafogottabb és kicsit merevebb ezen a téren..
az meg örök kérdés számomra hoyg mi a "normális".. mármint azt írod hogy nem keres új fiú barátokat.. de ez nem feltétlenül azon múlik hogy keresi, hanem az életben vannak találkozások és kialakulhatnak baráti, haveri kapcsolatok.. és ok nem kell összenõni a párunkkal és teret kell hagyni meg minden és hagyni hogy a barátaival is töltsön idõt, de azt sosem tudom jól eldönteni hogy hol érezheti azt az ember jogosan, hogy ez túl van egy határon, és hol van az hogy csak a saját "félelmeim", defektem az ami "beszól"?
De ha (a rendes lánynak) van is, akkor azt úgy is kezeli. Teszem azt, nincs érintkezés és semmi intim faszság, mert lerúgja a gyerek tökeit. Ha meg jobb fejnek találná, és jobban érezné magát vele, akkor vele jött volna össze. (És szerintem egy normális lány nem keres új fiú barátokat, ha van egy pasija.)
#22281: Nem azért mondtam, csak jelezni akartam, hogy ha rendes lányról van szó, akkor szerintem ez a dolog nem áll fenn.
az más kérdés hoyg a "defektem" vagy félelmeim miatt ezt hogyan élem meg errõl az oldalról, de az én célom az hogy ne a félelmeim szabják meg hogy hogyan élem az életem..
a kérdés jó meg a hûség témaköre is.. ami elsõre eszembe jut az rólam szól, hogy akkor átmenetileg a másiktól kap jó élményeket, izgalmat, bizsergést stb és én ilyenkor nem létezem számára..
hogy mit fog tenni? ha szélsõségesen nézzük (de hûséges) akkor bármilyen bizsergés is van, megpróbál úrrá lenni rajta, és utána hozzám jön vissza..
ami jó, de ott van az a negatív érzés bennem mégis, hogy mást is beenged.. és ha ideiglenesen is, az ott lesz benne utána.. hogy nem én vagyok az egyetlen aki pozitív élményekhez juttatja..
ami amúgy vicces hogy fordítva én is tudom hoyg jól tudom mással is érezni magam, hoyg nem lépek át egy határt, és ettõl még nem inog meg a kötelék köztem és a párom között, de ezt az érzést mégsem tudom "átirányítani"
Ennek fényében mit jelenthet, ha máshoz ér stb?
hasonló mint az elõzõ.. annyiban más hogy a máshoz való kapcsolódása némileg "intimebb" módon történik, ha sarkítom a dolgot akkor jól esik neki érezni valaki más testét.. gondolom egy határon belül tartja ezt ha hûséges..
az pedig valóban úgy van, kis lépésekkel, kis célokkal kell haladni, amit hajlamos vagyok elfelejteni, mert egyszerre és hamar szeretnék már túllenni a nehézségeken és majd jól boldognak lenni.. ami tudom hogy nem így mûködik hisz olyan állapot sosem lesz, de a belsõ késztetéseim mégis e felé tolnak 😄
Itt olvasható:
http://www.hamvasbela.org/2011/12/hamvas-bela-egy-csepp-karhozatbol.html
Itt hallgatható:
https://www.youtube.com/watch?v=Sb0o8eLtQPw
Ennek fényében mit fog tenni ha valakit jobb fejnek talál, valakivel jobban érzi magát stb. mint veled?
Ennek fényében mit jelenthet, ha máshoz ér stb?
Szimplán belsõ küzdelmei vannak, mint akárki másnak - megfelelõ pozitív gyakorlottság hiányában. És semmi abnormitás nincsen benne.
állandóan pörög az agyam ismerõs helyzet
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
visszavehetnél picit érdekes salsoulnak semmi problémája nincs a sráccal