Hamis törvények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ezért kellett a monolit felszerkezet helyett elõregyártott FCI120-as gerendákat alkalmazni, és azért olyan laposak a lábai, hogy a vízszintes erõk eredõje teljes terhelés esetén elérje a 8000kN-t. A teherbíró talaj 5%-os felszíni eséssel megáldott dolomit murva, amit a jobb támasz 4-6m hosszú cölöpfal segítségével ér el. Ezek fognak elcsúszni, ha arra jársz, és szörnyû halálod lesz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Szóval Kedves trollok! Térjünk vissza a topic témájához.
Elvész az energia Einstein 1905-ben megjelent cikke alapján:
E=E0*gyök(1-(v²/c²)) arányban.
Van-e tippje valakinek, hogy miként történhet meg ez az elveszés?
Ez az elsõ V lábas híd az országban aminek a befüggesztett része nem monolit, és az alapozása is rendhagyó.
Egyik közös munkánk zeroval.
Az alapozás már kész. Azt nem fogod látni mert a föld alatt van.
Elvileg tavasszal kezdik a felszerkezetet.
Mi lenne, ha nem akarnál belepofázni olyan dolgokba, amikhez nem értesz?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Tényleg vannak néha balesetek, mert olyan kóklerek is belepofáznak a dolgainkba akiknek nem kéne.
Ja, és ha keresed, akkor úgy több az esélyed, ha "Cauchy"-ként keresel rá.
Jellemzõ, hogy a nevet sem tudtad helyesen leírni... Gondolom valahol hallottad, mérnököktõl, aztán most próbálsz villogni vele, mint egy feltûnési viszketegséges gyerek.
Hát ez azért gecirenagy pofáraesés volt...
Nektek annyi közötök van a tervezéshez, hogy hallottátok hogy van olyan..
Én meg valóban terveztem gépeket. Portálokat, félportálokat, darukat, csigákat, keverõket, õrlõ és daráló gépeket.. és még nagyon sokféle berendezést.
Legjobban a levegõszállító berendezéseket szerettem. Igazi szépségek.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Jó szöveg, de mi van Eulerrel?
Ja és már sokadszorra térsz ki! Mi van Koshi-val? Még mindig keresed?
nagy gáz, hogy így nem fogod a Google-ban megtalálni.
Na mi van Eulerrel? Még keresgéled? a Yahoo-t is próbáld!
Szerintem megtehetnéd.. én megengedem.. De Einstein nem ilyen jószívû.. mert már kicsit halott.
Na te tervezõke! Mondd csak hogy is van Koshi tétele?
Ami segítséget önszántunkból adunk, amit beleverünk esetlegesen abba a faszarcú fejedbe, azt esetleg megköszönheted, de utána rögtön fogd is be a pofád, légy oly kedves!
Mi kénytelenek vagyunk mind a 4 törvényt használni.
Csak a szuperpozícióra mondtam egy példát.
Mindenki értette mirõl van szó, csak te nem, de ezt már megszoktuk.
Méretezésrõl volt szó. Euler .. Mi van? A Google túl sok találatot adott?
Bár, ha jól emléXem, a múltkor már bemutattátok, hogy fogalmatok sincs a tartók méretezésérõl.. Ugyanis Newton IV. tételét használjátok..
A statika helyett.. Nagy égés volt.
Már megint csak az van, hogy hülye vagy. Mint Newtonnal kapcsolatban.
Hát persze, mert ugyanaz a téma, elemi fizika: vonatkoztatási rendszerek. Még mindig hülye vagy hozzá.
Van egy pár.
Az egyik szerint te egy fasszopó geciszájú troll vagy.
De ne félj! olyan üresre esett amiben nem tehet kárt!
A saját rendszerében a foton nem létezõ.. Einstein szerint rendszert SEMMILYENT SEM rendelhetsz a fényhez.. Ontod az eszméletlen butaságokat..
Én terveztem pár hidat.
Zero is, kollégák vagyunk.
Több olyan híd is van amit közösen terveztünk.
Te meg csak egy troll vagy, egy utolsó szarházi senki.
Qetuol-t nem ismerem személyesen, lehet hogy egy igazi pék, de az tuti hogy nagyságrendekkel több sütnivalója van mint neked<#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként nem csodálom, hogy nem az Einstein idézetet hanem az idézõjét sértegeted..
Pont olyan buta vagy mint az a látogató, aki a van Gogh kiállítás vendégkönyvébe instrukciókat írt be a színek legközelebbi alkalmazásához segítségül.
A saját rendszerében a foton áll. Nem zavar, hogy minden második mondatod oltári faszság?
Nem fejtem ki, megtettem már egészen pontosan 5ször, és nem fogtad fel. Mégis mibõl kéne gondolnom, hogy hatodjára megérted?
Vagy szándékosan teszed a hülyét (ezt mondjuk nem hiszem), vagy ténylegesen egy ilyen hipervastag arcbõrû, elképzelhetetlenül ostoba fizikai antitalentum vagy, de mindkét esetben kár beléd az energia.
Ha érdekel a téma, akkor vegyél elõ egy általános iskolás fizikakönyvet, értsd meg, tanuld meg, aztán majd esetleg beszélgethetünk róla. Addig tõlem csak rövid értékeléseket fogsz kapni az írásaidról.
Tudod mi az, hogy vonatkoztatási rendszerek közti transzformáció?
A hossz kontrakcióban sem veszik el az anyag, ez is olyan.
Na jahh.. Vagy Nobel díjat osztanak a spontán szimmetria sértésért.
Csaxólok, hogy a szimmetria megmaradás spontán megsértése az egyben az energia megmaradás spontán megsértését is jelenti..
De ezt te úgy is tudtad, nem is kellett volna jeleznem..
Ja igen, tavaly adták azt a fizikai Nobelkét a szimmetria sértésért..
Vedd már észre! Hogy tök mindegy, hogy honnan nézed!
Ezt sasold:
Az elsõ rendszerbõl a másodikba átérkezõ energia E1 = 0,6*E0
A másodikból az elsõbe visszaérkezõ energia E2 = 0,6*E1 = 0,36*E0
Vitatod? Oké, vitasd..
Einstein függvénye szerint E=E0*gyök(1- (v²/c²))
ha v=0,8c akkor gyök(1- (v²/c²))=gyök(1- (0,8²/1)) =0,6
így E=E0*gyök(1- (v²/c²)) = E0*0,6
Szóval Einsteint vitatod.. Nagy egy hülye vagy te édes fiam!
Nyugodj meg, az energiamegmaradás elve még sosem sérült eddig.
Ha ezt látod valami mögött, biztos, hogy nem érted. Ha ilyen történne azonn vitázna az egész tudományos világ, hogy akkor most mi van.
Csak az olyanok nem szúrják ki a hablatyodban a meredek feszságot akinek gõze sincs a fizikához.
40 éves, 3 gyerekes családanya aki csak otthon fõzõcskézik és unatkozik lehet, hogy ámulva nézi miket is írsz. Vagy az olyanok akiknek mániájuk az összeesküvés, és tudósfóbiájuk van, azoknak se lesz gyanús, ha azzal állsz elõ, hogy az egész fizika el van rontva.
Ezekenek a zseniknek nem tûnik fel, hogy a fizika csak a te kezed közt nem mûködik.
A kérdés csak az miért csinálod ezt?
Neked van egy privát fizikád ami jobb mint amit a többiek használnak?
Ha így van, miért nem tudsz még egy általános oskolás feladatot sem megoldani?
idáig:" ..Még egyszer, csak h vili legyen, NEM arról van szó h az energia "elindul" és "megérkezik" , hanem arról h hogyan számítjuk át az egyik rendszerben mozgó foton energiáját a másikéba. "
Egyébként a foton egyszerre mozog minden rendszerben!
Az átvitt energiája rendszer függõ. E=E0*gyök(1-(v²/c²)) A.Einstein szerint.
Szerinted miért nem?
Ha ennyire nem érted akkor inkább kérdezz!