Iskola, tanulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annál jobb úgysincs
minek görcsölne vele itthon
de mondjuk az utóbbi csak akkor jó, ha nem magábaforduló ember, hanem hajlandó haverkodni a helyiekkel, akár úgy s, hogy az elején nem értik egymást annyira
infon belül az a jó, hogyha egy témával elkezdesz igazán intenzíven foglalkozni, eljársz konferenciákra, 2 év alatt simán ki tudsz tûnni a nagy átlagból, sok energia persze
utána meg már a világ azon pontján dolgozol, ahol tetszik
az a baj, hogy Mo kicsi, érdemes nagyban gondolkodni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
3 év múlva kitalálod, kéne neked ez, és akkor jársz
inkább az a fontos, hogy olyat találj, amit szeretsz csinálni
gazdag ember 😊
annyira, mint alkalmazottként soha
figy jó jegyek, cetlik arra kellenek, hogy alkalmazott legyél
nem mondom, nem baj azért ha nem vagy tök idióta, tehát egy egyetem nem árt, de nem is létfontosságú
majd az alkalamazottaidtól elvárod 😊))
Ez sokszor velem is így van, de sajnos muszáj. Meg attól is függ, hogy mi az valamit önként és dalolva, de ami nem érdekel és nem nagyon látom értelmét sem és még csak nem is érdekes abból azért igencsak szenvedve mentem át az egyetemen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
morfondírozok még a dolgokon sokat úgyis 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
euro Bsc diploma?! ez mit takar?
három alternatíva áll elõttem:
-fõsulira jelentkezés, amirõl vmiért csak rosszatt hallok, meg rohatt sok pénz!
-vmi két éves képzés
-szakma
kb ugyterveztem, hogy két év alatt szerzek vmi képesítést , ez idõ alatt kitanulok 2 nyelvet , aztán külföld!
ezt nem rég találtam ki 😄 ! de lehet holnap már másra jutok, nem tom kutya nehéza döntés!
Szüleid meg gondolom ugyvannak vele hogy ha a tanuláshoz lusta vagy akkor a munkához is az leszel!
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
amúgy a kromofág nem rossz 5let...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Az urban legend egyébként úgy szól, hogy a vizsga után a nagy elõadó nagy asztala elõtt áll a prof és megkérdi, hogy mehet -e az, hogy feldobja a levegõbe a vizsgákat és ami az asztalon marad az látatlanben kettes a többi meg bukta vagy aki akar szóbelizhet. A hallgatóság megszavazta...(Ez mondjuk kiszúrás azzal szemben aki tanult és jó jegyet kapott volna csak leesett a vizsgája az asztalról.)
De ez csak legenda...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mellé cetli: maga tanult?
meg vmi olyasmit is mondott h egy srác azthiszem osztályozót kellett raknia, a vizsgáztató tanár azt mondta neki h : -maga tanult? -természetesen! - de hisz ezt a tantárgyat nem lehet egy hét alatt megtanulni, viszontlátásra... Sztem ez nagy k*cs*gség volt...
de hát mit tud ilyenkor egy szegény,ártatlan diák tenni<#vigyor2>#vigyor2><#merges3>#merges3>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
egy kis példabeszéd 😊
van egy ismrõsöm, aki azt mondta, vállakozni szeretne.
mondtam neki nosza,. erre õ: de elõbb elmegyek a közgázra, hogy megtanuljam, hogyan vállakozzam. erre azt mondtam neki, akkor ezt az egész vállalkozósdit gyorsan feljtsd el
olyan ez mint amikor a bölcset megkérdezik:
- mondd Mester, megtehetõ ez a dolog?
- persze
- biztos?
- most már nem
Laci
Laci
Laci
Én nem szeretnék irodai munkát végezni mert az nekem unalmas...
inkább lennék valamilyen szerelõ , anyám azt mondja hogy enjek villanyszerelõnek de ezen a környéken nincs
egy darab jó középsuli se <#nemtudom>#nemtudom>
Laci
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Katalógus hálisten felénk nemnagyon van, talán az eddigi 4 félév során 2-vel ha találkozik az ember...
.: mobilize.hu :.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
krakkolás, benzinreformálás, alkilezés, könnyû paraffin izomerizáció (azaz motorbenzinek minõségének (oktánszám) és mennyiségének növelésére alkalmas technológiák), cetánszám, motorhajtó anyagok elõállítása szénbázison, motorhajtóanyagok elõállítása biomassza alapon pl. bioetanol , biodízel ((Egyébként az 1894-ben tervezett és megalkotott dízelmotor már földimogyoró-olajjal mûködött aki nem tudná)), A gépjármûvek környezetszennyezésének csökkentése (emissziócsökkentés: katalizátorok, üzemanyagcellák, elektromos-, hibrid- és hidrogénhajtású gépjármûvek) hidrogén energetika, a levegõszennyezés csökkentésének technológiai mûveletei (porszûrõk, porelválaszók, kén-dioxid kibocsátás csökkentésének és eltávolításának eljárásai, NOx emisszó csökkentés, illékony szerves vegyületek légszennyezésének ártalmatlanítása), Ivóvíz: források és elõállítási módok (hazai felszíni és felszín alatti vizek minõsítése, oldott gázok, szerves anyagok, a víz keménysége, vízlágyítás csapadékos eljárással, komplexképzéssel, ioncserével és membrán eljárásokkal, vízszûrés, vizek gáztalanításának, vastalanításának, mangán mentesítésének, arzénmentesítésének, nitrátmentesítésének technológiai mûveletei, Fertõtlenítés klórral, ózonnal, sugárkezeléssel), Szennyvíztisztítás (csatornázás, kommunális szennyvizek tisztítása, biológiai szennyvíztisztítás, nitrogéneltávolítás, szennyvíziszapok kezelése), Környezetvédelmi technológiai mûveletek (ülepítés, derítés, hidrociklonok, centrifugák, szûrés, flotálás, sziták és rosták, mágneses elválasztási eljárások, elektrosztatikus elválasztási eljárások, desztillációs mûveletek, abszorpciós mûveletek és adszorpciós mûveletek, ioncsere mûveletek, extrakciós mûveletek, membráneljárások, reagáltatási mûveletek (kémiai reaktorok)), A környezetvédelmi technológia elvei, és plusz még az Alternatív energiaforrások: az energiahordozók fajtái, csoportosítása, nap-, víz-, szél-, ár-apály-energia, a nukleáris energia hasznosítása (geotermikus energia, atommagreakciók, atomerõmûvek) és biomassza (vagyis az Alternatív energiaforrások nevû kurzusnak a teljes anyaga lol) és mindezt egy kurzuson belül, 450 oldalas a prof által szerkesztett vaskos tankönyvvel, szóval jó az ha egyáltalán meg tudjuk ezeket jegyezni.. Ja és szóbeli vizsga volt belõle. 3 tétel az elejérõl közepérõl és végérõl, szóval nincs olyan, hogy valahonnan nem tudsz valamit, mert mindhárom tételnek 2-esnek meg kell lennie. és egyébként ma meg is lett, ugyhogy én meg ennek örülök 😄
Egyébként a könyvbõl pár érdekesség akit érdekel:
"az energia hordozók történetében a legelsõ volt a biomassza (beletartozik az árokparti fûtõl a lehullt falevélen keresztül egészen az erdõk faanyagáig minden, a természetben található, szerves eredetû éghetõ anyag). Ehhez társult az ember izomereje, ami azonban nem túl sok. egy ember teljesítménye 100 watt. azaz a konyhában világító 100 wattos égõ teljesítményével egyenlõ. Egy évre átszámítva ez nem több, mint 30 L benzin energiatartalma. Tehát egy átlagember egy teljes évi munkája egy tank benzinnek felel meg."
"Az autóknál egyébként az erõátviteli szerkezetben jelentõs az energiaveszteség, a bemenõ energia 2/3-ada már magában a motorban elveszik. Üresjárat esetén, amilyen például a piros lámpánál való állás járó motorral, 17% energia vész el. Körülbelül 2% energiát fogyaszt a világítás, fûtés, stb. Így a hajtómûbe az eredeti energiatartalomnak csak kb. 18-26%-a jut. ha ebbõl levonjuk a hajtómûben bekövetkezõ veszteségeket, látszik, hogy a felhasznált energiának mindössze 12-20 százaléka fordítódik a jármû mozgatására. További energiafelhasználást jelent a légellenállás és a súrlódás legyõzés, így tehát minimális a gépkocsi kinetikus energiájának biztosítására fordított energia. Kiindulva abból, hogy a veszteségek a gépjármû tömegével arányosak, jelentõs üzemanyag-megtakarítás várható a gépjármû önsúlyának csökkentésébõl. A számítások szerint 100kg tömegcsökkentés 5% üzemanyag-megtakarítást eredményez"
ui: Most nézem, hogy igen 😊
Merrefele tartasz? Csink-féle szoftver szigón már túlvagy? Szép kis eredmények lettek most félévkor is.
Én még csak elsõ féléven vagyok túl, de hiánytalanul 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!