Világméretû vízhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak fogyaszt és éget
A szemetet szórja szét
Bármerre nézek
Csak villódzó képek
És gyönyörû hulladék
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyik végzettségem környezetvédõ-vegyész technikus, így volt benne részem párszor. Bemegy szó szerint a f**g, h**y, a s*r, a zsíros hajcsomók és tamponok etc.
Nagyon sok technológiai lépcsõt követõen a telepvezetõ odament a 12. számú lépcsõnek kinevezett tartályhoz, belemerített egy poharat és megitta.
A víz természetesen kristálytiszta volt.
Ergo a tengerek szennyezettsége, a csatornákéhoz képest röhelyes. A csatornavízben nem lubickolnak a halak, és nem mászkálnak rákok, max patkányok, meg baktériumok... és mégis teljesen iható a csapvíz. Igaz egyes kutatások szerint a túl sok csapvíz a klórtartalom miatt, hosszú távon veszélyes lehet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
nem kõolajvezetéket kell építeni, hanem vízvezetéket.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
púúúúú
hát jah, ha annyi vizet kellene adni a növényeknek, amit elhasználnak, az lenne a kánaán :-|
púúúúú
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ahhoz képest hogy mennyire fogy még mindig van víz...
ez olyan mint az ózon, riogatnak, lóf@sz sem lesz még itt 200-300 évig...
majd akkor kell elkezdeni ezeken gondolkozni mikor 2100ban járunk mert akkor én már rég lesz@rom :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
púúúúú
Ez már kezd hihetlen nagy fasság lenni úgyhogy valaki kapcsojjonki <#wilting>#wilting><#wow3>#wow3>
Najó befejeztem. :D
"Egy embernek évente egy köbméter ivóvízre van szüksége." és "egy kiló marhahúséhoz pedig 13 ezer liter vízre van szükség"
13 ezer liter = 13 köbméter.
Ebbõl tehát következtethetünk arra, hogy az ember 13 év alatt iszik meg annyit mint amennyi 1 kiló marhahûshoz kell.
Végülis akkor a kannibálok csinálják jól...
az itteniek meg csak úgy kapkodják le a megoldásokat a levegõbõl

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
középiskola elsõ-második osztályában kémia órán ilyeneket csináltunk <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nem a víz lesz itt a gond hanem 10-20 éven belüli több celsius fokos átlaghõmérséklet ingadozás (már most nagyobb 1-2 fokkal az átlaghõmérséklet mint 10 évvel ezelõtt... van ahol az átlaghõmérséklet meg csökken)
Bazinga!
Kössz, hogy vidámmá tetted a napomat!
( Javaslom nézz utána, hogy mi az a fordított ozmózis vagy a desztilláció :D )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A vízbûûû kikõ vennyi a NACL-t...teccikérteni?
Hint: Lepárlás-e? ^^
Hint2: Fordított ozmózis.
Hint3: Atomtengeralattjárók???? ;-)
Szerk: 18-25 év te leérettségiztél így? Mélyponton az oktatás.
Ezek az adatokat mibõl számolták ki?
Fõleg ez a kávé érdekes,pedig én nem is kávézom.Kicsit soknak tûnik.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A tengervízbõl a pl. a Horvátok tonnaszám nyerik ki a vizet.. tengerbõl, óceánból van egy kevés ;-)
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
:D