Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
Én még az n70-en az xplore-t használtam puskázni. Igaz csak txt-t ismerte de tökéletes volt és soha sem buktam le vele.<#beka2>#beka2>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
/*WTF?!*/
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Van nekem is egy 2 éves 5800-ásom és szeretnék rajta szöveget szerkeszteni meg ppt, pdf-et nézegetni. Ha valaki tudna nekem küldeni erre alkalmas regisztrált/free office programot, akkor légyszi írjon nekem! Nagyon nagy szükségem lenne rá! Elõre is köszi!
Van nekem is egy majdnem két éves 5800-am, és a jack aljzattal van a problémám. Ha rádugom a fülest, vagy a hangfalat, akkor csak az egyik hangszóróból jön a zene, míg ha a gépre kötöm akkor mûködik mindkettõ. Kérdésem, veletek történt-e már hasonló, vagy megy hibátlanul, és esetleg nem tudjátok-e, hogy ez javítható, és ha igen mennyiért, v inkább gondolkodjak egy Bluetooth-os füles vételében?
-nem hard reseteltem frissítés után (nálad kihúzva)
-hard reset után visszaállítottam a fájlokat és a beállításokat (késõbb üzeneteket és kontaktokat állítottam csak vissza)
-ágyon háton fekve (ergo kijelzõ lefelé nézett) próbáltam így lenyomni az ébresztõt (hívást úgy nem fogadtam), de akkor mindig. Lehet a "hasra fektetem és befogja" mechanizmussal akadt össze, de ez csak tipp.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
De most már nem furcsa :D
Most meg a gombos mobilok lennének furik,mert régen nyomkodtam gombosat.
Nem tudnák vele olyan gyorsan szöveget írni mint érintõképernyõsön.<#nevetes1>#nevetes1>
/*WTF?!*/
Mondjuk a PSP 2 jobb de az még drágább XD
Az Ipad azon is jól lehet jáccani,csak nem lehet vele telefonálni,
egyébként ha lehetne vele, ki az a hülye aki ekkora kütyüvel telefonálna<#wow1>#wow1>
Mert én nem azt tudom!
De az a baj hogy az ilyen jó kütyüknek meg is van az ára! SOKBA KERÜLNEK!
Bár vannak akik megengedhetik maguknak....
Egyébként mennyi lehet kb. egy PSP?
Nem véletlen az XpressMusic kis logó...ez tényleg nem játékra lett tervezve.Ennyi...én sosem játszok rajta,de lehet azért mert 21 vagyok és k*rvára van jobb dolgom.^^Ha utazok v épp tömegközlekedéssel megyek vhova akkor zenét veretem rajta azt ennyi,meg emaileket megnézem.Nekem is fura volt az elején,hogy játékokra ennyire gyenge,de már megbékéltem vele...<#circling>#circling>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
kihagyták belõle a 3D gyorsítót.
Várhattam volna még néhány hónapot és akkor jobb telót lehetett volna venni!<#falbav>#falbav>
sok játék nem indul el a lassúsága miatt. például AVATAR és más HD-s játék.
És ennyi pénzér már sokkal jobb telót lehetett volna venni<#rinya>#rinya>
Egyenlõre úgyse lesz más mobilom.
De ha lessz akkor jobban megfontolom hogy meiket vegyem meg.
Ahogyan néztem most már 100 szor jobbakat lehet venni elérhetõ áron.
/*WTF?!*/
Nekem hatalmas csalódás a telefon emiatt, és az Internetezés élvezhetetlen. Így is és akkor is, ha képek nélkül kevesebbszer írná ki a memóriás hibát.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
nekem is kiírja nagy ritkán,de csak akkor ha extrém sok kép van az oldalon. pl hir24.hu
Én mindtha valahol találtam volna 1 ilyen opciót!
Csak nem tom hogy hol......
De fogalmam sincs hogy mi a f****r irja ki mindig!! :@:@:@:@
És ezt írja ki állandóan.... pedig nem fut a háttérben semmi csak az opera böngészõ és a "menü" ...
Nem értem miért nem tudja a memóriakártyát használni netezésre is memóriának..
#3818: a középsõ gomb alatti LED. Egyébként legelsõ 5800-m nekem is kontakt hibás volt, akku nem érintkezett rendesen, összehajtogatott papírlap úgy-ahogy megoldotta a problémát, de inkább kihasználtam a 3 napos lehetõséget... Második csomagban eszköz már jó volt, csak a fülhallgató távirányítójának mûködése hallatszott bele a kimenetbe, a szervizbeli SW frissítéskor (így megszabadultam a Pannonos SW-tõl) ki is cseréltettem:)
/*WTF?!*/
#3813: nekem is lassan 2 éve megvan..a billentyûzár szinte új koraóta szarvolt,a SIM kártyát nem látja rendesen,papírral kell kitámogatni..állandóan lefagy..most meg jött a szervizbõl,kaphatott vmi frissitést..mert az egész menümás,zenelejátszó..ébresztõ,minden..most azt mondom,baszott jó lett! de akkoris bánom,h ezt hoztam el anno a boltból : SS
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Azt útállom!!!!!!!!!!!
Nem valami vírus lehet????
-nem pontosan ébresztõ ébresztõórával (3x-es szoftverek jellemzõje volt)
-felvehetetlen hívással (igaz, csak egyszer történt, még 20-as szoftverrel, mikor frissítés után nem toltam hardresetet, mert naivan úgy gondoltam, nem kell...:))
-e-mail elolvasása után nem eltûnõ levél ikonnal (néha még villogott is hozzá a LED)
-.eml csatolmány által kikészített mail klienssel
-spontán újraindulgatásokkal (mivel a kezdõképernyõn a kontaktok görgetésének állapotát nem jegyezte meg, könnyen ki lehetett szúrni, mikor indult újra)
...most hirtelen csak ennyi ugrott be, bár kezdeti korszakban még csinált pár cifrát (pl bekapcsolás közben jött ébresztéstõl lefagyott...)
/*WTF?!*/
Mert én kb 2 évvel ezelött szerintem azér sincs egyenlõre gond vele. :D
Maximum te nem találkoztál szoftveres hibával, de akkor szerencsésnek mondhatod magad...
/*WTF?!*/
Nekem nincs semmi baj vele csak az a gond hogy lassú! Ennyi.
Más probléma nincs vele.
Énis ezt mondtam..bánom már h meg vettem ezt a szart..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
uc browsert elkezdtem használni, de ott nem csinálja ezt.
94mike: pff
a billentyûzár szartbe rajta,és össze vissza zárta/nyitotta magát..aztán behülyült,és mindenhová belépett magátol..és a kártyámról az összespénzt elnetezte: DD
Egyébként van egy kérdérem:
Miért van az hogy böngészek ay alap böng.vel és fél percenként frisíti az oldalt, ami elég idegesítõ, mert ay olda5 tetejére dob. Föleg fórumnál baj, mert mire lelapozok ahol tartottam...
Ki van kapcsolva az auto frissítés.
valaki nem tud segíteni hogy lehet gyorsabb a teló? Vagy a játékoknál van ami nem indul el, van ami egy picit szaggat rajta. szerintem az is a gond hogy sok a cucc rajta :(
Nem lehetne valahogyan 3D gyorsítót szerezni rá????
Vagy az nem program??? Mert én nem tom. XD
Meg ha valaki tudna jó oldalt hogy honnan tudnák jó játékokat letölteni.
Ha lehet ne a mobile9.com-ról mert onnan már sokat szedtem le.
Ha lehet akkor valami mást.
A segítségekért elõre is KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!<#mf1>#mf1>