Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja valaki hogy miért nem akarja a beépített zenelejátszó egyes számokat hozzáadni a listához. konkrétan egy albumbol csak 5 számot adott hozzá a 11bõl frissités után 4et, nem a fájl hibás más számokkal is csinálja. ha valaki tudja az okát kérem ossza meg velem .köszi elõre is
http://www.tenke.hu
rádióban: opciók->állomások hangolása->opciók->kézi hangolás.
Sürgõsen a segítségetek kellene!!! Valamiért a telefonom nem ismeri fel a memóriakártyán lévõ adatokat, képeket, zenéket, semmit, de amúgy jelzi, hogy van rajta adat. Pedig nem lett se eltávolítva, se szoftverfrissítés, csak egyszerûen eltûnt minden. Ha bemegyek az alkalmazáskezelõbe, ott rámegyek a memóriakártyára, akkor 7 giga szabad helyet jelez, pedig van rajta adat. Rákattintok, és kiírja, hogy üres a memóriakártya. A galériából pedig hirtelen eltûnt minden adat, ami elõtte a memóriakártyán volt. Ez az egyik gond. A másik az lenne, hogy eddig sohase volt gond, ha rátettem a számítógépre usbvel. Most meg azt csinálja, hogy a mappákat parancsikonként jeleníti meg, semmit se tudok így megnyitni. Várom válaszotokat, nagyon fontos lenne. Elõre is köszönöm!
/*WTF?!*/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azt kérdezném tõletek, hogy e telót valamelyikõtök kipróbálta már 32Gb -tos memóriakártyával?
Ha igen - mi a tapasztalat, mûködik vele, belassul, stb?
( Tudom a gyártó csak 16Gb -ig írja , de több internet oldal ahol 32Gb -ig írják. ? )
Hali :)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
segítség kéne.
Annó még mikor megvettem a telefont ki akartam állítani azt , hogy netezni csak wifirõl tudjak simán ne mennyen fel. na ezt ugy értem el h valahonnan kitöröltem a web n walkot:D
de már nem vágom honnan és most nem tudom visszahozni, szóval ne mcsatlakozik csak wifire...
azt irja h a web'n'walk mûvelet nem hajtható végre
telo resetet is csinûltam már, tudok ezzel valamit csinálni?:)
köszi
köszönöm a választ!
/*WTF?!*/
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Már csak egy aprócska kérdés van itt olyan akinek felmászott a TTpod a telójára? Én akár hányat próbálok nem sikerül feltenni.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
http://tube5800.blog.hu/2010/01/02/szignozas_2_resz
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ebbõl semmitsem értek k roy96: D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
U.i.: Hard reset elõtt nem számolt fel költséget!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nekemis volt olyan, hogy azt írta ki hogy a bejelentkezés nem sikerült, próbálja meg késõbb. - vagy vmi ilyesmit. aztán köv. nap már jó volt, de nem ilyen több napig nem volt jó.
sariakos, szerintem az msn-el van gond, de nem tudom hogy mi. sztem használd azt az msn-t amit most a rossz hejett.
ha gondolod, tudok adni msn-t amit én használok, nekem azért tetszik annyira, mert hasolnít a pc-s progihoz, nincs benne reklám és nem 20 funkciós hanem 1 (csak msn, nem skype, icq stb.), de azt jól tudja.