Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello
nem tudja valaki hogy miért nem akarja a beépített zenelejátszó egyes számokat hozzáadni a listához. konkrétan egy albumbol csak 5 számot adott hozzá a 11bõl frissités után 4et, nem a fájl hibás más számokkal is csinálja. ha valaki tudja az okát kérem ossza meg velem .köszi elõre is
tenkenorman
Sziasztok. Régebben sokat voltam itt, a szervert meghackelték és mindent el kellett távolítani. vállalkozószellemûek csináljanak új gyiket és bannert mert elveszett, és nem tudom pótolni.

http://www.tenke.hu

gagax
Nem ide tartozik de ismerõsömnek a C3 ján ugyan ez a gond...rajta van minden a karin de mégse látja a teló...tegnap még látta ma meg már semmi...szóval nt : )

hát az auto hangolás csak azokat az állomásokat "találja meg", amelyek nagyon jól foghatók. igazából az antennaként használható fülesek nem a legjobbak.

Okés :D Köszi :D Mindent próbáltam a Rádió menübe de ezt még nem és ok néha serceg de nem baj de ,ha jó fele van a teló akkor jó:D Kösziiii:D
próbáld meg manuálisan hangolni az adókat:

rádióban: opciók->állomások hangolása->opciók->kézi hangolás.

Sikerült officet tennem :)Én itt vagyok a Balatonnál és a RiseFmet akarom hallgatni de nem jön be nem tudja valaki ,hogy kell beállítani?
lehetséges hogy vírus? mivel a mappákat parancsikonnal jeleníti meg. <#fejvakaras>

Sziasztok!
Sürgõsen a segítségetek kellene!!! Valamiért a telefonom nem ismeri fel a memóriakártyán lévõ adatokat, képeket, zenéket, semmit, de amúgy jelzi, hogy van rajta adat. Pedig nem lett se eltávolítva, se szoftverfrissítés, csak egyszerûen eltûnt minden. Ha bemegyek az alkalmazáskezelõbe, ott rámegyek a memóriakártyára, akkor 7 giga szabad helyet jelez, pedig van rajta adat. Rákattintok, és kiírja, hogy üres a memóriakártya. A galériából pedig hirtelen eltûnt minden adat, ami elõtte a memóriakártyán volt. Ez az egyik gond. A másik az lenne, hogy eddig sohase volt gond, ha rátettem a számítógépre usbvel. Most meg azt csinálja, hogy a mappákat parancsikonként jeleníti meg, semmit se tudok így megnyitni. Várom válaszotokat, nagyon fontos lenne. Elõre is köszönöm!
Nekem is jöhet! :)

*én :)

án tudok adni office-t, csak szignózni kell.

quickoffice akartam feltenni de nem tudom használni mert kell kód hozzá regelni kell.Valaki nem tud hozzá valamit hogy mûködjön vagy valami hasonlót?
asysoft
S magyar készülékre felrakta ezt a frissítést? Egyébként nem hiszem, hogy jönne újabb firmware, már 2 éves ez az eszköz...:(

/*WTF?!*/

hát igen, szeretem az fw-ket, jöhetne új, de nem vagyok biztos benen hogy lesz még.

akyyy
nem lehet valahogy megtudni, mikor jön ki uj szoft? ugyanis nekem 52.0.101-es van, és ebben nincs magyar nyelv, visszafele frissíteni nem lehet, a fõzött romokat meg nem szeretem :(((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok!
Azt kérdezném tõletek, hogy e telót valamelyikõtök kipróbálta már 32Gb -tos memóriakártyával?
Ha igen - mi a tapasztalat, mûködik vele, belassul, stb?

( Tudom a gyártó csak 16Gb -ig írja , de több internet oldal ahol 32Gb -ig írják. ? )

Hali :)

Szerintem fake, ha meg nem, akkor már nem gyûjtök N8ra :D

HTS s3rg1nh00
elég jól megy,de gondolom az aksi se bírja alatta sokáig...mondjuk nem mintha alapból sokáig húzná,pláne ha valami véletlenül nyitva marad...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ajem kisa
http://www.youtube.com/v/CsVaswzdcOQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

- azért van csa kfehér háttér mert nincs térképed amit mutathatna.

tedd fel a gépre az ovi suite-t és utána amikor megvan nyitva a progi csaktalkoztasd a telót a géphez és akkor majd tudsz térképeket letölteni.

Azért köszönöm ! De lenne még egy kérdésem,hogy a GPS-t hogy lehet megcsinálni rajta? Mert megnyitom és fehér az egész háttér és mindig a netre akar csatlakozni amikor megnyitom! Nincs egy ingyenes megoldás?
asysoft
Sajnos nem nagyon:(

/*WTF?!*/

Megcsináltam a Hardresetet de sajnos minden ugyon az! :( van még valami ötleted mi lehet a gond?
hi!
segítség kéne.
Annó még mikor megvettem a telefont ki akartam állítani azt , hogy netezni csak wifirõl tudjak simán ne mennyen fel. na ezt ugy értem el h valahonnan kitöröltem a web n walkot:D
de már nem vágom honnan és most nem tudom visszahozni, szóval ne mcsatlakozik csak wifire...
azt irja h a web'n'walk mûvelet nem hajtható végre
telo resetet is csinûltam már, tudok ezzel valamit csinálni?:)
köszi
asysoft
Igen, *#7370#-t írd be tárcsázó képernyõn hardresethez.

/*WTF?!*/

a téma szerencsére jó, de ha háttérnek állítok be egy képet azt is ilyen hülyén mutatja, a hardreset alatt mit értesz? *#7370# ezzel a kóddal csináljak egy frissitést miután csináltam biztonsági mentést?
köszönöm a választ!
asysoft
Téma normálisan néz ki? Ha igen, akkor biztos szoftveres a gond, egy hardresetnek meg kéne oldania (csak ugye ez mindent töröl, úgyhogy elõtte ne felejts el biztonsági másolatot készíteni, akár a memóriakártyára a #3745 hozzászólásban ismertetett módon).

/*WTF?!*/

nekem az a problémám lenne,hogy nemrég vettem használtan egy nokia 5800t és minden képet(telefonnal készitett.géprõl átmásolt)úgy mutat,mintha photoshopos effekt lenne rajta.ez hiba?tud vki segíteni?köszönöm
bboyatty
Na közbe sikerült feltenni egyet. :)

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Köszönöm a segítségeket.<#worship>
Már csak egy aprócska kérdés van itt olyan akinek felmászott a TTpod a telójára? Én akár hányat próbálok nem sikerül feltenni.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

én küldök neked progit, gépen egyszerübb szignózni.

bboyatty
Elsõ részt nem lehetne átugrani, hogy valaki akinek már le van töltve átküldi?

http://tube5800.blog.hu/2010/01/02/szignozas_1_resz
http://tube5800.blog.hu/2010/01/02/szignozas_2_resz

igen

bboyatty
Hy. Ért itt valaki a szignózáshoz esetleg?

94mike
bocsessz Blekikének ment:D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

94mike
Mi a f*om van itt?: O
ebbõl semmitsem értek k roy96: D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Alkalmazás menüben :D bocsi utólag is a szemétért!

az ovi mapsbe vagy hol? bocsi rég csináltam!

HTS s3rg1nh00
hely-helymeghatár.-helymeghat módszerek-beépített gps legyen csak pipálva

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én tegnap hard reseteltem, meg mem kártyát formáztam. Felraktam utána a nokia oldaláról az ingyenes gps telepítõjét, ovi suiteval ráraktam a magyar térképet. Még ráraktam a magyar - nõ, magyar - utcanevekkel, és poénból a mandarin - nõ utasításhangokat. Na most az a problémám hogy offline módra átállítotam az Ovi maps-et de mindíg generál költséget :s Mi lehet a gond??
U.i.: Hard reset elõtt nem számolt fel költséget!

akyyy
Magyarul mikor tanulsz meg írni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jaigen, + még azt, hogy valószínúleg a szolgáltatássa lvan gond. - szal ne ma teló a rossz.

azt hiszem már irták erre az msn re itt, hogy van amikor nem lehet bejelentkezni és ilyenkor várni kell, majd jó lesz.
nekemis volt olyan, hogy azt írta ki hogy a bejelentkezés nem sikerült, próbálja meg késõbb. - vagy vmi ilyesmit. aztán köv. nap már jó volt, de nem ilyen több napig nem volt jó.

nekem is az az msn-van amire te gondolsz! kb 20perce sikerült megoldani, a probléma okát nem tudom, de több hard reset és jópár szoftver frissités után ismét csatlakozott, és tökéletesen mûködik, de a facebook nemjó, pedig ovi-ból töltöm le! az msn volt a lényeg! köszönöm mindenkinek aki rajtavolt az ügyön! ;)
bboyatty
Csak ez a rohadt szignózás ne lenne, nem rég vettem a telóm és megöl az ideg, hogy csómó játék és program nem megy, mert szignózni kell. Bezzeg az n70-re csak úgy süvítettek felfel a dolgok. :P

á akkor ne mvagyok egyedül :D kösz.

sariakos, szerintem az msn-el van gond, de nem tudom hogy mi. sztem használd azt az msn-t amit most a rossz hejett.
ha gondolod, tudok adni msn-t amit én használok, nekem azért tetszik annyira, mert hasolnít a pc-s progihoz, nincs benne reklám és nem 20 funkciós hanem 1 (csak msn, nem skype, icq stb.), de azt jól tudja.