Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
Azt jól látom, hogy az Ovi Suite-tal nem lehet számítógéprõl feltelepíteni alkalmazásokat? Vagy csak én nem találok ilyen funkciót? Ezentúl csak az Ovi Store-ból lehet letölteni dolgokat?
/*WTF?!*/
Viszont ha beviszem a Nokia boltba, ott lesznek olyan rendesek, hogy csinálnak biztonsági másolatot, és utána visszarakják a telefonkönyvet, sms-mms üzeneteket, stb?
Mindenesetre köszi a javaslatot, megpróbálkozom vele.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A telefonon akartam a szoftvert frissíteni, mivel már erõsen kampányolt, hogy kéne. Szépen csináltam is PC Suite-tal egy biztonsági mentést, majd mehet a frissítés. De erre kiírta, hogy azt ezzel nem lehet, töltsek le Ovi Suite-ot. Mondom jó, töltsd. Le is szedte a felugró ablakban 99%-ig, majd kiírta, hogy a letöltés sikertelen. Ezt többször is eljátszotta. Mondom rajtam nem fog ki, felmentem a Nokia honlapjára és leszedtem onnan az Ovi Suite-ot. Kicsit macerás volt, mert elõször nem indult el a letöltés, aztán meg nem akarta befejezni, de végül csak meglett. Szóval feltelepítettem, elindítottam, a leírtaknak megfelelõen csatlakoztattam a telefont, kiválasztottam a PC Suite funkciót az USB csatlakozásnál, erre az Ovi ablak tovább is lépett, hogy válasszam ki, hogy melyik USB-vel csatlakoztatott készüléket akarom hansználni. Rákattintottam a(z egyetlen) Nokia 5800 feliratra, erre egy felugró buborék azt írja ki, hogy a készülék nem PC Suite/Ovi Suite módban van, állítsam át, vagy húzzam ki és csatlakoztassam újra, akkor pedig válasszam ki PC Suite/Ovi Suite módot. Megtettem párszor, de semmi változás, letöröltem a programot, újra feltettem, szintén semmi. De most már legalább a PC Suite sem ismeri fel a bedugott telefont...
Találkozott már valaki ilyesmivel? Mi lehet a probléma? És a megoldás?
nagyon tetszik.
téma
A kérdésem a következõ lenne:
Tudtok Ajánlani valami jó romot az 5800ámra?
jelenleg a v40es fut rajta, de ezt szeretném már cserélni...
olvastam hogy a c6-os szoftját használják sokan, érdemesebb ezt feltenni mint a gyárilag legfrisebbet (v51)? vagy esetleg valami fõzött cucc?
A lényeg a gyorsaság és stabilitás lenne, nameg a hibátlan mûködés.
törés szempontjából mind1, mert ha valamit szignózni kell azt megoldom, a telepitést ugyszint.
Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv!
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Az a problémám, hogy kijött a számlám és azon wap és internet használatot is számláztak, pedig én "elvileg" csak WLAN-on keresztül neteztem. Tudna valaki segíteni, hogy hogy lehet kikapcsolni "valamit" a telón, hogy ne engedjen a netre csak wlan-on keresztül??
Elõre is köszi
de amugy ha nagyon félted az adataidat akkor a nokia pc suite progival elmentheted (biztonsági mentés) a cuccaidat.
Mert,akkor frissítem a telot!Elveszik a smsesek amik a telomon vanank ha frissítem?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(Úgy értem ,hogy zenetárban opció és keresés az eltûnik?)
A frissítés után eltûnik a zenetárba a keresés? Vagy nem ?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
/*WTF?!*/