SubWoofers-Mélynyomók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általában a vezetõ az aki mindig az autóban ül és nem az utasok 😊
Innen már csak egy lépés az irányítottság megszüntetése.
Mondjuk idõkorrekcióval is csak az jár jól, akire be lett állítva. A három-négy utas rosszabbul jár.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Olyan színpadképet tudnak egykét autóba varázsolni hogy azt csak nagyon komoly otthoni hifik tudják...
Tényleg érdemes lenne szétnézned elõször a komolyan megépített SQ autók között...
Megjegyezném hogy egy ilyen autó hifije általában többet ér mint maga az autó amibe rakják sokszor
Azt elhiszem hogy egy átlagoshoz képest jobb hangja lesz, de Hi-Fi sosem.
Nézd meg mondjuk a CZ audios 5ös bömbit hogy mi fért bele 😊)
Ez olyan mint a demokratikus szocializmus 😄
Autóba nem lehet Hi-Fi-t rakni, nincs rá hely. Már ha figyelembe vesszük, hogy mit akart jelenteni a Hi-Fi, amikor elnevezték.
Max music centert, meg az itten olvasások alapján, hangnyomás elõállításra alkalmas elektromos készüléket. <#kacsint>#kacsint>
mp3 sem annyira szörnyû,nyilván nem egyenértékû egy audio cd minõségével,de nem is az youtube-ról letöltött zenéket kell hallgatni.
CD megugráshoz még nem volt szerencsém,se a gagyi gyárival se az utána következõ alap alpine-nal sem, a mostaninál meg fõleg (be is baszna 😄)
és hogy miért kezdtem bele.egyszerûen kevés és gyenge volt a gyári,és folyamatosan hiányérzetem a hallgatása közben.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
A kap29 58ért tudom adni
Ekkora difi van minõségben az ALQ-6.2 és 6020 között? 28k és 42k ért láttam õket.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Nekem is kap 29 van, csak K1es DLD-vel.
Elsõ szettbõl én vagy kicx ALQ-t vagy pro6020at raknék be, attól függ mennyi fér bele a keretbe.
Fejbõl én pios vagyok de használtan mondjuk egy 9855 alpine is jó.
Ha kell, a fejet leszámítva tudok rá árakat adni.. 😊
2.Nem mindenki hallgat rádiót.
3. Ki hallgatna egy több százezres hangrendszeren mp3-at? van több alternatíva
4. Egy gagyi fejegységnél biztos, de itt nem azokról van szó
5. 1pont
Tufa:
DLD DL154 + a kicx kap29-es erõsítõ jó párosítás? a dld már megvan. Ehhez kellene még valamilyen elsõ szett + fejegység. Tudnál ajánlani valamit?
Mondok egy jobb példát.
Én élvezem az autóban a zenét, te hallgatod a zajt. Ez a különbség egy jó rendszer és egy gyári olcsó közt 😊
ott jobb esetben nincsenek külsö zajok amire figyelni kell és éppen az a cél hogy minél jobb legyen a térérzet és becsapja az embert hogy az a hang tényleg ott és ugy szol mintha mellette szolna.
Az autozás közbe meg ez még veszélyes is lehet és a külsö zajokra meg nem árt odafigyelni.
Durva lenne ha a p88rs2-m megugorna menetközben. Nem bakelit ez.
Normális használat miért jelentené azt hogy rádiót hallgat mindenki az autóban?
Miért recsegne mindenkinél a rádió? Pont hogy a fejlesztéssel ez is megszûnik.
Próbálj meg meghallgatni mondjuk egy új lexus ls hifit. Kb az az ami miatt meglehet érteni hogy sokan többet várnak a gyári recsegõs hifitõl.
Minek költ az ember házimozira, amikor bõven jön zaj a videoton mono TV-bõl is?
1.nem versenyez vele és nem pénzdijas akkor csak mutogatja a HVCS-k nek?
2.normális használatnál meg ha rádiot hallgat hogyan oldja meg hogy mindig tiszta és erös jelet fogjon és ne kezdjen el sisteregni a csatorna és bombolve hallgatja a reklámokat és a beszédet mert más nem igazán megy a magyar rádiokban.
3. mp3 hallgatásra meg ugysem hozza ki azokat a paramétereket
4 cd hallgatásnál meg megugorhat a lemez megkarcolodik
5 felesleges nagy hangerö mert vezetés jözben ugysem hallgatod 140db-el.
Ha el akarja addni az autot akkor még arra is költön hogy kiszedje és eltüntesse a nyomait, mert aki megveszi nem biztos hogy annyival többet fizetne érte mint amennyit akár a hangrendszer ér.
Nem akarok flémet csak érdekel , hogy napi használatra milyen többletet ad ami megéri akár az auto értékénél is többet beleölni.
Versenyeken nemritkán találkozok dupla mac, sal ládákkal és a kõkemény 128-130dB-es nyomásukkal az "1000wattos erõvel" 😊
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Végeredményre leszek kiváncsi.😛
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

És akkor szerintem még sokat is mondasz.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
a 100 literes is úgy kell hogy kétszer 50 liter
Esetleg azt is eltudod megyarázni miért kell 50 nyomónként?
Köszi.
amúgy én is sokáig ezt gondoltam magamban,de most már nem bánom sõt.tényleg nagyot változott
😄
Én összességében nem bántam meg a vételt,eddig aki beült(olyan aki elõtte is ült benne viszonylag sokat)mindenki észre vette a változást és azt mondta hogy szépen szól
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"