SubWoofers-Mélynyomók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cde101rm van most jelenleg azt cserélem.
89ezerft-be lesz,hogy honnan rendeltük meg nem tudom,aki összerakta nekem a rendszert õ intézte
89ezerft-be lesz,hogy honnan rendeltük meg nem tudom,aki összerakta nekem a rendszert õ intézte
Huh,egy 117es beszámolónak nagyon örülnék majd!
Mennyiért,hol szerzed be? Milyen fejet cserélsz rá?
Mennyiért,hol szerzed be? Milyen fejet cserélsz rá?
117-es meglátjuk mi lesz.szerintem azért gond nem lesz vele😄 a mostanival is tetszik pedig az egy belépõ szintû modell
hétvégén érek csak rá. X. kerületben vagyok, épp egy olyan rendszert rakok majd össze egy autóba mint amivel én versenyeztem idén 😊
Persze, arra kiváncsi lennék 😊
Fõleg a dupla mélyközépre szigetelt ajtóban.
Hétköznap mikor/merre szoktál járni esetleg?
Persze mehet priviben,ne itt offoljunk.
Fõleg a dupla mélyközépre szigetelt ajtóban.
Hétköznap mikor/merre szoktál járni esetleg?
Persze mehet priviben,ne itt offoljunk.
az enyémet meghallgathatod amúgy ha egyszer végre lesz idõm beállítani 😄 Talán az enyém már némileg mondható komolynak 😊
nekem 6020 van már, de kb ugyanaz a két magas. Nekem kivan emelve, felém fordítva, 1 csipogó dolgozik oldalanként 2 mélyközéphez és teljesen jó. 5k-tól engedem 12dB-el
Üdvözletem.
Látom nem csak nekem nem cseng ismeretlenül a kicx márka,bár én inkább audio system fan vagyok 😊
Tufa,nekem is Kicx pro 62D szettem van, a kérdésem az lenne hogy te mennyire voltál megelégedve a magasával?
Másik kérdés,aki komolyabban foglalkozik autohifivel,esetleg itt Pesten meghallgathatnám a rendszerét?
Látom nem csak nekem nem cseng ismeretlenül a kicx márka,bár én inkább audio system fan vagyok 😊
Tufa,nekem is Kicx pro 62D szettem van, a kérdésem az lenne hogy te mennyire voltál megelégedve a magasával?
Másik kérdés,aki komolyabban foglalkozik autohifivel,esetleg itt Pesten meghallgathatnám a rendszerét?
Akkor ahogy motoroj is írta, lehet jobban jársz egy jó sztereó rendszerrel.
Lehet több tér lesz benne mint egy nagyon egyszerû házimoziba 😄
Lehet több tér lesz benne mint egy nagyon egyszerû házimoziba 😄
Nekem elég a sztereó is házimozira. Egyrészt azért mert nem érdekelnek az új filmek, másrészt azért, mert többet ér egy jó sztereó, mint egy rossz 4.0, 5.1, 7.1, 9.1, 10.2, 12.2, 22.2 vagy amit akartok...
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Hát, ha a zene a nagyon fontos, és nem fordítasz nagy figyelmet a házimozira, akkor persze lehetnek mások.
Fõleg ha a két zenei hangfal drága, abból szerezni még centert meg háttereket, az sokba kerül.
Nekem pl úgy van hogy van 2 hangfal zenére, meg 5 házimozira, igaz ezt sokszor az asszonyokkal nehéz megetetni 😄
Fõleg ha a két zenei hangfal drága, abból szerezni még centert meg háttereket, az sokba kerül.
Nekem pl úgy van hogy van 2 hangfal zenére, meg 5 házimozira, igaz ezt sokszor az asszonyokkal nehéz megetetni 😄
Rendben, akkor a hátsó hangfalat elteszem valamire, a többit pedig majd szettben veszem. Azthittem lehet úgy hogy magam teszem össze a rendszert amin hallgatni akarom a zenét, mert leginkább arra kellene.
Érdemes lenne egy 5.1-es szettet venned. Akár somogyi audióból is, hogy olcsón megúszd.
Akkor lesz jó tere a házimozinak, ha minden hangszóró készlet, ami körben a hangfalakban van azonos, és azonos a hangváltó is.
Ezért van az, hogy a leggagyibb kis hangszórós készlet is nagyon jó házimozi hangzást tud hozni. Még ha zenére, csapnivalóan szar is. Fõleg ha jól vannak elhelyezve.
Most képzeld el, milyen sztereó tere lehet egy olyan center hangsugárzónak, meg az elõször linkelt nagy ládának, ha felkötöd sztereóban. Jobb oldalt cicereg a helikopter, ami meg akar kerülni, bal oldalra átérve, meg már dübörög.
Ugyan ez történik a házimozinál, ha elhalad a hang front hangsugárzókon át, a centerben, vagy akár hátra.
Akkor lesz jó tere a házimozinak, ha minden hangszóró készlet, ami körben a hangfalakban van azonos, és azonos a hangváltó is.
Ezért van az, hogy a leggagyibb kis hangszórós készlet is nagyon jó házimozi hangzást tud hozni. Még ha zenére, csapnivalóan szar is. Fõleg ha jól vannak elhelyezve.
Most képzeld el, milyen sztereó tere lehet egy olyan center hangsugárzónak, meg az elõször linkelt nagy ládának, ha felkötöd sztereóban. Jobb oldalt cicereg a helikopter, ami meg akar kerülni, bal oldalra átérve, meg már dübörög.
Ugyan ez történik a házimozinál, ha elhalad a hang front hangsugárzókon át, a centerben, vagy akár hátra.
Vélemény?
Már vettem két hátsó hangfalat, most a front kellene. Néztem egy wharfedale centert. ha esetleg valakinek tapasztalata vele..
Már vettem két hátsó hangfalat, most a front kellene. Néztem egy wharfedale centert. ha esetleg valakinek tapasztalata vele..
Akkor jól gondoltam.
Én is azt ajánlom hogy valamelyik fórumon vagy hirdetési oldalon nézz szét, bár ennyi pénzért túl sokat nem lehet várni.
Én is azt ajánlom hogy valamelyik fórumon vagy hirdetési oldalon nézz szét, bár ennyi pénzért túl sokat nem lehet várni.
Maradnék a kész hangfalaknál. Nincs türelmem összerakosgatni és annyira nem is értek hozzá. Köszi azért az ajánlatot.
Elvetemült ötlet de ha már 4ohmosat keresel, esetleg nem lenne értelmesebb egy jobb autós szettet venni és esetleg építeni vagy venni egy üres hangszóró dobozt?
Jónéhány Kicx ICQ 5.2-6.2es hangszórót vittek tõlem ilyenre, bár most a héten volt egy kellemesebb rendelés, 6pár Kicx PRO6020 szettre és ha minden igaz az sem autóba került hanem egy házimozit építenek belõle. Persze az utóbbi az már nem 25ezres kategória, az 5.2es ICQ-t viszont 19.5ért tudom adni
Jónéhány Kicx ICQ 5.2-6.2es hangszórót vittek tõlem ilyenre, bár most a héten volt egy kellemesebb rendelés, 6pár Kicx PRO6020 szettre és ha minden igaz az sem autóba került hanem egy házimozit építenek belõle. Persze az utóbbi az már nem 25ezres kategória, az 5.2es ICQ-t viszont 19.5ért tudom adni
80w, 4ohm-os erõsítõmhöz keresek erõteljes front hangfalakat, szép hangzással, használtan, jó állapotban. Körülbelül 20-25 ezrem van rá. Ki mit ajánl, esetleg tapasztalatokat szívesen elolvasnék egy ilyen hangfalról. Köszi elõre is.
Hát ha nem lesz párhuzamos analóg sugárzás, akkor úgy lesz ahogy írod.
Márpedig a teljes átállásig is csak néhány év van.
Márpedig a teljes átállásig is csak néhány év van.
én is igy gondolom , de akkor ez azt jelenti, hogy 1 vagy 2 év mulva lehet kiszorni az összes rádiot a kukába?
a tervezett lefedettség és frekik
a tervezett lefedettség és frekik
Az RDS nem arra vonatkozik, hogy digitális vagy analóg a rendszer.
A DAB adásokat nem képes venni az analóg rádió, még ha RDS-t tud is.
A DAB adásokat nem képes venni az analóg rádió, még ha RDS-t tud is.
nem éppen a témába vág, de talán itt azért lehet hogy valaki tud rola valamit.
A 2011 végén megszünik ugye a földi müsorszorás , ez menynire érinti az autos rádiokat?Mert ugy tudom hogy ott is uj szabvány van a digitális vételhez, de ezt a részét nem igen reklámozzák, hogy le kellene cserélni az autos vagy othoni rádiokészülékeket.
Mert sztem most az összes ilyen készülék analóg modon veszi az adásokat vagy az RDS rendszer már tudja az uj szabványt is?
A 2011 végén megszünik ugye a földi müsorszorás , ez menynire érinti az autos rádiokat?Mert ugy tudom hogy ott is uj szabvány van a digitális vételhez, de ezt a részét nem igen reklámozzák, hogy le kellene cserélni az autos vagy othoni rádiokészülékeket.
Mert sztem most az összes ilyen készülék analóg modon veszi az adásokat vagy az RDS rendszer már tudja az uj szabványt is?
néztem 9887-est alp-ból azon viszont nincs usb csak ipod lehetõség,és az sajnos nekem elég fontos
az a helyzet hogy mindkettõ jó cucc, de alpineból inkább a 98xx-es szériák jók, errõl az újról lebeszéltek anno engem hogy ez már nem az az alpine.
Szerintem vedd meg a pio-t, ha nem jön be, CS-n elég sokan keresnek olyan fejet, könnyû cserélni alpinera (érdekes hogy fordítva egyáltalán nem!)
Szerintem vedd meg a pio-t, ha nem jön be, CS-n elég sokan keresnek olyan fejet, könnyû cserélni alpinera (érdekes hogy fordítva egyáltalán nem!)
aki nekem csinálta a rendszeremet õ abszolút alpine párti,mással nem is foglalkozik.úgyhogy ezért is kérdeztem meg itt is,hogy más véleményt is halljak .bár nekem jelenleg alpine van és szeretem is de az 1 alap készülék.úgy hogy most mindenképpen csere.amit írtam multis fej nem fog össze jönni sajna.úgy hogy így maradok sima fejnél.
megjelenésre jobban bejön a pio,és szépen feldobták a kijelzõt animációkkal stb.
megjelenésre jobban bejön a pio,és szépen feldobták a kijelzõt animációkkal stb.
Nekem p88RS2-van. imádom. Két hét múlva építek egy ugyanolyan rendszert mint az enyém, abban alpine lesz (9812). Állítólag az alpineoknak szebb hangja lehet de sokkkal nehezebb beállítani, viszont ha egyszer sikerül (aktív rendszer esetén) akkor jobb lehet. Én szerintem ismét piot vennék, úgyhogy én amellett tenném le a voksom 😊
kellene egy kis segítség.
szerintetek a kettõ közül melyik lenne jobb álvasztás?
1:
pio p88 RSII
2:
Alp. CDA-117Ri
szerintetek a kettõ közül melyik lenne jobb álvasztás?
1:
pio p88 RSII
2:
Alp. CDA-117Ri
emlékszem régen,hogy nézték a népek a Crunch Fat Boyom 80 oz-s mágnesét dobozból kibontáskor,hogy milyen nagy
haha
haha
Itt vannak infók róla
Nem a hirdetés miatt csak itt van más kép is, és az adatok is ott vannak 😊
(2x100oz ugyanakkora mint az elõzõé csak a tekercs nem 62mm-es hanem 76os)
Nem a hirdetés miatt csak itt van más kép is, és az adatok is ott vannak 😊
(2x100oz ugyanakkora mint az elõzõé csak a tekercs nem 62mm-es hanem 76os)
De dúrván néz ki.<#eljen>#eljen>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!