SubWoofers-Mélynyomók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
DLD K1 V2 amúgy.

Tufa
Megjött az új nyomó, elõször nekem az országban.. 😊

Jobbos volt a régi.
Duuuuurva 😄 Majd csinálok egy videót a mozgásáról

Tufa
nem készült el sajnos, holnap fog csak. Az eredeti terv nem jött össze, az újhoz meg kevés volt a fa... Az új terv kevesebb csomagtartót használ el, cserébe a nyomó kb 7-8centivel magasabban lesz. Már 2-3tized bukta hangnyomásra 😞

desigo
jah legjobb a meglepõdött csajok akiknek a hajuk lobog a showkon a 25 db subtól xD
Motoroj
Telefonnal tényleg király, de nem csak a hang. <#taps>

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

kemszi2
kíváncsian várjuk 😄 fotózd le a hangját is <#idiota>amúgy is azok a kedvenc jutub videóm ahol felveszik a telefonnal az autóban lévõ hangzás minõségét
Tufa
A jelenlegi szituról nincs értelme, hasonló mint a tiéd csak 47essel 90fokban elforgatva és 124es DLD-vel. Holnap ha elkészül, lefotózom, remélhetõleg némileg jobban fog kinézni 😊 (egy 47es és egy 29es, két szélen, egymással szembe forgatva 😊 Az a jó hogy pont egyforma méretû a két erõ..)

kemszi2
õõõ ez így érdekesen hangzik 😄 na de a csomagtartódra lennék kíváncsi 😄
kemszi2
tudsz képet dobni róla neked hogy néz ki?
kemszi2
nem egyszerû a hangzás beállítása....
Tufa
Nekem holnap alakul át aktívvá a cucc. Lesz pár órányi szenvedés mire belövöm a kocsit aszem 😄

kemszi2
na majd meglátjuk.elsõnek úgy is a fejegység csere lesz a téma.attól várok most nagyobb változást egyébként,mert nagyon hiányzik jelenleg egy komolyabb hangszín beállítási lehetõség
(amúgy anno rosszul mondtam nekem az aktív kicx-em van hanem a sima ICQ-300b)
Tufa
Rock zenéhez nem lesz jó a reflex, fõleg nem ezzel. Egy erõsebb mély kéne. Jó ez a kicx, de itt a cucc ára inkább az erõsítõ és a nyomó picit gyengébb kategória.
Reflexxel nagyon le fog maradni a nyomó a zenétõl

kemszi2
jelenleg egy gondom van vele ugyanis vele hogy inkább hallható a mély és nem érezhetõ.pl egy rock zenénél kevés tud lenni
kemszi2
gondolkodtunk többféle megoldásban is,egyenlõre ebben maradtunk,aztán meglátjuk még mi lesz.lehet elég lesz ez is.
Tufa
Én lehet inkább eladnám és egy 500+-os DLD-t raknék be. Használt árából kifutja bõven az új 500+

kemszi2
jaja kipróbáljuk
Tufa
Ez a nyomó marad majd hozzá?

kemszi2
hát úgy néz ki egy Alpine IVA-D105 lesz használtan eladó.
Most jelenleg így van megoldva

a csomagtartót meg szerintem már linkeltem
a láda most csere lesz egy reflexre
bency
Milyen fejegyseged lesz? Most neked hogy van a kocsiba?😛 Par kepet lokhetnel 😊

:) Semmi okosság :P

kemszi2
ha minden jól megy 1-2 héten belül új fejegységgel és átépített ládával élvezhetem a zenét
Tufa
2010.09.18, Gyöngyös, dB Kupa évzáró, Utcai A (300W-ig), I. hely (141.1d😎
A második 136.2 volt <#hehe>

Tufa
most szombaton gyöngyösön hangnyomás verseny és tuning találkozó ha érdekel valakit... 😊
info

kemszi2
fejet elõbb utóbb szeretnék váltani,mert ez az alpine inkább belépõ szintû ami most van.ezért gondolkodtam el egy multimédiás fejrõl amivel tényleg kezelni tudok mindent,viszont a 2din nem jöhet szóba
Tufa
én nem raknám be bár lehet azért mert nekem már volt navis lcds fejem és meguntam már.
Ami jó az drága, annyit meg nembiztos hogy megérné rákölteni.
Ha kicx cucc kell, szólj 😊

kemszi2
nekem meg lehet vennem kéne két 13-ast hátra kicxbõl.panaszkodtak ,hogy a hátsó ülésen csak a mély hallatszik <#idiota>
ezekrõl a 1 din-es motoros monitoros fejekrõl neked mi a véleményed?érnek annyit mint amennyibe kerülnek?
Tufa
thx mindenki, már csak pár nap.
Holnap meg megyek a jövõévi verseny erõért 😊
Kicx KAP29. a mostani hangszórók a kap47essel pedig aktívvá válnak 😊
Ha minden jól megy, jövõhéten már bent lesz, némiképp látványosabban mint a mostani

desigo
reméljük a legjobbakat <#eljen>
Hajrá! 😊
bency
Szurkolunk 😛

Tufa
2010.09.04, Europark, dB Cup / dB Drag Hangnyomásverseny, Street Mini (400W-ig), I. hely (139,3dB, zenével, 141.1 frekin)

(a 141.1 ha minden igaz a dB Kupa-ban -300Wig- kategóriában magyar rekord, de 18.án gyöngyösön 300as verseny lesz és hivatalos döntõ. találtam még egy kicsi tartalékot, elméletileg akár a 141.5is kijöhet ha jól számoltam 😊 )

Motoroj
Túlbiztosítottad.

bency
Mar mindegy 😛 Mivel a tesomtol van,nem nagy cucc .... xD
De amugy megneztem,a biztositek az kiegett benne,2 amperes volt,es tettem bele egy 6.3 amperest,ami nem volt tul jo otlet,majd mikor bekapcsoltam,pukkant egyet benne,a biztositek epp maradt,a 6.3ast mar nem csapta ki,de kicsapott valami mast,igy viszem szerelohoz..

Motoroj
Szerintem elõbb nézd meg, és ha javítható csak akkor adj érte pénzt.

bency
Tufa hogy sikerult a verseny?!

bency
Sziasztok!Tesomnak van egy ilyen es 1x kikapcsolta,azota nem kapcsol be,mi lehet a hiba?Talan a biztositek szalt ki belole veletlenul vagy mi? Csak azert kerdem mert nekem baromi olcson ide adna,es hogy erdemes lenne megvegyem igy rosszan vagy nem...

shumika
lehet kinézek. Sok Sikert!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Tufa
naná 😊 nekem amúgyis kb 10perc az út, meg legalább kiderül hogy hangminõségben mit tud a passzív rendszer

bency
Te is mesz megint?😛

Tufa
Ha valakit érdekel esetleg, most hétvégén hangnyomás verseny az europarkban, szombaton 10órától egészen 6ig.
Hangminõség, szépségverseny, stbstb

Tufa
ez az egyetlen általam szépnek talált hangváltó amit biztos hogy nem takarnék el 😊 (najó, egykét focal váltót is elviselnék 😄 )

desigo
jól néz ki
hangváltókat letakarva simán még szolid is...
bboyatty
De zsír. 😊
Gratula hozzá és jó zenehallgatást.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Tufa
Megint csak nem mélynyomó téma de elkészült ez is.. 😊
Két szett Kicx PRO6020

bency
Akkor nem velem a hiba 😛 Es ez meg olcsobb is😊

Tufa
ú bocs, tényleg.
Titan TAX-103 24500
Erre gondoltam

bency
De mindenhol ugy irja hogy csak 2 csatornas...

bency
Jajj 4 csatornas akkor igen,de amit neztem en ugy lattam 2 csatornas csak 😛 Azert is kerdeztem 😊

Tufa
4csatornás erõsítõ.
2 csatorna megy az elsõ hangszórókra és 2 csatorna hidalva a mélyládának.

Nekem is így van csak egy kicsit más kategóriás cuccokkal

bency
Nah de hogy kotom erre az erositore a ezt a woofert es meg 2 kozep hangszoort?:S