Mortal Kombat 2011
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha adtak volna ki patchet, gondolom a játék elején updatelt volna, de ilyen nem volt még a megjelenés óta. Esetleg az új rendszer FW-ben volt benne? Nem tudom, én semmi változást nem vettem észre.
Plusz még tegyük hozzá hogy szanaszét van hackelve a leaderboard, vagy nem tudom hogyan csinálják, hogy pontosan 2000 gyõzelem/2000 vereség van egyeseknek. :D Amúgy a ps3-asok állítólag már kaptak egy patchet ami sokat javít a multin, meg egyes karaktereket újra balanszoltak. Errõl tud valaki nyilatkozni hogy mennyit javult a multi? :) Mert xbox-ra késõbb adják ki valamiért ezt a patchet.
ez a multi amugy baromira szanalmas. tele van ilyen szerencsetlenekkel akik egesz nap ezt basszak es folyton ugyanazt a betanult kombot nyomogatjak. de ez meg hagyjan, joguk van hozza. de amikor megverned oket, sokszor pont mielott nyernel, kilepnek, gondolom hogy ne szamitson veresegnek. ennel szanalmasabb nincs is.
Na bejelentették hogy Rain is be fog kerülni a játékba dlc-ként. Ed Boon twitterén mindenki úgy odáig van ezért a karakterért, de hogy miért olyan népszerû én nem értem. :D
Skarlet story trailer + a bejelentett karakterek a videó végén, link
Skarlet story trailer + a bejelentett karakterek a videó végén, link
Store-on MS pont? <#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A story mód tényleg kicsit túlzásokba esik néhol, én pl. azokat a harcokat nem szerettem ahol 2 emberrel kell megküzdeni egyszerre, meg ugye a vége felé már 3-al is. :) Ha nagyon nem megy akkor vedd vissza kicsit a nehézséget. Amúgy ha a kombók idegesítenek akkor live-ra ne is menj, mert ott szanaszét verik a kezdõ játékost. :D Én is az vagyok még sajna úgyhogy gyakorolnom kéne. :)
jó game csak nálam nagyon felbassza az idegrendszeremet. a Story ban óránként haladok mert ha többet játszok vele akkor pl földhözbaszom a kontrollert mint ma. (xbox kontroller jól bírja) mire megtanulnám kezelni a z adott karaktert addigra tanulhatom az újat mert úgy kb 3 menet után vált,így folyamatosan ki kell lépnem a pratice részbe h kicsit betanuljam a kombokat. és persze újból végignézni a kibaszott dialógusoklat amiket a faszért nem tudom h mi a picsáért nem lehet átugrani. na mind1 ezektõl függetlenül jó játék csak nehezen viselem a vereséget amikor a geci gép folyamatosan ugyanazokat a szájbabaszott kombókat tolja rám
Ed Boon pár napja írta twitteren hogy egy masszív online javítás fog érkezni hamarosan. Gondolom elõbb a DLC-ket (Skarlet+classic kosztümök) akarják kiadni és utána.
Köszi. :)
Írj a Netherrealm stúdiónak. :)
Viccen kívül: hálózati gondok miatt akad, figyeld az ellenfél PING-jét (zöld pöttyök), olyanokkal játssz, akinek maximumon van. Sajnos ilyenkor is elõfordul, elég, ha az ellenfelednek lassabb a kapcsolata, mondjuk betárcsázós modemmel játszik.
Viccen kívül: hálózati gondok miatt akad, figyeld az ellenfél PING-jét (zöld pöttyök), olyanokkal játssz, akinek maximumon van. Sajnos ilyenkor is elõfordul, elég, ha az ellenfelednek lassabb a kapcsolata, mondjuk betárcsázós modemmel játszik.
Sziasztok!
Nálatok is szokott akadni a játék amikor online játszotok valakivel?
Tudtok valami megoldást rá? Mert így eléggé nem jó. :S
Köszönöm!
Nálatok is szokott akadni a játék amikor online játszotok valakivel?
Tudtok valami megoldást rá? Mert így eléggé nem jó. :S
Köszönöm!
Egy kis bemutató Skarlet speckóiról. :)
http://www.youtube.com/v/xwmCiWu58dg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sziasztok én leginkább pcn játszok úgyhogy ne haragudjatok meg az amatõr kérdésem miatt.
A Mortal Kombat kedvéért vettem xbox360-at a kérdésem az lenne hogy a kimentést át tudom vinni a haveromnak mert ö nem akarja (vagy csak béna hozzá) megcsinálni a story modot vagy csináljam meg helyette ?
A Mortal Kombat kedvéért vettem xbox360-at a kérdésem az lenne hogy a kimentést át tudom vinni a haveromnak mert ö nem akarja (vagy csak béna hozzá) megcsinálni a story modot vagy csináljam meg helyette ?
Bocs. <#confused>#confused>
http://www.youtube.com/v/Jy3RCf1k_Ag&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Skarletté fenn van a Youtube-on, mocskosul brutális, az egyik legdurvább kivégzés. Plusz a csaj belépõje sem semmi. SPOILER!
<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Jy3RCf1k_Ag?fs=1&hl=hu_HU&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Jy3RCf1k_Ag?fs=1&hl=hu_HU&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Jy3RCf1k_Ag?fs=1&hl=hu_HU&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Jy3RCf1k_Ag?fs=1&hl=hu_HU&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Kemény meló lehetett a videót elnézve. :) Kíváncsi lennék már a két új karakter kivégzésére is. :P Remélem hamarosan kiadják a dlc-t. Mondjuk elõbb a netes játék közbeni input lagot kéne orvosolniuk, mert sokszor szinte játszhatatlan az egész.
Üdv!
PS3 ra mennyire sikerült jól ez a játék? érdemes megvenni?
PS3 ra mennyire sikerült jól ez a játék? érdemes megvenni?
PS3 Slim 250 PC
Egyénként minden tiszteletem azoknak, akik ilyen arcade stick-ekkel nyomják, nekem az nagyon nem megy. Ezért voltam béna mindig a játéktermi masinákon, az ugrás soha nem sikerült, negyedkörös kombók fõleg nem, ennek ellenére nagyon szerettem nézni és a mai napig az igazi MK-fílingnek tartom a dolgot. <#eljen>#eljen>
Mekkora nullának kell lenni ahhoz, hogy valaki billentyûzettel nyomjon egy MK játékot. Havernál anno kipróbáltam így a MK2-t, játszhatatlan volt, de legalább a játék is szar volt. :)
nice<#eljen>#eljen>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Olvasgattam az Onza-ról és több külhoni teszt alapján kiderült, hogy a D-pad nem annyira nyerõ a mortal-hoz, inkább a SF4-szerû verekedõs stuffoknak kedvez, a maga lágy, lötyõgõs gombjaival.
Egy szerintem hasznos oldal: (alul lesz a lényeg)
Kontrollerek
Aki ennek dacára lelkesedik, az a pixmania-n rendelhet a sima és a TE verziókból is.
Én úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt az MS új üdvöskéjének, pláne, hogy már itt is dícsérték korábban...
Egy szerintem hasznos oldal: (alul lesz a lényeg)
Kontrollerek
Aki ennek dacára lelkesedik, az a pixmania-n rendelhet a sima és a TE verziókból is.
Én úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt az MS új üdvöskéjének, pláne, hogy már itt is dícsérték korábban...
Hát nem semmi ahogy ezek nyomják. :D Kb. esélyem se lenne. Kár hogy nekem live-on marha nagy lagok vannak. :/
Aztaqrva! :) Akkor nekem nem lesz ilyenem, megelégszem majd egy aberdeen-nel. :)
hat ez tobb mint lol :D egyebkent emlekszek meg a regi idokre amikor az elso 4 resszel toltuk billentyuzeten, csomo kombot azert nem lehett megcsinalni mert a billentyuzet azokat a gombokat amik kellettek hozza egyszerre nem erzekelte es sipolt helyette meg beragadt. amikor ketten nyomtuk egy billentyuzeten, kulon orom volt :)
Olyannak persze, hogy szarabb, aki még életében nem fogott a kezében controllert. :D
Egyik hírbõl egy hozzászólás:
"Sohasem tudtam megérteni, miért nem csinálnak PC-re egy portot ebbõl, nem hiszem, hogy többe kerülne, mint amennyi hasznot hozna.
Ráadásul miután kipróbáltam PS3-n az MK9-et rájöttem, hogy ezt kontrolleren játszani sz@r. Bill ezerszer jobb és kényelmesebb."
Buktál ~30k -t , egy billentyûzetet már 1k-ért is kapsz :D
"Sohasem tudtam megérteni, miért nem csinálnak PC-re egy portot ebbõl, nem hiszem, hogy többe kerülne, mint amennyi hasznot hozna.
Ráadásul miután kipróbáltam PS3-n az MK9-et rájöttem, hogy ezt kontrolleren játszani sz@r. Bill ezerszer jobb és kényelmesebb."
Buktál ~30k -t , egy billentyûzetet már 1k-ért is kapsz :D
PSN ID.: Beegabor
Az igen, komoly cucc! Grat hozzá, mennyibe fájt? :)
nem kismiska
überkonzolban június 01-tõl kapható lesz elvileg
garanciára leszek (még mindig) kíváncsi
garanciára leszek (még mindig) kíváncsi
Just do it :)
sziasztok nem reg vettem meg a gamet minden kiraly elegge tetszik stb.
ellenben nem tudjatok hogy xliveon hogy lehetne fixelni az input laggot? vagy alapbol a keszitok altal csinalt netcode a rossz es eselyem sincs ezt valahogy orvosolni?
thx a valaszokat
ellenben nem tudjatok hogy xliveon hogy lehetne fixelni az input laggot? vagy alapbol a keszitok altal csinalt netcode a rossz es eselyem sincs ezt valahogy orvosolni?
thx a valaszokat
Olvastam hogy a Razert annyian elõrendelték hogy nem tudják kellõen ellátni vele a piacot, úgyhogy most elég sok a dühös vásárló. :o
ha egyre gondolunk :)
http://www.youtube.com/v/XR5AdQADloc?fs=1&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
számításba véve, h a Razor viszont PC kompatibilis egyben
HA lesz rá MO-on ÉRVÉNYESÍTHETÕ GARANCIA
a razor sokkal jobb vétel lesz
http://www.youtube.com/v/gE2phSLc-Ug?fs=1&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
mert hogy a
Mortal érezhetõen nem tesz jót a gyári MS X360 kontrollernek
számításba véve, h a Razor viszont PC kompatibilis egyben
HA lesz rá MO-on ÉRVÉNYESÍTHETÕ GARANCIA
a razor sokkal jobb vétel lesz
mert hogy a
Mortal érezhetõen nem tesz jót a gyári MS X360 kontrollernek
Just do it :)
Nekem olyan van,semmi problémám nincs a dpadjával,mindent könnyen meg tudok csinálni a mozgások közül.Én is többet között a mortal miatt vettem,meg mert az elõzõ szétment.Jó dolog még a stickek kialakítása,nem csúszik le róla úgy az ujjam,mint a régiekrõl.
Razert csak akkor érdemes venni,ha megfelel az hogy vezetékes kontrollered lesz,illetve ha tényleg egy profiknak szánt gamepadet akarsz.
Én is gondolkoztam rajta,de az hogy egyelõre csak vezetékesben van,az nekem probléma.
Haverom street fighteres arcade fight stickkel tolja,ami ugye olyan mint ami a játéktermekben volt,az lehet a legjobb,de mint ahogy írtam,a szürke kontrollerrel mindent meg lehet csinálni.
Razert csak akkor érdemes venni,ha megfelel az hogy vezetékes kontrollered lesz,illetve ha tényleg egy profiknak szánt gamepadet akarsz.
Én is gondolkoztam rajta,de az hogy egyelõre csak vezetékesben van,az nekem probléma.
Haverom street fighteres arcade fight stickkel tolja,ami ugye olyan mint ami a játéktermekben volt,az lehet a legjobb,de mint ahogy írtam,a szürke kontrollerrel mindent meg lehet csinálni.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Apropó, ezeket a fatalityket látta már valaki? :)
http://www.youtube.com/v/Hf3mDCl5kAM
http://www.youtube.com/v/C4txWW0NWR8
http://www.youtube.com/v/vFp8Ezd9k8g