UDK - Unreal Development Kit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Akkor marad, hogy ments ki mindent, amit készítettél és utána teljes uninstall.
Ilyenkor jön jól, ha már az elejétõl teljesen saját packagekkel dolgoztál.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azthiszem viszont, hogyha módosítottad valamelyik gyári packaget, akkor azt gyalulja attól még.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Interstellar Marines se az ingyenes verzióval készülhetett.
Unitynek elég hangos fan bázisa van, fõleg UDK-t szeretik szídni, és annyi bizony tény, hogy vannak eszközök, amik átgondoltabbak ott, vagy pedig, hogy programozónak sokkal kényelmesebb egy ismerõs .NET-et használni, mint beleszokni az UnrealScript-be.
És szerintem elfér ennyi itt... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezt meg én hoztam össze eddig,a "zenét" is magam kreáltam,Fruity Loop-al.
A nagyon gyakori tutorial-aktuális verzió különbség meg köszönhetõ annak, hogy a Blender elég gyorsan fejlõdik, gyakoriak a frissítések.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De ez elég körülményes, bonyolultabb modellekre a geometry tools használhatatlan, a textúrázásáról, smoothing groupok és skinelés lehetõségének hiányáról már nem is beszélve.
Az autómata tesszeláció miatt pedig sok a felesleges vertex, rosszul kötött élek, ezekbõl fakadó problémák.
Érdemes egy kis idõt külsõ program megismerésére szánni, ha ingyenesség mellett kívánsz maradni, akkor ott a Blender, bár hivatalos támogatás sajnos nincs hozzá sajnos az Epic részérõl.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Library alatt az alap content library-t értettem (amit böngészel a content browserben), vagyis az alap packageket, ami jön az UDK-val, már elkészített modellek, textúrák, hangok, stb. Pont amit Imy és gregtom írt, UT3-ból (fõleg, de van GoW-os is) kiemelt tartalom.
BSP jelentése nem lényeg - binary space partitioning - az a geometria, amit a builder brushal hozol létre.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De amúgy, ha értesz hozzá, illetve értõ emberkékkel dolgoztok össze, határ a csillagos ég, és a motor képességei.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De akkor az UDK-val lehet teljesen saját modelleket, textúrákat kreálni, igaz?
Külön kell letöltened fabrikáltakat, vagy neked gyártanod extra modelleket, textúrákat stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gondolom igen, de azért megkérdezem.
Vagy lehet level streaming nélkül kismetbõl betölteni, console command node szerintem hasznos lehet rá.
Guglizz rá "udk level streaming", vagy "udk kismet load next map", ilyesmi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Elkezdtem csinálni a Silent Hill 1,iskola részét.Az elõtér már megvan,úgy-ahogy.Kérdésem pedig az lenne,hogy lehet összekapcsolni a különbözõ szobákat,úgy mint a játékban van.Egyikbõl átmegyek a másikba,és betölti a program a másik szobát.Elég gyenge a pc-m ahhoz,hogy egybe megcsináljam az egész iskolát.Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Kiszedték a subtractive mapokat. Nem mintha szükség lett volna még rá... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Malakai, miért élnék álomvilágban? Ezt fejtsd ki!
Ami biztos, hogy senkinek se jó, ha egy félkész dolgot befejeznének úgy, hogy tényleg csak videókat adtak ki róla.
Ezért írtam azt is, hogy eddig, mert majd ha sokáig eljutsz, pl már 2-3 évet beleöltél az UDK-s cuccodba, akkor legalább egy demót gondolom ki fogsz adni belõle.
Most azt fogod mondani, hogy nem, de sztem meg fog változni az álláspontod😊
Malakai: akkor nem ért a garázsprojekt semmit. Legalább akkor már adnák ki a félkész cuccot, valaki befejezné.