H.A.A.R.P.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Te viszont búnõzõkém jobb lenne ha ténylegesen befogadnád a pofádat és vissza vennél az arcodból, a pajtásaiddal együtt.
Most már dereng valami?
Walk the Talk.
cöcöcöc! Én soha nem írtam ilyet, ezt csak a proli alatti szintû agyaddal beleképzeled. Egyébként nem kell zseninek lenni a szimpla szövegértelmezéshez... Oda kéne figyelni, hogy mit írok és annak mi a jelentése. De bocsi neked nem tartok korepetációt.
Mellesleg soha nem támogatnám az élvezeti drogokat ( legfeljebb csak szigorú szabályok közt orvosi felhasználásra.) Az olyan drogos balfaszokat sem támoghatnám soha mint te. Az ilyen deviáns örültek ellen minden rendszerben kell valami szabályozás, mert veszélyesek a társadalomra
Walk the Talk.
Eldönthetnéd igazán, hogy most akkor a politikusok az életünkre törnek, vagy õk az erkölcsi példakép, és minden amit csinálnak az szép és jó.
Mert nem kicsit balfasz dolog egyik hozzászólásban arról értekezni, hogy a törvények csak arra valók, hogy rabszolgasorba döntsenek minket, a másikban meg azzal érvelni, hogy valami illegális... :D
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A humanoid fajnak 400 millió éves evolúciója van ezen a világon, és ebben a galaxisban. Helyileg a Lant konstelláció volt az otthonunk. A galaxis már jóval elôttünk lakott volt, egy igen vad-harcos faj által, a Draco - Sárkány konstellációban, a Draco-Reptillek által. Miután a drakok megtámadták a lantbeli bolygórendszerünket, nagyrészét megsemmisítették és a lakóit menekülésre kényszerítették....
A kiûzött humanoidok az év milliói során számtalan új bolygón megtelepedtek, egyesek áldozatai lettek az üldözô hüllôknek, mások keveredtek... Amikor egy csoportjuk a Naprendszerbe érkezett, legtöbb bolygó már itt is lakott volt, a Földön a hi-tech reptilleknek a Lemúria (Mu) volt az otthonuk...
Bezony. Menekültek vagyunk a Földön, és a reptillek a honosok. De hogy ne legyen egyszerû a dolog, mi nem azok a humanoidok vagyunk, akik valamikor az Atlantiszon megtelepedtek. A két faj 600 ezer éves háborúja után a Föld felszíne is nagyrészt elpusztult, a hüllôk egy része az üreges Föld belselyébe, mások földalatti városokba menekültek... Hosszú idô elteltével, amikor a hüllôk újra megakartak jelenni a felszinen, külsejük nem engedte meg, a már jelenlévô emberek között. A reptilleknek új külsôt kellett teremteni, hogy az emberek között mozoghassanak. Ennek az egyezménynek a követkeményei vagyunk mi a két faj között magunk is, 6,5 milliárd mai ember. Átlag 10-15% hüllô DNS-el, akik kizárólag szolgaság céljára lettek kiklónolva. A "pásztorok" akik köztünk mozognak 50/50% ban lettek klónolva, és mindkét fizikális formát képesek felvenni. Ôk azok, akik a "termést" behajtják gazdáiknak, akik ezen a szinten nem jelennek meg.
Az elit, (akiket én inkább vérvonalnak nevezek (kékvérûek, mivel vérük réz alapú, nem vas mint a miénk, és oxidálásra kékessé szinezôdik) en belül ez a 13 család az aki reprezentálja a köztünk nem megjelenôket... Névszerint: Windsor, Rothschild, Rockefeller, Bush.. stb.
Ha még hozzátesszük, hogy Diána már gyerekkorában arra a célra lett kiválasztva, hogy a két kölyköt erre a világra hozza,(mivel a Spencer is vérvonal) akkor nem új fényben jelennek-e meg az események, amikre sehogyan sem tudunk magyarázatot adni ? <#confused>#confused>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Viszont tény, hogy kisebb dolgokban van benne valami.
Neved gyilkos fegyver."
Erre például nekem a háborúk ugranak be, amit egyes körök révén robbantottak ki. Az egész zene egyébként simán a háttérhatalomról is szólhatna. Lehet arról is szól :D
A mi forradalmunk és a lázadj fel számuk is elég "érdekes" :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem során mindig akadtak olyanok, akik a többi ember felé akarták helyezni magukat, mert szerintük õk az elit, a kiválasztott, az árja, az egyenlõbb, az uralkodóbb, vagy akárhogy is nevezzük.
Eleve egy beteges elgondolás a másik embert alábbvalónak tekinteni azért, mert nem abba az elitbe született.
Érdekességnek linkeltem be, hogy minél több ember tudjon róla, hogy ilyen is van és ne csak a szemetet fogadják be, amit adagolnak nekik pl. a kereskedelmi médiából, bár a "cirkusz kell a népnek" elv elég nagy múltra tekint vissza.
A másik ugyanilyen súlyú hiba az, amikor valaki a megszerzett, (vagy belé vert) "tudást" megkérdõjelezhetetlennek, kizárólagosnak tekinti és nem képes továbblépni. Ez a mentalitás éppúgy gátja a fejlõdésnek.
véleményem errõl, hogy alapvetõen nem szeretem az embereket, mert régóta írtják a természetet és nem tisztelik azt. igen, sose szerettem õket igazán...na most jön akkor te is közéjük tartozol dolog, de!
Ez a lecsökkentés tényleg nagyon durva dolog, mármint tényleg csak népírtással lehetne, azt pedig felháborítónak tartom. Szerintem alapvetõen az emberek gondolkodásmódját kellene átformálni, hogy ne pusztítság a környezetüket már és nem megölni õket. Itt nem agymosásra gondoltam, mert az eléggé durva dolog, csupán arra, hogy próbálni õket jó irányba terelni, mert tény, hogy:
Depresszió együttestõl idézek:
"Mivé lettél ember?
Neved gyilkos fegyver."
link
Itt konkrétan meg van foglamazva az, hogy ébredjetek már emberek!!!!
Amúgymeg amikor megláttam elõszõr a Rotschild pasit(Davidot), akkor egybõl azt gondoltam, hogy hm...ebben az ürgében van valami....
link
Aztán hogy õk is benne vannak ebben a törvényoszlop meglakotásában...hát nem meglepõ.
De hangsúlyozom, pár dologban nem értek velük egyet, mert nem ezt kellene tenni...
Jogod és kötelességed a szociális feladatokban való részvállalás----ez tényleg rabszolgamunkához hasonlatos dolognak tûnik....és szívesen segítek Embereken és szeretnék szociális területen dolgozni egyszer...mondjuk autistákra vigyázni(mert õk fontosak...) vagy hasonló, de engem ne kötelezzen senki se munkavállalásra, mert nem szeretem a kötelezõ dolgokat és fel fogok lázadni, ha ilyenre sor kerül. Világbíróság pedig gondolom már régóta létezik. Ott döntik el, hogy mi legyen a bolygóval...mit hozzanak nyílvánosságra és mit nem stb....ez az úgynevezett háttérhatalom, magas vérvonalasoknak nevezik magukat....egy új élõ nyelv, na igen, legalább ha elmegyek a világ másik pontjára is, akkoris tudok majd beszélgetni az emberekkel, az mondjuk jó ötlet.
"Õk és még nagyon sok elite, a Rothschildok, véleményük szerint a világot (a földet) egy természetvédelmi területé kell nyilvánítani, ahol csak a legfelsõbb rétegek (kiválasztottak) élhetnek, a többi csõcseléket városokba kell összegyûjteni, hogy állandó ellenõrzés (megfigyelés) alatt tarthassuk õket.Ennek a kezdete a biometrikus adatok rögzítése az útlevelekben és a személyi igazolványokban ( pld.ujjlenyomat!!!) 2010 -töl magyarba az új útlevelet csak ujjlenyomat leadása után kaphatsz!"
Igen, természetvédelmi területté, ez jó ötlet! Az, hogy ott csak a kiválasztottak élhetnek...és a többi embert városokba összegyûjtsék, fúj, még belegondolni is rossz, hogy egy tömegvárosban élnék, összezsúfolva mindenkivel azt nem akarom...az, hogy nyomorban éljen a többi ember egy helyen, az nagyon durva dolog éshogy még állandóan ellenõrizzék is õket, na persze. Ez nagyon szörnyen hangzik....legrosszabb megoldás, amit valaha olvastam...és ezt az infót honnan vette az illetõ? mármint hogy az elit azt akarja, hogy összezsúfolni az embereket nagyvároskba, mint a disznókat az ólakba? mert a törvényoszlopon ez nincs rajt....ez az ujjlenyomatos dolog...eddig is tudtam, hogy nem vagyok szabad....most meg méginkább megerõsítik ezt a dolgot. Tisztára, mint a filmeken.... :| Szõrnyû...ha ez a része igaz lesz...de remélem, hogy nem.
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
Az a topic valóban nem tudományos, ami még hagyján lenne, de illegális termékekrõl megy a diskurálás és még a vásárlás lehetõségérõl is szívesen beszélnek. De ez teljesen természetes ugye?
off vége
mindig lenyûgöznek a "liberálisok" mentalitásai...
Azért a választ ha tudja itt valaki arra kíváncsi lennék.
Ha a bõrötökön lesz érzékelhetõ.
De akkor már, késõ a bégetés. :)
Keress egy másikat, ami érdekel téged és azt majd esetleg, egy másik ember húzza le. :)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
De a barátom, aki néha itt ül mellettem, az lehet fizikus? :)
Én sem vagyok fizikus, de a mai fizikusokból is csak azokat hagyják szóhoz jutni, akik egyetértenek az uralkodó vonallal.
pont ezért nem folyok bele a HAARP vitába mert nincs meg hozzá a szükséges szakmai tudásom. Ha végignézed a kommentjeimet rájössz, hogy én inkább elvi kérdéseken vitázok
A kérdésem, ugyan ez.(végre egy lopez)
egyébként miért várod el másoktól, hogy õk végigolvassák a linkjeidet és aztán megpróbáljanak vitába szállni veled, ha te magad se veszed a fáradtságot, hogy megválaszold/reagálj a másik oldal véleményére? (lásd #62)
Ezt kívánom neked és a társadalomnak is.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.