Rejtélyes hangok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
biztos? a kezdõ cikkben ez volt:
Az óceánok zajait az 1960-as években kezdte fürkészni az amerikai haditengerészet. Érzékeny víz alatti mikrofonok (úgynevezett hidrofonok) sorát telepítették világszerte. A SOSUS (Sound Surveillance System) hangfigyelõ rendszer célja a szovjet tengeralattjárók nyomon követése volt. A hidegháború vége - és valószínûleg jobb felügyeleti technikák kidolgozása - azonban katonai szempontból feleslegessé tette a rendszert. 1991-ben ezért hozzáférhetõvé tették a hálózatot a civil kutatók számára. Az 1991 óta gyûjtött és feldolgozott adatokból rengeteg érdekes fölfedezés született. A hidrofonok segítségével sikerült például rögzíteni a hosszúszárnyú bálnák "énekét", meghatározni a bálnák és más tengeri állatok mozgásmintáit, kiértékelni a tenger alatti vulkánkitöréseket, jelezni a tenger alatti földrengéseket stb. Ezek a hangok rendszerint alacsony (50 Hertz alatti) frekvenciájúak, ezért fölgyorsítva szokták hallhatóvá tenni õket. A hidrofonok azonban idõnként megmagyarázhatatlan hangokat is rögzítenek, amelyeknek különös neveket is adnak (rendszerint hangutánzó szavakkal jelölik õket). Ezek közül a zajok közül az egyik leghíresebb az 1997-ben észlelt Bloop ("Nagy Buggy"). A hang a mai napig nem ismétlõdött meg, és az eredetével kapcsolatban is csak találgatások léteznek.
Az egyik legizgalmasabb elképzelés szerint a hangot egy máig ismeretlen, a kék vagy óriásbálnánál is jóval nagyobb élõlény adhatta ki. Erre azért gondolnak egyesek, mert a hang eléggé hasonlít a tengeri emlõsök kommunikációjában használt hangjelekhez, viszont annyira erõs volt, hogy ilyen erõs hangot még a Föld ma ismert leghatalmasabb állata sem képes kibocsátani (egymástól csaknem 5000 kilométer távolságban elhelyezkedõ hidrofonok is érzékelték).
Charade GTti
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Jónapot kívánok, mi a CIA-tól hoztuk ezeket a valódi felvételeket, amelyeket emellett a kettõszáz ötvenezer dollárt tartalmazó papírzacskó mellett találtunk. Legyen szíves alaposan megvizsgálni mindkét bizonyítékot és a jelentését eljuttatni hozzánk egy órán belül. Köszönjük.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Amúgy nem is tudom, hiába vagyok szkeptikus az ilyen dolgokkal kapcsolatban, néha végigfut a hideg a hátamon.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha a NASA olyan dolgot talál ami rendkívûl érdekes akkor arról garantáltan hallani fogunk.
Például ugyanazért amiért Ezzel is foglalkozik.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Látogasson el csak egyszer az sg.hu-ra és kérdezze meg a modikat ambruska 1000 regjérõl. :D
De ha tudtok linkelni valami olyan tudományos hírportált ahol általában elhihetõ dolgok vannak (Például ezen.) és írnak errõl, akkor adjatok már egy linket.
Mindenre van logikus magyarázat, csak meg kell találni .
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Én mért bizonyítsak be bármit is?
De egyébként megsúgom, hogy elõbb tudom igazolni a rendõrbácsinak hogy magyar vagyok mint, hogy te megmondod 3 youtube felvételrõl, hogy a valóságot vették föl bennük.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
How much can you take,before you snap?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
vagy szimplán hoax , ez is benne van a pakliban.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/