Rejtélyes hangok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
óriási levegõbuborék . valamilyen állat fingott egy nagyot a víz alatt.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Smicy2
Elég fejlett ahhoz az emberi civilizáció, hogy olyan dolgok amik hangot okoznak ne legyenek ismeretlenek a számunkra

biztos? a kezdõ cikkben ez volt:

Az óceánok zajait az 1960-as években kezdte fürkészni az amerikai haditengerészet. Érzékeny víz alatti mikrofonok (úgynevezett hidrofonok) sorát telepítették világszerte. A SOSUS (Sound Surveillance System) hangfigyelõ rendszer célja a szovjet tengeralattjárók nyomon követése volt. A hidegháború vége - és valószínûleg jobb felügyeleti technikák kidolgozása - azonban katonai szempontból feleslegessé tette a rendszert. 1991-ben ezért hozzáférhetõvé tették a hálózatot a civil kutatók számára. Az 1991 óta gyûjtött és feldolgozott adatokból rengeteg érdekes fölfedezés született. A hidrofonok segítségével sikerült például rögzíteni a hosszúszárnyú bálnák "énekét", meghatározni a bálnák és más tengeri állatok mozgásmintáit, kiértékelni a tenger alatti vulkánkitöréseket, jelezni a tenger alatti földrengéseket stb. Ezek a hangok rendszerint alacsony (50 Hertz alatti) frekvenciájúak, ezért fölgyorsítva szokták hallhatóvá tenni õket. A hidrofonok azonban idõnként megmagyarázhatatlan hangokat is rögzítenek, amelyeknek különös neveket is adnak (rendszerint hangutánzó szavakkal jelölik õket). Ezek közül a zajok közül az egyik leghíresebb az 1997-ben észlelt Bloop ("Nagy Buggy"). A hang a mai napig nem ismétlõdött meg, és az eredetével kapcsolatban is csak találgatások léteznek.

http://www.youtube.com/v/OBN56wL35IQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Az egyik legizgalmasabb elképzelés szerint a hangot egy máig ismeretlen, a kék vagy óriásbálnánál is jóval nagyobb élõlény adhatta ki. Erre azért gondolnak egyesek, mert a hang eléggé hasonlít a tengeri emlõsök kommunikációjában használt hangjelekhez, viszont annyira erõs volt, hogy ilyen erõs hangot még a Föld ma ismert leghatalmasabb állata sem képes kibocsátani (egymástól csaknem 5000 kilométer távolságban elhelyezkedõ hidrofonok is érzékelték).

Charade GTti

jackoneill90
Mindent nem olvastam el, de nem lehet az hogy ez a CERN LHC mûve? Nem lehet pontosan tudni mi történhet egy kísérlet alatt vagy után, Ez akár annak a mellékterméke is lehet. Mi van ha egy fekete lyuk amit nem észlelnek épp most szívja be magába a Földet nagyon lassan. A tegnapi vihar is azért jött :) Egy nap alatt vagy 20fokkal csökkent a hõmérséklet. Itt a világvége. Ja és állítólag a maják nem 2012 dec 12-ére jósolták a világvégét hanem jó pár száz évvel késõbbre.

jackoneill90
Ha nem lennének ezek a kotnyeles kölykök és a hülye kutya, már meghalt volna az emberiség

monkeymajom
egy szaros táska miatt is képesek lezárni egy város részt még akkor is ha az egy táska és nincs benne bomba

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

ZilogR
és elvinnénk egy szakértõhöz

Jónapot kívánok, mi a CIA-tól hoztuk ezeket a valódi felvételeket, amelyeket emellett a kettõszáz ötvenezer dollárt tartalmazó papírzacskó mellett találtunk. Legyen szíves alaposan megvizsgálni mindkét bizonyítékot és a jelentését eljuttatni hozzánk egy órán belül. Köszönjük.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

TVelvet
Nemtudom, én nem láttam ilyen hangokat.
na megint kitalált valami marhaságot valaki. De legalább alkottak volna egy új hangot ahelyett hogy nasas hangosított sugárzási felvételek játszanak le, vagy legalább nem kamerázták volna le azt a buszt aminek a féke adja a hangot...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Pluskast
ok:)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bachstein
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Amúgy nem is tudom, hiába vagyok szkeptikus az ilyen dolgokkal kapcsolatban, néha végigfut a hideg a hátamon.
Csirke4
Nem inkább ne mondd!
Csirke4
Egy ilyen morajláson mit tiltsanak? Már ígyis 1000 meg 1000 videó van fönt róla.
Fönt hegesztik a Klingonok az orbitális bázisukat:) jövöre jönnek os offolnak minket:) elvégre 2012 lesz:D

Pluskast
Most mondjam azt, hogy a mûholdakhoz kicsit több köze van a NASA-nak mint ahhoz, hogy ismeretlen eredetû hangokkal foglalkozzon? Akkor már inkább az IST.

már ha meg nem tiltják nekik (és most nem konspirálok)
Csirke4
Minnél több szirszart kürtöl szét annál jobban odafigyelnek rá az emberek annál nagyobb nyomást gyakorol az istenadta nép az éppen hatalmon lévõ politikára hogy mégtöbb pénzt nyomasson bele. Gondolj csak A megtévesztés foka (Dan Brown) könyvre.
Ha a NASA olyan dolgot talál ami rendkívûl érdekes akkor arról garantáltan hallani fogunk.
Csirke4
"Egyébként meg nem tudom, hogy miért kéne az amerikai ûrhivatalnak foglalkozni ezzel?"

Például ugyanazért amiért Ezzel is foglalkozik.

monkeymajom
nem akarlak piszkálni de pont a nasa az aki azt titkol el amit akar...és hidd el..nagyon sok dologgal azt is teszi!

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Pluskast
Hogyne:D Bár azért én várnék még ezzel egy picikét:) Nem hiszem, hogy jönne a világvége:)

Willenbrock
Szerintem elõbb várjuk meg hogy a dolog a nagy könyv forgatókönyve szerint alakul-e :)

Pluskast
Ha gugliba beírod kiad egy rakás oldalt ami foglalkozik ezzel. Egyébként meg nem tudom, hogy miért kéne az amerikai ûrhivatalnak foglalkozni ezzel? Nem ûrjelenségrõl van szó hanem földirõl. Persze az is lehet, hogy egy nagy hoax az egész és neked van igazad de erre sincsen bizonyíték.

Bronx South
de zenét is lehet csinálni ilyen, vagy hasonló hangokból :)))

http://www.youtube.com/v/4bNnKbJUMO0?version=3&hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4bNnKbJUMO0?version=3&hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Csirke4
"A videókon látszik, hogy több különbözõ fiókból lettek feltöltve, vagyis elsõ körben a hamisítók kizárva."

Látogasson el csak egyszer az sg.hu-ra és kérdezze meg a modikat ambruska 1000 regjérõl. :D
Csirke4
Szerintem valaki ilyen soundtrackokkal trollkodik. <#alien2><#idiota>

http://www.youtube.com/v/TKTKdyHA_Ck&
Bronx South
akk most jön az a rész hogy mindenki kiélheti erotikus hajlamait a világvége elõtt, és helyben megerõszakolhat pár nõt az utcán ? XDD

Atkamon
Valószínû... :D

Csirke4
Szerintem annak a blognak a szavahihetõsége egyenlõ a nullával. Az a baj, hogy úgy áll hozzá rengeteg ember, hogy bedob valami hülyeséget és utána cáfold meg. Errõl pedig már írtak.
De ha tudtok linkelni valami olyan tudományos hírportált ahol általában elhihetõ dolgok vannak (Például ezen.) és írnak errõl, akkor adjatok már egy linket.
Willenbrock
Most ugrott be hogy a Jelenések Könyvében szó van róla hogy a végítéletkor jönnek valami angyalok akik megfújják a kürtjüket kb öten vagy hányan vannak a sztori szerint,a kürtölés után pedig a harag korsóját vagy mit a földre ürítik.Na lehet hogy ez jön most<#email><#fogmosas>

Pluskast
Ja végül is... Metró ruszki módra:D :D

Tuvok
Pár hete Pest belvárosában volt alkalmam aludni (életemben elõször), és hasonló hangokat hallottam elég gyakori rendszerességgel . Nagyjából egy óra agyalás után jöttem rá, hogy a ház alatt megy el a 2-es metró (Blaha L. tér) :DD
Mindenre van logikus magyarázat, csak meg kell találni .

Bronx South
szerintem nem a videók, hanem maga a hang forrása fake. ugyanaz föl is lett véve több helyrõl és az elsõ videón a leghangosabb a többi videón hallani hogy távolabbról szól. valaki kiállt egy kürtel valamelyik háztetõre azt szvsz.

Pluskast
Arról beszélek, hogy mindent meg lehet kérdõjelezni. Hozhattam volna más -jobb - hasonlatot is. Nyilván, ha elkérnénk a felvételt és elvinnénk egy szakértõhöz meg lehetne mondani, hogy igaz vagy hamis. Amíg meg ezt nem teszed meg addig bármit mondhatsz. Azt is, hogy hamis és azt is hogy igazi. Bár hozzátenném, hogy a cikkben leírtak szerint a felvétel (mámrmint az elsõ) nem fake.

Csabesz6
:DDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csirke4
???

Én mért bizonyítsak be bármit is?
De egyébként megsúgom, hogy elõbb tudom igazolni a rendõrbácsinak hogy magyar vagyok mint, hogy te megmondod 3 youtube felvételrõl, hogy a valóságot vették föl bennük.
Bronx South
Pedig jön a begyûjtõk ûrhajója a Mass Effectbõl :D a sok csíra ilyenkor fosik hogy na most mi lesz XDD

recepció van <#idiota> elég az
shaba23
Én most is hallom<#pias>
Zsolek123
Jobb is ez, hogy nincs semmi. Én személy szerint nem akarok megdögleni, ha nem muszáj :D

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Pluskast
Hiányzik egy kis Blitzkrieg?:))

Willenbrock
Amúgy jöhetnének már a vérszomjas idegenek,vagy valami hasonló nagyobb horderejû dolog történhetne mert mostanában itt "nyugaton" megállt a történelem,nem történik semmi igazán nagy esemény.

Pluskast
Én nem mondtam, hogy UFO nem tudom mi ez. Másrészt meg akkor bizonyíst be, hogy te te vagy és hogy egyáltalában magyar vagy. Ne kezdjünk ilyenekbe bele menni mert mindent meg lehet kérdõjelezni.

tekeli-li, tekeli-li

How much can you take,before you snap?

Willenbrock
Cthulhu monnyon le! :D

Maximus4
Szerintem sokan nem röhögnék halálra magukat ha tényleg így lenne:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Csirke4
Eddig ez a legreálisabb megközelítés. <#gonosz1>
LasDen
de mivan ha az idegenek csinálják a hoaxot, hogy eltereljék a figyelmünket és mikor nem figyelünk, akkor beolvadnak az ukrán és magyar parlamentbe....:DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csirke4
Elég fejlett ahhoz az emberi civilizáció, hogy olyan dolgok amik hangot okoznak ne legyenek ismeretlenek a számunkra. Még ha valami különös elektromágneses vihar villogtatná a lámpákat vagy valahol hirtelen megfordulna a gravitáció még bele lehetne magyarázni valami túlvilági maszlagot de egy ilyen hangos szar szvsz sima hoax.
Elég valószínû, hogy fake az egész. Figyeljétek meg, nemsokára már az lesz, hogy ha valaki meghallja, hogy a háza elõtt elrobog a zetor csak felkiállt, hogy "úr isten, már itt is!".
LasDen
fasza lenne ha ilyen tripodok vagy valami hasonlók lennének...tök poén lenne...:DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Torzonborz
szerintem senki sem állította 100 % hogy ufo látogatás vagy ilyesmi okozza a hangokat. lehet vmilyen emberi tevékenység/gépezet vagy természeti jelenség okozza.

vagy szimplán hoax , ez is benne van a pakliban.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/