Star Wars 7-8-9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Viszont a szinkron újfent bebizonyosodott mekkora gagyi tud lenni, főként Snoke hangja magyar szinkronnal.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://www.akciofigura.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
De persze ha a filmben meglépik akkor majd lehet azt is szidni.:)
klónhadsereg!!! méghozzá egy erőérzékenyt klónoznak (szóval nem jango fettet haha), és így létrejön több millió jediharcos.
úúúú de király lesz, wow-ot megszégyenítő csaták minden részben, több órán keresztül!
XD
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
:) nem pont úgy gondoltam, hanem a honnan kerülnek elő új fénykardos emberkék, hát a 2 db Jedi talál a kalandjaik során arra alkalmas egyedet akikből tanítvány válhat és akkor már lehet kardjuk ha gyors lenyomnak egy OKJ-s gyorstalpalót, gondoltam én :) ,de amúgy igen, a Disney szándékai a homályba burkolódznak ...
No offense, de nekem iszonyú erőltetett. Ahogy az Inkvizitorok megoldása is. Mindegy, a jelek szerint nem én leszek a Disney féle Star Wars célközönsége... <#rolleyes>#rolleyes>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha igaz, hogy az erő is képes "nemzeni" utódot akkor elvileg ez ilyen Never ending story ?
Na de a lényeg szerintem, hogy vannak erő érzékeny élőlények az SW univerzumban és majd belőlük lesz a Jedi vagy a Sith vagy nem, ebből kifolyólag ha meghal az összes Jedi vagy Sith akkor is lesznek erőérzékenyek max nincsenek tisztában a képességeikkel a probléma ekkor talán az lehet , hogy ha meghal az utcsó tanitó akkor x időnek, generációnak el kell telnie míg egy erőérzékeny önképzéssel eljut a Jedi szintre, ezt az önképzést a Jedi templomok, Jedi tanítok "szellemei", és azok a Jedi kockák esetleg felgyorsíthatják.
Tehát ha azt mondják, hogy két Jedi maradt ez hihető és ők találnak erőérzékenyeket akikből majd Jedi lesz akkor elvileg szaporodhat a létszám mindkét oldalon, amíg van nyersanyag :)
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2016.01.16. 13:11:20
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
[merlinw.org]
Hogyan tanult meg űrhajót vezetni?
http://i2.wp.com/bitcast-a-sm.bitgravity.com/slashfilm/wp/wp-content/images/ZZ0780512C.jpg
A fenti kérdésekre és további gyakran ismételt kérdésekre a válaszok:
http://www.slashfilm.com/star-wars-the-force-awakens-questions/
Utoljára szerkesztette: no_way, 2016.01.14. 15:52:33
Your co-star Daisy Ridley has already praised how good the script is.
Boyega: "It's great. Much darker, but we're very excited." ... "My part in the next film will be much more physical so I might be in the gym a bit more."
szósz
“I’ve seen all of the theories… What I do know is that we’re going to make sure that that answer is deeply and profoundly satisfying, because Rey is a character that is important in this universe, not just in the context of The Force Awakens but in the entire galaxy, and she deserves it. So we’ll make sure that that answer is something that feels like it was—it’s something that happened a long time ago
“By the time we get to Episode IX, I look at that movie as one movie, as three movies, as six movies, and as nine movies. It’s something that needs to honor a story that has been told over a period of 40 years… Star Wars is a belief system, it’s not just a story and it’s not just a movie, and it’s something I take very seriously.”
4:33-tól Snoke látható...
5:09-től meg jól látható, hogy a sokat emlegetett ún. "intelligens sugárral" miért nincs semmi gond...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.01.14. 01:13:47
Ergo teljesen véletlenül nyomod úgy a rizsát mint egy tipikus troll.:)
Ja..Isten lássa.<#banplz>#banplz>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Egy dolog a negatív vélemény leírása. És egy másik dolog a negatív vélemény mellett a szinte napi szintű köpködés, vitagerjesztés és a saját köpködés tényként való kezelése.
Ezekután szembesítenek a hülyeségeddel mire a válasz:
#1192 vagyis tökmindegy ki a rendező mert ezt a SZERINTED dedó szintet (amit előadsz mint tény) kell majd folytatnia
Nem,drága,neeeeem vagy egy sima egyszerű flémelő troll, aki azért irogat ide állandó jelleggel hogy legyen egy kis vita és tényként nyomja az igazát.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.12. 19:56:17
<#idiota>#idiota>