Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DanielT
Videó linkelés mikor fog menni?
repvez
ha a javascriptre gondoltál megcsináltam,de false-t irt alá , és ugyan ugy kilépeget .
sapkafej
bulsheeiit

György

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

repvez
ÉS , hogy lehet egy uj frissebb kukit letölteni az sg-hez,mert ha kitörlöm az egészet akkor elveszik az egészböngészöre érvényes kedvencek csempék is az indulóképernyőről. IE11 64bit. automatikus frissités mindig a legujabb.
j0nNyKa
pl. egeszen biztos vagyok benne, hogy egy friss uj bongeszovel (tehat ahol nincs semmilyen sgvel kapcsolatos cache, cookie) nem tapasztalnal ilyesmit
esetleg az lehet meg, hogy az ipd valtozik olyan surun, bar inkabb valszeg csak valami rossz kuki - cache, vagy ezeknek rossz kezelese a bongeszo altal

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

repvez
Csak nem tudom, ha egyéni problémám akkor hol kezdjem a kersesést a hibának, mivel még pénteken jó volt , szombaton egymásik gépról win8 alól használtam ,ma ujra a pénteki gépen win 7 alatt és most meg folyamatosan be kell jelentkeznem . föleg olyankor jön elö ha egy linkre kattintok a forumba és uj lapon nyitja meg , visszatérve a forumba frissitem az oldalt és be kell ujra jelentkeznem.
j0nNyKa
javits ki ha tevedek, de mivel csak te panaszkodsz erre, egyeni problemanak tunik

Jim Morrison
chromeban néha megy.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

repvez
Mult hétig én sem ,de ma már több mint 20x kellett beirnom a jelszót 10 óra óta.
Narxis
Egyik böngészővel se megy androidon a cset? Desktop nezetben

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

j0nNyKa
en ilyet sem tapasztaltam btw

repvez
Valami mostanában megint nem jó a bejelentkezéssel, mert az egy dolog, hogy más böngészöbe megnyitás után ujra be kell jelentkezni,de hogy egy topic megnézése után visszalépve megint be kell jelentkezni az is eléggé bosszantó.
SzirmosSzisza

Narxis
Desktop nézeten van

Narxis
Cset nem megy. Android Now browser Pro

SzirmosSzisza
Olyat lehetne esetleg, hogy a válasz xy üzenetére kattintva egyből lenyíljon és valami pörgő izé legyen?

Szabi
a GTA:SA topik szépen széthúzta magát 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Koszi, mukodik!😉
j0nNyKa
nincs mit
igazabol csak az elso sor kell szerintem, a tobbi, ami a jst betolti csak a szavazo topic sajatossaga
ja es persze a html boxban csak az az egy darab ures div van, ahova az iframe bekerul

Alexease
KOSZI! Letesztelem!
j0nNyKa
ez van a js boxban a szavazo topicban, igy toltom be az iframet:
$("div#pollframeParent"😉.append('<iframe src="http://sg.kreatura.hu/" style="border: 0px; width: 100%; height: 400px;" id="pollframe"></iframe>');

var s=document.createElement('script');
s.setAttribute('src','http://jonny.frogz.hu/upload/sg/szavazo.js');
document.body.appendChild(s)

gergely1991
A rendezeséssel csinálni kellene valamit:Amíg az első oldalon rendesen 1-n-ig írja ki a hsz-ket,következő oldalra megyek akkor megint az utoljára küldött hsztől kezdi a számozást,ha meg rendezni akarom akkor megint 1-n ig írja ki a hsz-eket.Elégé idegesítő már. -.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Malakai
Ő js-el szúrja be az iframe-t.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Alexease
Megneztem, azt meg vagy az elozovel raktak ossze vagy az SG hivatalosan engedelyezte. Most elmentve a fejlecet, a progi azonnal torli belole az iFrame tageket.
Alexease
KOSZI!
Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Alexease
Bocsi, de melyik az a szavazos topic, bena vagyok, nem talalom? 😊
Alexease
Koszi! Akkor ranezet arra a topic-ra😉
A entert elottem leirtak. Amugy nem veszes, kulso editorban megcsinalom, aztan bemasolom.

Az itteni beiromezo fix keskeny szelessegeert nem panaszkodom, mert az a design-hez tartozik😊 Es mivel az enterek miatt amugy is hasznalhatatlan es kulso progi kell, bemasolos resznek megfelel.
Dzsini
Második: régen lehetett könnyen tagolni a html kódot, mert csak a br-t vette sortörésnek megjelenítéskor. Most minden enter sortörésként jelentkezik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
szavazó topicban iframe van, a másodikat meg nem is értem

Alexease
Meg utoljara, talan majd most...😊

- A fejlecben vegleg megszunt az iFrame lehetoseg (biztonsag?!) vagy csak jelenleg nem mukodik?
- Ugyanott a kodban enter/sortores problemaval lesz valami (ne vegye figyelembe a kodnal, igy eleg botranyos a dolog)?

THX!
precision
desktop felületen a kedvencek listájánál csomó topikba jelez új hozzászólást (van amelyikbe pl 2-300 -at is) holott egy új hsz sincs az adott topikban

Bazinga!

Fpocok
Újra megy a mobilos verzió, végre tudom megint olvasgatni a klotyón. Köszönöm!<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

tomsolo
> (bár enyém nem "bonyi" 😄).

[email protected]

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tinman
Kizárt, hogy 2500.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tomsolo
Régin is volt korlát. Na mit gondolsz mekkora? 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Úgy rémlik, hogy 15000 karakter volt a privát üzik karakterlimitje.
Hehe. Még egy hiba. A mobilfelületen írt megjegyzésem megjelent itt idővel (miután mások is írtak). A számozása azonos lett a hozzászólásomnak az azt követő hozzászólással. Aki a következőre válaszolt, az látszólag nekem írt választ. Hacsak nem nekem akart Tinman válaszolni. Azért a fórumra válasz/megjegyzés írás, az idézett hozzászólás alábontása és a spoiler tartalom kinyitása, az egyedi üzenet azonosítás (egy szám alatt egy üzenet, nem kettő #1055-ös üzenet) elég alap funkciók. Persze lehet ezek egy része "megoldható" valami Internet Explorer beállítással, de eddig a mostanival se volt gond.

A fenti hibák kliens/felhasználó oldalon kiszűrhetőek-e és ha igen, akkor hogyan? No, rakom is memóriába ezt is. Gondolom most se fog az "új" felületen bejutni a többihez. Marad a mobilos verzió. 😊
Jim Morrison
és hány trükköt tud már a tevéd?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Teljesen korrekt, én a mai napig teve klubbon keresztül intézem a privát beszélgetéseimet.

Tinman
Ha azt mondjátok, hogy nagyon leterheli a szervert a sok p.ü. abs. elfogadom és nem értetlenkedek.

Egyelőre viszont csak azt látom itt 1-2 embertől, hogy alternatív útvonalakat ajánl holott amiről szó van, az nem egy ÚJ funkció, hanem egy kiválóan működő RÉGI. Nem emlékszem mennyi volt a limit a régi p.ü.-k esetében, de talán azért nem mert soha nem futottam bele a karakterlimites rendszerüzenetbe.

Viccen kívül mondom, hogy még soha nem láttam olyan fórumot, ahol a p.ü. küldés karakter limitje probléma lett volna.

Zárójeles mondatra: Ezt teljesen elfogadom és megértem. Ez egy tökéletesen érthető és elfogadható magyarázat, nem is ágálnék ellene, főleg, hogy számtalan fórum szintén korlátozza a képek feltöltését a szerverükre. Jogos!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Ez azé más. Inkább olyan, mint az sms+chat, csak jóval bővebb. Én is egy csomó embernek nem tom az emailcímét (még, avagy már), de priviben békésen elcsevegünk és kellhet a hely. Sőt visszamenőleg is jó ha megvan (előkeresni régi beszélgetéseket, adatokat). Lényegesen kényelmesebb így, mint emailezgetni, pláne ha az ember úgyis itt van fent. Ugyanis a nicknév azonosít és nem az emailcím. Mi itt sg-s nicknévről ismerjük egymást. Nem szívesen adnám ki az emailcímem sokaknak (bár enyém nem "bonyi" 😄). Sokan online játékokban is a játék felületén chat-elnek játék közben, pedig ezernyi modernebb és fajább mód lenne.

Szal. jó ez a privát üzis dolog, csak tényleg nem jó, hogy ennyire limitált lett a csevej mérete.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kifli
Nem szoktam nagyon privátokat irkálni itt, csak néha, illetve akkor sem kisregényt. Csupán érdeklődésből kérdem, mi az oka a limitnek?
A fórum alapvető célja, hogy emberek egymással nyilvánosan csevegjenek. Ha te valakivel kettesben akarsz beszélgetni úgy, hogy mások nem látják, akkor ne egy fórumon akard ezt megtenni, hanem egy évtizedekkel ezelőtt, direkt erre kitalált módszerrel, emailben.

A privát üzenet egy plusz kényelmi szolgáltatás, ugyanúgy, ahogy például a képfeltöltés is, ahol szintén dedikált szolgáltatásokat érdemes használni, pl. flickr, picasa stb. (Nem mellesleg rengeteg jogi problémát spórolunk meg magunknak azzal, hogy nem ide raknak fel egyes fotókat, mert a fórumban lévő képek miatt reklamáló buta ügyvédi felszólításokra elég annyit közölnöm válaszul, hogy nem a mi szerverünkön van az adott fotó.)

MerlinW
Skacok ez még mindig nem a sírós topik. A hbákat ide, a könnyeket a "mi kellene" topikba.

[merlinw.org]

Tinman
A fórumoknak vannak alapfunkciói. Ezek hibás, korlátozott működése esetén a sok extra teljesen lényegtelen. Nagyon sokan lennénk hálásak pusztán azért, ami régebben működött és megvolt a visszafejlődés helyett.

Papa01
Azért ne ess túlzásba, ezenkívül viszont renget plusz dolgot kapsz. Azokat miért nem veszed észre? Oké, én sem örülök neki, de ez van.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

- Nem lehet hozzászólni IE9 alól a fórumokhoz. A mobilos felületen lehet, de az nem frissül fel a "normál" fórum felületen.
- a spoiler tag nem nyitható ki. "#" rak a fórum linkjének végére és zárva marad mindegyik.
Eddig elég "karakteres" az új design. 😊