Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Ha rámész az ugrás az utolsó olvasatlan üzenet gombra, és át akarsz lépni a topikon belül egy másik oldalra, akkor nem vált oldalt. (A címsorban megjelenik a "page=...", de ott marad a "jump=..." is.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Sir Quno Jedi
Nem tom. Én is kénytelen vagyok weboldalakat is gyártani, intranetre és webre is, de ha ezt mondanám bármék főnökömnek, hogy bocs, ie, azon nem megy, az ilyen, azonnal kirúgnának és még meg is kéne köszönnöm... De ha ti mondjátok, nektek elhiszem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
"Az IE arra való, hogy letölts vele egy böngészőt"😊

[merlinw.org]

j0nNyKa
ie 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sir Quno Jedi
Gyerekek, az egy dolog, hogy NEM lehet moderálni (semmi erre utaló gomb stb. nem jelenik meg a topicokban), az egy másik, hogy NEM lehet képet feltölteni (jpg-re simán közli, hogy csak jpg-et stb. lehet feltölteni, WTF???), de akkor mi a tökömet lehet?!?!?

win7 64bit friss, legújabb friss ie

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Casillas
biztos volt már téma, mert látom checklisten a kérdéseknél rajta van, hogy az új fórumon nem látszik a büntetőpontlista, illetve a bannolások/büntetőpontok oka sem a profiloldalon, ezzel kapcsolatban mi a "hivatalos" álláspont? az utolsó ~két hetet néztem ebben a topikban, ott nem láttam választ.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

j0nNyKa
hozzáteszem: nekem a kamu accomra (gmail) jönnek ezek a levelek, saját hostosra nem

Dzsini
Bug: privát üzenet jelzés a főoldalon nem (mindig) jelenik meg, és ahogy nézem az emailes értesítés se működik - ma kaptam több üzenetet is, és egyetlen email se jött róluk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
All system online.

Engage the hyperdrive.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Az utóbbi pár hét leggyakrabban jelzett hibája. (valószínűleg azért van, mert valaki mobil felületről szólt hozzá) A második helyezett az összekeveredő hozzászólás-számláló.

Amíg javításra kerül, addig úgy néz ki helyre tudod rázni azzal, hogy normál felületről hozzászólsz a topicban, és azt utána akár vissza is vonhatod, már helyreugrik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Hehe, olyant csinál a fórum, hogy főoldalon jelzi van egy új üzenet, benézek topikba és nincs, főoldalt frissítem még mindig jelzi az új üzenetet, emellett eközben a topikban és felvillan felül, hogy új üzenet érkezett, frissítem de semmi 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Próbáld megcserélni a kiterjesztés kisbetűsre / nagybetűsre, de ez tényleg bug.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bronx South
Email címet cseréltem egy másik regemen, lett belőle egy ilyen kriksz kraksz. Nem is enged belépni.
Fel akartam tölteni a galériámba az erről szóló PNG képet, azt írja hogy nem lehet pedig a formátum engedélyezve van elvileg.

modellmaker
Ha odaugrok az utolsó olvasott üzenethez, és az nem az adott oldalon van, akkor nem lehet visszamenni egy/több oldallal vissza. Megnyomom az adott oldal számát, ahova vissza szeretnék menni, de csak újratölti az utolsó olvasott üzenethez tartozót.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Misuka963
Vagy triplázni .

gergely1991
A régi felületnél úgy volt hogy a egy hónapnál régebbi regek írhatnak csak a gumiba,most hova veszett(ha lehet duplázni kellene még)?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

repvez
A képek megjelenésével lesz valami gyorsitás? MErt azokban a topicocban ahol sok a kép több mp is eltelik mire bejön a topic és akkor sem jelenik meg minden kép csak ami a monitoron látszik ha lejjebb görgetek azokat a képeket csak akkor kezdi el . Igaz nem olyan gyors a netem,de azért 10mbitnek nem igy kéne hogy betöltse.

Meg IE11-alatt ha kinagyitok egy képet az egy kulon részen meg is jeleniti a gond az vele, hogyha egy YT- video is van a közelébe akkor a videó ablaka a kép felett marad kitakarva a kép egy részét.
Misuka963
Az "Utolsó látogatás időpontja" még mindig nem jó 😞

Ehehe, ha rámegyek a szerkesztésre, és kiürítem a hsz-t, akkor 404-re dob, majd vissza a főoldalra 😉
hm
Jim Morrison
Aztaa ez tud ilyet is? :o
A jövő tényleg elérte az SG-t

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tomsolo
Fú de szar....

tomsolo
Na nemár!

Utoljára szerkesztette: St, 2014.08.06. 18:00:34
Jóváhagyta: Mortimer, 2014.08.06. 18:00:35
Ellenezte, de nem tudott mit tenni: Manta 2014.08.06. 18:03:35

Utoljára szerkesztette: tomsolo, 2014.08.06. 18:19:31

j0nNyKa
szóval apró bug, ha nem zárjuk le a spoiler taget, bespoilerezi az edited részt (de legalább az aláírást már nem) 😊

vajon a nyitva hagyott off tag offba teszi? és a code?

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.06. 17:37:55

Jim Morrison
<#eljen>

Végre jonnyka nem tud üzeneteket szerkeszteni feltünés nélkül és arra hivatkozva bannolgatni :oo
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.06. 17:35:30

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Tetszik az utoljára szerkesztette felirat 😊

gyk: ez itt lent 😊

u.i: moderátorok beleizélését is kezeli!

uui: hagyodbékén a hozzászólásaimat! 😊
Utoljára szerkesztette: Efreet, 2014.08.06. 17:30:34

pointer4
A képfeltöltésnél, a korábban feltöltött képeimet nem tudom előhozni, tallózni ? (nem a galériára gondolok)
Coral Springs
Rossz az aki rosszra gondol. Nem szoktam mások összezavarására variálni. <#smile> Leginkább azzal van a probléma hogy még az 5 percen belül eszembe szokott jutni ez-az amivel megtoldanám a hozzászólást, de mire elküldeném már nem engedi. Növelés helyett én megelégednék azzal is ha ez megváltozna.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A szerkesztés nem a mondandód variálására szolgál, hogy mindenkit összezavarj, hanem a hibák kijavítására. Így meg még sok is...
Coral Springs
És mit kezdjek azzal hogy nektek elég ? Nekem ettől még nem lesz elég, és ha jól emlékszem nem csak én lobbiztam emiatt hogy növelni kéne legalább 10 percre a VIP tagoknak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
A hozzászólások számozása nem lett még eltalálva. <#smile>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Breki33
Az ugrás az utolsó üzenetre felirat hátterét és színét hogy lehet beállítani?

Most fehér fehér
SzirmosSzisza
<#idiota>

tomsolo
A két perc is sok.

pxxl
eddig a 4 perc is elég volt vip-ként, most 5 perc mindenkinek ingyen...

All hail the double x!

Coral Springs
Nem elég, pont azért írtam ide.

Dzsini
Elküldés előtt bármeddig szerkesztheted. Elküldés után 5 perc nem elég a rosszul sikerült kódokat / átolvasás után is bennmaradt helyesírási hibákat kigyomlálni?

Coral Springs
Nem lehetne a hozzászólás szerkesztést 10 percre növelni legalább a VIP tagoknak ? Zavaróan kevés ez az 5 perc.

Panzeradler
Csak bejelentkezve látszik a topic.
Zeller01
Hogyan tudok, specifikusan csak egy topikban keresni?
Mert megkerestem volna, azt, hogy másnak sem működik a Steam topik, vagy csak nekem nem.
Egy pillanatra bejön a kép, de utána az egész fórum eltűnik és csak a háttér és a fejléc lábléc marad.
Erre valami megoldás?
Chrome

. : Z E L L E R : .

SzirmosSzisza
Videók alján van egy megosztás gomb, azzal biztos fog működni.

DanielT
Most próbáltam, először sikerült eddig az új fórum óta, majd figyelem mi történik.
j0nNyKa
valszeg az lesz a baj (suhi béjbe figyelj!), hogy az ilyen típusú linkeket nem eszi meg: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Xh2DEUUR7QU
hozzáteszem, minden mást igen
dzsini tippje az, hogy azt a tényt nem szereti, hogy nem a v={id} van elől a paraméterlistában ?!

ha megcserélem: https://www.youtube.com/watch?v=Xh2DEUUR7QU&feature=player_detailpage:

playlistet, szinezést meg ilyeneket is szépen megeszi, https://www.youtube.com/watch?v=vOTURWqJyhU&list=RDUCOeULIvLgw&index=12&theme=light&color=red - erre például ezt lépi:

Dzsini
Rajtad kívül senki nem panaszkodott emiatt, tehát valahol nálad lehet a probléma (helyben tárolt tartalmak, valami böngésző bővítmény, ilyesmi). A videó beszúrása gomb teljesen jól működik Youtube videókkal.

DanielT
Ok, akkor a beágyazás a makrót használva, youtube videóval.

Vagy mi most a módja?
Sir Quno Jedi
Amúgy mosmá azé egész gördülékenyen megy minden. Bár igyekszem nem belebonyolódni sem keresésekbe, sem ravaszabb dolgokba. 😄 Szal. lassan normalizálódnak a dolgok.

Dzsini
Bizonyára az, hogy csak te panaszkodsz / csak nálad fordul elő ilyen probléma, az azt jelenti, hogy általános és komoly gond van vele, és csak viccből nincs egyetlen hibalistában se.

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Utolsó látogatás időpontja: 2009. 12. 07. 21:40"
Két lehetőség áll : Vagy modi vagy átveszed a "hatalmat",mit kockáztatsz? 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

j0nNyKa
én is látom a linkedet
black magic