Fear the Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nick, ne mááár...
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sasha, Carl?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ilyen a vilagon nincs...o rola szolt szinte az egesz...
en is kivancsi lennek mi van Madisonnal amugy
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy szerintem nem lesz arról bővebb magyarázat, főleg a mai rész után :S
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
nem ertem, hogy Nick mikor fent a gaton felrobbantotta magat hogyan kerult Madisonekhoz es Salazar merre mehetett vajon? Nem lesz semmi magyarazat, hogy kerult vissza? Es ezen logika alapjan Proctor Johnnak is ennyi volt? mert kb 3 epizod alatt lerendeztek a bandat...a masik, hogy a jo eletbe tudtak a baseball stadionban maradni amikor csak cserekereskedelemmel lehet oda bejutni? Nem derult ki ki volt ott a vezeto, de nekem ugy tunt Madison...
Egyébként eléggé úgy néz ki, hogy Madisonnak is annyi, nem? Különben miért ment volna Nick annyira a csávó után.
persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogom nézni, sőt, amúgy kúrvajó feelingje volt az egésznek, ezek a KARAKTEREK odabaszsak rendesen, és hát morgan is 😄
az anyasorozat pilot epizódja óda kedvenc karakter, főleg a jericho miatt.
meg jó volt látni pár karaktert is az elején 😊
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2018.04.18. 15:00:00
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
na vegre behoznak egy szinesznot, akit kedvelek

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
😊 Reméltem, hogy Travis visszatér, de nem fog...
A bosszú/büntetés fontosabb mint a gát?! Nagy logika.
Per Aspera Ad Inferi.
igazabol az esemenyek itt tul gyorsan tortentek hagyhattak volna kibontakozni kicsit az egeszet...
Ha Stand-et megöli, az még érthető.
Nekem abszolúte nem ugrott be Negan az új genyáról.
Per Aspera Ad Inferi.
Nekem inkább az új bandavezér tűnik egy Negan replica-nak, csak kevésbé színpadias. Viszont teljesen logikátlan, hogy meg akarta ölni az egész családot. Miért?
hirtelen Strand is alkut kot veluk...
Troynak annyi volt hiszen a szeme is nyitva maradt az utes utan es mivel az agyat talalta el Madison ezert zombikent se terhet vissza...neki annyi, de vicces, hogy egy vallomas utan tortent, amit Nick hintett el...Salazarnal nem kopte be, ami durva jelenet volt es ratudta fogni Jakere...
Kissé belealudtam a részbe, a Michonne utánzattal mi lett?
és végre madisont is láthattuk kicsit megtörni.
egyébként ha már rick kopipasztáról van szó, nekem az a fekete kabátos, szakállas szekus tűnt annak pár résszel korábban, mikor strandet kikötötték törleszteni...
Per Aspera Ad Inferi.
epizodban csak annyi volt dramai, hogy szegeny Senorita Ophelia nem elte tul hogy az apjaval talalkozzon😞 ezek utan ki tudja latjuk e meg Salazart a sorozatban...Nick es Troy akciozasanal csak annyi tetszett, hogy a kamera kep remegett mikor bealltak😊 mondjuk a zombik koze Nick meg ezek nelkul is batran bement alcazva korabban is😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/