The Last of Us Part II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a Rainbow Six-ben a valóságtól eltérően még is csak újra tudtad kezdeni a pályát 😉
Oké hogy nem érvelsz mellette, de te dobtad be: "Én leszarnám, ha nem azon verné mindenki, hogy mennyire szuper realisztikus már ez a játék. Nem az.
" Én erre mondtam, hogy senki nem veri erre, sem itt sem a másik topikban, lehet hogy youtube-n vagy valahol ezt olvastad, de itt szerintem nem. Ez egy játék, ahol az élettől eltérő szabályok vannak még mindig szerencsére..Vannak elemei amik törekednek a realizmusra, de persze van ahol nem lehet ilyen olyan okok miatt, pl játszhatóság.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként azt gondolom, hogy félreolvasod a kommenteket. Én NEM érvelek egy szuperrealisztikus játékért. Nem erről beszéltünk. Olvasd el a kommentfolyamot az elejétől, mert kezdünk erősen eltérni valamerre, amiről eddig szó nem volt.
* (Zoomerek meg egyéb gyerkőcök kedvéért: ez az a játék, ami akkor készült, amikor te még meg sem születtél. Nem, ez nem az, amit a kamerába kappanhangon sikítozós bácsik streamelnek a twitchen.)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.07.03. 11:45:01
"És ez most komoly, hogy ezen elkezdtek felháborodni meg analizálni, hogy vajon lehet-e Abby ennyire kigyúrt, mint amilyen?"
Nem háborodok fel, pont te kérdezted, hogy mi ezzel a baj. Erre válaszoltam csak. Nem ez a játék legfőbb baja természetesen. Sőt, ez nekem csak mint érdekesség jött elő, ha minden más oké lenne, a játék simán lehetne 10/10 is akár.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy meg a táborban full unatkoznak, mint egy dutyiban. Bőven van idejük gyúrni.
Arról nem ment a rage, hogy vajon Joel szakálla lehetett-e akkora a vitaminhiányban eltöltött évek ellenére? :-D
PS5 II PSVR
Soha többé nem fogom elindítani ezt a játékot. Sajnálatos, hogy ezzel a csalódással ér véget számomra a PS4 éra, régóta mert úgy terveztem, hogy a Tlou2 után eladom az 1 gigás SSD-vel felturbózott PS4 prómat.
Sőt, még az össze-vissza ugráló idővonalak sem újítás: David Cage azt is megcsinálta már PS3-ra a Beyond Two Soulsban.
Olyan, mintha Mr. Olympia Jay Cutler feltűnne mondjuk Benigni Az élet szépjében, mint lagerlakó. A Conan a barbárban oké, de az nem is akar székrekedésesen komolynak látszani.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.07.02. 18:32:30
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Dunkey videójában látszik hogy állt hozzá a játékhoz.
Fene se emlékszik màr az évszàmokra. Valamiért a 4 év ragadt be nàlam. (Valszeg a part 2-be való ugràlàs miatt. Meg az évszàmokkal mindig is bajban voltam 😄 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.07.02. 13:53:17
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Namost 25 év alatt nem nő meg ekkorára a fenyő sem 😊
Már az első rész is 2033-ban játszódott.
Az megvan, hogy a második rész szereplői már ebbe a világba születtek bele, vagy kicsi gyerekek voltak a járvány kitörésekor, szóval a régi világot maximum a filmekből, meg a történetekből ismerik?
Nem véletlen szurkálja magát minden ilyen élsportoló. Nők és férfiak is.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.07.02. 11:44:36
Van annyi készlet, hogy tartható legyen.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Miért ne lehetne szabadidejük? Elég komoly rendszer lehetett ott kiépitve, mint egy hadseregben, szóval pont hogy a napi 7-8 óra alvás meg a kiszámíthatóság volt jelen az életükben... ők nem házról házra jártak a túlélésért.
Egy posztapokaliptikus világban honnan szedi a kokszot Abby, honnan szedi a változatos kaját (taco-t zabálnak a játékban, amit egy profi atléta bottal sem birizgálna meg), hogyan jut ideje napi 2x3 óra edzésre a túlélés mellett és mindehhez a szigorú 7-8 óra alvás, különben nem lesz izomszintézis. Irreális. Összességében irreális egy élsportolói fizikum egy zombiapokilipszisben. Az ilyen testalkat fenntartása napjainkban is óriási munka, pedig most egy picit könnyebb az élet, mint az apokalipszis után.
Engem ez például pont nem érdekel. Nem lehet minden játékban Lara Croft meg felfújt csöcsű Final Fantasy-kurva.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.07.02. 09:50:02
De mindig lesz valaki, aki majd felteszi a millió dolláros kérdést: hogy mitől központi a kérdés?
Én abban bízom, hogy előbb-utóbb a kiadók és fejlesztők elérik a kötelező kvóta felső szintjét, és utána már nem kell rettegni a különböző csoportok haragjától. Amíg az nincs meg, addig minden esély megvan egy általad felvázolt Kratosnak, és még lehet hogy ez még enyhe is.