The Last of Us Part II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
De egyszer hálisten vége lesz 2020-nak is, és talán a fullba tolt kreténségeknek is. Addig meg...addig majd jön Kratos, a független fekete nő, a maga non-binary sexualityjével! 😉
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.01. 22:17:19
Szerk: Jól van. Ne essünk túlzásba. Lehet benne meleg karakter, de csak említés szintjén esetleg. Azért eddig ne süllyedjünk, h esetleg egy partnere is legyen a karakternek. Rosszabb esetben még egy jelenetben is szerepelnek netán és valami vonzalmat is kimutatnak egymás iránt. Blöeh.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.01. 22:14:52
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én nem vagyok kibékülve a játékkal. Nem, nem azért, amiért a népharag volt. Hanem mert nem csúszik. Unalmas, vontatott, nem fog meg érzelmileg, utálom az időbeli ugrálásokat, mintha a fél játék időhúzás lenne. A harc unalmas, monoton, az egész játékmechanika az. Már várom, hogy vége legyen, 16 óránál tartok.
Soha többet nem fogom elővenni, el is adom. Semmi ingerenciám nem lenne, hogy ezzel ismét játsszak. Szomorú, de ez van.
PS5 II PSVR
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerk: Utóbbi időnként überszopás, de a fejlesztések nagyon megkönnyítették a dolgomat. Pl. az, amivel látod, h Ellie íjával milyen magasra kell célozni ellenség távolságától függően, aranyat ér.
Szerk 2: Megnéztem. 27:33 volt az első, 24:59 a második.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.29. 16:58:47
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A második kör nekem majd csak ps5-ön lesz, addig csak foltozgassák még a játékot. (belefutottam már kisebb bugokba)

[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.28. 23:31:23
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.28. 23:11:44
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ismételten attól függ ki mit lát bele... vagy inkább akar hite szerint bele látni. Nyilván vannak csoportok, akik azt látják bele ami a hitüknek megfelel. Nyilván benne van, hogy egy erős nőt akartak kinézetben is mutatni, de ezen túl is több lenne benne? Nem hinném, hogy Abby esetében ilyenről szó lenne.
Persze még az is lehet, hogy a metoo hatására döntöttek úgy, hogy legyen izmosabb. Na de azzal a céllal, hogy feldühítsenek csoportokat? A miérteket úgysem tudjuk meg, de van társadalmi eszméktől független alapja is a kinézetének. Jóval több, mint egy összeesküvés elmélet és vannak más dolgok is benne, amik inkább alkalmasak propagandára. Már az első rész DLC-jénél elkezdték, ha ilyen céljuk volt. 😊
De... folyamatos vagy túltolt propagandát én sem szeretnék látni játékokban. Elég a 4 évenkénti választás. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.28. 22:31:02
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.28. 22:25:23
De ha a tejes képet akarod, akkor nem tetszik az sem, hogy ennyire műkődött, ennyire bevált a számítás. Ők nem szomorkodtak az iszonyatos reviewbomb láttán, hanem a levegőbe csaptak. Rettegek attól, hogy ez egyfajta általános jelenséggé válik az iparágban. Nem a reviewbomb, hanem etnikai, vallási, társadalmi, bármilyen csoportok felpiszkálása. Ugyanazt tudom elmondani, amit az elején: irtózom attól, hogy a videójáték bármilyen kampány része legyen. Láthatóan alkamas rá. De NE!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.28. 21:45:14
Azt észrevettétek egyébként, hogy pl az akasztása után későbbi jeleneteknél is látszott a zúzódás a nyakán és fokozatosan tűnt el. Ezek ott mindenre figyeltek.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.28. 21:12:06
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.28. 20:16:35
Számomra is. Joel halál után üres lett. Hiányoztak belőle dolgok, de a második felével nyer értelmet és annak ismeretében már nem olyan üres. Sajnos mivel az első felét üresként éltem meg, ezért hiába telik fel a második felével az érzés ott marad bennem. Majd az idő begyógyítja.
PS5-ön 60 FPS-sel elég esélyes, hogy letolom még egyszer és ismerve az egészet már máshogy fogok nézni mindenre az első felében is. Sok film is van olyan, hogy teljesen más értelmet nyer az egész a végjátékot látva és újra nézve érdekesebb is lesz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.28. 20:01:59
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.28. 19:56:23
<#banplz>#banplz>