Optikai Egerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

15k

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

mennyibe fájt ?

Végre megjött az új egerem. 😊 Remélem a G7-nek is lesz ilyen revolúció dizájnos változata.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ok,akkor nem szóltam 😊

fps gamingre kell , zsal bal és jobb gomb jól mûködjön , többi nem lényeg 😊

Köszi Pheel hogy utánanéztél nekem! 😊 Nem vagyok rosszba a Googleval. 😄
De angolul nem tudok, a magyarok meg úgy látom b....ak ilyen infókat kiírni...
Pheel
Google a barátod lehetne már...
MX1000 is the same weight as the MX700 (6oz)
Forrás
6 ounces = 170.097139 grams
Kalkulátor

Árakról fogalmam sincs, tekintve, hogy több, mint 3 éve vettem csomagban billentyûzettel. (Cordless Desktop MX)
Google megint a barátom volt. (Szeretek mások helyett keresni)
Logitech: MX700 Cordless Optical Rechargeable 18.000,- Ft
Forrás
És hány gramm az MX700??
Pheel! Néztem a logitech.hu-t, de ilyeneket nem írnak sajnos. Mennyi lenne a tényleg korrekt ára egy MX700-asnak szerinted??
Pheel
MX1000-rõl nem sokat tudok mondani. Mindenképpen megfontolandó, hogy tudomásom szerint az 1000-esben nem cserélhetõ az aksi. A 700-asban lehet cserélni. Ha nincs idõd tölteni, akkor 2 elem és ki vagy segítve.
Technikai paraméterek ügyében a www.logitech.com oldalt ajánlom figyelmedbe.
Nem csinál olyat, hogy ott marad a kurzor. Ez egy prémium Logitech egér. Nem hibázik. Legalábbis nálam.

Az optikai és a lézeres közötti különbséggel kapcsolatban szintén az elõbbi weboldalt ajánlom. Ha nem megy az angol, akkor célszerûen .hu végzõdéssel.
Te és figyi, a sima optikai egér szarabb mint a lézeres? Mert az LX7 is baróra tetszik. Király a Logitech, annyi jó egere van hogy nem tudok választani.
Köszi hogy válaszoltál! 😊
Jó lenne ilyen infókat megtudni az MX1000-rõl is... Mondjuk hogy hány gramm, mert azt mondják hogy elég nehéz. Az MX700 hány gramm akksival?
Nem csinál olyat az MX700 hogy ott marad a képernyõn rántásnál??
Szia! Ja, oké, csak új vagyok, 2 napja reggeltem! 😊
Nem neked 😊
A hozzászólásom jobb alsó sarkában ott van hogy Válasz SeLFisCH üzenetére.

Pheel
MX700-am van már 3 egész és egy negyed éve. Még az eredeti aksival megy. Újkorában 1 nap CS vagy Quake után vagy 5 nap átlagos netezés után merült le. Most már nem CS-zek, de az 5 nap netezés maradt.
Az egér precíz, megbízható, pontos. Kicsit kopik róla a festék, de alig észrevehetõen, teljesen esztétikus maradt. Miután jelzi, hogy tölteni kellene, még 4-5 órát kihúz. CS közben mondjuk 1-et, de az sokkal durvább igénybevétel. A töltõbölcsõ réz érintkezõinek felülete idõrõl-idõre eloxidálódik. Ilyenkor nem érintkezik, ergo nem tölt. Három havonta fél másodperc kaparászás, és minden megy tovább.
Az MX1000-rõl nincs tapasztalatom, mert mikor ezt vettem, az még nem volt, azóta pedig nincs okom cserélni.
Hali! Nem tudom, nekem válaszoltál? Mert én a két logitech egér közül választanék.
Én régebben vettem egy intellimouse 4-et,de azóta sem használom.vagyis nem is használtam szinte egyáltalán.Sajnos a görgetõ gombja elég lassan reagál,szerintem gyárilag ilyen,mert olvastam fórumban hogy más is panaszkodott erre.
Pntosabban a görgetés az jól mûködik,csak ha gombként használom,akkor nem túl jó.Én meg elég sokat használom arra.
Tehát ha fontos hogy jól reagáljon az a gomb is,akkor ne vegyél szerintem ilyet..
Bár lehet nem mind ilyen...

Sziasztok!
Valaki segítsen. Melyik egeret vegyem? Logitech MX 1000 vagy MX 700???Nem hiszem hogy vadiújat kéne vennem.
Nekem õszintén a 700 formája jobban tetszik, de az 1000-es meg lézeres ami elvileg jobb mint a sima optikai. Van valakinek ilyen egere a 2 közül? Leírná a friss véleményét? Hogy akksi hogy bírja, és a legfontosabb, hogy elrántásoknál nem marad-e ott a kurzor. Köszi szépen. Sziasztok
Re. Most szeretnék venni egy msi intellimouse explorer 4.0-t , de az égvilágon sehonnan nem tudom beszerezni. Egyedül a redtower.hu-nál lehetett volna , de egy hét után közölték , hogy nem lesz ilyen egerük.
Ebben kérnék segítséget !

ui: a mostani egerem egy egy éves razer diamondback plasma , akit érdekel , privi !

véleményem szerint azért jobb a Razer, mert az játékra van fejlesztve direkt(pl:lézeres,7gomb, stb.)
na most én nemtom te mire szoktad használni az egeret, de ha játékra akkor a Razert ajánlom(tapasztalatból), de ha nem játszol hanem pl netezel meg hasonló, akkor jó az x7,j a és az x7 is jó játékra(szinte minden egér jó játékra) csak é azt még nem használtam.

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

laca103
Gyerekek mi lehet a gond van egy fasza Genius optikai egerem és egy évi hazsnálat után cska úgy meghalt. egyik másodpercrõl a másikra. világított alul meg minden csak eccerûen meghalt. nem akadozott elötte meg semmi. éppen céloznám be a csávó fejét oszt kinyírnak mert meghalt az egér...
biztos nem kábelhiba. Tudtok valami gyógyírt?(azóta 2 db nem optikai Geniusom ment halálra pont ugyanígy...)

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

modellmaker
Hali!

Kinéztem magamnak egy A4Tech RP-680-as egeret. olyan 5000Ft körül van.

Ami idáig vezett hogy lézeres vagy rádiós legyen mert már nem díjazom a vezetéket..

Szerintetek lézereset nézzek inkább? Ez a 800dpi elég. Direkt nem gamer egér, mert arra nincs szükségem, amennyit én játszok.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MadBence
Hali! Nem zudjátok mitõl van az, hogy ez egerem néha felugrik az egyik sarokba? Mert már próbáltam egérpaddal, anélkül, ki is tisztítottam már vagy 1000x.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Pheel
A Lada vagy a Suzuki is nyújt annyit papíron, és még olcsóbb is, mint egy Ford vagy Toyota. Ha nem látod a különbséget, akkor az A4Tech a te egered. Vedd meg!
fistin
valaki azt mondja meg mitõl jobb mondjuk egy razer, vagy egy logitech pl (azért ezt hozom fel példának, mert ilyenem van) egy A4 Tech x7 tõl???
majdnem megegyezik a teljesítmény, ár triplája, vagy még több... ezt nem tudom felfogni

MS 4.0-t felejtsd el, szériahibás bennük a gombok alatti mikrokapcsoló. Jó ha 1-2 hónapot kibír. Akkor már inkább az utódja, az MS Comfort Mouse 3000.
Sziasztok!

Szerintetek, az oldalirányú görgõ mozdítást kihasználja az ember? Netezem vele, meg játszom is.

Logitechben csak a G5 van ami ezt tudja.. Vezetékest néztem ki magamnak, ugyanis semmi kedvem az akkukat cipelni a markomban. Sztem nehezebb a wireless egér, mint a vezetékes és gondolom nem oly pontos vagy mi. (nem néztem még utána)
Szal kérek infókat ez ügyben.

Eddig kinéztem megamnak a MS intellimouse explorer 4,0 vezetékest és a
Logitech G5 t, de azt kissé drágállom.

Ám ha lenne Logitech G15 magyarkiosztással, (sztetek kijön?)akkor lehet, egye fene megvenném a G5 öt is.
Az elõzõ egerem is 6 évig szolgált, ezért gondolom.
Oksa köszönöm a választ!

Pheel
Öreg/ócska/idejétmúlt. Cseréld ki! Nekem is volt, el is romlott. Ahogy nézem a konfigodat, kifutja egy rendes egér.
Üdv néktek!
Egy A4Tech WOP-35 optikai egerem van és mostanság van vele egy kis(nagy) baj, mégpedig az, hogy néha behülyül (fõleg játék közben) és ha pl CoDozok az egér mozdítatásakor lõ és a gomb lenyomásával mozog😊
Kérlek segítsetek mi lehet a probléma...
Üdv
Csingacsguk

Hi

Lenne 1 lama kérdésem.
az egérgyorsítás az mire való?
+esetleg Razer copperhead-ról ha esetleg van valami tapasztalat

kösy
fistin
http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=103&MNO=X-718

na ilyen!

fistin
persze nem ilyen szín, de hát most na... xD

fistin

fistin
hát nem nagyon találtam olyat sehol sem, igaz nem is nagy õrültséggel kerestem utánna, helyette bementem egy boltba, megláttam egy a4tech x7-es 2000dpi-s egeret 6200HUfért, és megvettem...
jót, avagy rosszat cselekedtem? 😄
vki azt mondja jók az egerei, vki meg hogy nem..

Nemtom hol laksz, de mm/satrunban már tuti van. Nálunk még sima kiskerben is kapható már. Én ausztriában vettem, még az itthoni megjelenés elõtt jóval.
fistin
már csak kell találjak egyet 😊

Hónapok óta használom, teljesen elégedett vagyok vele.
fistin
az zsííír!!
és ez mûködõképes is ennyi pénzért? <#idiota> 😄, mert akkor szaladok egyért a boltba!

MS Comfort 3000 - 18-20 euro
Már itthon is lehet kapni, szinte mindenhol.
1000dpi-s.
fistin
hali!
szeretnék venni elég elfogadható áron (nem 20e HUF 😄) egy kimondottan gamer egert, de nincs elképzelésem sem, hogy milyent! néztem logitech mx510/518-asokat, de az árát azért soknak ítéltem! kevesebbért már nem is lehet normális egeret kapni? ennyiért vesz az ember még 512 ramot :F
vagy már egy kisebb vidkarit<#ijedt>
ha más megoldás nincs, ideje gyûjteni a logitechre, de én szeretném hogy legyen más megoldás 😊

Titan
Ilyenkor kialszik az egér "szeme" is? Eszköz leválasztva/csatlakoztatva ablak nincs véletlenûl?

Balidani
pls 😛

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Balidani
Hali, remélem ezt olvassa valaki mert van egy problémám ami hihetetlenül idegesít. optikai egerem van, USBs. Néha csinál egy olyat, hogy a gép kiad egy hangot és lefagy 3 mpre és meg se mozdul. Nem tudjátok hogy miért lehet ez és mivel lehet segíteni rajta? Tisztára az idegeimre megy gamelés közben...

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

CzGobe
Egyik haverom most vett 2 db golyós USBs egeret fejenként 1 ezresért! 😄DDD golyós USBs 😄

eom$

eNiX
a márkájuk semmitmondó...

keine Signatur

eNiX
igazad van most h mondod a golyósra gondoltam (a saját Logitech, "golyós"). amúgy a sulis és könyvtári gépeken van optikai szal nemtom h hány HUF.

keine Signatur

Pheel
Egyébként az, hogy görgõs-e egy egér, nem igazán befolyásolja azt, hogy optikai érzékelõ alakítja-e át a mozgását vagy sem. Amire te gondolsz, az a golyós, esetleg mechano-optikai egér.
Logitech egereket próbáltad?

Pheel
Esetleg próbálkozz az 500+ HUF kategóriában is...