Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
De angolul nem tudok, a magyarok meg úgy látom b....ak ilyen infókat kiírni...
MX1000 is the same weight as the MX700 (6oz)
Forrás
6 ounces = 170.097139 grams
Kalkulátor
Árakról fogalmam sincs, tekintve, hogy több, mint 3 éve vettem csomagban billentyûzettel. (Cordless Desktop MX)
Google megint a barátom volt. (Szeretek mások helyett keresni)
Logitech: MX700 Cordless Optical Rechargeable 18.000,- Ft
Forrás
Technikai paraméterek ügyében a www.logitech.com oldalt ajánlom figyelmedbe.
Nem csinál olyat, hogy ott marad a kurzor. Ez egy prémium Logitech egér. Nem hibázik. Legalábbis nálam.
Az optikai és a lézeres közötti különbséggel kapcsolatban szintén az elõbbi weboldalt ajánlom. Ha nem megy az angol, akkor célszerûen .hu végzõdéssel.
Jó lenne ilyen infókat megtudni az MX1000-rõl is... Mondjuk hogy hány gramm, mert azt mondják hogy elég nehéz. Az MX700 hány gramm akksival?
Nem csinál olyat az MX700 hogy ott marad a képernyõn rántásnál??
A hozzászólásom jobb alsó sarkában ott van hogy Válasz SeLFisCH üzenetére.
Az egér precíz, megbízható, pontos. Kicsit kopik róla a festék, de alig észrevehetõen, teljesen esztétikus maradt. Miután jelzi, hogy tölteni kellene, még 4-5 órát kihúz. CS közben mondjuk 1-et, de az sokkal durvább igénybevétel. A töltõbölcsõ réz érintkezõinek felülete idõrõl-idõre eloxidálódik. Ilyenkor nem érintkezik, ergo nem tölt. Három havonta fél másodperc kaparászás, és minden megy tovább.
Az MX1000-rõl nincs tapasztalatom, mert mikor ezt vettem, az még nem volt, azóta pedig nincs okom cserélni.
Pntosabban a görgetés az jól mûködik,csak ha gombként használom,akkor nem túl jó.Én meg elég sokat használom arra.
Tehát ha fontos hogy jól reagáljon az a gomb is,akkor ne vegyél szerintem ilyet..
Bár lehet nem mind ilyen...
Valaki segítsen. Melyik egeret vegyem? Logitech MX 1000 vagy MX 700???Nem hiszem hogy vadiújat kéne vennem.
Nekem õszintén a 700 formája jobban tetszik, de az 1000-es meg lézeres ami elvileg jobb mint a sima optikai. Van valakinek ilyen egere a 2 közül? Leírná a friss véleményét? Hogy akksi hogy bírja, és a legfontosabb, hogy elrántásoknál nem marad-e ott a kurzor. Köszi szépen. Sziasztok
Ebben kérnék segítséget !
ui: a mostani egerem egy egy éves razer diamondback plasma , akit érdekel , privi !
na most én nemtom te mire szoktad használni az egeret, de ha játékra akkor a Razert ajánlom(tapasztalatból), de ha nem játszol hanem pl netezel meg hasonló, akkor jó az x7,j a és az x7 is jó játékra(szinte minden egér jó játékra) csak é azt még nem használtam.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
biztos nem kábelhiba. Tudtok valami gyógyírt?(azóta 2 db nem optikai Geniusom ment halálra pont ugyanígy...)
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Kinéztem magamnak egy A4Tech RP-680-as egeret. olyan 5000Ft körül van.
Ami idáig vezett hogy lézeres vagy rádiós legyen mert már nem díjazom a vezetéket..
Szerintetek lézereset nézzek inkább? Ez a 800dpi elég. Direkt nem gamer egér, mert arra nincs szükségem, amennyit én játszok.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
majdnem megegyezik a teljesítmény, ár triplája, vagy még több... ezt nem tudom felfogni
Szerintetek, az oldalirányú görgõ mozdítást kihasználja az ember? Netezem vele, meg játszom is.
Logitechben csak a G5 van ami ezt tudja.. Vezetékest néztem ki magamnak, ugyanis semmi kedvem az akkukat cipelni a markomban. Sztem nehezebb a wireless egér, mint a vezetékes és gondolom nem oly pontos vagy mi. (nem néztem még utána)
Szal kérek infókat ez ügyben.
Eddig kinéztem megamnak a MS intellimouse explorer 4,0 vezetékest és a
Logitech G5 t, de azt kissé drágállom.
Ám ha lenne Logitech G15 magyarkiosztással, (sztetek kijön?)akkor lehet, egye fene megvenném a G5 öt is.
Az elõzõ egerem is 6 évig szolgált, ezért gondolom.
Egy A4Tech WOP-35 optikai egerem van és mostanság van vele egy kis(nagy) baj, mégpedig az, hogy néha behülyül (fõleg játék közben) és ha pl CoDozok az egér mozdítatásakor lõ és a gomb lenyomásával mozog😊
Kérlek segítsetek mi lehet a probléma...
Üdv
Csingacsguk
Lenne 1 lama kérdésem.
az egérgyorsítás az mire való?
+esetleg Razer copperhead-ról ha esetleg van valami tapasztalat
kösy
jót, avagy rosszat cselekedtem? 😄
vki azt mondja jók az egerei, vki meg hogy nem..
és ez mûködõképes is ennyi pénzért? <#idiota>#idiota> 😄, mert akkor szaladok egyért a boltba!
Már itthon is lehet kapni, szinte mindenhol.
1000dpi-s.
szeretnék venni elég elfogadható áron (nem 20e HUF 😄) egy kimondottan gamer egert, de nincs elképzelésem sem, hogy milyent! néztem logitech mx510/518-asokat, de az árát azért soknak ítéltem! kevesebbért már nem is lehet normális egeret kapni? ennyiért vesz az ember még 512 ramot :F
vagy már egy kisebb vidkarit<#ijedt>#ijedt>
ha más megoldás nincs, ideje gyûjteni a logitechre, de én szeretném hogy legyen más megoldás 😊
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
keine Signatur