Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden lyuik beforr a fültágíton kívül. 😉 Hozzáténe azok a lyukak amit pc által készültek 😄 😄
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
Bocsi... csak fáradt voltam😊
Am nekem is jó ideig volt pl Monroe Piercing-em de fél év után kiszedtem...mert eléggé nagy divat lett..fõleg az ilyen tipikus "kispicsák" körében.. és még mindig ott a nyoma.. A nyelv piercingemet is kiszedtem.. mert az tényleg meguntam. De a köldök piercingemet soha nem fogom megunni😊 az a FAVORITE
pred
1 éve bentvan majdnem sztem azért 30 perc alatt nemfog visszanõni, legalábbis annyira nem h ne tudjam visszatenni.
Ha még mindíg keresel studiót
Gyere ide:
Bp. V. ker Kecskeméti utca 2.
Kerezsd Szunyi-t
De utána vissza akarom tenni mert azért ennyire még nem untam meg. Majdnem 1 éve bent van (úgy h sosem volt kiszedve)....ez a fényképezés max 1 óra lesz összesen (elmenni,megcsináltatni,hazajönni piercinget visszatenni) de számoljunk legmaxabb 1,5 órában. Szal ennyi idõ alatt gondolom nem nõ még vissza semmit a seb nem?
Mivel lány vagyok😄
Nekem is volt anyelvbe és nekem cseppet se fájt...végig röhögtem😄
bár én mind a három piercingemet végig röhögtem (ebbõl már csak egy van😄)
meg a 2 tattomat is😄
de amihez erõ kitartás kell sztem az az ..ha alszik vki melleted és horkol..na attól végem van...olyankor nagyon tudnék ártani szeretett embertársamnak😄
és neki se fájt😊
nekem semmise okoz fájdalmat!!4...csak az aranyér..azt nem szeressük
Huh, nem semmi fájdalomküszöböd lehet ilyeneket csináltatni...
Lényegtelen mi mit ajánlunk,nézz be egy helyre,nézd meg tiszta-e és teljesítik az alapvetõ követelményeket,amiket te támasztasz... Azonban vannak dolgok,amiket kötelezõek:
-gumikesztyû
-fertõtlenített eszközök (frissen kicsomagolt jó lesz)...
ha nem ezt tapasztalod azonnal vedd távozóra a figurát! <és ezt már halálosan komolyan mondom...>és ezt már halálosan komolyan mondom...>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
nyelvpiercinget szeretnék.Ez lenne az elsõ "ékszerem", a legeslegelsõ. Kíváncsi vok milyen helyeket ajánlotok pesten, ahol frankón tudják megcsinálni. köszönöm a válasz(oka)t!!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
pred
Ha ismerõs vagy barátnõ szúrja, szerezzetek steril szérum 1-es tût kórházból (nem tudom gyógyszertárban vagy omkerben lehet e venni).
Brutálisan néz ki (vastag) de hidd el kelleni fog. Ha kicsi a tû, nehezen fog a fülbevaló belemenni a lyukba. Én is ezzel csináltam.
Én magamnak szúrtam 2-2-t, kibírtam.
pred
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és ha valaki tudja h szakszerûen hogy megy ennek az egésznek a menete, hogy lövik át a fülem, belerakják stb.. azt megkérném hogy írja le. köszii