Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki mondta neked h nem forr be lp az orr sajna téved ugyanis az for be a nyelv utánn a leghamarabb.
Minden lyuik beforr a fültágíton kívül. 😉 Hozzáténe azok a lyukak amit pc által készültek 😄 😄

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

Szerintem nem fog benõni, esetleg kicsit hártyásodni amit persze át tudsz az ékszerrel nyomni.

Csibusz
Hát az a szpkeee az szõke akar lenni😄
Bocsi... csak fáradt voltam😊
Am nekem is jó ideig volt pl Monroe Piercing-em de fél év után kiszedtem...mert eléggé nagy divat lett..fõleg az ilyen tipikus "kispicsák" körében.. és még mindig ott a nyoma.. A nyelv piercingemet is kiszedtem.. mert az tényleg meguntam. De a köldök piercingemet soha nem fogom megunni😊 az a FAVORITE
predator1982
na abruzzit asszem én sem értem, mármint sztem niveának sem az értelmezéssel van a gondja, csak szerintem õ is úgy van vele ahogyan én is, hogy ne csináltasson az piercinget aki már egy éve unja....vagy mi....ha sokáig hordod a piercinget egy idõ után sztem már be sem forr, én azt hallottam hogy az orrba pl. soha nem forr be a luk. ha már most unod akkor jól gondold meg hogy te tényleg akarod e hordani, és addig szedd ki amig még van esélyed hogy beforr, nekem hosszú évek óta megvannak a piercingjeim, és nem szedem ki õket még fénykép erejéig sem.

pred

Az ajkamon van oldalt. A hely ahol a képet csinálják kb 8 perc séta, szal odavissza max 20 perc. Képkészítés meg ha nemkell várni sztem nemtöbb 5 percnél, szal max fél óra alatt megvan minden. Elõzõ hsz kicsit túlzás volt 😄
1 éve bentvan majdnem sztem azért 30 perc alatt nemfog visszanõni, legalábbis annyira nem h ne tudjam visszatenni.
Nivea
én 22 éves vagyok nem értem az ilyen szavakat mint pl szpkeee. fordicsál nekem lécci!

Csibusz
Juj tényleg okééé ez eléggé szpkeee volt😄
Meghát szerintem 1 kép készítés nem tart sokáig. Vagye ki rögtön elötte és ha nem tudja visszatenni közvetlen utánna akkor még otthaon is becsúszik az.

Üdv!
Ha még mindíg keresel studiót

Gyere ide:

Bp. V. ker Kecskeméti utca 2.

Kerezsd Szunyi-t

Nivea
gondolom az ajkában, mert ha a nyelvében lenne hülyeség lenne kivenni mert ugyse láccika képen v ha igen akkor elég hülye kép!😄

Csibusz
Nekem sajna a nyelvemen, bár azt mindig éri nyál... fél óra volt és benõtt.. bár nem tudom, hogy neked pontosan hol van a piercing😊
Csáó! Holnap megyek fényképet csináltatni jogsiba, számban van piercing és úgy döntöttem h amíg csináltatom kiszedem. Nemtudom meddig lesz bent de 10 évig tuti nem és nem akarom sztem már 25 éves fejjel sem azt nézegetni a jogsimban h piercingem vót ennyi idõsen 😄
De utána vissza akarom tenni mert azért ennyire még nem untam meg. Majdnem 1 éve bent van (úgy h sosem volt kiszedve)....ez a fényképezés max 1 óra lesz összesen (elmenni,megcsináltatni,hazajönni piercinget visszatenni) de számoljunk legmaxabb 1,5 órában. Szal ennyi idõ alatt gondolom nem nõ még vissza semmit a seb nem?
predator1982
hentessi??? asszem az a vezetékneve..nekem osztálytársam volt egy évig😊

pred

Nivea
gergö aki mindent fogo nélkül szur?

nekem nemfájt.....Gergõ csinálta,a világ legjobb piercingese XD...mondjuk röhögni nem volt idõm,de azért jó,h nem ájultam bele a székbe 😛<#buck>

Csibusz
Nekem nem kellet Price Albert hogy a nyelvembe szurassak😛 de még princes albert sem😄
Mivel lány vagyok😄
Nekem is volt anyelvbe és nekem cseppet se fájt...végig röhögtem😄
bár én mind a három piercingemet végig röhögtem (ebbõl már csak egy van😄)
meg a 2 tattomat is😄
meg a nagyi juhtúrós sztapacskájához!!!az elviselhetetlen!!!

de amihez erõ kitartás kell sztem az az ..ha alszik vki melleted és horkol..na attól végem van...olyankor nagyon tudnék ártani szeretett embertársamnak😄

jah és tartottam régen szaravasbogarakat!!ahhoz kell a fájdalomküszöb!!---

jah..kutva nagy a fájdalomküszöböm..eccer átmentem az öcsém fején biciklivel is..

és neki se fájt😊

nekem semmise okoz fájdalmat!!4...csak az aranyér..azt nem szeressük

<#guluszem1><#wilting>
Huh, nem semmi fájdalomküszöböd lehet ilyeneket csináltatni...

Nivea
csak price albert után leszel képes arra h a nyelvedbe is szurass.

Trisztin
elsõ és legeslegelsõ piercingnek kizárólag intim ékszert ajánlanaK 😊 ha az után még mindig akarod,akkor kaphatsz másikat is 😊

Lényegtelen mi mit ajánlunk,nézz be egy helyre,nézd meg tiszta-e és teljesítik az alapvetõ követelményeket,amiket te támasztasz... Azonban vannak dolgok,amiket kötelezõek:
-gumikesztyû
-fertõtlenített eszközök (frissen kicsomagolt jó lesz)...
ha nem ezt tapasztalod azonnal vedd távozóra a figurát! <és ezt már halálosan komolyan mondom...>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

régen még középsulis pincsukoromban nekem is voltak hasonlók..csak az ujjak voltak cérnával bevarrva...az ujjak fölsõ része..bõr allat..

Nivea
sehol! nyelvpiercingeket betiltoták már! mert tul veszélyes!

hy
nyelvpiercinget szeretnék.Ez lenne az elsõ "ékszerem", a legeslegelsõ. Kíváncsi vok milyen helyeket ajánlotok pesten, ahol frankón tudják megcsinálni. köszönöm a válasz(oka)t!!
Trisztin
egy másik topicban találtam ezt a képet...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

jaj,és még valami....voltam a westendben,kicsit elcsesztem a menetet az egyik pc-mben....mind1,a lényeg,h alapból ilyen bunkók és lenézõek,vagy csak idõnként van agylágyulásuk?....nemtom,sokan mondták,h ne menjek,de gondoltam csak egy kis golyót kéne letekerni,nem nagy ügy....meghát a közelben volt,szal jól jött....tapasztalatom.;hát,többet a büdös életbe nem megyek.....<#hawaii>

jaajjj,most mit veszik "egyesek" ilyen komolyan azt a nyamvadt fülbevalót....könyörgök....szúrnak rajta,és készen van,nem kell bepánikolni,legfeljebb begyullad,de mivan akkor? Nekem is van "pár".....de emléxem,nem voltam beszarva egyik elõtt sem<#pardon1><#buck>

szjuca
Igazán nincs mit!<#integet2>

köszi a korrekt választ😊

szjuca
Nekem 3-3 az arány. Nekem sem forrt be, most 1-1 et használok. Idõnként megjáratom a lyukakat, hogy ne forrjanak be. Amíg terhes voltam, a köldökpiercing lyukját is hetente 1x megjárattam, nem forrt be, örültem nagyon.

predator1982
nekem anno zsákvarrótûvel nyomta át a nõvérem:-) tényleg ki lehet birni, és belefért a fülbevaló. két luk az alapból volt, azt még babakoromban szúrták, aztán mi még rákontráztunk öttel:-) öszvissz hét luk lett, de ma már csak a két alaplukat használom, de érdekes, mert van amelyikbe még most is tudok fülbevalót rakni, mert nem forrt be...

pred

szjuca
Nekem se. <#vigyor3><#wave>

Nivea
nem baj<#idiota>

szjuca
Nem nekem lesz a fülbevaló.
Nem fültágításról van/volt szó.

Nivea
mármint nem neked hanema srácnak

Nivea
aza különbség h neked nem 32es tágitot raknaka füledbe hanem egy fülbevalot. semmi bajod nem lesz töle!

szjuca
Még valami eszembe jutott.
Ha ismerõs vagy barátnõ szúrja, szerezzetek steril szérum 1-es tût kórházból (nem tudom gyógyszertárban vagy omkerben lehet e venni).
Brutálisan néz ki (vastag) de hidd el kelleni fog. Ha kicsi a tû, nehezen fog a fülbevaló belemenni a lyukba. Én is ezzel csináltam.

szjuca
<#nezze> #805

szjuca
Szia! Minden a fertõtelnítésen múlik. A füledet is le kell, meg a fülbevalót is. Nem fog semmi történni a füleddel, egy rövid ideig fáj, de ezt gondolom tudod, mivel át fogják szúrni. A lényeg, a fülbevalót gyakran mozgatni kell a lukban, mert a termelõdõ sebváladéktól "beragad". Szoktak ajánlani antibiotikus kenõcsöt is, ehhez a mozgatásos akcióhoz.Kb 1-2 hét a teljes gyógyulás. Ja és természetesen tiszta kézzel mozgasd, nehogy tényleg begyulladjon. Nem kell félni, nem nagy dolog. Gyorsan túl lehet esni rajta.
Én magamnak szúrtam 2-2-t, kibírtam.

Nivea
eggyeik haverom berakta a 32est és elfeketetdd a fülcimpája egy része és elkezdett erösen hámlani! még h nem rohad le?

nem szó szerint értettem. haha 😊 de köszi az infot

NeverwinterKING
😄D

\"You are fucking crazy people!\"

predator1982
de hülye vagy te bazz, mitõl rohadna le a füled???? de ja, csak fertõtleniteni kell, ha rosszul csinálod, maximum begyullad, de nem rohad le....

pred

Punker
fertõtlenít átszúr/lõ és kész.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

csoki. szeretnék a bal fülembe egy fekete csillag fülbevalót. sok ismerõsöm van aki át tudja szúrni úgy ahogy kell csak féltenek hogy lerohad a fülem vagy valami bajom lesz. megéri kiadni 1500 frintot kozmetikusnak vagy valakinek akinek az a munkája? vagy aki már többször csinált és nem volt rá panasz azzal meglehet csináltatni?
és ha valaki tudja h szakszerûen hogy megy ennek az egésznek a menete, hogy lövik át a fülem, belerakják stb.. azt megkérném hogy írja le. köszii

NeverwinterKING
sztem még a 14es is sok :| 10es optimális szvsz

\"You are fucking crazy people!\"

egy éjszakára kivettem a 18ast és reggel alig bírtam belerakni a 14est 😄