Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
hát akkor ne nagyobbitsd sztem tovább, de te tudod, de az már nem fog beforrni...valszeg jogásznak pl már nem fognak felvenni:-)

pred

Nivea
én a te helyedben egyböl belebasznék egy 30asat h megbotránkoztassak mindekit! h lássák h csakazért is van kitöl félni😉

óóóóó te defektes fülû😄<#mf1><#mf2>
már a fülemben van 😄
Soldiers
hát én nem raknám a fülembe utána meg ha kiveszed lehet látni hogy defektes a fülled ja sztem is rakj máshova

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ott tartok hogy már 18 as van 😛 és azért kérdezem, mert féltem a jövõm
predator1982
én nem ellenzem a fültágitót, de sztem inkább máshová rakass!

pred

szjuca
Szia! Piercingbõl többféle is lehet, pl amit Nivea is írt.
Szerintem általánosabb a bõr alatti golyók beültetése, a másik fajtánál nagy a sérülésveszély. (ezt én gondolom így)
Hogy hogyan képzeld el?
Mint egy kukoricagránát!<#nevetes1>

sziasztok. egy fontos kérdésem lenne. ha van mondjuk fültágítóm, akkor azzal ha késõbb munkát keresnék, akkor kevés esélyem lenne arra hogy munkát kapjak? tudom hogy az emberekben nagy az elõítélet, és ezért félek hogy elrontom a jövõmet ezzel <#conf>
inkább nem, mert van barátnõje

ha az óvszerhasználaton gondolkozol vele kapcsolatban akkor inkább kérd meg, hogy mutassa meg 😊)

-the invisible-

van benne vmi...nade azért nem nyugtattál meg 😄

Nivea
azok ne szurjanaka péniszükbe piercinget ha ilyen maradiak😄 amugy meg bogyot tekerjenekrá ne szegecset

vannak még olyanok...

Nivea
ki használ manapság ovszert?😄

predator1982
ez jó kérdés....

pred

lehet hülye kérdés...de ezzel az óvszerhasználat rögtön ki is van lõve, nem?<#wow3>

predator1982
de vannak ilyen bõl alatti golyók is nem???

pred

Nivea
mondjuk képzeld el h egy megy be ahugycsövön és alul jön ki egy függölegesen keresztüla makkon egy viszintesen. ez eddig 3 akkor egy a fitymafékbe és még 2 valahol

Soldiers
oksa thx

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

NeverwinterKING
aha ez ajakba való pc

\"You are fucking crazy people!\"

sziasztok
nekem egy férfi ismerõsömnek állítólag 6db piercingje van...intim helyen...tudnátok linket dobni, h mégis h kell ezt elképzelni? 😊

Soldiers
[/img]
hello ez a piercing ajakra való??

Soldiers
[/img]

NeverwinterKING
de lehet h épp fordítva 😊 nagyon sok van és azt hiszi h jól áll v nemtom 😄

öhhöm.....ez egy csöppet durva,én nem igen csináltatnék olyat....hát ha valaki ennyire ki akar tûnni a többi ember közül,képzelem,milyen kevés önbizalma lehet....

Nivea
mivel oda irtam h benöne könnyen az inny mellé én se gondoltam h az álát szurta keresztül!😄

NeverwinterKING
kira^^
várok

predator1982
ó drága majd megmutatom, csak nem tom felrakni a jelenlegi méretében a képeket, majd lekicsinyitem, és felrakom, jó?

pred

predator1982
ezt nem az arcán keresztül szúrta, hanem van az egyik oldalon is, meg a másikon is, a másik végén ott a golyó

pred

Csibusz
Fúj.. Azért határok vannak xD
Ez nagyon undorító:S
és..és..és ez egy lány is asszem ahogy kiveszem😛
Undi😛
Csunya:p
Ennyi😛
NeverwinterKING
ez durva 😮OO nagyon nem tecc xD

Nivea

Ez szettek h van szurva? és szeretek benöne könnyen az ékszer az inny mellé?

NeverwinterKING
akkor sztem mindenki megmutathatja a magáét 😮 😄
én predre vagyok kíváncsi<#puszis>

Csibusz
igen, de csak du. mert akkor érek haza😊 Olyan 2-3 körül tessék felnézzni😊
és mutatsz egy képet róluk?? (tattoo)<#vigyor3>
Csibusz
Sziasztok én most hozzászólok a beszélgetéshez.😊
Na nekem is kb 14 évesen lett meg a köldök piercingem, és egyáltalán nem bántam meg😊 Aztán jött egy nyelv és egy moonroe piercing, de a nyelvet kiszedtem mert juj hogy tudok vele smárólni tudni akarta akkori párom...(na igen sztem is hülyeség vlt kiszedni, rá fél órára benõtt) DE nem bántam meg😊 Már nem is hiányzik a Moonroe piercinget meg kiszedtem mert kb 10 lányból 1-nek ha jól áll😊 És nem kockáztattam😊
14 évesen nekem lett a bal lapockámon egy fecskefarkú pillangó nonfival kombinálva (színes) és azt sem bántam meg mai napig ott csüng rajtam (17 éves vagyok) most csináltattam egy nonfit a derekamra (a tattoos srác azt mondta ilyet még nem látott 😊 eléggé egyedi😊 ) És ezt sem fogom megbánni😊 Szóval szerintem, ha valaki elhatározza hogy csinál egy Piercinget, Tattoot, akkor az úgy határozza el magát, hogy örökké ott marad, vagy ha le is szedeted:
1. Eléggé kölcségess
2. FÁJ (nem tapasztalat, csak haver mesélte)
predator1982
jéééé tényleg igy van, ezt a mese közben adták, viszont erre már nem emlékeztem, csak arra, amit le is irtam😄DDD te de szerintem nem ez ennek a totyiknak a profilja..

pred

A mai nap éppen megfelelõ arra
Hogy a hangya Holdra szálljon!
Szánkba cukorkák repüljenek
A varázslat valósággá váljon!

Trisztin
nem úgy értettem... hanem,hogy rögtön a véglegesnek célzott mûanyag alapú piercinget rakta be... nem várt a gyógyulásra meg ilyenekre...

ebbe rossz belegondolni, szinte látom,ahogy rádagad a piercingre a nyelve... <#csodalk><#csodalk>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Nivea
rögtön? tü és szurás nélkül?:S

Trisztin
Kicsit lemaradtam úgyhogy gyorsan visszaovlastam ... érdekes,mert mikor 4 éve csináltattam a piercinget ... akkor a srác is rémtörténeteket mesélt a Westendes szalonról...

mesélte,hogy ott rögtön berakták a mûanyag piercinget és,hogy találkozott olyannal,akinek begennyesedett a nyelve...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

predator1982
tán a dédi, ááááá dehogy, ááá dehogy. majd segit rajtunk a mesét rejtõ, szivárványszin ejtõ ernyõ....

pred

tágas égen andalog tán te vagy vagy én vagyok....

predator1982
áááá dehogy...

pred

vhol szerintetek lehet szerezni 9mm-es fekete patkot? nem 8 nem 10, hanem 9 :\

Nivea
itt szerelem lesz😄

predator1982
ok mesélhetsz, vevõ vagyok a jó sztorikra😄DDDD aggódni meg nem aggódom, hahh pasiért soha sem kell aggódni....

pred

te,te mnmnnnnmm,,há' ne basszá fel😊...a brémmel majd lesz ki foglakozzon ne aggógyá😊)..de ha gondolod majd elmondom mien volt😄DD

predator1982
igy is szétcsattan a bréd, ahogy irtad, úgyhogy szerintem ne folytasd a gondolatmenetedet😄DDDD

pred