Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pred
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Szerintem általánosabb a bõr alatti golyók beültetése, a másik fajtánál nagy a sérülésveszély. (ezt én gondolom így)
Hogy hogyan képzeld el?
Mint egy kukoricagránát!<#nevetes1>#nevetes1>
-the invisible-
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
nekem egy férfi ismerõsömnek állítólag 6db piercingje van...intim helyen...tudnátok linket dobni, h mégis h kell ezt elképzelni? 😊
hello ez a piercing ajakra való??
\"You are fucking crazy people!\"
pred
pred
Ez nagyon undorító:S
és..és..és ez egy lány is asszem ahogy kiveszem😛
Undi😛
Csunya:p
Ennyi😛
én predre vagyok kíváncsi<#puszis>#puszis>
\"You are fucking crazy people!\"
Na nekem is kb 14 évesen lett meg a köldök piercingem, és egyáltalán nem bántam meg😊 Aztán jött egy nyelv és egy moonroe piercing, de a nyelvet kiszedtem mert juj hogy tudok vele smárólni tudni akarta akkori párom...(na igen sztem is hülyeség vlt kiszedni, rá fél órára benõtt) DE nem bántam meg😊 Már nem is hiányzik a Moonroe piercinget meg kiszedtem mert kb 10 lányból 1-nek ha jól áll😊 És nem kockáztattam😊
14 évesen nekem lett a bal lapockámon egy fecskefarkú pillangó nonfival kombinálva (színes) és azt sem bántam meg mai napig ott csüng rajtam (17 éves vagyok) most csináltattam egy nonfit a derekamra (a tattoos srác azt mondta ilyet még nem látott 😊 eléggé egyedi😊 ) És ezt sem fogom megbánni😊 Szóval szerintem, ha valaki elhatározza hogy csinál egy Piercinget, Tattoot, akkor az úgy határozza el magát, hogy örökké ott marad, vagy ha le is szedeted:
1. Eléggé kölcségess
2. FÁJ (nem tapasztalat, csak haver mesélte)
pred
Hogy a hangya Holdra szálljon!
Szánkba cukorkák repüljenek
A varázslat valósággá váljon!
ebbe rossz belegondolni, szinte látom,ahogy rádagad a piercingre a nyelve... <#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
mesélte,hogy ott rögtön berakták a mûanyag piercinget és,hogy találkozott olyannal,akinek begennyesedett a nyelve...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
pred
pred