Piercing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
nem akarok kötekedni, de lehet hogy ezt a tudást nem a neten kellene felszedned....

pred

hello
szeretnék megtanulni piercinget szúrni...
meg tudja mondani nekem valaki akár privátban akár itt hogy mik az alapvetõ eszközök (tûk,fertõtlenítõk,érzéstelenítõk...stb.)
Alapvetõ higiéniai feltételek...utókezelések...kizáró okok...köszi
Nivea
akkor szurják általába mellé picivel ha a nyelvfék belog odáig, de ha átzsurod a nyelvféked nem lesz semmi bajod! de szurd akkor pont mellé! okoskodd ki!

sztomy69
bocs h sokat kérdezek, de akk pont oda szúrhatom ahol alul van a csík? tehát pont bele a csíkba, mert néztem otársamét, de az nem pont a csíkba van, hanem kicsivel mellette

lckrz.try.hu

Nivea
én már szurtam pár nyelvet és eddig eggyetlen egy gyereknek se bénult le a fél feje söt semmie! olyan már volt h eret találtam és bedagadt nagyon és ki kellet venni, de ez nem nyelv be volt. középen szurja szépen és akkor nem lesz baj még eret se találhat merta nyelvben 2 nagy ér fut csak az alján.

sztomy69
szal akk ha bárhol választok cs úgy randomra egy helyet a nyelven és beleszúrok, sehogy nem lehet semmi baja az illetõnek?

lckrz.try.hu

sztomy69
nem, nem az, de sok embernem szúrt már pc-t, és nemtom h azért mondta e mert azthitte h az enyémet kell átszúrni és nem volt kedve megcsinálni v azért mert télleg ígyvan

lckrz.try.hu

Trisztin
tippelek...
...nem egy hivatásos piercer az illetõ ugye??
(nem tudom honnan gondolom...olyan belsõ suggalat...)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

sztomy69
okok😊 nah ma beszéltem a gyerekkel aki mondta a lidocainos dolgot, megkérdeztem h kell nyelvet szúrni, sé aztmondta h õ nem is mer nyelvet szúrni mer vannak oan pontok amit ha átszúr lebénul a nyelv meg ienek. ien télleg van a nyelvbe?

lckrz.try.hu

predator1982
ja , de azt hiszem az annak aki érzékeny rá...használd nyugodtan, csak akkor ne nyeld le ennyi:-)

pred

sztomy69
yoyo, cs nekem még a patikus néni is mondta mikor venni akartam gyógyszertárba h nemlehet neki kiadni cs recepre mert szívleállást okozhat

lckrz.try.hu

predator1982
nem szerintem félre értetted, a nyelõcsöved meg az egész szád elzsibbadhat, és emiatt amig tart a lidokain hatása, addig szokták mondani hogy ne egyél, mert félrenyelhetsz. ilyennel majd akkor is fogsz találkozni, ha fogászatra mész és kapsz érzéstelenitõt, a fogdoki fogja mondani. nem baj amúgy hogy megkérdezted, csak ez evidens, inkább hivd fel a gyereket, és mondd el neki hogy ne legyen eltévedve:-)

pred

Trisztin
igne,mert a nyelõcsöved a szívedbe vezet....<#confused><#confused>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

sztomy69
jajj bocsmár h megmertem kérdezni vmit.
de nekem 1 gyerek aztmondta h elzsibbad a nyelõcsöved tõle meg a szived is elzsibbad ha lenyeled és belehalhatsz

lckrz.try.hu

Nivea
barátom szted nyálkahártya érzéstelenitöt használnálnak szájüreg érzéstelenitésére ha halálos méreg lenee?

NeverwinterKING
próbáld ki! majd várjuk a tapasztalatodat.

\"You are fucking crazy people!\"

predator1982
hát hülye kérdésre hülye válasz megy ne is haragudjál, hát hogy halnál már meg? a válasz nem!

pred

sztomy69
kössza komoly választ

lckrz.try.hu

predator1982
persze...<#wow3>

pred

sztomy69
kössz a választ cs még annyi h ha vki lenyeli a lidocaint akk abba belehal?😮

lckrz.try.hu

Értem köszi a tanácsot!
Akkor sztem leszokok a játékról 😊

Nivea
amugy ne játsz vele mert kitágul a piercing csatorna idövel. hát tesztelgesd h melyik jo melyik nem! de ha nagyon zavar h lekopik és nagyon játzsan akarsz akkor az ajkaddal és ne a fogaddal csináld!

kár 😞
Pedig jó mintájúak vannak...
És ami akrilból van?az is lekopna?
Gumi szárról vélemény? mennyire tartós?

Nivea
ha fém akkor nem kopik le, ha szilikon v müanyag akkor ilyen ratyi szar fos hugy!😄 csak gondolj bele jobban ha 2 anyagot egymáshoz dörzsörlsz akkor az eggyik kopik, általában a puhább halmazálapotu.

Ó de most tényleg ennyire ratyi hogy lekopik kis fogdörzsölgetéstõl?

Nivea
válassz. a fogad v a piercing?

Nivea
a nyelv elejétöl másfél 2 cmerre alulrola fék mnetén v közvetlen mellete és felül a kis ájatba jöjjön ki! könnyü . ügyeskedjél! ajánlom a 2.1es tüt mert azzal könnyeb behelyezni az ékszert.

Van olyan nyelvpc ami nem kopik le ha a fogamhoz dörzsölgetem?
Mert bnõmtõl kaptam egy terepmintásat de az csutkára lekopott úgyhogy kicseréltem kis fémgolyóra.Szeretnék venni újat csak félek hogy az is lekopik!Elég sokat szórakozom vele 😊

Trisztin
nagyjából arra,hogy ne te csináld ... (beszéld inkább rá,hogy menjen el egy igazi piercerhez)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

sztomy69
hy. ha a bnõmnek én akarom kiszúrni a nyelvét akk mire kell vigyáznom? kössza válaszokat😉

lckrz.try.hu

Nivea
én olyat egyszer probáltam eggyik haveromon csak kiprobálni, de csináltam egy lyukat kitágitotam kicsit alátoltama tüt, de akáhogy szenvedtem nem akart passzolni. végül a nagyob fele bement aztán akisseb is de nem volt az igazi ugyh azzonal kivettük. pedig szenvedtem vele v 15 percet a gyerek sok vrt vesztet😄

Az jó én is csináltam kemény 3 darabot.
A leujjabb most a microdermal orr hegy-nyeregig.
Amikor külföldön doliztam ott láttam egy tagot aki csinálta.
Szívás nagyon ... egyedi talpas volt az ékszer és baromi kicsi...

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

predator1982
fújj na olyat nem csináltatok

pred

Nivea
bemegy az orr alján középen a hegyénélés kijön a helye fölött középen!

predator1982
én sem tudom elképzelni azért is kérdeztem...

pred

Trisztin
izééé... hogyan????

predator1982
ajjjajj bazz , ez nagyon kellemetlenül hangzik:-)

pred

Nivea
tudod hova legnehezebb sztem? orrhegybe vertikálisan! h azzal szenvedtem egy keveset! oda csináltass!

predator1982
ok😄DDDD

pred

predator1982
asszem az államba fogom a következõt:-)

pred

Hol nincs még? <#zavart1>

Trisztin
rendezzünk szavazást a topicban,hogy hova legyen a következõ 8)

predator1982
komolyan mondom most már csináltatok egyet nálatok:-)

pred

predator1982
gergõ is állandóan nyomatja wiwen a reklámot:-)

pred

predator1982
ez nem a reklám helye, amúgy meg nem is értem mindenki andy-nél dolgozik?😄DDDDDDDDDDDD hányan vagytok ott?

pred

sziasztok ricsi vok az andys tattoonál dolgozom most kezdtem nemrég és vendégkör kéne ha vaéaki szeretne piercinget szuratni vegyen fel msnre vagy irjon emailt 5ezer ékszerel mindenhova.kivéve intim.
msn cimem és email egyben: [email protected]
Csibusz
Emlékszem, mikor nekem rakták be nyelvpiercinget. Aznap este tésztalevest ettem. Halál volt xD... Egy kanál leves, utána goo a tükör elé és kézzel lecsavarni a tésztát a piercingrõl 😛 de ez csak az elsõ pár kanálnál volt, utána belejöttem =)
predator1982
jaja nekem is mondták, bár én ettem, csak utána öblögettem:-)

pred

Trisztin
pont szóba akartam hozni a tejet...
...ott voltam,mikor barátnõmnek szúrták a nyelvét és mondták neki,hogy a tejtermékek kerülendõk...

...pedig aztán ilyenkore jól jönne a könnyen lejutattható lassi/joghurt/turmix...

😊
Én is kajálok rendesen ahogy tudok...
most is chipset eszek ahogy tudok 😛