Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretnék megtanulni piercinget szúrni...
meg tudja mondani nekem valaki akár privátban akár itt hogy mik az alapvetõ eszközök (tûk,fertõtlenítõk,érzéstelenítõk...stb.)
Alapvetõ higiéniai feltételek...utókezelések...kizáró okok...köszi
lckrz.try.hu
lckrz.try.hu
lckrz.try.hu
...nem egy hivatásos piercer az illetõ ugye??
(nem tudom honnan gondolom...olyan belsõ suggalat...)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
lckrz.try.hu
pred
lckrz.try.hu
pred
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
de nekem 1 gyerek aztmondta h elzsibbad a nyelõcsöved tõle meg a szived is elzsibbad ha lenyeled és belehalhatsz
lckrz.try.hu
pred
Akkor sztem leszokok a játékról 😊
Pedig jó mintájúak vannak...
És ami akrilból van?az is lekopna?
Gumi szárról vélemény? mennyire tartós?
Mert bnõmtõl kaptam egy terepmintásat de az csutkára lekopott úgyhogy kicseréltem kis fémgolyóra.Szeretnék venni újat csak félek hogy az is lekopik!Elég sokat szórakozom vele 😊
lckrz.try.hu
A leujjabb most a microdermal orr hegy-nyeregig.
Amikor külföldön doliztam ott láttam egy tagot aki csinálta.
Szívás nagyon ... egyedi talpas volt az ékszer és baromi kicsi...
www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34
pred
msn cimem és email egyben: [email protected]
...ott voltam,mikor barátnõmnek szúrták a nyelvét és mondták neki,hogy a tejtermékek kerülendõk...
...pedig aztán ilyenkore jól jönne a könnyen lejutattható lassi/joghurt/turmix...
Én is kajálok rendesen ahogy tudok...
most is chipset eszek ahogy tudok 😛