StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daemonervosa
jelenleg 30k val szenvedem lefele, de igy biztos idegrohamot kapok mire lejön 😄

Trolling is a art.

tnm
nekem általában nincsenek/nem voltak* ilyen népszerû dolgokkal problémáim.
beírtam valami torrent keresõbe. megkerestem egy jobb arányú zárt oldalról szóló találatot és regeltem, ha tudtam -ha nem akkor következõ zárt stb...-.
egy ~80GB-os pakk tuti, hogy freeleech lesz minden reges oldalon, tehát még arányodat is megalapozhatod, és nagy valószínûséggel jól is fog jönni, mert reges oldalak mögött általában akad egy-kát seed szerver.
arra ügyelj, hogy lehetõleg beszéld az oldal nyelvét!😊

*azért a múlt idõ, mert mostanra már annyi amcsi oldalon vagyok így regelve, hogy ezek valamelyikén úgy is felkerül bármit is keresek (vagy olyat keresek, ami sehova se kerül fel)

címeket nem adok meg, mert azóta mindegyik oldal annyira megerõsödött, hogy nincs szabad reg.

MerlinW
Elõtted az élet. De megveheted boltban is, ha türelmetlen vagy.

[merlinw.org]

daemonervosa
igen ezt a torrentet mar neztem, es baromi lassú.

Trolling is a art.

MerlinW
itt van egy torrent a sok közül.
Egyébként meg googlebarát segít.

[merlinw.org]

daemonervosa
sziasztok!

Linket vagy FTP-t keresek amirol emberi sebességgel lehet leszedni SG-1 10 évadját./ha lehet angolul felirattal, de ha magyarul van az is jolenne!/

Ha van valakinek pls ossza meg velem. Elõre is köszi!

Trolling is a art.

BaliBoy
Most láttam x-edjére a Heroes c. részeket, de ez még mindig szíven üt. 😞

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Trisztin
igen-igen...
az a börtön az egyik legötletesebb az egész sorozatban...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

tnm
igen, pl. akkor is benéz, mikor Ba'al naponta megöli😊

RelakS
ezidõ alatt volt O'neill bezárva a gravitációs börtönbe, nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

MerlinW
Jaja, ki van ez találva.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
És fõleg nem azt, hogy távolsági missziókon használni fogják, mivel azzal könnyen az ellenség kezébe juttathatják a fejlett technológiát, amit azután az könnyedén reprodukálhat, ha amúgy alapban fejlettebb, mint mi. Szarügy. Jók a sima földi lõfegyók, golyóálló mellény, aknavetõ kombó. Azokért nem kár, a replikátorok is leszarják és mindnehol alábecsülnek minket, ha ezeket találják nálunk (azután meglepõdnek). Ráadásképpen ezek a fegyók függnek a mi utánpótlásunktól és háttériparunktól, ergó, ha el is veszik õket tõlünk, avagy átadjuk, idõvel már nem fogják tudni ellenünk használni õket (nem utolsó szempont). Emléxünk, mikor jaffa szövetségeseink kiakadtak, hogy így függni fognak tõlünk és ezek a fegyók nem tartanak "kvázi örökké", mint a botfegyók stb.-stb. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BaliBoy
Azért az sem lett volna jó ha mindig valami régi történetet vettek volna elõ, mert akkor még hamarabb fásult volna be a sorozat.
A nox-okon meg amúgy sem értem mit csodálkoztok. Megmondták, hogy túl fiatal faj vagyunk és annyira nem akartak haverkodni. Szerintem ez így volt jól.
A furling-ek meg simán elõjöhetnek még az Univerzumban, hiszen nem találták nyomukat sem a tejútrendszerben, sem a pegazusban. (legalábbis eddig)
A sorozat legnagyobb baklövését egyébként az Asgardok kiiktatásával követték el. Szerintem az nagy hiba volt. Fõleg, hogy ránk hagyományozták a teljes technológiai adatbázisukat...
Na meg attól még, hogy valami technológiát megszereznek (pl.: Anubis katonáinak páncélja) még nem jelenti azt, hogy reprodukálni is tudják.

PyRex
ja én is ezt mondom 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

BlackShadow
de jó lehet most SG-t nézni úgy h még nem láttad az egészet <#rinya>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

biomage
és ki jönn a helyére? mármint nyelvész

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tnm
egy évadot hagy ki, de idõnként azért eközben is benéz majd, ill néhol csak utalnak rá. addig Jonas Quinn.

biomage
Most volt az a rész az AXN Scifin amikor Daniel Jackson balesetet szenved egy bomba miatt és a végén energiává vállik, még látható lesz?
na és az energia pajzsot megcsinálják vagy fegyver lesz belöle?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

nézd meg a sorozatot, na pont ezek azok a fajok amikrõl kiderül, hogy mi lesz<#hehe>asgardos megoldás nem tetszett, király faj<#eljen>
tnm
Förlingek vannak a 200. részben, aminek a címe "200". 😄

stargatelost
na most már hülyeségeket kérdezel, inkább nézz végig mindent, az összes SG1-et, az összes Atlantist majd a két filmet

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

biomage
egy kérdésem lene, a replikátorokal mi lesz? és az azgardokal?
új sorozat? erröl nem is tudok

Kori
hát biz elég sokmindent lehetett volna kihozni még a sorozatból a különbözõ fajokkal
csakhát a régi gárda kiöregedett sajnos az újakra meg szerintem nem akarták ráültetni a régi fajokat szereplõket
Pl említik egyszer a - nemtom jól írom e - a Förlingeket mint a 4. fajt aztán többet sose pedig lehett vona kezdeni velük valamit mondjuk az új gárdával

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

tnm
bocsánet a szõke harcos szerelmére gondoltam, aki késõbbi évadokban lesz.
aki Malloc fõpapnõje volt

biomage
tealc szerelme meghal -.-, hát nem emlékszel? a szimbiotája becsapja azal hogy segit a goaud ellen, azták átmegy egy másik emberbe aztán megöli a nöt miután felépül a tokra szimbiota miatt

tnm
nem a 9-10 széria hibája sztem, hogy nem zárja le az elsõ 8 elvarratlan szálait. utsó két évad amúgy is erõsen reboot volt.

tnm
*asgard

meg õsök meg ori-k meg Lucian szövetség meg...

amúgy Teal'c csaját is szépen elfelejtették késõbb, pedig a fia még be is házasodott az ismerõsi körbe

Sir Quno Jedi
Teli van elvarratlan szálakkal az egész. A 9-10. széria tette fel az I-re a pontot, mert az aztán végleg semmihez sehogy nem kapcsolódik...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

biomage
te most bizonyára azokról az óriás köd szerü lényekröl beszélsz, szal az 5 évad utáni részeiben csak goaud + az emberek + a replikátárok meg az azgardok leszek igazán nem? 😊 meg talán még az unaszról, ha már mutatak tölle egy uj részt 😊

tnm
sztem nem így értette az "ugyanolyan sorsot".
és valóban el lett felejtve a Nox is. egy darabig még emlegették õket aztán annyi.

hasonlóan Carter ûrversenyes társát se láttuk többet, meg az egész fajt se.

mondjuk engem, mint már korábban is írtam Daniel nagyapja idegesít legjobban:
egy részben volt; elmegy egy csapat idegen lénnyel és azóta se hiányzik senkinek :S

Sir Quno Jedi
Azé a Nox iciripicirit fejlettebb a Tollan-nál ugyebár. Khmmm...

Shiwo
nem csak kérdést vagy fajt..akár technológiát is.. pl annó az sg-1 szerzett abból a szupi fekete páncélból, mely elnyelte a botfegyverek lövéseit.. mostmár ûrhajójuk van, megkapták az Asgard technológiát, de abból nem voltak képessek összeállítani egy emberek által hosszabb távon hordható verziót ? vagy a keményebb küldikre, mikor tudták, hogy az összecsapás nem tart mondjuk tovább negyed óránál ,de hogy nagy lövöldözés lesz, akkor is használhatták volna..szóval vannak csunya következetlenségek..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tnm
hát igen, errõl nemrég már én is írtam itt.
kb minden 2. filler részben nyitva hagytak egy kérdést/fajt, stb... elég nehéz lenne összeszedni :S

Shiwo
elég sokmindenrõl elfeledkeztek a készítõk...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

biomage
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát ugy mint a tollánok, miután a goaudok kényszeriteték öket és a végén háboru lett, és ugye csak egy üzenet jött töllük hogy vesziteni fognak, és többet nem lehetet halanio rolluk, szal eltüntek, ugy érzem a noxok is ere a sorsra fognak jutni

tnm
jah, most esik csak le: úgy értetted, hogy mely társaságokról feledkeztek meg a készítõk idõvel?

tnm
eltûnni?

biomage
lene mégegy kérdésem 😊, és csak az olvasa el a spoilert aki végig látta a sorozatot

Tollánokon kivül még ki fog eltüni a sorozatban vélhetöen? spoilerbe ird a választ 😊

tnm
emlékeim szerint nem. (99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem. talán utalás van egyszer azután rájuk)

biomage
Hali

Lene egy spoileres kérdésem, de csak az olvasa el a spoilert aki látta az öszes évadot vagy minimum az 5 évadot, nagy spoilert irtam!!!

a tollánok feltünnek még a sorozatban a Goauld támadás után? "Between Two Fires"

BaliBoy
Gondolom tõlem kérdezed. 😊
Azért mert nem biztos, hogy örülnének neki a normál topikok között. Jönne a sok vérpisti, hogy miért kell ilyen topikot nyitni.
De ahogy látom nem nagyon érdekli az embereket a felvetésem úgyhogy mind1.

PyRex
miért pont a gumiban??? 😮

Narxis
Igen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lacee
tv2-n meg múlt héten elértek az O'Neill-es részek végére, de ma az Atlantist kezdték el ismételni... ezek szerint talán leadják a maradék két évadot itthon is, rendes idõben?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BaliBoy
Nem lenne kedvetek egyébként csinálni/résztvenni egy stargate kvízben? Mondjuk a gumiban lehetne neki topikot nyitni.

tnm
Maloc, vagy melyik rendszerúr volt, amelyik kivégeztette a jafa nõket? hát gondolom az õ világain olyan a helyzet, mint a börtönökben😄

ezek ugye meg ha jól látom mindenféle szabad jafa-k...

BaliBoy
Jah, transzvesztita jafa. 😄 Valamelyik rendszerúrnak igen érdekes ízlése lehet ha transzi jafákkal veszi körbe magát. 😄D

PyRex
most miért ítéled ez a transzvesztitákat??? 😊))))))))))))))

BaliBoy
6x09-ben megakadt a szemem egy kis költség hatékonyságon 😄D :

(jobb szélsõ "nõ" 😊)

Narxis
AXN Sc-fi-n folytatják vagy ott is újra kezdték. De úgy néztem, hogy egy nap több részt is leadnak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.