StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trolling is a art.
beírtam valami torrent keresõbe. megkerestem egy jobb arányú zárt oldalról szóló találatot és regeltem, ha tudtam -ha nem akkor következõ zárt stb...-.
egy ~80GB-os pakk tuti, hogy freeleech lesz minden reges oldalon, tehát még arányodat is megalapozhatod, és nagy valószínûséggel jól is fog jönni, mert reges oldalak mögött általában akad egy-kát seed szerver.
arra ügyelj, hogy lehetõleg beszéld az oldal nyelvét!😊
*azért a múlt idõ, mert mostanra már annyi amcsi oldalon vagyok így regelve, hogy ezek valamelyikén úgy is felkerül bármit is keresek (vagy olyat keresek, ami sehova se kerül fel)
címeket nem adok meg, mert azóta mindegyik oldal annyira megerõsödött, hogy nincs szabad reg.
Egyébként meg googlebarát segít.
[merlinw.org]
Linket vagy FTP-t keresek amirol emberi sebességgel lehet leszedni SG-1 10 évadját./ha lehet angolul felirattal, de ha magyarul van az is jolenne!/
Ha van valakinek pls ossza meg velem. Elõre is köszi!
Trolling is a art.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
az a börtön az egyik legötletesebb az egész sorozatban...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A nox-okon meg amúgy sem értem mit csodálkoztok. Megmondták, hogy túl fiatal faj vagyunk és annyira nem akartak haverkodni. Szerintem ez így volt jól.
A furling-ek meg simán elõjöhetnek még az Univerzumban, hiszen nem találták nyomukat sem a tejútrendszerben, sem a pegazusban. (legalábbis eddig)
A sorozat legnagyobb baklövését egyébként az Asgardok kiiktatásával követték el. Szerintem az nagy hiba volt. Fõleg, hogy ránk hagyományozták a teljes technológiai adatbázisukat...
Na meg attól még, hogy valami technológiát megszereznek (pl.: Anubis katonáinak páncélja) még nem jelenti azt, hogy reprodukálni is tudják.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
na és az energia pajzsot megcsinálják vagy fegyver lesz belöle?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
új sorozat? erröl nem is tudok
csakhát a régi gárda kiöregedett sajnos az újakra meg szerintem nem akarták ráültetni a régi fajokat szereplõket
Pl említik egyszer a - nemtom jól írom e - a Förlingeket mint a 4. fajt aztán többet sose pedig lehett vona kezdeni velük valamit mondjuk az új gárdával
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
aki Malloc fõpapnõje volt
meg õsök meg ori-k meg Lucian szövetség meg...
amúgy Teal'c csaját is szépen elfelejtették késõbb, pedig a fia még be is házasodott az ismerõsi körbe
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és valóban el lett felejtve a Nox is. egy darabig még emlegették õket aztán annyi.
hasonlóan Carter ûrversenyes társát se láttuk többet, meg az egész fajt se.
mondjuk engem, mint már korábban is írtam Daniel nagyapja idegesít legjobban:
egy részben volt; elmegy egy csapat idegen lénnyel és azóta se hiányzik senkinek :S
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
kb minden 2. filler részben nyitva hagytak egy kérdést/fajt, stb... elég nehéz lenne összeszedni :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lene egy spoileres kérdésem, de csak az olvasa el a spoilert aki látta az öszes évadot vagy minimum az 5 évadot, nagy spoilert irtam!!!
Azért mert nem biztos, hogy örülnének neki a normál topikok között. Jönne a sok vérpisti, hogy miért kell ilyen topikot nyitni.
De ahogy látom nem nagyon érdekli az embereket a felvetésem úgyhogy mind1.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ezek ugye meg ha jól látom mindenféle szabad jafa-k...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
(jobb szélsõ "nõ" 😊)