StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ezért necces, ha idõutazáshoz nyúlnak.
1969 c. rész: visszautaznak és nincs semmi idõvonal, minden önmagára vezet vissza (lesz egy hurok a kauzoalitásban...) és ráadásul együtt léteznek a gyerekkori önmagukkal
2010 c. rész: visszaküldik az özenetet és ezzel létrehoznak egy másik idõvonalat
Moebius: új idõvonalat hoznak létre, aztán megint újat
Unending: megint új idõvonal, de most az még érdekesebb, hogy az öreg Teal'c nem együtt él a "fiatallal", hanem a helyét veszi át
Continuum: új idõvonal, már két Mitchel él egyszerre egy olyan idõben, ahol eredetileg nem is kéne lennie (ebbõl ráadásul az elsõ visszautazás nincs is benne a filmben, szal arra neked kell rájönni...)
és mikor megváltozik az idõvonal akkor egyesével tûnnek el a dolgok, meg személyek, ami az eddigi legnagyobb f*szság, mert abban a pillanatban, hogy valaki eltûnik, el kéne hogy tûnjön az összes ismeret is arról, hogy eddig ott volt (és mindezt azért a pár eltévedt WC fele poénért....)
Szal, ha lehetséges is valójában az idõutazás, nem tudni, hogy pontosan mik lehetségesek, és pontosan mik a következményei, de tuti, hogy nem egyszer ilyen, egyszer olyan. Egy sorozaton belül legalább az kéne, hogy egyfajta legyen az idõutazás hatása.
Alapjában véve ezért volt az, hogy rögtön a legelejétõl csalódás volt nekem ez a film...
Amugy igazad van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és senki nem mondta, hogy nem lesz több SG-1, sõt... 😉
Stargate Universe, de még nem 100%
De amúgy õk pont ugyanazok. Mitchell pedig szépen leélte az életét a múltban és itt is tovább él, mivel nem ment vissza ezen az idõvonalon. Ez a paradoxon. Senki sem halt meg, csak Baal (és klónjai).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az a kár, a Continuum-ban, hogy lényegében az igazi CSK1 az meghalt kivéve Mitchell ezredest, aki visszament 1939-be, és megmentette a csillagkapu-t Baal-tól. De õ is meghalt gondolom a 2007-ig. Szal az igazi CSK1 az meghalt, azok akik a film végén végignézik, ahogyan a gazdatestbõl kiveszik Baal-t, az már nem az a CSK1, akik az elején voltak.
Amit kicsit nem végok, hogy a film legvégén Mitchell ezredes szekrényén ott a fényképe az öregapjával. Ez hogy lehetséges?? Mitchell lefényképeszkedett vele, de hogy jött volna vissza a jelenbe?
Egyébként mi is lesz a cime az uj sorozatnak? amiben már 9-edik ékzár is lesz?
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ha meg van mondani valód nyomjad, ne kérdezz
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Láttátok már a Stargate Continuum dvd filmet?
Itt lehet beszélgetni a filmrõl? Sajnos csak spoiler-el tudok bármit is leirni.
Mindenesetre szerintem sokkal jobb volt mint az Ark Of Truth dvd film.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
de pl ilyen hogy Ba'al-t Jack ( BÍ ) B-nek szolítja meg😊
meg hogy Vala wcre ment stb...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
vicces 😊
mi volt a 2 legjobb poén szerintetek?
a sg-1 s07 végén a 2 extra részt (lost city) viszont még nem is láttam. persze a torrent se akar lejönni... vki vmilyen módon el tudná nekem juttatni? elõre is thx
különben észrevettem: a sorozatokban (mármint SG-A + SG-1) a gyengébb részekbe mintha jóval több poént "csempésztek" volna, mint amiben van is valami értelmes cselekmény.
pl. s10e04 uninvited - hasonlóan a s10e02 morpheus c részhez, ami ráadásul 2 résszel elõtte volt lényegében uolyan cselekménnyel 😊 - tele van jópofizásokkal, némelyikük nem is olyan xar... néha nem értem, miért kell "felhigítani" egy ilyen jó kis sorozatot olyan részekkel, amik igazából nem kerülnek kevesebbe, de lényegesen gyengébb a nívó... bár az uninvited-nél spóroltak egyet a vadászházon, mert o'neil-ét használták XD
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
...
De szerintem annyi elvaratlan szál van,remélem nem kell említenem a furlingeket...
Szeríntem az ötletek kicsit megcsappantak
Mindenesetre örülök,hogy volt akinek tetszet... én sajno ki merem jelenteni,hogy nem nézem meg többször!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
1.4GB, 448k AC3 6ch, 16:9 - 672x384
[merlinw.org]
Kree!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
de legalább mostmár tudom, hogy nem érdemes vele sietni...
majd megnézem, ha már a torchwoodot meg a sarah connor chroniclest végignéztem 😊
hátha addigra kiderül, hogy csak paródia 😊
kár, hogy sikerült az Arkot alaulmúlnia, ráadásul az ori eleve sokkal érdekesebb, mint a goa'uldok... hallowed are the ori! 😊
Talán egy picit túlzásba vittem a szapulást, de nagyon-nagyot csalódtam, fõleg mivel az Ark of Truth-ba is zavart, hogy olyan nagyon hülyén belekavarták a replikátorokat (tehát nem az, hogy voltak, hanem az a terminator utánérzés, meg "gép bosszúja", meg mittomén).
A beszólások viccesek, de azokat meg pont az érti igazán, aki ismeri a sorozatot és a karaktereket és ezzel együtt az ennél logikailag sokkal helytállóbb történeteket.
O'neill hogy meghízott arcra, döbbenet. Don S. Davis-t meg szomorú volt látni a tegnapi hírek fényében, de a sors keze, hogy ebben a filmben Hammond-nak sokkal értelmesebb szerepe volt (talán több is), mint Gen. Landry-nek.
Összefoglalva elég szomorú vagyok; legalább a legtöbb szereplõt sikerült felvillantani. Bár sajnálom, hogy
Stargate.Continuum.2008.DVDRip.XviD-V4D3R
lesz mit nézni este 😄
SG-1
In Memoriam Don.S.Davis
ez is SG-1
SamCarter
Daniel - Lökött egy kép...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Nõvérem mondta nekem a hírt,nagyon ledöbbentem... sajnálom a dolgot,nekem nagyon hiányzott ,mikor elhagyta a csapatot...
szép gesztus lenne, ha a Continuum-ot az õ emlékének szánnák (azért 7 éven át mégiscsak õ volt az 5. fõszereplõ, és akkor is csak pont egészségügyi okokból kényszerült abbahagyni), de attól tartok, hogy már rég gyártósoron vannak a DVD-k...
[merlinw.org]
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Most ennek kapcsán néztem imdb adatlapját, és azt írják, hogy õ volt az egyetlen a SG-1 (gondolom fõbb) szereplõi közül, aki valóban szolgált hadseregben.
Continuum-ban amúgy még látni fogjuk.
😞
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az a tükrõs jó rész volt, tetszett a hozzáállásuk, hogyha rajtuk is segítettek, õk miért ne segíthetnének.