StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éppen most fejeztem be a "Nézõpontok" címû részt (3. évad) ... a Kristálytükör rész folytatása...
a részben elhangzik,hogy majd megsemmísitik a tükröt... kár érte...
Nagy lehetõségek rejlettek benne 😊 - bár valószínûleg azért nem erõltették a vonalat,mert azért az kicsit Slideres lett volna...
De ez a megsemmísités olyan gagyi lezárása a történetnek...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
ilyenkor picit sajnálom egyébként, hogy ejtik ezek a mellékkaraktereket
pl. mikor Teal'c kiköltözik majd elõször a felszínre, akkor még utalás sincs erre a kislányra. Daniel nagyapját meg úgy felejtették, ahogy bejött az adott részben a stáblista, pedig az a stroryline is nagyon megérdemelt volna egy lezárást. 😞
Amúgy elég gyakran találkozunk bogarakkal 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
melyik is az a bogaras? 😄 (azt tudom, hogy a más dimenziókban élõ bogarak az most volt a 6.-ban)
De persze a kedvenc részeket ez nem befolyásolja ... 😊 most éppen a bogaras rész meg a 2 évadból 😊
rá kell,hogy jöjjek ,hogy imádom ezt a soroaztot... még így 10 év tán visszanézve is....
[merlinw.org]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
azért amikor Carson doki meghalt, azon valahogy én nem tudtam mosolyogni a végén -.-
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Legjobbak a megoldások! SG1-ben voltak annyira kidolgozott részek és szálak (fõleg az 5-6. szériában), ahol a döntések megindokolhatóak, teljesen ésszerûek és logikusak voltak, már-már dokumentumszerûen hiteles (persze nem mindig technóra, hanem inkább emberileg), TUDOMÁNYOS fantasztikummá emelve a sorozatot (NÉHA). Még egy keményvonalas régi sci-fi könyvben is megállták volna tán a helyüket. NEM beszélve az erkölcsi és morális mondanivalóról, ami igen meggyõzõ és tanulságos. (a vicc, hogy sokadik nézésre sem lehet SEMMI kivetni valót, vagy komolyabb hibát találni néhány ûberrészben)
NODE!!! Az SGA annyira blõd megoldásokat és lezárásokat használ, hogy néha én kérek elnézést (kb. már dzsiájdzsó szinten). Ergo kidolgoznak egy egész jó keretet, kialakul egy érdekes konfliktus, majdnem kezdene izgulni az ember a szereplõkért, már agyal, vajon EZT hogy fogják megoldani, van-e kiút stb. és akkor term. jó öreg amcsibroáf módon a képünkbe szarnak egy, kb. a hároméves pistike szintjén álló "solution"-t. Kész. Olyankor az ember szívesen vágná bele a papucsát az LCD-be...
Persze az SGA is jobb mint a semmi, a mai sfínséges idõkben, node mégis...
Az SGA az SG1 light sajna.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy az elmúlt egy hónapban újranéztem az SGA-t ... És furcsálottam,hogy abban a galaxisban nagyon kevés nem ember alakú élet van... SG-1-esek sokkal többet találkoztak "fura" lényekkel... a fehér emberkékkel, vagy az emléket betáplálókkal ... unas meg ilyenek...
SgA-ban volt az a ködszerûség,meg a kristályos bagázs... no meg persze a fõgonosz...
----
Azért meg kell,hogy mondjam,hogy nagyon nagy SG-1 rajongó vagyok,de szerintem a legjobb rész az SGA-ban volt a GAME címû rész,valahol a 3 évad környékén...
Sajnos. Nemhogy komolyították volna a sorozatot, ami amúgy sem volt sosem túl vérszáraz, de totál matiné szintre alázták. Idõvel aztán kezdett volna valami kicseperedni még ÍGY is, de...
*pl. egyik részben az említett elsõ évadokból van egy olyan, hogy az egyik kis népességû bolygó belerepült egy aszteroidamezõbe, és evakuálni akarják az egészet, és akkor jön egy ürge, hogy õ bizony nem megy el. Erre O'Neill (két 'L'-lel, vajon Kiss Ádám honnan vette ezt a poént??😊, szal O'Neill ráordít, hogy: "Hihetetlen, hogy minden tömegben van egy ilyen barom! Ha maradni akar, maradjon." Kb ennyivel le is rendezték az egészet. Aztán most meg Atlantisban egy csomó filler részben ez a legnagyobb dráma, hogy 100ból 5en maradni akarnak. Persze nézem azt is, de a Sierra Golf Charlie pótolhatatlan. 😞
és nem a filmbõl akarok kivágni, mert ott nem egy kapu lesz önmagában, hanem a körítés is (annyit meg nem akarok vacakolni vele, hogy minden képkockán kivágjam, stb...)
gondoltam mivel kismillió amatõr csillagkapu 3d modell, látványterv, kép van a neten, hátha valaki készített már belõle egy animált változatot is.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Osztán, már az MSN7-hez való MSN Plus óta van animált avatar, igaz ezt csak a Plus tulajok élvezhették.
Féregjáratos animációd biztos van😊 Video elõvesz, virtualdubbal kivágod a jelenetet, majd gif-be (vagy amibe kell) konvertálod az erre alkalmas programmal (pl VideoAvatarral, vagy valamelyikkel a millió free cumó közül).
pl.: SGA féregjárat
[merlinw.org]
Szal 9.0-ás MSN-ben (egyelõre még BETA) végre lehet animált avatart is berakni, és arra gondoltam, hogy egy éppen megnyíló féregjáratos csillagkapu milyen jól mutatna. viszont sehol se találok neten egy normális animációt (gif), ami erre alkalmas lenne.
Valakinél esetleg nem lapul valami ilyesmi??
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Éppen újranézem a 9 évadot,mivel azt csak egyszer láttam 😊 és egy ismerõs plakátot találtam a háttérben 😊 Remélem sokaknak ismerõs lesz a nyuszika 😊 - még akkor is,ha a szöveg nem a megszokott ... -
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
mondjuk még nem láttam*, mert túl régi és nagyon lassan csorog
*= a minõséget. de tv-s 720p, meg csak 2,1 giga, tehát nem lehet olyan jó, mint egy bd-rip... 😞
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
aznap sikerült találnom az ark of truth-ból is említett minõséget
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Region code Area
A Americas; East and Southeast Asia.
B Africa, Europe, Oceania; Middle East; French territories; Greenland.
C Central and South Asia; Mongolia, Russia, and People's Republic of China.
az a baj hogy elõre rossz tudni azt hogy csak másfél óra, ami nagyon de nagyon hamar elfog menni😞 én sorozatot akarok, hetente 1 óra SG1-el!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Stargate Continuum trailer
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
[merlinw.org]
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
én már tv3óta függõ vagyok 8) sajnos ez már kezelhetetlen 😊 nincs gyógymód rá 8)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
[merlinw.org]