StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
én már akkor megszerettem az sg világát, mikor az eredeti sg-filmet láttam a moziba

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MerlinW
Miért? Nincs abban semmi rossz...

[merlinw.org]

ikegami
<#rolleyes>

PyRex
én az atlantisz miatt szerettem meg az sg1-et 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ikegami
Egyetértek. Csak a személyes érzelmeim elõjöttek. Meg az Atlantist is ugy kezdtem el nézni, hogy ezmi, meg uj meg más, aztán végülis csak nagyon megszerettem. <#smile>

MerlinW
Akárhogy is lesz, már bizonyították eleget, van annyi fantázia bennük, hogy ne csalódjunk. 12 éve foglalkoznak a témával, nagyon sz@rt úgysem tudnak csinálni..😊

[merlinw.org]

ikegami
én is olvastam pár napja ezt a stargate.hu-n, de azt annyira nem értettem, hogy "Ennek ellenére az Univerzum sokkal távolabb lesz a SG-1-tól és az Atlantisztól, mint most az Atlantisz az SG-1-tól." De szerintem az SG1- meg az Atlantis között pont az a jó, hogy van benne közös pont, szereplõk, események.. Ha ez egy teljesen különálló sorozat lesz, akkor az furcsa lesz szerintem. Csillagkapu, de mégis minden más. <#oooo>

5w0rdf15h
jól hangzik (:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

tnm
ehh, jól hangzik, de erõs a gyanúm, hogy Star Trek fíling lesz, remélem sikerül valami újat alkotni!

MerlinW
PyRex
és hogy õrjöngenek, amúgy ezt baromira csípem, amikor ilyen rajongó valaki.

Victor1103
Elsõ trailer a Continuumról!Igaz kamerás de a lényeg leszûrhetõ:-)
http://www.freevlog.hu/video/12408.html
Hogy ez mekkora lesz film lesz!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

MerlinW
"Az amerikai rajongók várhatóan már július 9.-én megvásárolhatják az Atlantisz 4. évadot, míg a Continuum címû film várhatóan a hónap második felében megtartott san diego-i Comic Con rendezvény után lesz kapható."

(csk.hu)

[merlinw.org]

Shiwo
sajna az

N3TuddKi
április 1?
lol

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Shiwo

DannyL
Értem, köszi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

MerlinW
Többek között csillagkapu.hu-ról, de bármelyik könyvesboltból.

[merlinw.org]

DannyL
Ezekhez a könyvekhez hol lehet hozzájutni? Érdekelne, de most hallok róla elõször.

DannyL
Én elkezdtem a Unit-ot, meg a Sarah Connor sorozatot. 😊

MerlinW
<#awink>

[merlinw.org]

LEHET SPOILER! Hello. A 3 atlantisz regényt elolvastam. Az elsõ Felemelkedés ugyanaz, mint az elsõ rész, + néhány extra párbeszéd, de többre ne számíts. Az Ereklyetartó egy izgalmas felfedezõs story, és itt a hangsúly inkább tényleg a felfedezésen van, mint sem az akción, legalábbis a végét kivéve. A Kiválasztottak ennek az ellentéte, ez totális összecsapás a lidércek ellen, teli harcal. Szóval az 1. könyv az hanyagolható, a többit érdemes elolvasni. Sg1-es könyvet majd most kezdem.

Ati

Trisztin
ameddig pangás van csillagkapu téren, addig rá érünk kivesézni a könyveket...

valaki olvasta már a regényeket?? milyenek lettek?

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

DannyL
kemény vagy csoki...

MerlinW
5-ös, leülhetsz😊

[merlinw.org]

DannyL
Ha jól értem akkor most nyárig se SG1, se Atlantis? <#szomoru1>

Rage47
így van 😊
Istencsászár
Hát jah... a The Ark Of Truth olyan hama véget ért h valami félelmetes😊, egyszerûen ez a hangulat amit a CSK1, és a Stargate nyujt annyira jó h non stop nézném akkor sem unom meg...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Trisztin
nagyon hiányzik a soroza 😞

sajnos egy sg sorozat nem elégíti ki a 7-8 év alatt kialaul étvágyamat...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

MerlinW
S akkor már a bannert is frissítettem.

[merlinw.org]

MerlinW
Stargate: Continuum release date: July 2008 (IMD😎

[merlinw.org]

gergod
mikor jon a Continuum?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Rage47
ááá most néztem meg dvd-n, dejó kis rész! 😊 jó volt újra látni a szereplõket:p a zene és a történet is egész jó volt, hozta a régi formáját, szuper!😊
Ujra megnéztem a moebius epizódokat, elsõre nem teszett, de így másodikra miután jobban felfogtam már egész tetszik.

Ati

Sam,Hammond hangja ok!

Ramadamammy rapidrandi

Istencsászár
😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amikor a sorozat is = soha

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Istencsászár
Itthon mikor lesz kapható?

MerlinW
DannyL
😄

Trisztin
nyugi én is hajtottam le a fejem,hogy ne röhögjem képen a tanárt <#vigyor2><#vigyor2>

nothes
Ha ezt meghallottam volna hangos röhögésben török ki az fix. Szeretem az sgat meg az sgt, de ez annyira gáz😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Trisztin
Vicces volt... ma kémia órán a tanár a sûrûséget és a moltömeget ecsetelgette mikor egyszer csak megszólalt:
"Bár a Csillagkapuban a Naquada-nak nem tudom mennyi az moltömege... Tudja valaki?" .. hát nem tudtam ... és szánom bánom bûnõm 8) ...
Majd utána megjegyezte,hogy valahova az Urán után sorolná 8)

Aranyos volt... azóta már utána néztem a kérdésnek... a következõ órára odarakok egy cetlit az asztalára,a Naquada -feltételezett - moltömegével 8)

PyRex
hmm...

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

öregharcsa
nem menni englis nekem....<#shakehead>

http://pspfilez.extra.hu/

Sir Quno Jedi
Minek ahhoz felirat? Tök primkó rajzfilmduma. De jóak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

spatz
Én egyet tudok:
Infinity 1. évad

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

öregharcsa
Hello!

nincs valakinek a Stargate Infinity sorozathoz magyar felirata???

http://pspfilez.extra.hu/

Shiwo
nem is azzal néztem, csak véletlen akadtam bele 1 részbe a tévében..el is borzadtam..