Mikor esik má\' a hó?!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keleten nem havazott és most se havazik (ragyógó napsütés van)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Na-na, az ilyen anyázásokal menjetek a gumiba. Egyébként Jeferson: én nem szólogatnék be másoknak, mert már van 3 büntid, ugye nem akarsz még kettõt kapni?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Idokep.hu-> most jelenleg havazik az ország K -i részén és az É nyugatin de jönni fog lejjebb is . <#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1><#pias>#pias>
Nemértem , hogy te egyáltalán minek vagy itt? Azt tudom , hogy kb 10 éves lehetsz , de az biztos , hogy még semmilyen értelmes megnyilvánolásod nem volt.! És azért irogatsz ide mert apád anyád alkoholista és verik egymást.Meg akkora a seggük , hogy kanasztázni lehet rajta.<#kuss>#kuss><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#lama>#lama>
Ja bocs, rosszul írtam. Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy tetteted?
Te direkt vagy ilyen hülye, vagy tetteted?
te nembirod felfogni amit mondtam , látom nemvagy még ezen a helyesirási fokon h tudd ·"szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó" , nemérted ember? ogyhamost nem is esik , de én szeretném h essen most novemberben -. esni fog akkor is -.-
A gyengébbek kedvéért: hogyha most nemis , akkor is esni fog a hó idén , de már reménykedem benne hogy most novemberben is fog esni.OMG -> <#kuss>#kuss><#eplus2>#eplus2><#kerdes>#kerdes><#mf1>#mf1>
A gyengébbek kedvéért: hogyha most nemis , akkor is esni fog a hó idén , de már reménykedem benne hogy most novemberben is fog esni.OMG -> <#kuss>#kuss><#eplus2>#eplus2><#kerdes>#kerdes><#mf1>#mf1>
"szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó"
Ember, hát már november van. Nem decembert akartál mondani?
Ember, hát már november van. Nem decembert akartál mondani?
Del Ete , jól mondja megvan az évszakok rende szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó , akárakarjátok akár nem!!!<#duma>#duma><#mf1>#mf1>
szerintem meg túl sok rémisztgetõs filmet néztél tegnap este 😊
Ha idejében észre venni az influenzát akkor könnyen gyógyítható és akkor ha nincs hideg meg csapadék (hó) akkor évrõl évre veszélyesebb lesz a járvány!
pedig télen van influenza járvány...
arra meg még ti melegkedvelõk nem jöttetek rá hogy a vírusok melegben szaporodnak? Ilyenkor kellene hogy hideg legyen meg hó hogy azok a bacilusok meg vírusok elpusztuljanak!!!<#wilting>#wilting><#merges3>#merges3><#help>#help>
nem értem ezeket az embereket akik most akarják hogy meleg legyen...miért nem költöznek melegebb éghajlatra?<#nemtudom>#nemtudom>
Kellene hogy essen a hó mert vannak évszakok:
1.tavasz(zöldül a táj)
2.nyár(meleg van és akkor van 40 fok meg nõ)
3.õsz(hullanak a levelek)
4.TÉL(MOST VAN ÉS A NORMÁLIS AZ LENNE HA ESNE A HÓ)
majd ha ezek a lökött cigisek meg az autók tovább rongálják az ózon réteget akkor lesz télen 40 fok (nyáron meg 80 fok)
MARADJUNK INKÁBB A NORMÁLIS ÉVSZAKOKNÁL VAGYIS ESSEN A HÓ TÉLEN, NYÁRON MEG LEGYEN MELEG!!!<#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
1.tavasz(zöldül a táj)
2.nyár(meleg van és akkor van 40 fok meg nõ)
3.õsz(hullanak a levelek)
4.TÉL(MOST VAN ÉS A NORMÁLIS AZ LENNE HA ESNE A HÓ)
majd ha ezek a lökött cigisek meg az autók tovább rongálják az ózon réteget akkor lesz télen 40 fok (nyáron meg 80 fok)
MARADJUNK INKÁBB A NORMÁLIS ÉVSZAKOKNÁL VAGYIS ESSEN A HÓ TÉLEN, NYÁRON MEG LEGYEN MELEG!!!<#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
és pia meg nõ 😊
remélem sose lesz hó, legyen mindig 40 fok <#ravasz1>#ravasz1>
Meglássátok esni fog mert esni kell a hónak!!!<#eplus2>#eplus2><#ticking>#ticking><#hawaii>#hawaii><#violent>#violent><#taps>#taps>
Jeeee, akkor itt is😄. Csongrádi vagyok, az meg Szegeddel egyetemben Csongrád megyébe van, szóval: ESNI FOG!44
Szegeden péntek esõ , szombat kis hózáporok , vasárnap borult idõ , hétfõ változákony idõ , kedd erõs havazás <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#duma>#duma>ugyis esnifog te majom <#hehe>#hehe><#kocsog>#kocsog><#banplz>#banplz>
Remélem nálunk is esni fog, mert már vagy 3 éve nem esettxD!
szar ez a koponyeg, maráa meg holnapra esõt mondott oszt nem is esett ma semmi -.-
csütörtökre mondja a havazást itt is, de úgyse fog...
www.met.hu viszont azt mondja, hogy jövõhét csütörtökön fog esni a hó <#smile>#smile>
csütörtökre mondja a havazást itt is, de úgyse fog...
www.met.hu viszont azt mondja, hogy jövõhét csütörtökön fog esni a hó <#smile>#smile>
nálunkv is szombatra mondja a haavat , de ha nemjönbe akk énsem nézem töbet neten <#kocsog>#kocsog><#banplz>#banplz><#conf>#conf><#action>#action>
3 napja mikor néztem a www.idojaras.hu-t akkor csütörtökre még havat mondott és nem esett most meg szombatra mond havat. Ha nem fog esni akkor többet nem nézem az interneten az idõjárást(inkább a tv-t)!!!<#mf2>#mf2><#ravasz1>#ravasz1><#gonosz2>#gonosz2>
nálam szerbiában már második napja fagy van, deresek a ház tetök meg a fû ugyhofy valoszínû nemsokára esni fog. Az idõjárások pontossága max. 48 órára birnak pontosak lenni és én ahogy néztem 70%-ig biztos hogy esni fog.<#guluszem1>#guluszem1><#wink>#wink><#dumcsi>#dumcsi>
<#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>majd ha felénk esik rögtön leirom ide , ti is tegyétek ezt <#email>#email><#wink>#wink>
Benny most meg te vagy aki kritikus ,a mikor eddig te akartad legjobban , amugymeg aaz elõrejelzések sem mindig pontosak csomoszor tévednek<#dumcsi>#dumcsi><#lama>#lama>
hehe<#worship>#worship><#violent>#violent><#pias>#pias><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#gunyos1>#gunyos1><#action>#action>
De figyeljetek még csak november közepe van és valahol már most esik mi lesz akkor decemberben? JÓ NAGY HÓ JEEEEEEE<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#love12>#love12><#love12>#love12><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#mf2>#mf2>
figyumár lehet h volt havasesõ csak nem ott ahol te laksz.-.-
Én legalábbis szerencsés vagyok mert szerintem Szegeden esni fog.<#pias>#pias><#buck>#buck>
Én legalábbis szerencsés vagyok mert szerintem Szegeden esni fog.<#pias>#pias><#buck>#buck>
hihi
nalunk szovatan lehullt a ho tegnap.de estere el is olvadt.de meg fog hullni...olyan hideg van...brrrr
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--