Mikor esik má\' a hó?!?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAMIONOS KOGYO
Hol?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Hol van?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

chilios
ahh már itt is esik <#wilting>
Benny04
:o

Gabor1990
Muhaha

KAMIONOS KOGYO
keleten nem havazott és most se havazik (ragyógó napsütés van)

Jeferson
Azért nem adhat ha simán beszélek , csak azért ha az trágár<#kuss><#banplz>

mama 2
Na-na, az ilyen anyázásokal menjetek a gumiba. Egyébként Jeferson: én nem szólogatnék be másoknak, mert már van 3 büntid, ugye nem akarsz még kettõt kapni?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Jeferson
Idokep.hu-> most jelenleg havazik az ország K -i részén és az É nyugatin de jönni fog lejjebb is . <#vigyor2><#zavart1><#pias>

Jeferson
Nemértem , hogy te egyáltalán minek vagy itt? Azt tudom , hogy kb 10 éves lehetsz , de az biztos , hogy még semmilyen értelmes megnyilvánolásod nem volt.! És azért irogatsz ide mert apád anyád alkoholista és verik egymást.Meg akkora a seggük , hogy kanasztázni lehet rajta.<#kuss><#banplz><#wilting><#lama>

Ja bocs, rosszul írtam. Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy tetteted?

Jeferson
<#wow3>

Benny04
<#hehe>

Jeferson
LOL

Te direkt vagy ilyen hülye, vagy tetteted?

Benny04
omg

Jeferson
te nembirod felfogni amit mondtam , látom nemvagy még ezen a helyesirási fokon h tudd ·"szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó" , nemérted ember? ogyhamost nem is esik , de én szeretném h essen most novemberben -. esni fog akkor is -.-

A gyengébbek kedvéért: hogyha most nemis , akkor is esni fog a hó idén , de már reménykedem benne hogy most novemberben is fog esni.OMG -> <#kuss><#eplus2><#kerdes><#mf1>

mama 2
"szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó"
Ember, hát már november van. Nem decembert akartál mondani?

Jeferson
Del Ete , jól mondja megvan az évszakok rende szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó , akárakarjátok akár nem!!!<#duma><#mf1>

szerintem meg túl sok rémisztgetõs filmet néztél tegnap este 😊

Ha idejében észre venni az influenzát akkor könnyen gyógyítható és akkor ha nincs hideg meg csapadék (hó) akkor évrõl évre veszélyesebb lesz a járvány!

pedig télen van influenza járvány...

arra meg még ti melegkedvelõk nem jöttetek rá hogy a vírusok melegben szaporodnak? Ilyenkor kellene hogy hideg legyen meg hó hogy azok a bacilusok meg vírusok elpusztuljanak!!!<#wilting><#merges3><#help>

nem értem ezeket az embereket akik most akarják hogy meleg legyen...miért nem költöznek melegebb éghajlatra?<#nemtudom>

Kellene hogy essen a hó mert vannak évszakok:
1.tavasz(zöldül a táj)
2.nyár(meleg van és akkor van 40 fok meg nõ)
3.õsz(hullanak a levelek)
4.TÉL(MOST VAN ÉS A NORMÁLIS AZ LENNE HA ESNE A HÓ)
majd ha ezek a lökött cigisek meg az autók tovább rongálják az ózon réteget akkor lesz télen 40 fok (nyáron meg 80 fok)
MARADJUNK INKÁBB A NORMÁLIS ÉVSZAKOKNÁL VAGYIS ESSEN A HÓ TÉLEN, NYÁRON MEG LEGYEN MELEG!!!<#awink><#nevetes1>

és pia meg nõ 😊

remélem sose lesz hó, legyen mindig 40 fok <#ravasz1>

chilios
essen!Csak ne erre <#vigyor2>
Benny04
nemfog.

Jeferson
Hát reméljük <#pias>

Meglássátok esni fog mert esni kell a hónak!!!<#eplus2><#ticking><#hawaii><#violent><#taps>

mama 2
Jeeee, akkor itt is😄. Csongrádi vagyok, az meg Szegeddel egyetemben Csongrád megyébe van, szóval: ESNI FOG!44

Jeferson
Szegeden péntek esõ , szombat kis hózáporok , vasárnap borult idõ , hétfõ változákony idõ , kedd erõs havazás <#eljen><#eplus2><#duma>ugyis esnifog te majom <#hehe><#kocsog><#banplz>

Benny04
lol

mama 2
Remélem nálunk is esni fog, mert már vagy 3 éve nem esettxD!

chilios
Hiába várjátok,nemfog esni.Kamu elõrejelzések..napsütés várható,majd meglátjátok 😄
Benny04
szar ez a koponyeg, maráa meg holnapra esõt mondott oszt nem is esett ma semmi -.-
csütörtökre mondja a havazást itt is, de úgyse fog...
www.met.hu viszont azt mondja, hogy jövõhét csütörtökön fog esni a hó <#smile>

Jeferson
nálunkv is szombatra mondja a haavat , de ha nemjönbe akk énsem nézem töbet neten <#kocsog><#banplz><#conf><#action>

3 napja mikor néztem a www.idojaras.hu-t akkor csütörtökre még havat mondott és nem esett most meg szombatra mond havat. Ha nem fog esni akkor többet nem nézem az interneten az idõjárást(inkább a tv-t)!!!<#mf2><#ravasz1><#gonosz2>

nálam szerbiában már második napja fagy van, deresek a ház tetök meg a fû ugyhofy valoszínû nemsokára esni fog. Az idõjárások pontossága max. 48 órára birnak pontosak lenni és én ahogy néztem 70%-ig biztos hogy esni fog.<#guluszem1><#wink><#dumcsi>

Jeferson
<#hehe><#vigyor2>majd ha felénk esik rögtön leirom ide , ti is tegyétek ezt <#email><#wink>

Benny04
<#smile>

Jeferson
Benny most meg te vagy aki kritikus ,a mikor eddig te akartad legjobban , amugymeg aaz elõrejelzések sem mindig pontosak csomoszor tévednek<#dumcsi><#lama>

Benny04
úgysefog.

Jeferson
hehe<#worship><#violent><#pias><#boxer><#mf1><#mf2><#gunyos1><#action>

De figyeljetek még csak november közepe van és valahol már most esik mi lesz akkor decemberben? JÓ NAGY HÓ JEEEEEEE<#vigyor2><#vigyor2><#love12><#love12><#eljen><#eljen><#mf2>

Jeferson
figyumár lehet h volt havasesõ csak nem ott ahol te laksz.-.-
Én legalábbis szerencsés vagyok mert szerintem Szegeden esni fog.<#pias><#buck>

hihi

sovatalevi
nalunk szovatan lehullt a ho tegnap.de estere el is olvadt.de meg fog hullni...olyan hideg van...brrrr

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Punker
-2 fok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"