RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol is fikáztam a játékot?
Ha nem tetszik az RS, nem kötelezõ vele nyomulni. Ja és mondhatnál pár címet, amit jobban tartasz, hadd menjek át én is oda, látatlanban csinálni a cirkuszt.
androidus.freeblog.hu
Ámen.
A tulajok pedig elvileg még mindig a Gower-ék szval gyökeres változás nem valószínû. RS célja mindig is egy java alapú olcsó játék létrehozása volt. Az viszont lehet, hogy mechscape-ba télleg beleraknak valami pénznyelõt, ha már egyszer elkészül 😊
Hidd el, ha az új játékban beválik, akkor be fogják rakni az RS-be is.
Persze, akkor fognak nagyon sokan kilépni a régi játékosok közül.
És jönnek azok az átlagos játékosok (nem Hc és nem magyar), akiknek nem gond havi 50-100$ elköltése.
Biztos vagyok benne, hogy a Gower testvérek fognak a legjobban tiltakozni.
De, mivel sajnos ez a tendencia az egész világon (a Jagex most kezdi a Távol-keleti terjeszkedést) nem úszhatnak az árral szemben.
Nézd meg az idióta Facebook játékokat, amikért nem keveset fizetnek emberek.
Ezt írtam ha nekem adtad a linket 😄
A pénzrõl pedig annyit, hogy ez ellen küzdenek állandóan, szóval nem valószínû, hogy beraknák.
Ez abszolút találgatás, de ha esetleg bevezetik az RS-ben is...
Hát, a rémálom elkezdõdik.
Persze azt se felejtsük el, hogy egy újszülöttnek minden vicc új.
Jagex Confirms 'Expensive' MechScape Cancellation
Ha jól emlékszem - legalább is ekkor jelentették be - nem sokkal a FunOrb megjelenése elõtt a Jagexet (a céget) eladták egy befektetõi csoportnak (azt nem tudom, hogy az egészet vagy csak egy részét) és õk adták a pénz a további fejlesztésekhez.
tapasztalat minden új-al, hogy sok mindenkinek nem tetszik. Ha belegondolsz (játszottál már) summoning-nak se volt értelme az elején, aztán a második updatenál már lett. Itt is ígértek még 1 updatet mivel ez nem a teljes "skill". Az, hogy nem egy szokványos dolgot raktak be, szerintem jó dolog. Minek rakjanak be még 1 skillt ahol 2 itemböl csinálsz 1újat. Attól még hogy olyan mint egy minigame, sokak számára élvezhetõ. "sokan fejezik be a játékot" Nos ez kevésbé igaz, mivel minden updatenál telemegy a fórum azzal h rakják vissza mer quitolok, majd szépen tovább játszik a sok kisgyerek. Persze van benne igazság, 1-2en elpártolnak a játéktól, de mégtöbben jönnek. Ha RS nem hozná a "bevételt" akkor szerintetek mibõl van pénzük rs mellett "funorb" mechscape és war of legends fejlesztésére is? Mert ugye azokból eddig max minusz jött össze.
A MechScape-val teljesen más van, tavaly volt a határidõ, de ez nem azt jelenti, hogy ez egy kötött idõpont. A játékfejlesztõ cégek kitûznek egy idõpontot amitöl nem feljesztenek semmit, csak feljavítják az addigi kreálmányt. Ennél a résznél jagexék úgy döntöttek ez a project még nincs kész, ezér visszadobták, majd valamikor kész lesz, igaz pénzt buknak de egy alapból bukásra ítélt játéknál ez jobb 😊
A war of legends meg már nem béta, és nem másik irányvonal. A jagex is terjeszkedik, nem csak rs-el foglalkozik már. 400+ emberrel ez nem is csoda.
Sok a pletyka, nem mind igaz.
Egy barátom olvasott egy érdekes cikket az Eurogamer-en.
Az új skillnek csúfolt mini-gamerõl.
Megkérdezték a Jagexet, hogy mit szólnak hozzá, hogy nagyon sok játékosnak a fenti a véleménye.
Azt válaszolták, hogy minden új dolog esetében ez történt, hogy volt akinek tetszett és volt olyan is akinek nem.
Ez a hivatalos verzió.
Sikerült beszélniük, néhány volt Jagex alkalmazottal, akik egy kicsit mást mondtak.
Elmondták, hogy a fejlesztések már évek óta nem hoznak jelentõsebb számú elõfizetõt illetve, nagyon sokan pont az újítások miatt fejezik be a játékot.
Ezért nem is fog történni semmilyen fejlesztés a Runescapeben, tulajdonképpen jegelik a dolgot.
A két utolsó nagy fejlesztés a „HD” volt és az évek óta beígért új „skill”.
Biztos hallottátok, hogy tavaly év végén az évek óta készített új játék a MechScape fejlesztését is felfüggesztették. Ez egy elég komoly sci-fi MMO lett volna.
Az új irányvonal az a stratégiai MMO játék (War of Legends), aminek már folyik a béta tesztelése és bárki kipróbálhatja, akinek van RS account-ja.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem értek a játék pvp részéhez, régen mindig egyedül mentem wildy-be - nem sok sikerrel.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ja és megoldották vele, hogy a skillezés ne uncsi legyen.
androidus.freeblog.hu
Vasárnap törlõdik az elfelejtett bank pinem, és resubolok.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Épp ezért is országos lista a típusa 😊
A magyar taglista nem egy klán, és nincs is leadere, ez minden ismert magyar 80+os játékos listája 😊
www.rs-klanok.tk
Olyan, hogy ingyen member nincs.
www.rspiac.atw.hu
Regisztrálnod kell, hogy láthasd a többi topikot.
Most már gyertek ide, ha kell valami új az RS-be:
http://www.rspiac.atw.hu/
http://rsprivateserver.forumx.hu/
Lényegében privát szerverekrõl szól! Nem rég indult így ne várjatok sok dolgot. Szóval gyertek és beszélgessünk! 😊
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
keressetek rá nyugodtan,akit érdekel,High Battery a neve,131 CB,fõ skillek maxedek,15 nap memberem van még,a bankban 74 millió készpénz,és több 10 milliónyi cuccokban,full zamorak cucc(gs,helm,body,leg) ha kell kép azt is adok!! pénz nem érdekel,cserélném más játék karira,vagy amit ajánlasz!!! írj PM-et!!!!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Te talán még benne is vagy a friendlistemben.
Ó a régi szép idõk~
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Eladnám runescapes karim
a neve kuli kuli 8 cb-je 71 van 250 k-m full runám meg még sok minden....
skilljei:
attack 56
strenght 61
deff 54
ranged 34
prayer 42
mage 50
runecraft 41
hp 58
crafting 29
minning 56
smitthing 41